<b>Moderátor figyelmébe</b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2: pont olyan téma természetesen nincs. Ez olyan, mint hogy ha van ABC topik, akkor nem kell minden betûnek A-tól Z-ig külön téma. A bezárt témád utolsó bejegyzése a keresõt linkeli, abban megtalálod a megfelelõ témát.
3: tényleg nem keresel
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tegyétek be ebbe a topicba : EBBE A TOPICBA lágszives. kösszi elölre is
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
SG.hu Kiadói Kft
6001 Kecskemét, Pf. 588.
Tel: 76/575-023
Fax: 76/575-024
E-mail: [email protected]
Impresszum
Azt szeretném megkérdezni hogy a felhasználói programok részben létrehozhatok e egy ilyen témát:Letöltésvezérlõk
A Multi Virus Cleaner 2007, a Bitdefender v10, a Windows Defender, és a Spyware Terminator is adware-nek nevezte. Letörlése után 2 héttel még mindig voltak maradványai.
Csak azt szeretném elmondani, hogy a letöltéseknél található egy VCatch nevezetû vírusirtó program. És már többen is jelezték, hogy ez a fájl bizony vírusokat tartalmaz. Szóval csak azt kérem mindenki nevében, hogy ezt a fájlt vegyék ki a letöltésekbõl.
Elõre is köszönöm:Máté
elõre is köszönöm!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
u dont have to listen anybody else but me
Többszöri gondok után írok. Photoshop Munkák témában, dzsuvajoe felhasználó sokadszorra személyeskedik. Két hetente benéz a témába, és , többszöri figyelmeztetésre sem hagyta abba a rossz szokásáthogy leszid minden munkát, ellenben nem alkot, tanácsot sem ad. Csak szidalmaz mindenkit. (mégegy mai példa)
Mikor szóltunk neki (
példa1, példa2) áttért személyeskedésbe.
A topikban többeket zavar. Kérem cselekedjetek mihamarabb az általatok jónak látott szinten.
Köszöntem.
Pls egy moderator nezzen be ebbe a forumba... mukodo ps2 emulator.#3313 kicsit durva...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ezt a képet szeretném ebbe a topikba. kösszi elõrre is.
elõre is köszi
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Chaos Anno Domini
http://bexter.hu Szép Fényeket!
nem tudom, hogy ezzel mit lehetne kezdeni (hogy mit mondd pontosan az sg szabályzat)...remélem van valami megoldás
thx.
Bazinga!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein