Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Na hajrá hajrá, lássunk egy jó meccset ma este😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
ami zene szól a gólok után mindig, annak tudja vki címét?

Yo, Bitch!

minimize
abban van gyakorlat, az tuti...
én bízom abban, hogy torres, vagy villa ma betalál. de jöhet mindkettõjüktõl is akár!!

No one can stop Death!

Mor3llo
<#nyes>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

desigo
jah igen és este hajrá España...
poppe
remélem a bíró már a zsebünkben van <#wink>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

desigo
-Az meg mi ott?

w77d
hopp ennek a fele sem tréfa XD

Jaja inkább törlöm mert nem nézne ki még 1<#felkialtas> a neved mellett 😊

REAL MADRID

w77d
bázz egy hsz-emet törölték XD

II Rocky II
vagy egy dönteten 😛

24 - Exile -Nov.23

Olcsy
HAJRÁ SPANYOLOK!!!!!!Aki mai meccset kihagyja, az pff...xD

NeoMaN
ezek szerint spanyol gyõzelem várható
😄DD

NeoMaN
<#eljen><#worship><#wink>

szucsy89
majd most lõnek akciógólt xP
w77d
akkor is Forza Italia XD

hát nagyon remélem, hogy ma a spanyolok lealázzák ezt az olasz válogatottat...nagyon nem szimpatikus a játékuk, még akciógólt sem rúgtak ezen a tornán, nem is mutattak semmit és mégis nagy szerencsével továbbmentek a csoportból
szóval ma Forca Espana!

cesc fábregas

Sajnos, úgy látszik, nekik tetszik LM!

banok
én is minden tippeldében amiben játszom abban nagyon megszívtam... 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Animefox
IWIW-en mondjuk énis totál leestem... Semmi se úgy alakult ahogy vártam, illetve ahogy a papírforma szerint kellet volna alakulnia...

szucsy89
nah akkor ma te kivételesen nyerni fogsz😄DDDDDD
Solten
<#wow2> bátor... <#vigyor> bár itt már qrva mind1, papírformák dõlnek meg, minden meccs 3 esélyes... <#hehe>

Saor Alba

w77d
akit érdekel, az olaszokra tettem egy szép kis összeget. A spanyolokon is van tétem, de az egy jó hosszú kombi sorozat, tehát inkább gyõzzenek az olaszok. Ha megint X lesz akkor nincs isten XD

II Rocky II
3 második ment tovább.egy kérdés van ..mi lessz a fõcimlapon: minden csoportmásodik az elõdöntõben,vagy egy kivétel?:Sssssssssss

24 - Exile -Nov.23

Taranov
Én már azért is drukkolok az olaszoknak, mert szegényeket mindenki leszólja, úgy, mint a törököket.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

banok
én remélem ma a spanyolok mennek tovább mert utálom az olasz focit. Tippellni én már az elmúlt napok eredményei után nem merek... <#vigyor5>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szucsy89
nemis mert Inzaghi 3lesgóljával nyernek az olaszok😄
poppe
tegyél fel rá egy kisebb vagyont <#wink>

0-0 lesz, 11-esekkel olaszok

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

II Rocky II
akkor bari meccs volt azaz 1-0 s nem rég?
lényegteteln h tétmecsen:S lehet nem is találkoztak csak max 2-3 szor:Ssssssssssssss

24 - Exile -Nov.23

kraawz
szerintem guardiola,raúl,fernando hierro és luis enrique góljaival 4:0ra nyernek<#gonosz1><#worship><#wink>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

nyugodt lehetsz, hogy a hátralevõ 3 mérközésbõl egy még az övé lesz!Nem nekünk kell tetszen, hanem Plattiniéknek s nekik úgy látszik, tetszik.
Rockynhooo
és akkor mi van ha 88 éve nem nyertek ? 😄

amúgy tudom hogy az lesz hogy olaszok bekeztek szarul és mostanra felpörögnek , ugyanaz lesz mint a hollandokkkal csak fordítva .. tudtam h hollandok lefognak engedni.. általában azok a csapatok vannak ott a végén akik az elején nem olyan yoak.. yo meccset várok .. és hát a szív ott és szurkolok 😊 meg beverek közbe pár kõbambit xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

"mellesleg, ha nem volt, a durva belemenés akkor is érhet sárgát!"
Én is ezt mondom! Csak az a kérdés, hol volt durva belemenés. Egyszerûen a holland átesett az elcsúszó orosz játékoson! Én semmi szándékosságot, ezáltal szabálytalanságot nem véltem felfedezni. Ha az lett volna, attól függetlenül járna, jogos lenne a sárga, játékban volt-e a labda.
Kíváncsi leszek, Lubos vezet-e még az EB-n, mert ha igen, akkor az egész UEFA JB-rõl megvan a véleményem. Talán az elõdöntõk és a döntõ odaítélésénél figyelembe veszik a ténykedést, ellenõri jelentést.

poppe
na most lebuktál! 😄

LasCar16
88 éve nem nyertek tétmeccsen az olaszok ellen, már akkor telepakolták a bugyit amikor megtudták h ki lesz az ellenfelük vasárnap este 😊 digóknak pedig az ilyen küzdelmek fekszenek, bár nem akarok a történelemre hagyatkozni , de Pirlo hiányától tartok egy kicsit, szoros, izgalmas meccsen olasz továbbjutás ... 😊 lehet készíteni a FIGC-s lokókat 😛

#acm

Rockynhooo
hát ez a tegnapi meccs nagyon kiégetett .. de minden tisztelet az oroszoké nagyon yok voltak..

