9806
Foci EB 2008
-
#7984 Platinit kéne elásni az Uefával együtt hogy a félbarbár ukránoknak adták a köv. EB-t... -
Monoton #7983 Hulk -
#7982 na akkor menne a pofon osztogatás XD -
#7981 mitől zöld a nyelve baszki????????
kaptak valami dodót?
:FFF -
#7980 jaaa:)
tök ugyanígy csinált most is a gyerek:) -
pinnacle #7979 bocs, mibajod a niccemmel?:D
Nic alapján ITÉLJ:D
Tökikém... szedd össze magad. -
#7978 jah remélem török-orosz döntő lesz és majd büszkén viszi haza az egyik ázsiai ország az EB serleget...uefa meg eláshatja magát Platinivel együtt -
#7977 ez még a svédek elleni meccsen készült ;)
-
#7976 -
#7975 Ugyanezt láttam én is...hol volt az eddigi pontosság? A hajtás? Minden labdát eladtak,a helyzeteik olyanok voltak,mint 8. általánosba nekünk a B-sek ellen...hihetetlen. 20 éve szurkolok nekik,de most haragszok rájuk. -
#7974 ezek kitűznék sarlós-kalapácsost is... -
Monoton #7973 -
pinnacle #7972 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vááágecciiiii
legnagyobb elképzelés:)
Igen Oroszok (szovejetek) KGB mindenkinek elrabolta a családját és ha nem szopnak ki akkor megölik őket. Sőőt mindenkinek milliárdokat fizetnek, mikor már igyis MILLIÁRDOKAT keresnek. -
#7971 te mama2 alregje vagy? -
#7970 bocs hogy ilyen szanalmas nick-kel nem tudlak komolyan venni. csapatok felet meg kihuzhatod. a jobbik felet -
#7969 de télleg ez meg hogy van? a hollandok jáccottak narancssárgában az oroszok meg fehérben,akkor itt miért van piros mez a csókán? -
#7968 grat az oroszoknak, hollandokat az elvakultakon kívül nem vették komolyan :P ilyenkor kell a mentalitás és a klasszis :P -
#7967 Én olyan magyar válogatott-formát fedeztem fel rajtuk.. :) -
#7966 nem vagy elfogult cseppet sem
:))) -
#7965 azt hogy? -
#7964 Én nem tudom honnan gondolom, de valahonnan azt gyanítom, hogy ezt a győzelmet pár zsebbe csúsztatott milliárd segíthette. Egyszerűen ép ésszel fel nem foghatom, hogy hogyan romolhat el egy ilyen szuper csapat? Mert még azt sem mondhatjuk, hogy a szerencse dolga. Látta valaki a hollandokon, hogy akarnak győzni? Egyáltalán gólt lőni? Mert még veszélyes se volt egyik helyzet sem. Úgy össze vissza szarták a labdákat hogy sírni kellett rajta. Iszonyat. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen csalódott és dühös leszek. Sry ha valakit megsértettem. -
#7963 Nah,eddig néztem az EB-t. Idáig is utáltam az orosz nyelvet,most még jobban utálom. De azért bevallom...ezt megérdemelték. Hollandia mintha elfelejtett volna focizni... -
#7962 orosz-olasz döntőt akarok! -
#7961 aha
csak ez nem srácok ,játékosok csatája... -
#7960 én most ettem egy kegyetlen erős szarvasszalámit, a pöcsömről is folyik a víz XD -
#7959 tenyleg? a szepseg relativ, de meccs statisztikak alapjan tobbet lottek a hollandok, nagyobb aranyban birtokoltak a labdat, es kevesebbet szabalytalankodtak.. -
#7958 Jajj haggyadmá', ehhez már narancs asszisztencia kellett :)) -
pinnacle #7957 ORoszoktól 23-ból 21 Európai srác. maradék kettő meg közép orosz.
-
Zoleeca #7956 Ez igaz. -
#7955 réges-régen én még nyolc évig tanultam oroszt a másik rendszerben, szal van mire logóznom -
#7954 Magyarra?:D -
#7953 Azért azse volt olyan sima meccs!Jópár orosz kihagyott helyzet volt ott is!Beleszaladtak egy zakóba(lehet az kellett) de azóta nővekvő tendenciát mutatnak és meccsről meccsre jobbak voltak! -
#7952 na ezekre az izgalmakra enni kell :D -
#7951 jóhogy nem kína is itt nyomja egyébként...
ez nem EB hanem ÁB
ennyi... -
#7950 tele vagyunk qrvával :) -
#7949 qrva -
pinnacle #7948 kaphatok majd egy orosz zászlót
KÉK-FEHÉR-PIROSAT!!!
Nem vörös, sarlós-kalapácsosat. -
#7947 Neki köszönhetik hogy nem lett alázás. -
-
#7945 utálom a focit :(