Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
simán cak rákattintottam a névre és átírtam, nem csináltam semmi xtrát

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

mama2
Kösz:).

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bujcsik555
Biztos én vagyok a béna, de nekem nem engedi átirni. Te hogy csináltad?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Rockynhooo
ha választani kell egy titkos esélyest akkor lengyeleket mondok , szal sztem megszorítják ma nagyon a németeket.. Horvátok meg sztem simán verik Osztrákokat hazai pálya ide vagy oda..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
svájcviakat sajnáltam, megérdemelték volna legalább 1 pontot...

Yo, Bitch!

Grove4
Igen,a selejtezõktõl a döntõig.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mama2
Amúgy ez az EB, az Uefa Euro? Mert jelent meg egy játék, Uefa Euro 2008 címen és ott azt írták, hogy az EB-t lehet újrajátszani. EB-s az a játék?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Gunnersboy
köszi

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

toysoldier

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gercse
Akkor tippelek én is

Ausztria - Horváto. 0-3
Németo. - Lengyelo. 2-2

Gunnersboy
az exceles táblázatban lehet irni gólszerzõket?:DD
honnan szedted le te?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

John Cena
Én mai tippem:)

Ausztria - Horvátország 1-2
Németország - Lengyelország 2-0
kéne valami gól gazdag meccs is erre az EB-re:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

toysoldier
nincsmit =)

oké köszi :)

toysoldier
a csapatoknál a cseheknél a legfölsõ játékost írtám át Sverkos-ra

ez vmi Abraham vagy ki, õ elméletileg nincs ott az Eb-n, ezért õt írtam át

SLICK
Ausztria 0-2 Horváto.
Németo. 2-1 Lengyelo.

szucsy89
nah mai tippem

Ausztria - Horvátország 0-2

Németország - Lengyelország 3-1
mit írtál át mire?

toysoldier
én simán át tudtam írni

John Cena
sejtettem de nem mertem megkockáztatni:P

SLICK
Ausztria - Horvátország
Németország - Lengyelország

Ausztria-Horvát

Német-Lengyel

de letudnád olvasni a tabelláról is...

John Cena
miylen emccsek lesznek ma?

rossz az excel-es EB táblázat, mert ott Sverkos nincs is a keretben és nem lehet kiválasztani a gólszerzõk közûl, átírni meg nem lehet, mert írásvédet..

Breki33
EURO 08 Center Update - Goals included!

hidd el, nagyon fognak menni a németek, nagyon darálós focit játszanak és rettentõen ki vannak éhezve...

poppe
én nem istenítem õket, olasz drukker vagyok... de attól még a németek kurvára tudnak focizni és kész

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Winz
Nagy kérés lenne hogy kitegyék az eredményjelzõt a bal sarokba a megismételt meccseknél???
Valami ész az MTV-nél már vegye észre!!!

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Solten
Lengyel bulvársajtó in eksön:

Saor Alba

Skynet723

Grove4
Nekem ilyen van csak az alap az kék és a pöttyök fehérek

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Solten

Saor Alba

Zenszkij
Nem tudom mit istenítitek a német csapatot, rettenetesen gyenge. Semmi esélyük, csak qrva mákosak. Sztem csoportból sem mennek tovább. REMÉLEM!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Solten
Thx, ez qrvajó <#eljen>

Saor Alba

toysoldier
mibajod?

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Zenszkij
nem az elsõ négy? LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

toysoldier
nem játszanak a 3. helyért

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

sz4bolcs
jaj, 6x6-ot számoltam, nem 4x6-ot. ://

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

John Cena
24 csoportmeccs, 4 negyeddöntõ, 2 elõdöntõ, 1 döntõ +(a 2db elõdöntõ 2db vesztese) 3. és 4. helyért!

John Cena
aszt hiszem összvissz 32 meccs mert ott van még aki játszik a 3-dik helyért is!

The FlashBack
énis így tudom

John Cena
elsõ kettõ jut tovább a csoportból úgy tudom onnan tóól meg egyenes kiesés:S

poppe
bronzmeccs az én táblázatomba nincs...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

toysoldier
jaés az elsõ kettõ jut tovább a csoportból

The FlashBack
remélem, rájuk sokat tettem annak ellenére, hogy nem igazán szeretem õket:D

toysoldier
24 csoportmeccs, 4 negyeddöntõ, 2 elõdöntõ, 1 döntõ

poppe
jah, nekem is :) mondhatni papírforma, bár a csehek mákoltak... németek szvsz alaposan bemutatkoznak majd :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

sz4bolcs
csak az elsõ jut tovább, vagy hol tévedtem?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

The FlashBack
eddig két meccsbõl két meccs bejött:D
németekre fogadtam, remélem bejön;)

toysoldier
31 meccs van összesen