Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos HUN
Mobil háttér:

Carlos HUN
Vistához gadget:
http://data.hu/get/312025/EM2008_vista.gadget.html

Carlos HUN

Carlos HUN
http://www.port.hu/pls/w/eb.place_list

me ezek közt nem találtam :(

Carlos HUN
Help help help

régeben szokás volta pl városligetben vb ligetet eb ligetet csinálni idén is lesz ugyanott vagy valamerre?

köszi a válaszokat!

Breki33
Fapados osztrák Eb-stadionok félpénzért
Csepregi J. Botond - [email protected]
2008. június 4., szerda 15:55 | Frissítve: 18 perce
Sok vagy kevés az a százmillió euró, amit Ausztria az Európa-bajnokság helyszíneire elköltött? Az biztos, feleannyi, amennyit a társrendezõ fordított az Eb miatt épített-felújított stadionjaira. Helyszínbejárás elõtt elemzünk.

http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/fapados_osztrak_eb-stadionok_felpenzert/
KFCMajorka
már van honfoglaló eb 2008 is

Rolka
<#vigyor3><#falbav>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ProGabe
ott a link a hsz-ben!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vanek
hi! vmi jó 5let,ahol nézni lehet nagykivetítõn a meccseket bp-n? vagy mindenki otthon fog szurkolni?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

ez a szurkoloi füzet...le lehet már szedni?

jaja de tök jo nekem uj nekem csak fél éve van iwiwem...

banok
Közvetítések: itthon az m1 (párhuzamos meccsek idején az m2 a másik fél.) közvetít itthon élõben. Ismétlések az m1-en, Sport TV-n és az Eurosporton.
Külföldi közvetítõk: ORF1, ZDF, HRT2 (horvát2), TVR1 (román1), STV2 (szlovák2), RTS1-2 (szerb)
streeamek: CCTV5, Shanghai Sports, Guangdong

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
iwiwen van tippjáték. Ugyanolyan mint 2 éve a vb idején.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

<#eljen>

ProGabe
amúgy mindenkinek ajánlom EZT

azt hiszem az elõzõ eb-n kezdtem használni egy ehhez hasonlót,jópofa kis "program" :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

megérdemelten jutottak ki és bízunk benne, hogy tovább is jutnak!

bírom az ilyen pesszimista embereket...

1. #467 köszönöm többet ilyet nem írok be.
2. #470 Krisztiánéknak csak nagy szerencséjük van hogy ki jutottak az eb-re 1 mecsetse fognak nyerni,

3.#468 Erre gondoltam köszönöm

elõször azt gondoltam Németh Krisztiánra gondolsz:):D

Bocs,hogy belerondítok ide a beszélgetésbe, de
Eladó EB döntõre 5db 2.kategóriás jegy 1250euro/db áron akár darabonként vagy együtt is!!!!! Ha valakit érdekel írjon!!!
Tigristank
2008-06-08 20:45 Németország - Lengyelország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
2008-06-12 18:00 Horvátország - Németország (Wörthersee Stadion, Klagenfurt)
2008-06-16 20:45 Ausztria - Németország (Ernst Happel Stadion, Vienna)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ProGabe

mecsek

FORZA INTER!

hello a németh mecsek mikor lesz?

és hazaiban voltak

FORZA INTER!

szucsy89
ehh:SSss
tudom a nemzetisporton már régen elolvastam:)

ProGabe
Cannavarót elveszítheti a világbajnok

Fabio Cannavaro, az olasz nemzeti válogatott aranylabdás csapatkapitánya megsérült az együttes hétfõi ausztriai edzésén az Admira Wacker stadionjában. A védõnek kificamodott a bokája, az elsõ vizsgálatok szerint nem szenvedett törést, de csak 48 órán belül derül, ki, hogy játszhat-e a hollandok elleni Eb-csoportmeccsen jövõ hétfõn. Az is benne van a pakliban, hogy kihagyja az Eb-t a klasszis.

a teljes cikk

rengeteg sérült van... de akkora terhelés alatt voltak egész szezonban ezek a játékosok hogy nem csoda...

mit szóltok ahhoz h az öreg Larsson kihagyhatatlan a Svéd keretbõl megáll sz ész 36 éves az ürge:P:)

mi is megvertük õket nem régiben 2-1 re sztem gyengébbek jelenleg még nálunk is:)

Tigristank
<#hehe>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Duby
Patrick Vieira sérülése miatt Raymond Domenech utólag behívta Mathieu Flaminit.
„Flamini ma érkezik meg Clairefontaine-be, és csatlakozik az edzõtáborozó válogatotthoz” – nyilatkozta a francia csapat szóvivõje, Yann Le Guillard.
A csapatkapitány Vieira a francia válogatott utolsó két mérkõzését kihagyta edzésen elszenvedett sérülése miatt, állapotáról a kapitány Raymond Domenech nem nyilatkozott.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Punker
bekaphatják F1 nyer úgyis :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
nah a vasárnapi meccs meg pont akkor lesz amikor az F-1 :(
KFCMajorka
szombaton 18.00-kor Svájc-Csehország meccsel

Punker
mikor kezdõdik?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

desigo
Kezdõdhetne igazán már xD
KFCMajorka
Az azért elég durva,hogy Ausztria 101.helyen van a fifa-ranglistán.Ilyen gyenge csapat még nem volt az eb-n.

