9806
Foci EB 2008
  • NeoMaN
    Hajrá Portugális, hajrá Svájc!
  • Rockynhooo
    Igen ott is meg az iwiwes játékban is részt veszek. Iwiwen rakom max ponttal a törököket meg a portugálokat is, mixen meg egy ezres :)
  • primavis
    Mert egy újszülöttnek minden vicc új! Régen volt védő, középpályás, csatár, ma ugyanaz a helyzet csak másként hivják. Csatárnak csak az előretolt éket tartják, a kizárólag védőmunkára alkalmast tartják a saját kapu közelében, mig a legtöbb játékos mindkét feladatot (védő-támadó ellátja). Hogy hol helyezkedik az attól függ, hogy milyen jó szervező, milyen gyors és melyik lábát tudja jobban használni. Megszüntek 2-3 poszt kivételével a kötöttek. A régi hátvédek egyben szélsők is, a középpályásokból meg rendszerint 5-6 is lehet. Ebből a szempontból sem Hidegkuti ,sem Puskás nem volt előretolt csatár, hanem középpályás s legfeljebb Kocsis tartózkodott szinte csak elől, de hasonló volt a helyzet Pelével is. S ennek már 50-60 éve! Mennyiben tér el ettől pl. Kaka szerepe a Milanban? Ráadásul ma már a söprögető és az előretolt ék is szerepet cserélhet időnként, ha a helyzet úgy hozza. Gyakorlatilag csak a kapusnak van kötött helye.
  • Monoton
    Sajnos énis így gondolom :(
  • Grenzjager
    Frei nélkül már semmire sincs esélyük a helvéteknek.
  • Punker
    hol fogadsz tipp mix?
  • Rockynhooo
    szerintem a svájciak , meg is rakom a törököket meg a portugálokat egy ezressel :)
  • Punker
    na ma este a törökök vagy a svájciak köszönnek el? :D
  • LES FORZA INTER
    nekem is pont ez jutott eszembe.
    vagy ez nem csak az EBre érvényes? mert akkor EB után amatőr meccsre invitálnám őket, kihozunk innen egy csapatot :D
  • karajjj
    be lehet még kerülni az osztrák keretbe?
  • Palinko
    ez már igen :)
  • Monoton
  • Solten
    Királyság...
  • Grenzjager
    A magát a nem hivatalos osztrák szurkolói sör gyártójának tituláló Ottakringer úgy döntött, doppingolja kicsit a játékosokat. Aki betalál a lengyelek, illetve a németek ellen, élete végéig ingyen ihatja Ausztria egyik legnépszerűbb sörét. már megéri...
  • Grenzjager
    Sörsátor kaput....
    na a hispanyolok 4. gólja les volt, a svédek második gólját pedig támadó fault előzte meg, de se baj nyert mindenki akinek drukkoltam, csak a tippeim nem jöttek be
  • LES FORZA INTER
    csak Léderer nem javította magát, de hallottunk már csúnyábbat is szerencsétlentől.
  • karajjj
    erről az jut eszembe, mikor a vb-n a svájc-ukrajna előtt koko megmondta, hogy "senderson"(eredeti nevén senderos) sérült és nemjátszik, aztán léderer egész meccsen azt ordítozta, hogy SENDEROOOOS!!!! :ASFD::SDFsd
  • Solten
    hoppsz...

• Monoton
    Villa a harmadikat Torresnek dedikálja
  • Rockynhooo
    ez a kommentátor Zagorakist odaképzelte vagy van egy Zagorakis hasommás?
  • LES FORZA INTER
    egyb. ezek a görögök nyerték anno az EB-t? nah jó már akkor sem hittem a szememnek, és azóta sem hiszem el, de a lényeg Ibrakadabra :D:D. még jó hogy csak a 2. félidőt néztem meg.
  • LES FORZA INTER
    ollé olllllééééééééééééééééééééé :D
  • threeman
    köszi
  • Monoton
    ha itt nem irják akkor valószínű hogy nem
  • karajjj
    ez kiez, aki nem tudja kimondani, hogy ibrahimovic???? najó, megértem tényleg nehéz szó de sokadszorra azért má nemkéne elkúrni :D
  • threeman
    jó :D de úgy általában melyiken szokták?
  • Pigo
    Nem szorosan az eb-hez kapcsolódik, de nem tujdátok mit énekelt az egész stadion most a meccs vége felé, meg az egész olasz hollandon végig(olllééé,....olllééé)

ELőre is köszi
  • Palinko
    ne is mert nem tudom pontosan a bl keretet, és ne keverjük a klubbcsapatokat be.
    főleg azért ne menjünk mert tényleg teljesen más stílust képviselünk.
  • NeoMaN
  • Monoton
    már nem
  • threeman
    nyomatják vmelyik rádióban a közvetítést???
  • Mor3llo
    Nem.De a csapat csatárok nélkül hogy is létezhet ? Ne menjünk bele szerintem...
  • Palinko
    igen csak csatároknak van megengedve a gól rúgás. na más a stílusunk...

az igaz hogy általában a védelemre alapoznak, de 06 ban és tegnap én láttam szép támadásokat is
  • Mor3llo
    Ajjaj :) lehet akkor az én olaszfoci szimpatizáns ismerőseimnek is el kell venniük a kezüket a szemük elől;) ők is így látják.Hogy tud egy klubcsapat BL-t nyerni csatár nélkül ? nemtudom, de a Milan megmutatta :D
    na de mind1, még leharapjátok fejem.Inkább oldjátok a hangulatot egy kis Poldi, te hülye lengyel rigmussal -.-'
  • Palinko
    van egy tippem! de tényleg fogadd meg. mikor nézed az olasz meccseket vedd el a kezed a szemed elől. és látni fogod a dolgokat.
  • Győri Devi
    nem vagyok az mig nem pénzt bukok rajta
  • gabber_saviola
    miért?
  • NeoMaN
    Ja és SPANYOL!
    :DDDD
  • Mor3llo
    nem kell messzire menni egy jó kis védőmunkás meccs miatt :)
  • NeoMaN
    Pont ezért örülök, hogy a támadóknak megy jobban /Német, Holland, Portugál, Svéd/.