Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 méteres gól bárgyú nézés után. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
PSN ID: Lord_Mortanius
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
★ 汤姆 李
TE ISTEN <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Saor Alba
REAL MADRID
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Maraggyá az avatarodnál. Pont olyan vagy.
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
Amúgy én a játékosok helyében folyamatosan csak magam bámulnám a kivetítõn.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
★ 汤姆 李
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
elfáradtak! és miért van fekete karszalag? nem láttam az elejét!
Bejön a harmadik csoportmásodik elõdöntõs?
REAL MADRID
mindenki hülye aki annak szurkol, amelyiket te nem szereted?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
★ 汤姆 李
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
EEE 1899
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.