Spanyol <#eljen>
majd megmutatják este a hispánok 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

spanyol!!😛

Solten
vált

Saor Alba

Solten
Ha adja isten lenyomják az olaszok a ruszkikat, rögtön olasz zászlóra ez a sok divatribi... <#hehe>

Saor Alba

oké kösz :S
háát, már a tegnap is jeleztem, hogy LM játékvezetési stilusa pont az oroszoknak kedvez! Nem tudom te miért látod forditva! Az ütközéseknél végig favorizálva voltak.
A pj nem szólhat bele a fegyelmi büntetésbe (csak ha õ inti be), pláne ha távol volt tõle, de abba igen, hogy a labda játékban volt e vagy sem. mellesleg, ha nem volt, a durva belemenés akkor is érhet sárgát!
A 45 év nem reális határ, hiszen pont annyira az, mint a 65 éves egyetemi tanár! Szerinted pl. Csányi Vilmos akadémikus 65 évesen és egy naposan rosszabbul add elõ/kutat, mint 64 évesen és 364 naposan? CSak ott a helyére volt szükség, ahogy a fiatalabb birók is elõbbre akarnak kerülni. Csakhát ennek talán a minõség kellene a mértéke legyen s nem a születési bizonyitvány dátuma!
gercse
nem lesz

NeoMaN
aki a csopotmérkõzéseken kap egy-két pofont az megrázza magát....
aki nem, az elbízza és tunyul

lelkileg

Hello! Bronz mérkõzés lesz? mert nézegettem és nem láttam sehol se :S
Sztem sem korfüggõ, így akartam írni az utólsó mondatot.

Azt az orosz "faultot" sárgával jutalmazni elfogultság. Mint már írtam, ha nincs játékban a labda, és fault van, ugyanolyan megítélés alá esik a fault (ha nem szigorúbb), mint játék közben. Tehát: Ha kint volt a labda elõtte, ha nem, a fault az fault, és ha olyan, megfelelõ büntetés jár érte.Szerény vélemenyem szerint a partjelzõje azt mondta Lubosnak, te ökör, semmi nem történt, jobb lesz, ha azt mondjuk, kint volt a labda, visszavonod a sárgát, ill a kiállítást, ami jött volna. Szóval a nagy szarból derékig kimásztak, de lötykölõdött tovább!
És nem emlékszem pontosan a mutogatására, de ha azt mutatta, kint volt a labda, azért vonja vissza a sárgát,(márpedig kirûgás jött, tehát ezt mutogatta nagyon szépen) mégnagyobb hibát csinált a saját szempontjából. Azt kellett volna mutogatnia, semmi sem történt, azért vonja vissza a sárgát, és labdát ejteni.
Egyébként, hogy ki hogy lát/fut, sztem feltétlenül korfüggõ, de talán a 45 reális határ.

II Rocky II
nah
szóval
😄ddddddddddddddd
hosszabbitást nem tudtam már megnézni sajnos:S
de lám az oroszok mentek tovább eddig meglepi eredmények születtek és mndig a csoportmásodik jutott tovább.
most sztem a spanyolok továbbmennek és végre õk játszanak a csoportellenfelükkel ...és az oroszok most visszavágnak nekik😛
hajrá russia.
azért meglepõdtem kicsit h a hollandok ien gyengén adták elõ :S
de érdekes h aki a csoportban 100%os volt az mind kihullott akik kicsikét gyengébben teljesítettek volna azok meg szárnyalnak..
most ezek alapján azolaszoknak kéne továbbjutni.de sztem a spanyolok fognak:S vagy gy lessz a fõcímlapon: a csoportmásodikok eb elõdöntõje?:S azért kissé érdekes 😄

24 - Exile -Nov.23

szucsy89
uccsó kép :Adsadf_fdsafdjf

amúgy most hogy nézem hogy megszaporodtak az orosz zászlós logók <#hehe>
Taranov
Én miután elbuktam az IWIW-en horvát-török fogadást (törökökre fogadtam, ehelyett X lett), elbuktam a holland-oroszt, ezért most feltettem a maximum tétet az olaszokra, hogy "betérüljön" az a sok veszteség.
Szóval én olasz gyõzelmet várok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

álmodd meg, van még rá idõ!-D
mivel csoportmásodikok voltak, illene tartani az új trendet!