Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszer ezt is elkell kezdeni 😊

John Cena

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
bocsi én másképpen látom😊

és az osztrákiaiak?? 81-szeres szorzó??? ilyen gyenge rendezõ még sose volt.

nemértem, szerintem azért annyira nem szar csapat, hogy akkora szorzójuk legyen...
John Cena
akkor én kérek elnézést😊 amúgy én is Holland v. Portugál gyõzelmet szeretnék és nekik drukkolok😊

aham, így már értettem volna

John Cena
31 szorzónál többet adnék nem az hogy eséylesek hanem szerintem nagyon nem:S

John Cena
akkor le írom érthetõbben
Svájc 31.00
MÉG harmincegyes szorzónál többet adnék hogy õk lesznek a bajnokok legalább 50

*esélyük

a 31.00 az az, hogy kvára nincs esélyünk...

John Cena
?😄

<#idiota>

John Cena
Svájc 31.00

háát szerintem akárhogy is hazai pálya vagy úgymond "félhazai" ennyire nem esélyesek

John Cena
én a Svédeket és a portugálokat kicsit elõrébb tenném

sztem is a Németek most a legesélyesebbek, nemtudom miért, de én most rájuk tennék nagy összeget, ennek ellenére én Holland v. Portugál gyõzelmet szeretnék 😊

még a spanyol is fura, elmúlt éveket látva

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

németek? ez hogy jött ki

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Tigristank
Németország a legesélyesebb? Furcsa. Mondjuk én nekik szurkolok. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

végõ gyõztes a bukik szerint:

Németország 4.75
Spanyolország 6.75
Olaszország 7.00
Franciaország 8.50
Portugália 8.50
Hollandia 13.00
Horvátország 15.00
Oroszország 21.00
Csehország 22.00
Görögország 26.00
Svájc 31.00
Svédország 34.00
Románia 41.00
Törökország 51.00
Lengyelország 67.00
Ausztria 81.00

Portugálokra érdemes fogadni, mert könnyû a csoportjuk, majd továbbjutás esetén is könnyû ellenfelük lesz az AUT-CRO-POL-ból vki (feltéve a Ger elsõ lesz és õk is), így pikkpakk elõdöntõsök már.

Tuti 8nál többet.

24 csoportmeccs
4 nyolcaddöntõ
2 elõdöntõ
és a döntõ

össz.: 31 meccs

bwin:

SWI-CZH

1: 2,85
2: 2,45
x: 3,10

a bukik inkább a csehszkókra mennek

N o N a m e
Még van egy kérdésem:
Hány piros lapot osztanak majd ki összesen?
7-et vagy kevesebbet - 8-at vagy többet?

Lesznek még kérdéseim 😊
Egy tippjátékban veszek részt és azért kellenének a válaszok. Én nem értek a focihoz, de ezt az EB-t végig fogom nézni 😊
N o N a m e
Oké, köszi!
REALista
Svájc

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Remélem sveeejc (csak vitraisan)

N o N a m e
Hali! Szerintetek ki fog nyerni a Svájc-Csehország meccsen? Melyiknek van több esélye?
Rolka
Nemááá! Remélem David Villa felépül!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Duby
<#wow1>
Botrányba fulladt az Európa-bajnokságra készülõ olasz válogatott kedd esti edzése, a balhéiról híres Antonio Cassano ugyanis nem sokáig bírta türtõztetni magát és õrjöngeni kezdett a gyakorláson - írja a goal.com internetes honlap.

Cassano akkor kezdett el õrjöngeni, amikor Giorgio Chiellini tisztán szerelte õt az edzésen. A Juventus védõje ezután Cassano szidalmainak fõ célpontjává vált. A Sampdoria csatára azonban ezután sem nyugodott meg, néhány perccel késõbb brutálisan belement Andrea Barzagli-ba, aki végül szerencsésen megúszta az esetet. A gyakorlás végén több játékos is nekitámadt Cassano-nak viselkedése miatt. Õrjöngésével ugyanis komoly sérülést is okozhatott volna, amellyel igen nehéz helyzetbe hozta volna a Fabio Cannavaro-t már amúgy is nélkülözõ olasz válogatott.

Margit! Noormális? <#csodalk>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Duby
<#ejnye1>
...de ki nyeri az EB-t srácok?
<#wink><#vigyor5>

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

Tigristank
Azt is. Csak nálunk az a szégyen, hogy még így is több a kiadás (69,98 milliárd dollár), mint a bevétel, csak tudnám hova megy el az a sok pénz. <#violent>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

wtf????
ezek a spanyolok mit csinálnak???
azt hogy nálunk k'va magasak az adók? <#idiota>
(off)

Tigristank
Az tény, hogy fejlõdik az ország, de még mindig nincsenek olyan helyzetben, hogy csak úgy könnyedén felkészüljenek az EB-re. Ráadásul mindenki hallott már az ukrán energiaválságról, hogy az oroszok néhányszor el akarták zárni tõlük a vezetékeket. Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt a táblázatot: állami bevételek.
Eszerint: Ukrajna - 44,63 milliárd dollár, Magyarország - 62,25 milliárd dollár
Azt hiszem, ez elárul valamit az országuk helyzetérõl.

a digókra meg jellemzõ a korrupció...

akkor még mindig ott vannak a spanyolok.

