9806
Foci EB 2008
-
Remélem svédek bedarálják a görögöket,
oroszok meg szintén :D...csak nem a görögöket. -
Legkésőbb az elődöntőben összekerülnének, mivel egy ágon vannak... -
Pedig nekik van most a legerősebb keretük!
Egy Villa-Torres csatárpárostól most nincs jobb európában!
És még nem soroltam fel a középpályát! -
Csesza #2370 sztem ma a spanyolok meglepetést okoznak, már amennyiben meglepetés lesz az ő győzelmük (term. az elmúlt évek alapján) bár szimpatikusak lettek nekem az oroszok, de ma spanyol győzelmet várok
nem bírom se a görögöket se a svédeket, eléggé benne van az x de talán a svédek ma képesek lesznek nyerni -
Grenzjager #2369 Mondjuk a spanyolok már igazán nyerhetnénnek vmit. A legtöbb spanyol kritikus abban látja a sikertelenségüket, a legfőbb hibájukat, hogy nem tudnak igazi csapatként viselkedni. Egy spanyolnak cél a Real, egy baszknak a Bilbao, egy katalánnak pedig a Barca, melyek mellett sokak szerint a válogatott eltörpül. -
dettó. én meg is teszem szerintem csak keveslem a spanyolra a 3,5-t -
Jaj hagyjad már azt a palit nem bírja elviselni, hogy megalázták a csapatát! Még ha azzal a góllal kaptak volna ki, de nem kaptak még azon kivül kettőt! -
Grenzjager #2366 erős döntetlen szagot érzek mind2 meccsre. Sztem a spanyolok és a ruszkik nem fognak kockáztatni, jó mind2nek az X. A svédeknek drukkolok, de azért nem hinném h megvernék a görögöket, így dupla X. Mondjuk ha az idei eb-n címvédés lesz akkor valószínűleg többet nem is nézek európai focit... -
DJ BP #2365 egyértelmű volt, hogy az UEFA ezt fogja mondani
Miért is?
ismerős eset -
Csesza #2364 Brasílía
-
karajjj #2363 jólmegmondtadnekik 
-
hi,. Brasílía 

a,tőbbi csicska
-
Bocsi, félrenyomtam.:) -
Nandusz #2360 A mai meccseken: Hajrá Spanyolország (Viva la Espania
)...Bár itt ha az oroszok szépen játszanak, akkor még a szívembe lophatják magukat.
Mondjuk most simán kibékülnék egy Orosz-Holland döntővel. Legalább visszavághatnának az oroszok a hollandoknak 1988 miatt. (Úgyse jönne össze nekik
)
Az esti meccs meg teljesen neutrális a számomra, ugyanis a svédek focija sosem tetszett nekem, a görögökért meg nem rajongok kimondottan. Tehát itt mindegy ki nyer. -
#2354 -
"úgy szeretem"-mel kezdtem,mindenféle irónia nélkül:D -
Csesza #2357 úgylegyen! -
Csesza #2356 szerbusz, de azthiszem ez nem nekem volt válasz :) -
Grenzjager #2355 szerintem zárjunk le minden vitát és koncetráljunk a mai svéd győzelemre :)) -
Én is itt vagyok!
Remélem nem baj.....
Egyetértek Nandusszal.
Attól, hogy valaki eddig csak más topikokban írt, nehogy már gond legyen, hogy egy új topikba, ami még aktuális is mostanság, kifejti a véleményét.
Vagy te azt hiszed, hogy az embereknek csak egyetlen témában lehet értelmes hozzászólása?
-
Nandusz #2353 Milyen érdekes mi? Mintha ez egy főként informatikai fórum lenne tehát alapjáraton procikról meg hasonló dolgokról akar beszélni az ember. Az hogy vannak eltérő témák is itt az egy dolog. Azt hiszem nem meglepő, ha egy ilyen nagy világversenyek alkalmával ide is bátorkodnak írni az általad megnevezett egyének. Csak azért mert eddig nem írtak ide, az nem jelenti azt, hogy nem szeretik a labdarúgást, meg nem kísérik figyelemmel.
