<b>Moderátor figyelmébe</b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
1: nem vagy kitiltva
2: pont olyan téma természetesen nincs. Ez olyan, mint hogy ha van ABC topik, akkor nem kell minden betûnek A-tól Z-ig külön téma. A bezárt témád utolsó bejegyzése a keresõt linkeli, abban megtalálod a megfelelõ témát.
3: tényleg nem keresel
Shiwo
hát mondjuk 1 kérdésnek nem kellene külön topic, hanem vannak általános programozásos topicok (c++ -hoz is, hol felteheted a kérdésedet)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Engem kitiltott Pheel de nem tudom miert? Letrehoztam egy temat, de olyat nem talaltam , miert mondja azt hogy nem keresek. Hallam mutassa meg azt a temat ami ez en kerdesemmel foglalkozik!
Pheel
Nem.
Ezt a topicot nem kellene törölni? Kicsit idejét múlt.
A VCatch kilett szedve a letöltések közül?
köszi szépen!

SHADOWEYES7
Kész.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

hello!lécci ezt a bannerképet :

tegyétek be ebbe a topicba : EBBE A TOPICBA lágszives. kösszi elölre is

Pheel
Done.
Benc16
Kérem törölni, ezt a hozzászólást. Kösz! :)

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Pheel
Elérhetõségünk
SG.hu Kiadói Kft
6001 Kecskemét, Pf. 588.
Tel: 76/575-023
Fax: 76/575-024
E-mail: [email protected]

Impresszum
Akkor, hogy lehetne a VCatchet leszedni?
Pheel
Az SG által kínált letöltésekhez SEMMI köze a moderátoroknak.
Tisztelt moderátorok, azt szeretném kérdezni, hogy az önök oldaláról letöltött programok, pl CyberLinkPowerCinema 3, továbbra is shareware marad?
Pheel
Ajánlom figyelmedbe a keresõt. Ha az nem mutat ilyet, akkor igen.
Kaptár
Tisztelt moderátorok!
Azt szeretném megkérdezni hogy a felhasználói programok részben létrehozhatok e egy ilyen témát:Letöltésvezérlõk

Kicsit pontosítva:
A Multi Virus Cleaner 2007, a Bitdefender v10, a Windows Defender, és a Spyware Terminator is adware-nek nevezte. Letörlése után 2 héttel még mindig voltak maradványai.
bmate0007
Üdv.

Csak azt szeretném elmondani, hogy a letöltéseknél található egy VCatch nevezetû vírusirtó program. És már többen is jelezték, hogy ez a fájl bizony vírusokat tartalmaz. Szóval csak azt kérem mindenki nevében, hogy ezt a fájlt vegyék ki a letöltésekbõl.

Elõre is köszönöm:Máté

Benc16
az elõzõ 2 hsz, hez kérve, szeretném a topickban még, ha snake01 -et ius meglátogatnátok, állandóan ahova megyek vagy ami van elkezd lekáromkodni, lebénázni, meg minden, örülnék ha egy bannt kapna emrt már nagyon idegesít, próbáltam kibékülni de nem sikerült!

elõre is köszönöm!

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

VRSDM
A topicomat elátkozták. Most meg egy reklámozó.

Köszönöm.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
Tisztelt moderátorok!

Többszöri gondok után írok. Photoshop Munkák témában, dzsuvajoe felhasználó sokadszorra személyeskedik. Két hetente benéz a témába, és , többszöri figyelmeztetésre sem hagyta abba a rossz szokásáthogy leszid minden munkát, ellenben nem alkot, tanácsot sem ad. Csak szidalmaz mindenkit. (mégegy mai példa)

Mikor szóltunk neki (
példa1, példa2) áttért személyeskedésbe.

A topikban többeket zavar. Kérem cselekedjetek mihamarabb az általatok jónak látott szinten.

Köszöntem.

Üdw ismét!

Itt az 552-es hozzászólásomat töröljétek, köszi!
Helló Ebben a topikbana #15513-as hozzászólást nem kéne törölni? Sztem pénzért hirdet vmit....
de nem kérek a bannermûhelyben mert nemtudom leírni h mien legyen, és szerintem ez a képen láccik inkább hogy mit tud a program.

Pheel
106, 109
Miért nem teszitek be?<#sir>

(bannerként) plz

LÉGYSZIVES tegyétek be ebbe a fórumba a #108 as hozzászolásomba beszúrt képet betenni. plz lécci.

barret

Pls egy moderator nezzen be ebbe a forumba... mukodo ps2 emulator.#3313 kicsit durva...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Nem értem ez a topik miért nincs még zárolva 11:50 óta <#fejvakaras>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

lécci, tedd ki a #108 as hozzászolásomba linkelt képet abba a topikba amit leírtam lécci. csak ez a képen láccik valamennyire hogy pl mit tud a progi. plz kösszi.

annyira rossz? XD ok.<#sir><#vigyor2>

Pheel
Inkább kérj egyet a bannermûhelyben.

ezt a képet szeretném ebbe a topikba

kösszi elörre is.

õ ne. nemsokára csinálok egy másik képet :D ez télleg csúnya :D

Pheel
Mármint hova is?
Mármint biztosan ilyen csúnya képet?
mármint bannerként :D

hello!

ezt a képet szeretném ebbe a topikba. kösszi elõrre is.

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Pheel
A reklamált topic címét kéretik belinkelni!
átneveznétek a Windows Vienna (Blackcomb) topikot Windows 7-re?
elõre is köszi

MaxPayne
az enyém a 100. hozzászólás hvíííí :D

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

zvaragabor
Nem tudom kinek köszönjem, de köszönöm szépen!

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Üdv. INNEN legyen szíves valaki kitörölni, vagy módosítani a #309-es hozzászólást. Srác azt hitte, hogy jópofa dolog más képét beszúrni annak engedélye nélkül, ráadásul teljesen OFF. Természetesen a képen én vagyok.

Chaos Anno Domini

Bexter
Légyszives töröljétek ezta topikot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1185173508

http://bexter.hu Szép Fényeket!

precision
torrent topikban a "tomo" nickû user aláírása egyrészt sérti az sg egyik alapszabályát, hogy no warez (warez link), a másik link pedig leírja hogy kell csalni a trackereknél, amivel tönkreteszik a (torrent)rendszer alapját képezõ ratio systemet

nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni (hogy mit mondd pontosan az sg szabályzat)...remélem van valami megoldás
thx.

Bazinga!

VRSDM
photoshop munkák topik 11066 ... nemis értem, felkiáltójelet kaphat?

Airbus A380
Mármint az utlsó pár hsz-t nézve.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
Sziasztok. erre a topikra szerintem ráférne egy kis pucolás.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein