9806
Foci EB 2008
-
#8465 nezd meg a statisztikakat, 18/7 a kapuralovesek.. -
#8464 szep kis mentalitas. -
#8463 legalább letudnád írni... -
#8462 majd meglátjuk XD -
#8461 "Éljen! Győzött az igazi foci! Casillas egy isten és az egész spanyol csapat, végig uralták a meccset, levegőbe lógott a gól, senki ne merje megkérdőjelezni a továbbjutás jogosságát. Íme a 9ö perc statisztikája: "
Ezt ugye humornak szántad? -
#8460 Akkor én jól döntöttem, hogy a törökökre. -
#8459 németekre teszek :D -
#8458 Ha orosz-török döntő lesz, akkor van még esély arra, hogy a FOCI nyer ezen az EB-n -
#8457 Meg se várod hogy w77d kire fogad?:D -
#8456 jó hát most ilyen gyenge kerettel a törökök kikapnak, ezt most megteszem német győzelemre:D -
Grenzjager #8455 ne hidd... most nem...
jól imserik a törököket -
#8454 Hát szerintem a németeknek simán tovább kéne jutni szerdán. Főleg, hogy ennyi hiányzó van a törököknél. Viszont attól félek, hogy "jó" német mentalitáshoz híven le fogják nézni a töröket és félvállról veszik a meccset. -
Nandusz #8453 És 2002-ben is csak a Braziloknak sikerült őket megverni 2-1-re az elődöntőben. Ugye akkor a másik ágon Németország jutott a döntőbe, de ha a sors úgy hozta volna, hogy a törökök nem a brazilokkal elődöntőznek, hanem a németekkel, akkor simán ők jutottak volna be a döntőbe. -
#8452 ezt pedig eddig is lehetett tudni :S -
Csesza #8451 :O nemáááár
Volkan-t még lehet pótolni, de Tuncay, Arda, Emre B., Nihat :SSSSS -
Grenzjager #8450 sok lesz ez a 9 hiányzó török
eltiltás: Volkan Demirel, Emre Asik, Tuncay Sanli, Arda Turan
sérülés: Emre Güngör, Servet Cetin, Emre Belözoglu, Tümer Metin, Nihat Kahveci -
#8449 -
#8448 Mezőnyben is számíthat cserekapusára a Török szövetségi kapitány.... :D -
#8447 A törökökre én is szoktam fogadni, mert 2002 óta a kedvenceim, akkor is legalább ilyen szimpatikusan játszottak. -
#8446 -
#8445 Eddig folyamatosan a törökökre meg az oroszokra raktam, pedig soha nem ők voltak az esélyesebbek.
De valahogy mindig sikerült továbbjutniuk.
Ebben bízom ezek után is.
Remélem nem hagy alább a lelkesedésük. -
#8444 Azért a németek még belerondíthatnak az elképzelésbe.
A másik ágon igencsak esélyesek az oroszok. -
Grenzjager #8443 ezért nem értem, tuti teltház a stadionban, milliók isszák a sört a kivetítők előtt, tovább pörög a GDP is.
(megj.: pedig kiváncsi lettem volna egy orosz-török meccsre is) -
#8442 Miért lennének mákerek?:) -
#8441 Én sem értem.A VB-n is elég jó meccset játszottak a németek és a portugálok a bronzért... -
#8440 pffu most nézem.máker spanyolok jutottak tovább XD remélem lemossák az oroszok a pályáról őket :P -
Grenzjager #8439 amúgy miért törölték az Eb rpogramokból a bronzmeccset? az oks, h lehet a két csapat nem feltétlen túlmotivált, de gazdasági és egyéb szempontokból is jó lenne. -
#8438 azért mindkét oldalon voltak jászai mari-díjas színészek... jót lehetett rajtuk nevetni:)
mindenesetre nagyon jó,hogy a spanyolok jutottak tovább! -
#8437 Én már régen az orosz-török döntőre fogadtam, mert baromi nagy volt rá az occ.
Én úgy láttam eddig is, hogy ebben a két csapatban van benne a küzdő szellem folyamatosan. -
Nandusz #8436 A spanyolok megvédték Európát az olaszoktól
Hát a látott meccs alapján még enyhén is fogalmazott a cikk író. -
#8435 orosz-török :D -
#8434 Ekkora szar meccset. Elaludtam rajta, még a 11esekre sem voltam hajlandó felébredni. -
primavis #8433 érik a német-orosz döntő!-:))) -
#8432 na srácok, ez volt ám az igazi unalmas meccs.
csak Tonit sajnálom :(
Így már biztosan Klose nyeri a fogadást. -
#8431 ja, szar meccs szar befejezéssel... -
#8430 Hát nem tudom, én a második félidőt láttam csak, de végig hajtás volt... nem unatkoztam -
#8429 Ez desz@r meccs volt.. :/ -
Gabe18 #8428 Elég vicces ez a bunker,meg antifoci téma (én mint német szurkoló hallom eleget).Nem tudom ki,miért vár egy egyenes kieséses meccsen alapból gólparádét.Azok az idők már régen elmúltak.Vagy aki azt akar,az nézzen kézilabdát,ott egy kiegyenlitett meccsen is van 40 gól...
Ezzel nem azt mondom hogy ez jó meccs volt.Egy semleges nézőnek nem volt az.De leginkább azért nem volt az,mert nagyon egyenlő erők csatája volt,ahol minimumok dönthettek volna.
Nyilván egyik szövetségi kapitány se fog alapból 4 csatárt felküldeni,hogy a semleges nézők jól szórakozzanak.Várták az ellenfél hibáját,teljesen logikus döntés.Ha a 20.percben valamelyik fél rúg egy gólt,és kimozdul a meccs ebből a egyensúlyból,akkor lehet hogy egy parádés 4-4-et látunk.
De a spanyol szurkolók biztos vagyok benne ugyanúgy ünnepelnek most,mintha 4-4-es csodameccs után lennénk,és abból jutottak volna tovább.Mert itt már csak a győzelem számit... -
#8427 ó baszki... pedig az olaszoknak drukkoltam :( -
#8426 bocs a flémért monoton, nem értem mér húzom fel magam az ilyen embereken