Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
És amik 2007-es frissességûek? Március, május, április, november volt az utolsó poszt ideje?

Chaos Anno Domini

Pheel
Több olyan is van, ahová idén márciusban, áprilisban vagy májusban írtak. Szerintem rossz ötlet bezárni õket.
zvaragabor
Már mint ha a többibe nem írnának. Bocsi a két részletben írt hsz-ért.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Persze, hogy nem állja meg, mert ha nem írnának bele, akkor nem is lenne a topik. Képletesen értettem csak. Akkor helyesbítek:
"...ez jóformán lefedi mindegyiket, és a többibe ritkán írnak."
Akkor nem lesz bezárva egyik sem?

Chaos Anno Domini

Pheel
Ha tényleg csak abba az egybe írnának, meg is tenném, de ez a kijelentésed nem állja meg a helyét.
zvaragabor
Üdv,

Volna egy oltári nagy kérésem. Pár topikot jó lenne bezárni, mert már van olyan topik, ami lefedi ezeket a témákat, és jóval látogatottabb is.
Szóval ezt, ezt, ezt, ezt, ezt és ezt be lehetne zárni, mert itt van az Antivírusok és antispyware-ek topik, ez jóformán lefedi mindegyiket, és gyakorlatilag csak ide írnak ebben az ügyben.

Továbbá ezt is be lehetne zárni, mert ezt nem használják, helyette itt van a VÍRUS! topik, ezt használják, és le is fedi a másik témáját.

Nagyon hálás lennék, ha valaki elvállalná. Elõre is köszi.

Chaos Anno Domini

Benny04
itt is :C (#20591)

zvaragabor

Chaos Anno Domini

Pheel
Bexter
Üdv.
Házogazdaságomat a Photosh Munkák topikban szeretném átadni
Keresem a segitséget ehhez

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Itt3408#-s hozzászólás....
SHADOWEYES7
Gondolkodjál már hol szórakozol a tékeléseddel.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

bmate0007
TÉK!<#idiota>

bmate0007
ésésésésés..

Pheel
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled
peteragoston
Hello! A http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068892391&order=reverse&index=51
oldalon levõ #2319 hozzászólásomból kérem tötöljétek a www.as****** webcimet mert problemakat okoz a google keresesek miatt...

Elore is koszonom...

Pheel
Pedig semmi olyat nem tesz, ami miatt okod lenne rá...
Ebben a topikban a slime001 nevû felhasználó viselkedése egyre jobban zavar.
precision
Üdv!

Itt a #19129 -es hsz gazdájának már többször szóltam hogy ne reklámozzon, és ne írjon be warez linket, nem törõdik vele. Már 2x kitöröltem amit beírt, és szóltam, hogy ne tegye többet. Úgy látszik ez nem hat rá. Ha kérhetem, vmelyik moderátor úr orvosolja a problémát szép sárga 'tablettákkal' 😊. Köszönöm.

Bazinga!

Benny04
Met
Linkelem #8178
és sok más topicban meg a chaten is

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zvaragabor
Bmate0007 büntipontjába belekopiztátok az én nevemet is. 😊

Chaos Anno Domini

bmate0007
Hi!
Húsvét alkalmából kérekszépen egy büntipontot. Kösszihello<#wave>😄
happy easter.xD

zvaragabor
oggy2000 továbbra is offol a ebben a topikban.

Chaos Anno Domini

Max7
van egy dreamweaver 2004-es totyik dream akkor ez is csukható de pls utsó hozzászólásba az új totyik címét rakjátok be... vagy mehet fordítva is a lényeg hogy 1 helyre kerüljön az egész!

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

pls a Dreamweaver 8 topik címét írjátok át sima Dreamweaver-re, mert így a késõbbi verziókról is lehet írni, nem kell minden verziónak külön topik, thx

Met
szerintem inkább nagyon😊
thx

SHADOWEYES7
Elég pofátlan volt.

Met
Logo lopás és warezitt #18914

sharpwrz
Sziasztok Kedves Userek, Moderátorok!

Megkérnék egy Moderátort, h zárja bé a topicot...Megtudtam mit szerettem volna (majdnem) szerintem már felesleges nyitva lennie...
Elõre is köszönettel: Sharpwrz

...

SHADOWEYES7
Zártam.
Legközelebb figyelj jobban oda.

The FlashBack
Elnézést a felesleges topiknyitásért. Töröljétek köszi,

Pheel
Kiszedtem.
sziasztok !
Asszem elég gázos topik nyílt ,nem rég: " xp "cimmel © kulagep96 nyitotta .

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

autoszimulator
Mindenhol linkeli a hülyeségeit a srác, humorosba is, most pl photoshoposba -.- elég uncsi -.- (biciklipumpa)

pl

.: mobilize.hu :.

bmate0007
Rendben. Köszönöm.

Pheel
Intézkedtem.
bmate0007
Üdv Mindenkinek!
A Jó VÍRUSIRTÓ ingyen topicban oggy2000 továbbra sem hagyta abba a flémet.

zvaragabor
Pheel, neked is, és gz8 neked is köszönöm. 😄 Jó munkát végeztetek. 😄

Chaos Anno Domini

gz8
Tag team 😄

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

gz8
Na ezért is lenne jó látni, ki van bent a topicban...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Pheel
Dupla meló? :-D
gz8
Dózer.

Pheel
Kész.
zvaragabor
Üdv. Legyen szíves valaki EZT berakni IDE bannernak. Köszönöm.

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
Ezzel mi a gond?? A büntetés kiszabását meg bízd ránk.

Benc16

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Hi!
Hüje voltam, áttennétek a topicot oda ahova való?!
Bocsi!