Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Platinit kéne elásni az Uefával együtt hogy a félbarbár ukránoknak adták a köv. EB-t... <#idiota><#idiota><#idiota>

Saor Alba

Hulk <#vigyor1>

REAL MADRID

w77d
na akkor menne a pofon osztogatás XD

NeoMaN
mitõl zöld a nyelve baszki????????
<#wow1><#wow2>

kaptak valami dodót?
:FFF

Firerock
jaaa😊
tök ugyanígy csinált most is a gyerek😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bocs, mibajod a niccemmel?😄
Nic alapján ITÉLJ😄

Tökikém... szedd össze magad.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

5w0rdf15h
jah remélem török-orosz döntõ lesz és majd büszkén viszi haza az egyik ázsiai ország az EB serleget...uefa meg eláshatja magát Platinivel együtt <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

arsnl
ez még a svédek elleni meccsen készült 😉

NeoMaN
<#idiota>

LordVenom
Ugyanezt láttam én is...hol volt az eddigi pontosság? A hajtás? Minden labdát eladtak,a helyzeteik olyanok voltak,mint 8. általánosba nekünk a B-sek ellen...hihetetlen. 20 éve szurkolok nekik,de most haragszok rájuk.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Solten
ezek kitûznék sarlós-kalapácsost is... <#hehe>

Saor Alba

REAL MADRID

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
vááágecciiiii

legnagyobb elképzelés😊
Igen Oroszok (szovejetek) KGB mindenkinek elrabolta a családját és ha nem szopnak ki akkor megölik õket. Sõõt mindenkinek milliárdokat fizetnek, mikor már igyis MILLIÁRDOKAT keresnek.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Firerock
te mama2 alregje vagy?

grizzly21
bocs hogy ilyen szanalmas nick-kel nem tudlak komolyan venni. csapatok felet meg kihuzhatod. a jobbik felet

Firerock
de télleg ez meg hogy van? a hollandok jáccottak narancssárgában az oroszok meg fehérben,akkor itt miért van piros mez a csókán?

LasCar16
grat az oroszoknak, hollandokat az elvakultakon kívül nem vették komolyan 😛 ilyenkor kell a mentalitás és a klasszis 😛

#acm

Solten
Én olyan magyar válogatott-formát fedeztem fel rajtuk.. 😊

Saor Alba

NeoMaN
nem vagy elfogult cseppet sem
😊))

bubu13
azt hogy?

EEE 1899

bazza
Én nem tudom honnan gondolom, de valahonnan azt gyanítom, hogy ezt a gyõzelmet pár zsebbe csúsztatott milliárd segíthette. Egyszerûen ép ésszel fel nem foghatom, hogy hogyan romolhat el egy ilyen szuper csapat? Mert még azt sem mondhatjuk, hogy a szerencse dolga. Látta valaki a hollandokon, hogy akarnak gyõzni? Egyáltalán gólt lõni? Mert még veszélyes se volt egyik helyzet sem. Úgy össze vissza szarták a labdákat hogy sírni kellett rajta. Iszonyat. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen csalódott és dühös leszek. Sry ha valakit megsértettem.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

LordVenom
Nah,eddig néztem az EB-t. Idáig is utáltam az orosz nyelvet,most még jobban utálom. De azért bevallom...ezt megérdemelték. Hollandia mintha elfelejtett volna focizni...<#rinya>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

gameplusz
orosz-olasz döntõt akarok!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

desigo
aha
csak ez nem srácok ,játékosok csatája...
w77d
én most ettem egy kegyetlen erõs szarvasszalámit, a pöcsömrõl is folyik a víz XD

grizzly21
tenyleg? a szepseg relativ, de meccs statisztikak alapjan tobbet lottek a hollandok, nagyobb aranyban birtokoltak a labdat, es kevesebbet szabalytalankodtak..

Solten
Jajj haggyadmá', ehhez már narancs asszisztencia kellett 😊)

Saor Alba

ORoszoktól 23-ból 21 Európai srác. maradék kettõ meg közép orosz.

Ez igaz.

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

gabber_saviola
réges-régen én még nyolc évig tanultam oroszt a másik rendszerben, szal van mire logóznom <#idiota>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
Magyarra?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Oziris666
Azért azse volt olyan sima meccs!Jópár orosz kihagyott helyzet volt ott is!Beleszaladtak egy zakóba(lehet az kellett) de azóta nõvekvõ tendenciát mutatnak és meccsrõl meccsre jobbak voltak!

LasDen
na ezekre az izgalmakra enni kell 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
jóhogy nem kína is itt nyomja egyébként...

ez nem EB hanem ÁB

ennyi...
Solten
tele vagyunk qrvával 😊

Saor Alba

Solten
qrva

Saor Alba

kaphatok majd egy orosz zászlót

KÉK-FEHÉR-PIROSAT!!!

Nem vörös, sarlós-kalapácsosat.

Solten
Neki köszönhetik hogy nem lett alázás.

Saor Alba

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

desigo
utálom a focit 😞
Animefox
Najó ideje lenne zászlót váltani....<#pias>

Mármint Amszeterdamban(mert szoktak, nem hagynak aludni)

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

w77d
egyre több ember használ logóként orosz zászlót... én semmi pénzért ki nem tenném, a focin kívül hányok az oroszoktól....

Õ minden népet utál ki valaha is Mo ellensége volt.
Török,Román,Német,Francia,Angol,Olasz,Spanyol,Portugál,Holland,OROSZ minden Európai államot😄

Oziris666
Igen elmés hozzászolás

gabber_saviola

grizzly21
jah, vilag legjobb kapusa de nyugdijazzad. Egy golban volt benne, tobbirol nem tehetett

Solten
Ez bizonyítja a Spanyoloktól kapott 4 gól is... <#rolleyes>

Saor Alba

fsgh
holnap meccs aztán 3 nap pihi😞

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

gabber_saviola
<#idiota>