Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

innen #17-#23 légyszives, köszi!

slime001
Antivírusok és Antispyware-ek > #6623 flame megelõzése és a butaság miatt instant ban! Köszönöm!

AVIRA - \"More than security.\"

JAjajajajajaja, pont most akartam linkelni...
Gunnersboy
WLM topikban akadt egy nagyon értelmes ember....

timexxx - 1
timexxx - 2

elõre is köszi 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Ezt töröljétek, kösz!
Ezt töröljétek, kösz!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

passatgt
köszike<#pardon1>

passatgt
Üdv!

Itt a címet módosítaná valaki XBMC Media Center-re?

Elõre is köszi

berczely
Ezt a topicot töröljétek köszi!

Pheel
Nagy, de beraktam.
Pardon, a személyes mappámba raktam <#falbav>Szal ez az
Pheel
Logint kér. Tedd fel nyílvános tárhelyre!
Pontosítok, errõl a képrõl van szó,köszi!
Hello!

Plz Ezt a képet bannernak Ebbe a topikba valaki legyen szíves tegye be. Köszöntem <#wink>
zvaragabor
Üdv. Itt a #4378-as hsz-em légyszíves töröljétek, #4377-bõl lemaradt a kép, ebben meg elrontottam a képbeszúrást. Köszi!

Chaos Anno Domini

VRSDM
a ps munkak topik hires volt hogy ha vki balhezott akkor rend is lett utana.

ezt figyelembe veve, kerem osszatok ki buntetest a karomkodo es serto kifejezeseket hasznaloknak, egyebkent ugy sem tanulnak az esetbol...

koszonettel. vrsdm

u dont have to listen anybody else but me

Pheel
.
[HUN]FaTaL
Moderáljátok ki légyszi, köszi.

http://goo.gl/gd6Zi5

SHADOWEYES7
Ok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kérnék ide egy banner javítást, csak cserélni kell az egészet erre. thx!
Te k*rvaanyázol meg hülyézel mindenkit ész nélkül, senki nem kaváncsi rád.
bmate0007
Akkor nem kell ide járni. Egyébként meg nem az enyém kéne hogy irritáljon...

Kitiltás hány büntipont után van? Annyira irritál már engem ez a viselkedés...
bmate0007
Figyelj aki ekkora nagy hülyeségeket ír, az úgy gondolom megérdemli..

Airbus A380
sorry 92-es

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

bmate0007
Hát aki hülyézésért már megy a moditopikba, az csak ovis lehet..<#zavart2>

Azt inkább ne firtassuk ki van ovis szinten 😄DD
slime001
Akkor ez is: VÍRUS! #4177

bmate0007
Nevetséges..hülyézésért máris moditopik? :S Ennyire azért ne legyünk már ovis szinten! :S

Ugyanebbe a tápikba 4270-es hsz.?
Airbus A380
elnézést elrontottam a 4205-ös hsz-rõl van szó a linkelt topikba.

Airbus A380
Hali Szerintem nem kell mondanom mi bajom a 4225-ös hsz-el mielõbbi eltávolitását kérném és a user megfegyelmezését. köszi. (gondolom a t. modi se örül ha az édesanyját minõsitik)

Az általam nyitott SMF plugins topicot szeretném ha törölnétek (LINK), mivel elég sok embernek nem tetszett.Köszönöm!

Pistike 007
Pheel
Lehet, hogy keveset láttam, de nekem ez nem tûnik sértõnek. Egyszerûen más az álláspontja.
VRSDM
ps munkák téma
jackmeadow - sokadik felszólításra sem hajlandó abbahagyni sértõ kifejezéseit, és hsz-eit. kérem lépjetek!

u dont have to listen anybody else but me

thx

SHADOWEYES7
Ok.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Pheel
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
bmate0007
Énse, könyörüljetek rajtam ! *szépennéz, és pislog*<#gonosz1>

slime001
Offolok az "Antivírusok és antispyware-ek" topicba! Lelkiismeretemmel nem birok elszámolni!

Pheel
.
valaki pls innen szedje ki azt a katyvaszt a fejlécbõl, és másolja be ezt a kódot. thx!
Pheel
htx
Sil78
Thunderbird topic, #841.

These are my friends, see how they glisten...

zvaragabor
Rendben, értem. Azért köszi! 😊

Chaos Anno Domini

Pheel
Azok meg elhalnak maguktól. Nem szokás azért topikot zárni, mert régen írtak bele. Irányadó elvek