Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
VDS a legjobb !!!!!!!!!!!!!!!
DjDano
ez a bíró finoman szólva a hollandok ellen fúj... vagy inkább az oroszok ellen nem fúj

Akkor nem bánom hogy nekem csak a FIFA08 kommentátormánya megy a meccs közben...Nem passzol mindig, de legalább értem<#idiota><#nyes>

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Mor3llo
Najó, EZT NEM HISZEM EL!!!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Solten
Ja, jók.

Saor Alba

balljuggler
na hozánk ne jöjjön!elég Dekó és Dindinho

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

bubu13
Valószínû Chelsea Abramovics miatt

EEE 1899

Mor3llo
Ez az Akinfeev fiatalsága ellenére olyan hót nyugodt, hogy bombát lehetne robbantani mellette.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sz4bolcs
iszonyat jól nézett ki ahogy megindította magát.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
LÓÓÓÓÓL MEKKORA TRÜKKK

banok
chelsea vagy arsenal lesz a következõ csapata állítólag.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

sz4bolcs
emkkora kapufa... 😄 kurvajó meccs.

LasCar16
oroszok jobbak, bíró viszont megint egy szar

#acm

banok
orosz kapufa!!!!!!

Mor3llo
Csak egyszer ne mentse meg ezeket a hollandokat a kapufa, vagy Van der Saar...

desigo
van itt baj bõven 😞
Csacsi
Bazzeg. Sokkal jobbak az oroszok, megérdemelnék a továbbjutást.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

balljuggler
huhuuuuuuuuu off the crossbar

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Tényleg kinek a kicsodája ez a Somos, hogy állandóan õ a kommentátor?
Nagyon sótlan szegényke.

PSN ID: Lord_Mortanius

Mor3llo
ARSHAVINT AKAROM A BAYERNBE 😄DD

banok
most már azt mondom, hogy legyenek megint büntetõk. Ha lúd, legyen kövér!

bp
mekkora mákos csapat ez az orosz, még ha elesik is valamelyik, akkor is nála marad a labda....
persze nagyon jól is nyomják ma

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

Vaxi
köszönöm a válaszokat, le vagyok maradva foci terén xD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

sz4bolcs
Azért gondolkodott rajta elõtte rendesen. 😄

balljuggler
állítólag figyeli a Bõcs...<#buck>

desigo
mindig fölérúgnak
sux 😞
Mor3llo
Van Nistelrooy megpróbálta 2méternél távolabbról eltalálni a kaput.Láthatjuk mi lett a végeredmény 😄

desigo
VDS brutál jó ma is...
õõõ nem😄
2X15 perc majd ha dönci marad, akkor tizik

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

desigo
nincsen...
11-eseket akarok!!!XD

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

sz4bolcs
jó, de én az elõzõ hozzászólásomban a hollandokra gondoltam, nem a sporikra. ;]]

Mor3llo
már egy pár éve nem létezik az aranygól szabály 😊

Dehogy van,nincsen...

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

balljuggler
be mi???
tipp?tizi lessz???

desigo
nyugi van...
Vaxi
tehát aranygól van?

Solten
Sneijder végre eltalálta a kaput.

Saor Alba

oroszok megnyerik no para

REALista
😄DDDDd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

De legalább lesz mire ráfogni a kiesést, HA kiesik a holland válogatott

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

balljuggler
geccc...ott a pont !!!
a ZBÉ nem a játékosok tornája hanem a sporiké
ennyi

Na de akkor mit szóljunk ehhez szerencsétlen Somoshoz...

- Bundesliga Fan

Mor3llo
Akkor is hülyeséget kérdeztél 😄

Vaxi
izé, mi a szabály most aranygól van? 😊

REALista
Ha szabálytalanság lett volna akkor se kellett volna lefújni mert a hollandoknál maradt a labda...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

háát akkor meg szimplán buta vagy 😊

Solten
Nem. Amiért sárgát kéne adnia azért nem ad.. Rémgyönge ez a játékvezetõ a pancser asszisztenseivel együtt.

Saor Alba

balljuggler
cirka 10 évig fociztam plussz spori a spanom ugyhogy üllj le 1-es!

Mor3llo
omg, nem a partjelzõ bírálja felül a sporit, hanem a spori kérheti ki a partjelzõ véleményét.Így dönthet saját íze szerint, vagy számításba veheti a partjelzõt.