Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetne rá esély ... De én nem a fociról beszélek ha nem vetted volna észre...

ha így tetszik akkor

Orosz,Szerb,Horvát,Lengyel

ez sem lenne egy csúnya csoport 😄

3 név azt más semmi ... Ez jo sport a futball hogy 3 játékos van akkor még nincs semmi , de ha a kosárban van 1 jo játékosod akkor bajnok lehetsz....

most kb. annyi esélye van a Magyaroknak meg a Szlovákoknak kijutni, minthogy a 2012es eb-n az a csoport jöjjön össze mint amit te szeretnél 😄

ki beszél errõl ? A németeket is simán elpicsáznák , nem védem öket , utálom is...

banok
a szlovákok most nem rosszak.

Mintal, Vittek, Skrtel

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

magyar meg szlovák mikor jutna ki ? <#smile><#smile>

jajjj a skótok... 😄DDDDDD
mikor elmesélte valamelyik kommentátor, hogy anno nemtom hány seggrészeg skót eltévedt barcelonában és azt se tudták milyen országban vannak meg az útlevelüket is elhagyták... :ASD:AS😄asda
banok

persze akkor ennyi erõvel lehetne egy ilyen is hogy

Szlovákia,Magyarország,Horvátország,Szerbia

banok
szinte hazai hangulat.

Egy ilyen csoport lehetne a jövõben : Skócia , Lengyelország , Olaszország , Szerbia
Lennének nagy összecsapások...

<#banplz>

szerinted csak az M1 közvetíti egész európában élõben a meccseket??
20ezren csak a satdionban vannak...

SLICK
remélem nem is kapunk soha ^^

tombol a torcida , sokan vannak

poppe
azér állat lenne, 20.000 horvát kolbászolna a városban 😊
iszonyat hangulat lenne mindenhol

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

REALista
De szép lenne egyszer egy EB-n 5 percig se húzni...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Punker
azért ilyenkor örülök hogy nem nyertünk szervezési jogot, mi se húzznák 5 percig se.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

banok
alázás lehet.

Rockynhooo
gyors kibasztak magukkal a sógorok xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hajrá krobótok!!!

SLICK
hát ez LOL 😄

poppe
hát ez gyors volt 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

góóóól

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

szucsy89
azért a f.ck off tisztán leolvasható volt😄😄😄
ezaz tizenegyes 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Punker
lol kezdés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

11es <#ticking>

REAL MADRID

nyugodj meg azok is ... Sok magyar huligán is elindult ma Klagenffurtba - köztük Egerszegiek és fradisták is ... Lengyelek messze a legjobbak a verekedésben...

Most indult egy jó tippelõs játék a propeller.hu -n. Van nyeremény is, érdemes játszani.

khumbula

telesport.hu-n szerintem...

ugylátom az a horvát szokás hogy más himnusza alatt is énelekelnek az csak a magyarok ellen szokás :S

mama2
Te Tokyo-ba hgogy nézed a magyar csatornát?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

vannak ám a horvátok is most szép számmal 😮

polák humor:

Podolski és Klose is?<#idiota>

Ausztria - Horvát 0-4
Német - Lengyel 6-0

vesszenek a lengyelek <#violent>

én iknább a lengyel hooloktól tartanék a németek helyében...

ez undorito dolog sztem - Klose,Podolski csatársor... Meccs után remélem megpicsázzák a németeket a lengyel ultrák...

oksa<#eljen><#eljen>

Remélem két lengyellel ostromolják majd a németek a lengyel kaput 😊))

ha látnád akkor nem a Geramny-os hosszászólásodra ment a válaszom hanem, az 1el elöttire, csak próbáltalak kijavítani, de te is ugyanabban a percben kijavítottad magad és 1-2mpel késõb küldtem el a hszt ezért van 1el mögötted

ProGabe
csehek kiejtik a németeket?portugálok a horvátokat?hm kb fordítva,ha tényleg összejönne egy ilyen párosítás

mondjuk én nem ellenkeznék,ha úgy lenne,ahogy írtad 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mivel a többit is ugyirtam csak azért , büdös németek...

Ausztria - Horvát 0-2
Német - Lengyel 2-0

Német 😊

croatio második helyett Germany