9806
Foci EB 2008
-
#2333 Az olasz válogatott középpályása, Andrea Pirlo erősen kritizálta Roberto Donadoni taktikai húzásait. Sokan kritizálták az olasz mestert, hogy az AS Roma csillaga, Daniele De Rossi helyett az AC Milan korosodó játékosát, Massimo Ambrosinit szerepeltette a középpályán.
"Ez egy nagyon rossz kezdés volt" - mondta Pirlo a mérkőzés után. "De nem szabad elkeserednünk, hiszen még van két meccsünk, amelyeket reményeim szerint megnyerünk" - folytatta a Milan karmestere. "Ha De Rossi lehetőséget kap, akkor én feljebb játszottam volna, és akkor talán máshogy alakul minden. De nem én hozom a döntéseket, hanem Roberto Donadoni" - magyarázta a 29 éves klasszis.
Sokat javult a világbajnoki címvédő játéka, miután pályára lépett Fabio Grosso, és Donadoni átszervezte a védelmet. Pirlo szerint is jónak bizonyultak a cserék, de szerinte már sokkal előbb változtatni kellett volna.
Pirlo szerint egyébként az első gól egyértelműen les volt. A másik két találatot pedig kontrából szerezték, ami egyértelműen mutatja a védelem gyengeségét - vélekedett a középpályás. "Csalódottak vagyunk, de ennek a meccsnek már vége, ki kell elemeznünk a hibáinkat, és gondoskodnunk kell róla, hogy ne ismétlődjenek meg" - idézte a Független Hírügynökség a játékost.
-
#2332 egyáltalán nincs igazad
egyértelmű volt, hogy az UEFA ezt fogja mondani
és egyértelmű hogy nem lehet egyértelműen eldönteni
és azis egyértelmű ha nem adja meg szóba se került volna, hogy esetleg egy szabályos gólt nem adott meg
vezető labdarúgó szakértelme -
#2331 jó hát az uefa biztos nem fogja azt mondani hogy szabáyltalan volt...
egyértelműen les volt, de nem azon múlott. -
Nandusz #2329 #2324
Valóban zárjuk le a témát, mivel 1000%-ra az lett, amit én mondtam. Rég volt már ennyire igazam.
Azt hiszem ezt neked is el kell ismerned. Ugyanis detto azt nyilatkozza a cikkben a világ vezető labdarúgó szakértelme, amit én is próbáltam megértetni veled itt hasztalanul. -
#2328 én csak az szeretném hogy egy bíró korrektül fújjon
tegnap este nem így volt
és lezárnám végre -
DJ BP #2327 hazugság, akkoris Puhl Sanyi mondta meg a tutit :DDD -
Nandusz #2326 Én tegnap estétől írok ide, de azóta semmilyen általad felvázolt negatív tapasztalatom nem volt.
A csapatok fikázása meg relatív ugye, mert ha szarul játszanak, meg nyilvánvalóan bénáznak, akkor azért csak megmondja az ember. Az ilyet nem lehet véka alá rejteni.
Úgyhogy szerintem peace és relax. -
#2325 igen pont ezért raktam be -
karajjj #2324 az UEFA szerint szabályos volt Van Nistelrooy gólja -
#2323 Kaptam egy üzenetet a moderátor toipikba, hogy tegnap sokan elfeledkeztek magukról, is ide nem illő dolgokkal próbálták hazavágni a topikot.
Egyszerű leszek és célravezető, azaz mától ebben a topikban:
-NEM lehet fikázni a csapatokat.
-NEM lehet FLÉMET szítani.
Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és lehet menni panaszkodni a [email protected] emilcímre panaszkodni!
LEHET szurkolni
LEHET emberek módjára kommunikálni és viselkedni
További szép napot mindenkienk -
Grenzjager #2322 Az olasz játékvezetői bizottság vezetője, Cesare Gussoni szerint szabályos volt a gól..... -
#2321 Ezért jobb a foci az amcsi sportoknál,ott esély sincs ilyen dolgokra, vitákra,vitatott esetekre. Ilyen eset mint a tegnapi pl fogadjunk hogy még nem is volt,pedig mióta játszák már ezt a játékot. -
#2320 Jaja, gratula az egész csapatnak, teljes volt az egység. Hibátlan. -
Nandusz #2319 Úgy tudtam, hogy a hivatalos álláspont az, hogy Gól volt. Mivel a bíró megadta. Ennél hivatalosabb jelenleg nem létezik. Ugyanis Puhlé nem az, bármennyire is azt szeretnéd. -
#2318 szedett-vedett volt a védelem,ezt mindenki láthatta.a képen a két középső védő egymást fogja :) -
#2317 pedig hogy mondta mki hogy a holland védelem milyen fika.. erre tessék.. -
#2316 tokmind1 h les volt v nem, 3:0 lett a vege ami realisnak mondhato
-
#2315 Aztán következő meccsen ez megváltozik.
