542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#302 Köszönöm! -
#301 Sziasztok!
Még anno nyitottam egy "Mozilla Firefox" fórumot. Megtennétek, hogy lecserélitek a bannert erre:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/FFfin.png
Kösz:
Tpe -
G_ArchAngel #300 nem akarok ertelmetlen vitaba belemenni, de ennyi erovel a mobiltelefonoknak is felesleges topicot nyitni tipusonkent - lenne par topic gyartok szerint es kesz... (tudom, en is nyitottam parat, de mar leszoktam rola)
a PS CS4 nagyban mas, mint a harmas, tobb kulonbseg van benne, mint ket konzol vagy DJ kozott, azok megis kulon uzemelnek...
de egyszeru pelda, hatha igy...
vki PS CS4-et hasznalna, amihez nemi infoval kell rendelkezni a hardverkezelessel kapcsolatban - elkezd errol kerdezoskodni PS CS3 topicban, szetOFFolva pl. egy szerkesztessel kapcsolatos kerdest, s mivel sokan fogjak valahonnan leszedni, ezek a VerPistikek bizonyara mind megakadnak es visszaolvasas helyett allandoan kerdezni fognak...
de nekem vegulis mindegy, csak kicsit furcsa a topicok letjogosultsaganak elbiralasa... -
#299 Azért mert van Photoshop topik több mint 10000 hsz-el,és ott bőven elfér a téma.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1070456584 -
G_ArchAngel #298 PS CS4 topic miert lett zarva?
Teljesen mas konstrukcio, mint a 3-as, az ember csak osszezavarodik...
Minden hulyesegnek van kulon topicja, aminek lenne ertelme, azt meg zarjatok?
Komolyan mondom, lassan 6 eve vagyok SG-n, sokmindenben elorelepes tortent, de a moderacio csak visszafele fejlodik, sajnos egyre gyorsabb utemben... -
#297 Ezért... -
Riel #296 elmondja nekem valaki, miért töröltétek az excel programozása topikot? -
#295 wareztopik -
#294 Hali! INNEN légyszi a #4 hozzászólásomat töröld! Kösz! -
#293 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088340831
eztahozzászolást kéretik törölni, vagy módosítani , köszi -
Wolfsnack #292 innen #17-#23 légyszives, köszi! -
#291 Antivírusok és Antispyware-ek > #6623 flame megelőzése és a butaság miatt instant ban! Köszönöm! -
Apocalipto #290 JAjajajajajaja, pont most akartam linkelni... -
Neoncsoves #289 Close, +ban pls szánalmas a gyerek
thx -
#288 WLM topikban akadt egy nagyon értelmes ember....
timexxx - 1
timexxx - 2
előre is köszi :D -
KISSMYPS3 #287 Ezt töröljétek, kösz! -
VJP #286 Ezt töröljétek, kösz! -
#285 köszike -
#284 Üdv!
Itt a címet módosítaná valaki XBMC Media Center-re?
Előre is köszi -
#283 Ezt a topicot töröljétek köszi! -
#282 Nagy, de beraktam. -
Apocalipto #281 Pardon, a személyes mappámba raktam Szal ez az -
#280 Logint kér. Tedd fel nyílvános tárhelyre! -
Apocalipto #279 Pontosítok, erről a képről van szó,köszi! -
Apocalipto #278 Hello!
Plz Ezt a képet bannernak Ebbe a topikba valaki legyen szíves tegye be. Köszöntem -
#277 Üdv. Itt a #4378-as hsz-em légyszíves töröljétek, #4377-ből lemaradt a kép, ebben meg elrontottam a képbeszúrást. Köszi! -
#276 a ps munkak topik hires volt hogy ha vki balhezott akkor rend is lett utana.
ezt figyelembe veve, kerem osszatok ki buntetest a karomkodo es serto kifejezeseket hasznaloknak, egyebkent ugy sem tanulnak az esetbol...
koszonettel. vrsdm -
#275 . -
#274 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=33099] Moderáljátok ki légyszi, köszi. -
#273 Ok. -
ldavid #272 kérnék ide egy banner javítást, csak cserélni kell az egészet erre. thx! -
Apocalipto #271 Te k*rvaanyázol meg hülyézel mindenkit ész nélkül, senki nem kaváncsi rád. -
#270 Akkor nem kell ide járni. Egyébként meg nem az enyém kéne hogy irritáljon... -
Apocalipto #269 Kitiltás hány büntipont után van? Annyira irritál már engem ez a viselkedés... -
#268 Figyelj aki ekkora nagy hülyeségeket ír, az úgy gondolom megérdemli.. -
#267 sorry 92-es -
#266 ma a 4290-.es hsz.... nem tom itt mi a kedves modik szokása de máshol ilyenért már intézkednek. -
#265 Hát aki hülyézésért már megy a moditopikba, az csak ovis lehet.. -
Apocalipto #264 Azt inkább ne firtassuk ki van ovis szinten :DDD -
#263 Akkor ez is: VÍRUS! #4177