9806
Foci EB 2008
-
karajjj #8545 igen, olyan barátnőm van...(barna haj, sötétbarna szem :P) -
Grenzjager #8544 ja a szőke kék szemüekre buksz mi?
..az ilyenek lesznek mindig barna hajú, barna szemű női -
karajjj #8543 a németet meg a ruszkit ide most azonnal!!! A:AS:DFsdfsdf -
#8542 -
#8541 valaki nem tud 1 oldalt ahol le van írva az eddigi összes adat
pl sárgalap szöglet
félidő hosszabítás stb
ilyesmi kéne kb 3-4x több adattal
http://www.nemzetisport.hu/Eb2008Adatbank_index.php?page_type=merkozesek# -
Monoton #8540 iwiw en törökökre tettem :D -
#8539 röviden és tömören:a törökök kapitánynak 13 (max. 14) játékos áll rendelkezésére (eltiltás,sérülés),lehet hogy a 3-ik számú kapust mezőnyben fogja játszatni!
ezzel szemben,ha jól tudom a németeknél csak egy hiányzó van
persze a török fanatizmus csodákra képes,de lehet itt még az sem segítene rajtuk
és végül:ne feledd,a fociban bármi megtörténhet!
jó fogadást :D -
#8538 Bőven megér 1 milliárdot hogy nem kell hallgatni ezt a sok kretén retekklubos okostojás "kommentátort" (bár való igaz, a király tv-nél is esett a színvonal de még nem érték el az ertélklubbos mélypontot), a himnuszokról is lemaradtunk volna a hülye reklámjaik miatt.
Remélem sokan emlékeznek arra hogy F1 futam közben elkapcsoltak egy kis reklámra. Szánalomcsatorna. -
#8537 csak azért mert fogadnék :D
de hiába vagyok német szurkoló
nekem az a fontos hogy nyerjek :D -
#8536 papírforma szerint német.. de a törököktől már minden kitelik :D -
#8535 kimás? :) -
#8534 sztetek a németek nyernek holnap?
van valahol 1 esélylatolgatás cikk a holnapi meccsről? -
#8533 de holnap igen :) -
#8532 ma se lesz meccs :( -
#8531 -
#8530 Nekem simán megér egy sört hogy ne világi petikét és léderer ákoskát halgassam héder barna és kokó felkonfja után:D -
#8529 MTV és a fociközvetítés -
#8528 és ezen most mit röhögsz? ezt manapság már mindenhol használják, nem csak Olaszországban, mert ez a világ legeredményesebb taktikája, sosem a szép támadó foci nyer. -
#8527 Hehe! hoppá :D -
#8526 ja -
#8525 az igeen -
primavis #8524 az argentinek viszont spanyol eredetüek és spanyolul is beszélnek, nemde? -
#8523 argentin volt, és igen ő tökélesítette a catenacciot.
és tarolt ezzel a taktikával az Interrel. -
primavis #8522 ismerős az a név, hogy Helenio Herrera? milyen nemzetiségű is volt? -
#8521 Na rendbont az ázsiai-tatár csürhe :) -
#8520 De az eggyel több! -
#8519 a szokásos kibaszott régi sztereotípia:)
az olasz bajnokságban idén 26 gól nélküli meccs volt,a spanyolban 25 -
DJ BP #8518 érdekesmód ez elég sok olasz meccsen előfordul. Micsoda véletlen! -
#8517 Egy hét emberrel védekező "topcsapat" (a világbajnok) védelmét azért kicsit nehezebb feltörni, mint pl. egy máltai védelmet. Na ezért sem focizták szét az olaszokat. Az oroszok ellen más lesz a meccs. -
primavis #8516 szerintem inkább gátlásaik alól felszabadult, csinytevésre kész kamaszokra emlékeztettek! -
primavis #8515 nem illik rugdosni a legyőzött ellenfelet! Egy meccsen két csapat játszik, s ha egy meccs dögunalmas és 0-0-ra végződik, akkor mindkettő felelős. mégha az egyik öli is a játékot (bár ez nem mondható el az olaszok vasárnapi ténykedéséről). Ha annyira kiválóak a spanyolok akkor lejátszhatták volna az olaszokat. Miért nem tették? Mert nem tudták, s ha így van akkor tessék hátrébb menni az agarakkal.... -
#8514 Én nem látok beképzeltséget az oroszok arcán.
Inkább az elszántságot, ami be is jött nekik az utóbbi pár meccsükön.
Hajrá Oroszok! -
#8513 És mi a számcím? :D -
Grenzjager #8512 ezt berakom ide is, nagyon komoly
15 orosz a holland tömeg ellen, eldurvul .... -
#8511 -
#8510 Jaja te ugy megmondtad a multkor is a tutit:D #7304 -
Nandusz #8509 Az orosz csapatban sok a magát dicsőítő, öntelt figura, aminek meg fogják inni a levét.
A beképzeltség rossz tanácsadó. Még az ilyen piros pozsgás, gyermeki arcú ruszkiknak is. -
#8508 No majd Arshavin megbosszulja -
#8507 úúúúúgybizony -
#8506 Szerintem mindegy, hogy ki mennyire érdemelte meg, egyszerűen hervasztó meccs volt.