Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
REAL MADRID
tök ugyanígy csinált most is a gyerek😊
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nic alapján ITÉLJ😄
Tökikém... szedd össze magad.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

REAL MADRID
vááágecciiiii
legnagyobb elképzelés😊
Igen Oroszok (szovejetek) KGB mindenkinek elrabolta a családját és ha nem szopnak ki akkor megölik õket. Sõõt mindenkinek milliárdokat fizetnek, mikor már igyis MILLIÁRDOKAT keresnek.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
#acm
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
KÉK-FEHÉR-PIROSAT!!!
Nem vörös, sarlós-kalapácsosat.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Török,Román,Német,Francia,Angol,Olasz,Spanyol,Portugál,Holland,OROSZ minden Európai államot😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!