9806
Foci EB 2008
  • Solten
    Platinit kéne elásni az Uefával együtt hogy a félbarbár ukránoknak adták a köv. EB-t...
  • Monoton
    Hulk
  • w77d
    na akkor menne a pofon osztogatás XD
  • NeoMaN
    mitől zöld a nyelve baszki????????

kaptak valami dodót?
    :FFF
  • Firerock
    jaaa:)
    tök ugyanígy csinált most is a gyerek:)
  • pinnacle
    bocs, mibajod a niccemmel?:D
    Nic alapján ITÉLJ:D

Tökikém... szedd össze magad.
  • 5w0rdf15h
    jah remélem török-orosz döntő lesz és majd büszkén viszi haza az egyik ázsiai ország az EB serleget...uefa meg eláshatja magát Platinivel együtt
  • arsnl
    ez még a svédek elleni meccsen készült ;)
  • NeoMaN
  • LordVenom
    Ugyanezt láttam én is...hol volt az eddigi pontosság? A hajtás? Minden labdát eladtak,a helyzeteik olyanok voltak,mint 8. általánosba nekünk a B-sek ellen...hihetetlen. 20 éve szurkolok nekik,de most haragszok rájuk.
  • Solten
    ezek kitűznék sarlós-kalapácsost is...
  • Monoton
  • pinnacle
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    vááágecciiiii

legnagyobb elképzelés:)
    Igen Oroszok (szovejetek) KGB mindenkinek elrabolta a családját és ha nem szopnak ki akkor megölik őket. Sőőt mindenkinek milliárdokat fizetnek, mikor már igyis MILLIÁRDOKAT keresnek.
  • Firerock
    te mama2 alregje vagy?
  • grizzly21
    bocs hogy ilyen szanalmas nick-kel nem tudlak komolyan venni. csapatok felet meg kihuzhatod. a jobbik felet
  • Firerock
    de télleg ez meg hogy van? a hollandok jáccottak narancssárgában az oroszok meg fehérben,akkor itt miért van piros mez a csókán?
  • LasCar16
    grat az oroszoknak, hollandokat az elvakultakon kívül nem vették komolyan :P ilyenkor kell a mentalitás és a klasszis :P
  • Solten
    Én olyan magyar válogatott-formát fedeztem fel rajtuk.. :)
  • NeoMaN
    nem vagy elfogult cseppet sem
    :)))
  • bubu13
    azt hogy?
  • bazza
    Én nem tudom honnan gondolom, de valahonnan azt gyanítom, hogy ezt a győzelmet pár zsebbe csúsztatott milliárd segíthette. Egyszerűen ép ésszel fel nem foghatom, hogy hogyan romolhat el egy ilyen szuper csapat? Mert még azt sem mondhatjuk, hogy a szerencse dolga. Látta valaki a hollandokon, hogy akarnak győzni? Egyáltalán gólt lőni? Mert még veszélyes se volt egyik helyzet sem. Úgy össze vissza szarták a labdákat hogy sírni kellett rajta. Iszonyat. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen csalódott és dühös leszek. Sry ha valakit megsértettem.
  • LordVenom
    Nah,eddig néztem az EB-t. Idáig is utáltam az orosz nyelvet,most még jobban utálom. De azért bevallom...ezt megérdemelték. Hollandia mintha elfelejtett volna focizni...
  • gameplusz
    orosz-olasz döntőt akarok!
  • desigo
    aha
    csak ez nem srácok ,játékosok csatája...
  • w77d
    én most ettem egy kegyetlen erős szarvasszalámit, a pöcsömről is folyik a víz XD
  • grizzly21
    tenyleg? a szepseg relativ, de meccs statisztikak alapjan tobbet lottek a hollandok, nagyobb aranyban birtokoltak a labdat, es kevesebbet szabalytalankodtak..
  • Solten
    Jajj haggyadmá', ehhez már narancs asszisztencia kellett :))
  • pinnacle
    ORoszoktól 23-ból 21 Európai srác. maradék kettő meg közép orosz.

• Zoleeca
    Ez igaz.
  • gabber_saviola
    réges-régen én még nyolc évig tanultam oroszt a másik rendszerben, szal van mire logóznom
  • fsgh
    Magyarra?:D
  • Oziris666
    Azért azse volt olyan sima meccs!Jópár orosz kihagyott helyzet volt ott is!Beleszaladtak egy zakóba(lehet az kellett) de azóta nővekvő tendenciát mutatnak és meccsről meccsre jobbak voltak!
  • LasDen #7952
    na ezekre az izgalmakra enni kell :D
  • desigo
    jóhogy nem kína is itt nyomja egyébként...

ez nem EB hanem ÁB

ennyi...
  • Solten
    tele vagyunk qrvával :)
  • Solten
    qrva
  • pinnacle
    kaphatok majd egy orosz zászlót

KÉK-FEHÉR-PIROSAT!!!

Nem vörös, sarlós-kalapácsosat.
  • Solten
    Neki köszönhetik hogy nem lett alázás.