Remélem körbeverés szagot érzek -
#2314 Itt jól látható milyen rosszul helyezkedtek a védők
-
#2313 mint ahogy mindenki!
nagyon jó a védelmük,de még annál is jobbak a csatáraik,a középpályásaikról pedig már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni :D -
#2312 Sneijder kib@szottul a legjobb formáját hozta (többek közt)... -
#2311 nem egyértelmű,mint ahogy 10-ből 8 nem az a fociban!ezt szeretem az amcsi sportokban:van egy 300+ oldalas szabálykönyv,amiben tényleg minden szituációra egyértelmű szabályok vonatkoznak.itt meg ugye úgy "olvassák" a bírók a szabálykönyvet,ahogy éppen akarják.persze ez a fentebb írt dolog miatt kell is,mert ha mindent betű szerint vennének,folyamatosan szólhatna a síp! -
#2310 én szemellenzősködöm lol
egyrészt utánnanéztem a szabálykönyvnek az erre vontakozó résznek és a hivatalos álláspontnak
amit ugye Puhl, Holland játékosok, Szövetségi kapitányok is megerősítenek.
Erre te aki csak beugattad a véleményed és többszöri kérésre, hogy felesleges ezen vitázni se hallgattál te nevezzel szemellemzősnek? lol
Fogalmad sem volt a pontos szabályokról.......
Tök nem egyértelmű az eset, de te próbálsz okoskodni -
mate317 #2309 A kérdés, hogy sérült volt-e Panucci? Nem. Azt a koccanást meg sem érezte, ez tuti.
Ergo a gól szabályos volt. -
#2308 Teljesen mind1 h milyen döntést hoz az UEFA ugyanis a gólt visszavonni ugysem fogják, sem a meccset ujrajátszatni.
A szabályt annak a megelőzésére hozták, hogy SZÁNDÉKOSAN ne hagyja el a játékteret a védő h ezzel lesállást idézzen elő. Azt azért te is beláthatod, hogy ez abszurd is lenne ebben a helyzetben.
A lényeg: Nem tudsz objektiv döntést hozni ebben az esetben, mivel részrehajló vagy (ahogyan én is és sok más ember is itt)
Sajnos a szabály nem egyértelmű... sztem. -
karajjj #2307 origoról
-
DJ BP #2306 baromi véleményes az egész, és a végeredmény 3-0 lett, innentől kezdve nem azon múlott -
Nandusz #2305 Látom nem érted és csak szemellenzősködsz. Egy kérdésemre válaszolj...
Panucci, miután felkelt a földről, kért engedélyt hogy visszajöhessen a pályára?
Csak mert ha nem, akkor nyilván játékban lévő aktív játékosról volt szó a személyét tekintve akkor is, amikor a pályán kívül feküdt a földön.
Innentől kezdve világos számomra kurvára az eset, hogy ha Panucci aktív játékosként ott van hátul, akkor miért lenne lesen egy tőle 2 méterrel beljebb lévő játékos?
Szerintem az UEFA is hasonló álláspontot fog hozni (remélem).
-
#2304 Ez tök jó
klikk
Ilyen focijáték kéne P -
#2303 vajúdnak a hegyek :-)
ezért mondom felesleges ezen vitázni -
#2302 http://www.origo.hu/euro2008/20080610-az-olasz-birofonok-szerint-is-szabalyos-volt-a-gol.html -
#2301 700+ új üzenet tegnap este hat óta,és csak egy olasz meccs kellett hozzá :)
franciák egyszerűen csak idióták!egyrészt első meccset kötelező megnyerni,másrészt románia az egyetlen verhető ellenfelük a csoportban
olasz meccsről gondolom már mindent elmondtatok,lényeg:les volt,de nem kéne úgy felfogni,mintha most adtak volna meg először szabálytalan gólt!hollandok szerintem másik bírói hármassal is nyertek volna... -
#2300 hát nagyrészben Donadoni-n, meg a hülye taktikáján
Remélem nem lesz megint egy Trapp korszak vele....... -
Grenzjager #2299 persze mert van kb 20 hülye szabály a labdarúgásban amiről senki sem tud semmit... most rájuk jön majd az agymenés.... -
#2298 nem azért kéne bünhődniük hanemm mert a csatár lesen állt, ha nem löki ki is az lett volna valószínű
de elmondtam, hogy nem érdemes ezen tovább vitatkozni, de csak tovább folytatod
bírók, játékvezetők nem tudják eldönteni, de szted kristálytiszta -
#2297 igazából a mentés után tessékelte ki, sztem ígyekezett vissza és úgymond lendületet vett az induláshoz és ugye ilyenkor a saját csapattárs Sem érdekes -
#2296 egyébként lehet csak én láttam életem során túl sok futballmeccset,de nem egyszer láttam olyat,hogy a támadó csapatból a csatár kilép gyorsan a vonalon túlra hogy ő ne legyen lesen.az szabályos,akkor a fordítottja?
egyébként megadható volt és kurvára nem ezen múlott -
Nandusz #2295 Csak azt nem értem, hogy a hollandoknak mi közük ahhoz és miért kellene nekik bűnhődniük, mert Buffon véletlenül kilökte saját csapat társát, ezáltal előidézve az általad leírt szabályos gól szituációját?
Az, hogy kilökte őt, az ugyan olyannak minősül, mintha saját maga hagyta volna el a pályát.
Máskor figyeljen jobban Panucci, hogy ne kerüljön a kapusa útjába.
Szóval szerintem kristály tiszta a helyzet a szabályzat alapján, nem is értem mit kell ezen értetlenkedni.
Tán le kéne venni a Kék napszemüveget... -
#2294 Thx a lot!!!!!!!! -
#2293 Buffon kitessékelte (mert menteni akart )és ott feküdt az alapvonalon túl.