-
Péntek 13. Románia - Olaszország :D .... alig wárom, nyugodtan rakjatok a románokra mert tuti nyernek !!! -
Csesza #2351 lehet fanolni sőőt kell is, csak amikor a piszkálódás megy és a másik is felveszi abból vannak a gondok
ez asszem rád pont nem volt jellemző tegnap -
karajjj #2350 most, hogy így belegondolok, igazad van, jobb ha egyik csapatnak sem fanolok mert itt nagyrészben úgyis csak a fika megy :S -
Csesza #2349 :DSAdasdsasadad -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Csesza #2347 engem annyira nem érint mert én nem vagyok 1ik csapatnak sem a szúrkere meg nem is kaptam oltást de akkor is idegesítő -
Csesza #2346 nem nyafogtam csak írtam, hogy valaki ide is figyeljen, mert ne jó ezt nézni és képzeld el amikor már ott voltam, hogy nem bírtam, akkor nem is olvastam a topikot, ki is vettem a favból, hogy ne idegeljem magam a sok flém miatt, ma reggel vettem vissza, hogy talán már lenyugott mindenki
az ilyenekre gondolok, meg nem véletlen nem írtam hsz számokat a modi topikba mert nem akartam, hogy 46db büntetőpont és bann ki legyen osztva, ezek a dolgok, hogy digózás meg egyéb szarságok már elviselhetőek más szurkolók számára, és a moderátor pont azért küzd hogy normális legyen a fórumozás
pl. grizzly vagy ki minden 2 szava az hogy fasz...
nem is csak ezekkel van a gond, hanem minden olyan mondaton belül a másiknak a piszkálása, nemcsoda hogy kiakadnak -
karajjj #2345 pontosan tudom miről beszélsz, csak engem nem tegnap, hanem pár nappal ezelőtt, mikor még nem is a tegnapi dologról volt szó.. most meg, hogy visszafelé megy, így gondolom már nem olyan jó buli :D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
azt azért ne gondoljátok,hogy ezt a bonyolult szabályt a partjelző 5 mp alatt mérlegelte.szerintem nem is látta Panuccit:D -

-
"Ilyen eset mint a tegnapi pl fogadjunk hogy még nem is volt,pedig mióta játszák már ezt a játékot."
hogyne lett volna!emlékszem (pontosan már nem,talán spanyol bajnokin) volt olyan,hogy ketten is kint álltak a kapu mögött,és azt a gólt nem adták meg...
a lényeg az,hogy a foci szabályait 1000 féle képpen lehet értelmezni,mert sokszor nem egyértelműek,ellenben sok más sportág szabályaival
persze nem mondom azt,hogy meg kéne változtatni minden kis csip-csup szabályt is,mert ettől is foci a foci!viszont igenis konkretizálni kéne ezt-azt!erre pedig azért lenne szükség,mert nagyon sokat változott már a játék!főleg jóval gyorsabb lett!
persze nem olyan idiótaságokra gondolok,mint videóbíró,vagy hogy csipet ültessenek minden játékos bőre alá,hogy egy gép állapítsa meg a lest (olvastam már ilyet is
)
-
Nandusz #2340 Jobb később előbukkanni, mint soha
-
úgy szeretem amikor az ilyen világeseményeken előbukkannak itt az önjelölt szakértők akik eddig arról társalogtak,hogy milyen processzort vegyenek
-
Nandusz #2338 Akkor jó lenne, ha vennéd a fáradságot és hsz számával is alátámasztanád a véleményedet. A moderatori topikban is általánosságban beszéltél (beszéltél?...nem...nyafogtál inkább).
Ha meg nem tetszik, hogy 1500 hsz született tegnap óta, akkor minek olvasgatod? Itt vélemények ütköztetése zajlik pro és kontra, nem egymás seggének a nyalása. Sztem ez tök normális egy EB idején.
Természetesen ha anyázás, vagy flém van, azt írtani kell. De mégegyszer: Én tegnap óta nem találkoztam ilyennel.
-
Csesza #2337 te is tudod miről beszélek, nem kell ez, hogy engem miért és őt miért... -
karajjj #2336 engem itt csak azért köcsögöztek le, mert nem nekik drukkolok :D -
Csesza #2335 akkor eléggé figyelmetlen vagy
jó darabig nem volt másról szó, csak, hogy köcsög olaszok, te köcsög vagy mert így meg úgy... -
remélem este simán nyernek a spanyolok és svédek , pénzem is van most benne meg ugye spanyol szurkolo vok meg holland. Oroszok okozhatnak meglepetést :\