Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én bízom abban, hogy torres, vagy villa ma betalál. de jöhet mindkettõjüktõl is akár!!
No one can stop Death!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
REAL MADRID
szóval ma Forca Espana!
cesc fábregas
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Saor Alba
24 - Exile -Nov.23
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
0-0 lesz, 11-esekkel olaszok
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
lényegteteln h tétmecsen:S lehet nem is találkoztak csak max 2-3 szor:Ssssssssssssss
24 - Exile -Nov.23
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amúgy tudom hogy az lesz hogy olaszok bekeztek szarul és mostanra felpörögnek , ugyanaz lesz mint a hollandokkkal csak fordítva .. tudtam h hollandok lefognak engedni.. általában azok a csapatok vannak ott a végén akik az elején nem olyan yoak.. yo meccset várok .. és hát a szív ott és szurkolok 😊 meg beverek közbe pár kõbambit xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Én is ezt mondom! Csak az a kérdés, hol volt durva belemenés. Egyszerûen a holland átesett az elcsúszó orosz játékoson! Én semmi szándékosságot, ezáltal szabálytalanságot nem véltem felfedezni. Ha az lett volna, attól függetlenül járna, jogos lenne a sárga, játékban volt-e a labda.
Kíváncsi leszek, Lubos vezet-e még az EB-n, mert ha igen, akkor az egész UEFA JB-rõl megvan a véleményem. Talán az elõdöntõk és a döntõ odaítélésénél figyelembe veszik a ténykedést, ellenõri jelentést.
#acm
Spanyol <#eljen>#eljen>
majd megmutatják este a hispánok 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Saor Alba
A pj nem szólhat bele a fegyelmi büntetésbe (csak ha õ inti be), pláne ha távol volt tõle, de abba igen, hogy a labda játékban volt e vagy sem. mellesleg, ha nem volt, a durva belemenés akkor is érhet sárgát!
A 45 év nem reális határ, hiszen pont annyira az, mint a 65 éves egyetemi tanár! Szerinted pl. Csányi Vilmos akadémikus 65 évesen és egy naposan rosszabbul add elõ/kutat, mint 64 évesen és 364 naposan? CSak ott a helyére volt szükség, ahogy a fiatalabb birók is elõbbre akarnak kerülni. Csakhát ennek talán a minõség kellene a mértéke legyen s nem a születési bizonyitvány dátuma!
aki nem, az elbízza és tunyul
lelkileg
És nem emlékszem pontosan a mutogatására, de ha azt mutatta, kint volt a labda, azért vonja vissza a sárgát,(márpedig kirûgás jött, tehát ezt mutogatta nagyon szépen) mégnagyobb hibát csinált a saját szempontjából. Azt kellett volna mutogatnia, semmi sem történt, azért vonja vissza a sárgát, és labdát ejteni.
Egyébként, hogy ki hogy lát/fut, sztem feltétlenül korfüggõ, de talán a 45 reális határ.
szóval
😄ddddddddddddddd
hosszabbitást nem tudtam már megnézni sajnos:S
de lám az oroszok mentek tovább eddig meglepi eredmények születtek és mndig a csoportmásodik jutott tovább.
most sztem a spanyolok továbbmennek és végre õk játszanak a csoportellenfelükkel ...és az oroszok most visszavágnak nekik😛
hajrá russia.
azért meglepõdtem kicsit h a hollandok ien gyengén adták elõ :S
de érdekes h aki a csoportban 100%os volt az mind kihullott akik kicsikét gyengébben teljesítettek volna azok meg szárnyalnak..
most ezek alapján azolaszoknak kéne továbbjutni.de sztem a spanyolok fognak:S vagy gy lessz a fõcímlapon: a csoportmásodikok eb elõdöntõje?:S azért kissé érdekes 😄
24 - Exile -Nov.23
amúgy most hogy nézem hogy megszaporodtak az orosz zászlós logók <#hehe>#hehe>
Szóval én olasz gyõzelmet várok.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mivel csoportmásodikok voltak, illene tartani az új trendet!