9806
Foci EB 2008
-
#8024 Akkor minek egyenlítettek a hollandok a 86 percben? hagyjuk már a butaságokat és fogadjuk el, hogy most jobb volt az orosz válogatott... -
#8023 a fenébe... a spanyolokra kellett volna :) de mostmár mindegy remélem nyersz holnap -
#8022 spartaa :D -
Monoton #8021 4dik kép VDS :DD -
#8020 [center]
-
#8019 nyugi, Németország áll majd a dobogó legmagasabb fokán :) -
#8018 [center]
-
#8017 A törökök szétküzdik az agyukat...arról meg nem tehetnek az oroszok, hogy könnyed játékkal tudnak nyerni. -
#8016 höhö grande Italia :P specialitásuk az ilyen... -
#8015 Akkor mehetsz fogadni, mert már 15 ezer forintom pihen az Olaszokon ;) -
#8014 :DDDDDDDDDddddddddd -
#8013 Jó lenne hogy ha a mostani EB-t már valami értelmes csapat nyerné. Nem pedig Töröko-Oroszo.... :/ -
pinnacle #8012 akire fogad az veszít:D -
#8011 Biztos nyelvszínezős nyalókát nyalt a tökösöm :D -
pinnacle #8010 bazza elhalgatott:S
Lehet elkapta a KGB :O -
#8009 Olaszokra fogadsz holnap? akkor eladom a lakást és felteszem mindenem a Spanyolokra
Pinnacle: sry modositottam... -
#8008 A holnapi meccs idejére kitettem egy Forza Roma kiszászlót a falra :) -
Tomy Lee #8007 Na-na.Azért a holnapi meccset megvárom!!
Forza Italia!!!
Jó éjt mindenkinek:) -
#8006 Inkább üsd le a bírót az ő hibája. Meg a vakhangya partjelzőé. -
#8005 az meg ki a faszom? De valoszinu, azert regisztraltam 2004-ben.
-
#8004 OMFG... Politikai döntés született.. Hadd rendezzenek szegény Kelet-Európaiak is.. Az más kérdés hogy nem lesz hozzá stadion, de minek is van elég füves grund. -
Zoleeca #8003 "Megnöveli a tulajdoságait. "
Több lesz a manája? -
#8002 Nem olvastam vissza, másik forumról jöttem át beböfögni
pinnacle: Azért a holnapi meccset én még megvárnám ha lehet -
pinnacle #8001 nah akkor akinek megszünt létezni az EB, az mehet isten hírével:D
-
#8000 pont ezt irtam nehany hsz-el ezelott:) -
#7999 Max kettőt! -
pinnacle #7998 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
átvetted a vezető helyet:D
HIDDINK A ROHADT MAFFIOZÓ::::::::::::::::::DDDDDDddddddd -
#7997 na mer Magyarország nem félbarbár...
ha a horvátok egyedül rendezték volna simmán megkapják,de nekik velünk kellet társulni,szopás... -
#7996 akkor mi van ha a bíró felmutatta a sárgalapot és visszavonta?
4-5 sárgalapra fogadtam és azzal lett volna 4
bemegyek a tippmixhez azt reklamálok mi ez -
#7995 kb ugyanigy vagyok vele -
Tomy Lee #7994 -
#7993 én úgy vagyok velük, hogy mint focistákat tisztelem ezt a válogatottat, a népet meg erősen megvetem, de ez én vagyok... -
#7992 Ha holnap kiesnek a Spanyolok akkor majd indexen megnézem ki nyerte az EB-t... -
#7991 Hat igen, erthetetlen hogy miert nem jatszottak jol.
1.Hiddink valoszinu jol ismeri a hollandok taktikajat, es hogy mit erdemes ellene tenni
2.lehet hogy itt bizony csuszopenzek voltak, ne felejsuk el a botranyos 2002-es vb-n a delkoreai-ak meneteleset, ami nem volt mentes a biroi botranyos tevedesektol sem, es hat ott is Hiddink volt az edzo! -
#7990 Törökök nyerik :D -
#7989 Azért holland edzőjük van a ruszkiknak. Nem volt nehéz dolga egy jó taktikát kialakítani a hollandok ellen, ugyanis ismeri őket. Máskérdés, hogy egy spanyol-olasz ellenfél ellen mit tud majd felmutatni?
Az bizti, hogy amit máshol lazán befújnak, azt itt hagyta a szlovák (cseh?) bíró. -
#7988 én az oroszokat elvből utálom és most meg kell velük barátkoznom hisz mostantól nekik drukkolok pedig utálom az összeset -
Tomy Lee #7987 Német,Török,Orosz továbbjutás.
Komolyan el sem hiszem,hogy ez a 3 általam legjobban utált ország megy tovább.Már nem tetszik az EB.Ennyi.
-
pinnacle #7986 dopping...
KGB specialitás. Megnöveli a tulajdoságait.
Olyan mint egy torokfertőtlenitő tabi.
Durva cucc -