9806
Foci EB 2008
-
SzocsA #8505 Roberto Donadoni
Elfáradtunk. Óriási csalódás tizenegyesekkel veszíteni. A srácok emelt fővel jöhetnek le a pályáról, mindent megtettek a továbbjutásért, kihozták magukból a maximumot.
hát ha ez a maximum akkor.... -
Zenszkij #8504 Van úgy, hogy azt mondjuk a kiesési tornákon, mikor két csapat egymással játszik és az egyiknek búcsúznia kell, hogy mindkettő megérdemelné a továbbjutást. Ez nem olyan meccs volt, 0-0-t játszottak uraim? akkor lehet hazatakarodni egy ilyen dögunalmas meccs után, egyikük sem léphet tovább. Még valami véleményem szerint a meccs elején kéne lerúgni a büntetőket, akkor az olaszok végig rohantak volna mint állat...nem büntetőkre játszani pfúj... -
#8503 hát az olaszok ellen semmit nem mutattak szinte, egy kicsivel többet mint olaszok, de nagyon nem voltak meggyőzőek, csoportkör meg itt már szart sem ér. -
#8502 az eb-n mutatott EDDIGI teljesítményük alapján igenis megérdemelték a spanyolok!! és most nem feltétlen arra gondolok,hogy 9 ponttal zárták a csoportkört,hanem a mutatott játékra. -
#8501 Hajrá Oroszok!! -
DJ BP #8500 de nem csak ez volt, többet támadtak ez tény -
Csesza #8499 pártatlanul mondom ill. ha valamelyik csapathoz valami közöm van akkor azok az olaszok és eggyértelmű, hogyha rajtam múlott volna a döntés, hogy ki jut tovább akkor a spanyolokra voksoltam volna -
#8498 azokról a 20-30 méteres távoli lövésekről beszélsz? sokat nem értek vele... ők se nagyon érdemeltek továbbjutást. -
Csesza #8497 hát azért nemkicsit többet mutattak mint az olaszok, ezt bárki elismerheti... -
#8496 spanyoloknak se volt szinte semmi helyzetük, ők is vastagon benne voltak abban hogy ilyen szar meccs volt... -
#8495 Igazából a spanyolok se tudtak mit kezdeni, passzolgattak középen, meg lövölödöztek 25-30m ről, szélről beadásnál esélytelenek voltak a magasságkülönbség miatt. Ha az olaszok beszenvednek egy gólt, akkor bizony vége lett volna a dalnak, ám akkor afos támadójátékuk volt hogy várható volt hogy ez vissza fog ütni végül, és hát balszerencse formájában materializálódott a dolog. -
#8494 "végülis a statisztikáknak sose szabad hinni"
de nem ám!
viszont aki látta a meccset azt is láthatta,hogy - ha csak egy hangyaf*sznyival is - de a spanyolok többet tettek azért hogy ne legyen hosszabbítás/tizenegyes.ha szerencsések voltak abban,hogy nem kaptak gólt (az olaszoknak egy igazi helyzetük volt,khm),akkor épp olyannyira pechesek voltak,hogy nem lőttek (Dani Güiza ha le tudná kezelni azt a szerencsétlen labdát itt az eb-n is...)
mind2 csapat biztonsági focit játszott,nem kísérték a támadásokat sokszor még a középpályások sem.ez igaz mind2 oldalra.de amit Villa művelt egyedül,az feledtette mind2 csapat halovány játékát! -
Nandusz #8493 Az nem olaszok által tudatosan, precízen kidolgozott gólhelyzet volt, hanem egy véletlenül odapattant labda, magyarán kikényszerített helyzet volt. Egyáltalán nem illeti meg semmi dicséret az olaszokat azért a helyzetért. -
#8492 am hogyhogy az orf1en nézed?:O
hogyhogy nem az m1en? -
#8491 ahham:D lényegtelen...gólt nem tudtak löni:D
meg hát azért nemtom azt kapuralövésnek veszik-e pl amikor casilas éppencsak visszaért és majdnem gólt lötte az olaszok:D
XD
második félidőt nme láttam amugy..csak ma az összefoglalót :) -
#8490 igen,ez
egyértelmű mákos spanyol továbbjutás volt,végülis a statisztikáknak sose szabad hinni...ha már mi kiestünk,akkor mostmá nyerjék meg a spanyolok!!! -
#8489 Az nem a törökök hibája volt igazából, hanem a bíróé.
A másik, hogy az utóbbi időben nem volt rá példa, hogy tétmeccsen ilyen csapatot legyőzzünk, szóval ha akkor nem állítják ki Gerát, akkor sem biztos, hogy pontot szereztünk volna. -
#8488 vicces lenne :) de nekem tetszene:D -
DJ BP #8487 amikor is nekünk állt a zászló -
DJ BP #8486 török-magyar óta nem szeretem őket... -
#8485 Csak az bánt engem, hogy a törököket a teljesítményüktől függetlenül egyszerűen lenézik Magyarországon, mint az oroszokat, románokat stb. -
#8484 ez faszaaa XD kipróbálnám -
Tomy Lee #8483 lol:DD -
Csesza #8482 gecc :DDDDdsadasdas -
#8481 LOL Ez is csak a Japánoknak tud az eszébe jutni xDDDDDDDDD -
Grenzjager #8480 Röhögésreee:D
(japán távcső foci) -
#8479 mert tizit nagy szerencsével lehet megnyerni:S
am nem fabregas vitte őket az elődöntőben hanem az egész csapat hiszen ha előtte hibáznak akkor mit sem ér fabi lövése:S -
#8478 jaja -
DJ BP #8477 németek se játszanak csúnyán... -
Grenzjager #8476 a kapuralövés védelmi hibának számít? -
#8475 Nem sok? 0-0 hibával. :D -
#8474 :D
-
Grenzjager #8473 2 baromi jó védelem volt tegnap, nem sok hibával -
#8472 mert szted mit lehetett várni ? hogy majd agyon verik az olaszokat? -
#8471 Főleg a tegnapi meccs után -
Nandusz #8470 Azért nem kellene túlzásokba esni. Hollandia távozásával szerintem is eltávozott egy jó nagy szelet foci az EB-ről, de azért a spanyol foci még ott van és az pedig briliáns. -
#8469 jaj ne már...:D -
#8468 mer a spanyol az nem foci ? istenem... :\ -
#8467 :D:D::D:D OMG
Ismereda hazugság fokozatait?
1, Kis hazugság
2, Nagy hazugság
3, Statisztika
4, Lári-fári -
#8466 és? magába semmit nem mond...