(na jó csak vicces volt az 5tusa dolog)

5w0rdf15h
így van egyik nagy ország sem akarja elvállalni

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ProGabe
az a kivitelezõ hibája!az olasz fejes is megmondtam,hogy ez nem veti vissza M.o-t a sportdiplomáciai ranglétrán,valamint ha náluk lett volna ilyen,3 hét alatt sem javítják ki.a magyar média kezelte úgy a dolgot,hogy a vízzel elúszott az is,hogy a következõ 10 évben mi bármit is rendezhessünk^^
ráadásul olyan volt,mintha semmi sem történt volna (számok felcserélése megszokott,elõzõ,cseh(?) vb-n is volt) hiszen kijavították a hibát,és volt b-terv is:a 100 méterre levõ uszoda

amúgy elolvashatnátok a linkelt cikket,a végén írják,hogy sem anglia,sem franciaország,sem németország nem vállalná az EB-t.az olaszok pedig mostanában nem igen tárgyalnak az UEFA-val.persze pénz beszél,szóval...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pesten még az öttusa VB-én is kifolyt a víz a medencébõl...

akkor már inkább az olaszoknak adják (teljesen jogosan), seccprec alatt lebonyolítják.

stadionok, repterek, szállodák, autópályák...mind mind megvan már nekik.

hunbasser
esélyünk sincs már rá,hiszen már akkor,amikor megnyerte a lengyel-ukrán páros,jelentkezett vagy 4-5 nagy európai ország,hogy ha esetleg nem sikerülne megrendezni,akkor átveszik...elég átlátszó ez a 2012-es eb-s dolog,szinte már látni lehetett,hogy ez lesz a vége :\

ReaL MaDRid x siempre

John Cena
érdekes érdekes:/ itt leeht esély talán hogy még is Magyarország és Horvátország rendezze a 2012-es EB-t bár stadionjaink nem vannak annyira a helyzet magaslatán asszem 3stadiont tudok ahol rendezhetnénk és engedélyezve van vagy mi a nemzetközi versenyek mert asszema rra is engedély kell

ProGabe
Gundel Takács Gábor, Egri Viktor és a Somos testvérpár

#492:a gond az,hogy szinte kivitelezhetetlen megépíteni ennyi mindent 4 év alatt.több ezer km autópálya,repterek,stadionok,szállodák,megfelelõ tömegközlekedés (elsõsorban vonatra gondolok itt),stbstb
azt is figyelembe kell venni,hogy az ottani körülmények még az itteninél is jóval rosszabbak.kis túlzással ott a fõútvonalak olyanok,mint itt a bekötõutak!és még egyszer:óriási területrõl van szó!több,mint 600ezer négyzetkilóméter!

magyarok vállalkozók kimennek autópályát építeni?elteszik a pénzt,aszfaltcsík meg nem nagyon lesz.fúdejó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5w0rdf15h
hát szinte semmit se csináltak még eddig...a határidõk meg rég lejártak már márciusban hogy egyáltalán elkezdjenek vmit is...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Egy kérdés: nem tudja valaki kik lesznek a kommentátorok az EB meccsein?
desigo
összes magyar vállakozó vonul ki autópályát építeni,hogy csak 1 példát mondjak.Ja és annyit kérnek érte amit nem szégyellnek...
Tigristank
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?

desigo
Ukrajnában van lóvé
összehozzák simán 4 év alatt...
ProGabe
kis off

Az UEFA elvenné a lengyel-ukrán duótól az Eb-t

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) egyre komolyabban foglalkozik azzal a lehetõséggel, hogy elvegye a 2012-es kontinenstorna rendezési jogát Lengyelországtól és Ukrajnától. A dpa német hírügynökség az UEFA-hoz közeli forrásokból úgy értesült, hogy a szombaton kezdõdõ osztrák-svájci közös rendezésû Eb után foglalkozik a szervezet a négy év múlva esedékes tornával.

teljes cikk

tudom,most jön az,hogy csak beszélnek róla,és nem lesz semmi,hogy az athéni olimpiánál is eljátszották ezt,stb.csakhogy!3 nappal az EB elõtt nem beszélnének a következõrõl ilyen megközelítésben,ha nem lennének igazán nagy gondok

Carlos HUN
OFF Vége csak gondoltam hátha érdeklnek iylen kütyük valakit am ilyen hátteret bármelyik mobilra lehet csinálni bármilyen zászloval ingyen mert firefoxal mikor beirtál tetszõ szöveget kilopod linket hivatkozások média részböl! 😄

http://reddodo.com/featured-generator.php?d=36&cntry=

Carlos HUN