9806
Foci EB 2008
  • Punker
    ezt hamarabb is mondhattad volna :D
  • Count Adyn
    Nekem az oroszok hoztak 105 pontot:D
  • poppe
    nem lesz, én mondom neked a 420 pontommal
  • John Cena
    IWIW-en pontok: 173,5 egyre jobban esek le:P
  • BADE
    ezekszerint mégiscsak igazam lett,hogy az oroszok lesznek a meglepetéscsapat
  • John Cena
    Olasz - Spanyol Hajrá Sponyolok és 1-0 lessz
  • I.C.ram
    Ezt írtam én is...
  • Firerock
    nem kötelező de ők meg a hollandok játszák a legszebb focit. eddig a holladoknak drukkoltam mostantól a Ruszkiknak. Érted?
  • minimize
    magasan megemelem a kalapom a tegnapi Orosz válogatott előtt.
    magabiztosan fektették 2vállra a végső esélyes Hollandokat. gratula!!
  • poppe
    utálják őket ázsiában mert nyugatbarát, ennyi
  • I.C.ram
    Bár Törökországnak nem EU-ban van a fővárosa. Akkor nem tudom :P

Bár ők már az EU-ba is bepofátlankodnak sajnos :( Nem értem, mi keresnivalójuk itt. Se kultúrájuk, se vallások nem európai (ezt nem negatív értelemben mondtam).
  • I.C.ram
    Tudtommal amelyik kontinense van a főváros abban a labdarugószövetségben van alapjáraton az ország. PErsze vannak kivételek, mint Izrael. Bár ott inkább biztonsági intézkedések miatt van ez, szerintem...

Vicces is lenne egy Egyiptom-Izrael vagy egy Szíria-Izrael meccs idegenben :D Úgy átlag 2-300 ember tuti meghalna :D

Másik érdekes dolog, hogy Ausztrália átment az Ázsiai Labdarugószövetségbe az óceániaiból. Gondolom túl gyenge volt számára a mezőny.
  • Besz
    Más oka nemigen volt rá: nem volt eltiltva, sárgalapot sem kapott eddig és tudtommal nincs komolyabb sérülése sem. Esetleg összeszólalkozott az edzőjével? Marad a taktikai pihentetés, legalábbis szerintem.
  • hunbasser
    a futballban nincsen "ha" meg "volna"

egyébként igazad van,Robben azért nem kis pléya,az ő helye szerintem mindig is ott van a kezdőben,de ha kisebb sérülései is vannak,legalább egy félidőt simán megérdemel.
  • sz4bolcs
    Azt nem értem, mire pihentette. A következő meccsre? :D

Komolyan, ilyet csak valami nagy bundával tudok elképzelni.
  • sz4bolcs
    HOPPÁ HOPPÁ! Most bukott le, biztos a doppingszer miatt zöld a nyelve!!
  • Besz
    Ha Robben játszott volna, másként alakultak volna a dolgok. Nagy hiba volt pihentetni. Kulcsszereplő lehetett volna a gyors letámadásokban, mint ahogy eddig is kivette ebből a részét. Az első orosz gól után mindenképpen be kellett volna hozni. Jók voltak az oroszok, de meg lehetett volna fogni őket, mindjárt az elején, és akkor nincs gond. Hollandia jól játszott eddig, de leginkább akkor játszott látványos focit, miután megszerezte a vezetést. Nem voltak felkészülve arra, hogy hátrányban is ugyanazt a magabiztos, nyugodt támadófocit játsszák: ez átment kapkodásba (melynek eredménye volt az a sok eladott labda, rossz passz), és érdemtelen távoli lövési kísérletekbe (melyek csupán elvették a lehetőségét egy esetlegesen megjátszható csapattárs helyzetbe hozásának).

Úgy látszik, csoportelsőnek lenni nem túl kifizetődő. Kiderült, hogy a csoportmásodik jobban összeszedi magát a megpróbáltatások után, a látszólag jobb pedig elbízza magát, és már-már túlságosan előre tekint. Mindhárom esetben le kellett volna szállni a földre, és nem utolsó sorban nem lett volna szabad lebecsülni az ellenfelet. Kíváncsi leszek, hogy vajon Spanyolország tanul-e a kieső csoportelsők hibáiból, és a legerősebb kerettel lép-e pályára mindenféle mérlegelés (pihentetés, sárgalapok, más taktika stb.) nélkül.
  • hunbasser
    hehh,én is fogadtam a hollandokra,mondván hogy jók az oroszok,jók,de azért a hollandok csak megverik őket...aztán most puff :\ mondjuk azért a németeket megteszem egy 5000-essel,de ott is továbbjutást teszek,nem pedig rendes játékidőbeli német győzelmet.a történtek után már nem merem.
  • Rage47
    már arra is gondoltam hogy erre megy ki az egész:D
  • desigo
    mi pénzt kaszáltak a sportfogadó irodák...
  • Rage47
    most értem haza...
    ezt nem hiszem el, tényleg az oroszok nyertek?:D direkt az a csapat veszít, akire fogadok lol
  • Solten
    Nem az zavar hogy kiesett az oranje. Hanem ilyen überláma focit mutatva esett ki. Ha most elqrvult szerencsétlen lennék azt hinném hogy a ruszkik a világ lenagyobb spílerei és kitenném a szovjetúnió zászlót...
  • Mor3llo
    Lehet, egyelőre mégis előrébb vannak a németek :)
  • Solten
    [már hozzászokott hogy a negyeddöntő vagy az elődöntőig szól a történet de azért a reménykedik. A lepényhal elsőre a remény hal meg utoljára]
  • desigo
    [még mindig szomorú]
  • Solten
    Egyet megfigyeltem ebben a topikban: qrvaszar jós itt mindenki..
  • MaSzKa
    sztem német logot csinálj magadnak jobban jársz :D
  • Solten
    Természetes. A mandátuma csak a hollandok szerepvállalásáig szólt. Holnap nyernek a spanyolok és Lascar16 is így tesz...
  • LasCar16
    tulipánéletűek voltak...
  • MaSzKa
    ahogy nézem lekerült a narancssárga logó :D
  • Solten
    sok itt a divatprosti :)
  • Mor3llo
  • Casillas
    olyan mintha a mai győzelem után "kötelező" lenne nekik szurkolnod, bármennyire is utálod őket
  • gabber_saviola
    :ASDadadadadad
  • w77d
  • Firerock
    miért?
  • Mor3llo
    Együtt örülünk...
  • Casillas
    én az oroszokat elvből utálom és most meg kell velük barátkoznom hisz mostantól nekik drukkolok pedig utálom az összeset

azért ez a mondat elég nehezen feldolgozható számomra, de hajrá
  • Mor3llo
  • Solten
    Könnyű dolgok volt, de szépen és pontosan játszottak. Ha egyszer a magyar válogatott eljut erre szintre (valami fogadalom)...