1. Olaszország
2. Hollandia
3. Franciaország
4. Románia

FORZA INTER!

Horvátország-Ausztria csoportmeccsre, június 8-ára (18 óra) 1db eladó jegyem van. Busz ingyenes Budaörsrõl, oda-vissza. Névre szól. Részletekért: [email protected]
Duby
A B csoportra nem mozdultatok rá, de tippeljetek akkor a C-re. Na, aki azt eltalálja. <#hehe>
Teljes erõbõl szurkolok az oranjének, de ezzel együtt is bravúr lenne innen a továbbjutás. Nagyon speciális ez a csoport, mert három végsõ gyõzelemre is esélyes bombaerõs ország található itt, akiket a kispadról viszont nem a megfelelõ kvalitás irányít. Fõleg Domenech, de van Basten és Donadoni sem a megfelelõ ember a posztján. Sokkal töbet ki lehet hozni ezekbõl a gárdákból, amit ezek tudnak, és ki fognak. Ezzel együtt lehet, hogy valamelyik megnyeri az EB-t, akkor így jártam. Erre legnagyobb esélye a franciáknak volna, ha a pályán dõlne el, de amit Domenech ámokfut arra rámehetnek. Az olaszok világbajnokként érkeznek, és a csapatuk is csak erõsödött, de semmiképp sem gyengült. Mármint nem a pályán, de a kispadon már nem Lippi taktikázik, hanem a jóval tapasztalatlanabb Donadoni.
A csoport végeredménye megjósolhatatlan, a francia, olasz, holland triót várom az élre 5-5 ponttal. Aki elrontja a bekkelõ románok elleni meccsét, az búcsúzott.
A tippem Olaszország, Franciaország, Hollandia, Románia.

Duby
Néhány hír
- A török válogatott pénteki edzésén megsérült Hamit Altintop lehetséges, hogy nem léphet pályára a labdarúgó Európa-bajnokságon. Altintop kéthónapos kényszerpihenõ után tért vissza Uruguay ellen, de az edzésen elszenvedett sérülés kérdésessé teszi Eb-szereplését. A középpályást megvizsgálták a Bayern München orvosai: véleményük szerint a török válogatott elsõ mérkõzését valószínûleg ki kell hagynia, és nem biztos, hogy felépül a további csoportmeccsekre.
- Bejelentette visszavonulását a svájci válogatottól Marco Streller, az FC Basel 26 éves csatára. Streller a 2006-os vb óta finoman fogalmazva sem a közönség kedvence, hisz õ volt az egyik, aki tizenegyest hibázott az ukránok ellen a tizenhat között. A csatárt a svájci–liechtensteini mérkõzésen hatalmas füttykoncert búcsúztatta, mikor az 57. percben lecserélték – ez is hozzájárulhatott a döntés meghozatalához.
- Ryan Babelnek a Liverpool csatárának a holland válogatott edzõtáborában egy edzés során sérült meg a bokája, így nem vehet részt a hamarosan rajtoló Európa-bajnokságon. Helyette Boulahrouz utazik, aki az utolsó keretszûkítésnél maradt ki, de most Dubai nyaralása helyett Svájcba veszi az irányt.

de amugy is logikus hogy az M1 adja hiszen nem mindenkinek van Sport 1, Sport 2 vag Sport klub... M1 még a legszegényebb vidéki területeken, a leggagyibb szolgáltatónál is fogható..és egy ilyen eseményt még szép h nem olyan csatornán fognak közvetíteni amit kevsebben fognak...amugy eddig az összes VB-t(2 éve a Sportklub is) EB-t eddig csak az M1 M2 közvetített eddig

5w0rdf15h
gyááá legyen szives vki írja ki 72-es betûmérettel a banner alá hogy az M1 ADJA ÉLÕBEN A MECCSEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!! mert már kiborító, hogy senki se képes visszaolvasni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

thááá elnéztem a topikot :SSSSS

ForzaInter
m1, hányszor elmondtuk hogy õk adják élõben, sport tv pedig felvételrõl adja.

Yo, Bitch!

élõben szerintem semelyik :S

Csacsi
Most igazából melyik TV közvetítity élõben a meccseket? Mert a Sport1 csak késõbb adja, és nem élõben a Sport 2-n meg egyáltalán nem látom.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sokkal jobb a keretük mint az említett 3 csapatnak... esetleg a Hollandokkal fognak megszenvedni mivel õk nagyon védekezõ stílus...Van Bastennel legalább is...de sztem elég nekik hogy leikszelnek a Fro-kal és megverik a Románokat...

Azt írja a nemzeti sport, hogy Pogrebnjak a szerdai sérülés miatt nem is játszhat az EB-n, helyette a Sevilla támadója, Kerzsakov lett meghíva a keretbe...