9806
Foci EB 2008
-
#2799 Hajrá Portugális, hajrá Svájc!
-
#2798 Igen ott is meg az iwiwes játékban is részt veszek. Iwiwen rakom max ponttal a törököket meg a portugálokat is, mixen meg egy ezres :) -
primavis #2797 Mert egy újszülöttnek minden vicc új! Régen volt védő, középpályás, csatár, ma ugyanaz a helyzet csak másként hivják. Csatárnak csak az előretolt éket tartják, a kizárólag védőmunkára alkalmast tartják a saját kapu közelében, mig a legtöbb játékos mindkét feladatot (védő-támadó ellátja). Hogy hol helyezkedik az attól függ, hogy milyen jó szervező, milyen gyors és melyik lábát tudja jobban használni. Megszüntek 2-3 poszt kivételével a kötöttek. A régi hátvédek egyben szélsők is, a középpályásokból meg rendszerint 5-6 is lehet. Ebből a szempontból sem Hidegkuti ,sem Puskás nem volt előretolt csatár, hanem középpályás s legfeljebb Kocsis tartózkodott szinte csak elől, de hasonló volt a helyzet Pelével is. S ennek már 50-60 éve! Mennyiben tér el ettől pl. Kaka szerepe a Milanban? Ráadásul ma már a söprögető és az előretolt ék is szerepet cserélhet időnként, ha a helyzet úgy hozza. Gyakorlatilag csak a kapusnak van kötött helye. -
Monoton #2796 Sajnos énis így gondolom :( -
Grenzjager #2795 Frei nélkül már semmire sincs esélyük a helvéteknek. -
#2794 hol fogadsz tipp mix? -
#2793 szerintem a svájciak , meg is rakom a törököket meg a portugálokat egy ezressel :) -
#2792 na ma este a törökök vagy a svájciak köszönnek el? :D -
#2791 nekem is pont ez jutott eszembe.
vagy ez nem csak az EBre érvényes? mert akkor EB után amatőr meccsre invitálnám őket, kihozunk innen egy csapatot :D -
karajjj #2790 be lehet még kerülni az osztrák keretbe? -
#2789 ez már igen :) -
Monoton #2788 -
#2787 Királyság... -
Grenzjager #2786 A magát a nem hivatalos osztrák szurkolói sör gyártójának tituláló Ottakringer úgy döntött, doppingolja kicsit a játékosokat. Aki betalál a lengyelek, illetve a németek ellen, élete végéig ingyen ihatja Ausztria egyik legnépszerűbb sörét. már megéri... -
Grenzjager #2785 Sörsátor kaput....
na a hispanyolok 4. gólja les volt, a svédek második gólját pedig támadó fault előzte meg, de se baj nyert mindenki akinek drukkoltam, csak a tippeim nem jöttek be -
#2784 csak Léderer nem javította magát, de hallottunk már csúnyábbat is szerencsétlentől. -
karajjj #2783 erről az jut eszembe, mikor a vb-n a svájc-ukrajna előtt koko megmondta, hogy "senderson"(eredeti nevén senderos) sérült és nemjátszik, aztán léderer egész meccsen azt ordítozta, hogy SENDEROOOOS!!!! :ASFD::SDFsd -
#2782 hoppsz...
-
Monoton #2781 Villa a harmadikat Torresnek dedikálja -
#2780 ez a kommentátor Zagorakist odaképzelte vagy van egy Zagorakis hasommás? -
#2779 egyb. ezek a görögök nyerték anno az EB-t? nah jó már akkor sem hittem a szememnek, és azóta sem hiszem el, de a lényeg Ibrakadabra :D:D. még jó hogy csak a 2. félidőt néztem meg. -
#2778 ollé olllllééééééééééééééééééééé :D -
#2777 köszi -
Monoton #2776 ha itt nem irják akkor valószínű hogy nem -
karajjj #2775 ez kiez, aki nem tudja kimondani, hogy ibrahimovic???? najó, megértem tényleg nehéz szó de sokadszorra azért má nemkéne elkúrni :D -
#2774 jó :D de úgy általában melyiken szokták? -
#2773 Nem szorosan az eb-hez kapcsolódik, de nem tujdátok mit énekelt az egész stadion most a meccs vége felé, meg az egész olasz hollandon végig(olllééé,....olllééé)
ELőre is köszi -
#2772 ne is mert nem tudom pontosan a bl keretet, és ne keverjük a klubbcsapatokat be.
főleg azért ne menjünk mert tényleg teljesen más stílust képviselünk. -
#2771 -
Monoton #2770 már nem -
#2769 nyomatják vmelyik rádióban a közvetítést??? -
#2768 Nem.De a csapat csatárok nélkül hogy is létezhet ? Ne menjünk bele szerintem... -
#2767 igen csak csatároknak van megengedve a gól rúgás. na más a stílusunk...
az igaz hogy általában a védelemre alapoznak, de 06 ban és tegnap én láttam szép támadásokat is -
#2766 Ajjaj :) lehet akkor az én olaszfoci szimpatizáns ismerőseimnek is el kell venniük a kezüket a szemük elől;) ők is így látják.Hogy tud egy klubcsapat BL-t nyerni csatár nélkül ? nemtudom, de a Milan megmutatta :D
na de mind1, még leharapjátok fejem.Inkább oldjátok a hangulatot egy kis Poldi, te hülye lengyel rigmussal -.-' -
#2765 van egy tippem! de tényleg fogadd meg. mikor nézed az olasz meccseket vedd el a kezed a szemed elől. és látni fogod a dolgokat. -
#2764 nem vagyok az mig nem pénzt bukok rajta -
#2763 miért? -
#2762 Ja és SPANYOL!
:DDDD -
#2761 nem kell messzire menni egy jó kis védőmunkás meccs miatt :) -
#2760 Pont ezért örülök, hogy a támadóknak megy jobban /Német, Holland, Portugál, Svéd/.