Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AVIRA - \"More than security.\"
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Chaos Anno Domini
ezt figyelembe veve, kerem osszatok ki buntetest a karomkodo es serto kifejezeseket hasznaloknak, egyebkent ugy sem tanulnak az esetbol...
koszonettel. vrsdm
u dont have to listen anybody else but me
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
jackmeadow - sokadik felszólításra sem hajlandó abbahagyni sértõ kifejezéseit, és hsz-eit. kérem lépjetek!
u dont have to listen anybody else but me
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AVIRA - \"More than security.\"
These are my friends, see how they glisten...