9806
Foci EB 2008
-
#2839 én is,tegnap nagyot csalódtam a görögökben... -
#2838 én az orosz-görög meccsre leszek kíváncsi, remélem az oroszok hozzák a meccset a görögöket meg el lehet felejteni... -
#2837 Horvát meccsen egy döntetlent, a másikon pedig Lengyel győzelmet várok. -
#2836 van benne valami,csak azt nem tudom,hogy a horvátok a valós formájukat mutatták az osztrákok ellen,vagy csak annyit játszottak amennyi kell? -
Csesza #2835 horvátok jók lesznek egy x-re -
#2834 holnapra szentetek tegyem meg 1 szelvényre,1000 forintból a német,és az osztrák győzelmet? -
#2833 én is ebben bizakodom, de ha bejön a délutáni meccs, akkor csak 4180-at teszek az estire, vagy egy limit amit tartani akarok!
sok szerencsét mindenkinek! -
Nandusz #2832 nem rossz...szinte biztos nyereményre számíthatsz 1,7 oddsal...így este meg ráteheted a megnyert 9180ft-t a törökökre. Szép kis pénz fogja ütni a markod a nap végére :) -
én bévinen eddig 4-t,most még kaparok valamit össze szerintem egy tippmixre -
#2830 nem szórakozok, megtettem portugálokra 5400-at -
#2829 ne akarj nekem rosszat :D -
#2828 csehek? -
#2827 szerintem :ddd
szerintem a mai meccseken a Csehek és a Törökök fognak nyerni. -
#2826 pár "szerintem"-t izlés szerint vegyetek ki -
#2825 simán bejön mindkét meccs:) vagyis az lenne a papírforma. -
#2824 szerintem kurvajó az oddsz a portugálokra és szerintem nem akarják az uccsó fordulóra,a házigazda elleni meccsre hagyni az első hely kérdését,mert a csehek szerintem megverik az akkor már tét nélküli törököket.hacsak nem szeretnének a portugálok majd a németekkel találkozni a későbbiekben :) -
#2823 szvsz a portugálok rommá verik ma a cseheket.. elég halotthalvány ez a cseh csapat így NEdved , Poborsky, Rosicky nélkül...! Törökökbe meg érzem a tüzet meg küzdést, meg képzetebbek is mint a Svájciak.. én mind2 meccset megteszem... bár vacilálok kicsit még ezen az ezresen is:D de aki mer az nyer :) -
#2822 ezt szerintem én is megteszem, de most a portugálon vacilálok, hogy megtegyem-e egy 10 S-el, aztán ha bejönne akkor jöhet a török 3.2 -
Nandusz #2821 Nahh én is kedvet kaptam a fogadásra és tettem 5000 forintot a törökökre a svájciak ellen. Pedig Svájc 2,1, döntetlen 3,2, török 3,2.
De sztem a törökök képesek megverni Svájcot. Lényegében ez az első ilyen jellegű fogadásom, de legalább így kiemeltebb figyelemmel fogom nézni a meccset, ugyanis ez szintén az érdektelen kategória lenne számomra.
Egyébként itt: https://hu.sportingbet.com/ fogadtam. -
Louis Cyphre #2820 Az azóta megszünt Matula Magazin az előző Eb elött csinált egy EB kalauzt. Érdekességképpen belinkelem, vannak benne érdekes dolgok.:)
EB-kalauz 2004 -
Csesza #2819 több is :) -
#2818 persze, a cseheknél Rosicky meg Nedved nagyon hiányzik, Koller meg nem mutatott sokat az első meccsen, Barost akor sem értettem mondjuk mért nem lett beállítva, de így is nyertek. -
Csesza #2817 ez hol van? -
Nandusz #2816 bőven van sztem. -
#2815 szerintetek a portugálokban van ennyi hogy lenyomják a cseheket? -
#2814 ennek a számnak amit skandáltak a szurkolók nem tudja vki a címét? engem is érdekelne de én se vágom sajna. -
#2813 az miért áttekinthetőbb,amin csak egy csoport van,és a góllövőlista egy katyvasz? :S
ezt ugyebár az NSO-s szurkolói füzetből vágtam ki.ugyebár én töltöm ki,és nekem tökéletesen megfelel.valahogy nem érdekel milyen a háttér,a lényeg hogy tökéletesen működik minden,és teljesen áttekinthető -
#2812 És még a mecsösszefoglalók is megnézhetőek
-
#2811 De miért ilyen háttérrel?
EURO 2008 CENTER-el sokkal áttekinthatőbb
pl
-
#2810 -
#2809 mivel vége az első körnek,gondoltam ideje ezeket beszúrni
-
#2808 Hmm.Biztos valami Portugálok voltak -
Nandusz #2807 Gratula a spanyoloknak a tegnapi sziporkázó győzelmükhöz, remélem bejutnak az első négybe. -
Monoton #2806 Kirabolták a cseh válogatottat -
#2805 este Hajrá PORTUGÁLIA :):) odaverik a cseheket...remélem :D -
#2804 törökök nyernek, meg a portugálok, legalábbis remélem, mert tippmixen a tegnapi 2 meccsel együtt 14es a szorzóm, meg egy 1000rest még ma is rá szánok török megszállóinkra. -
#2803 persze meg már lassan gólkirály lesz..:D -
#2802 pepe nyócat rúg ma, este meg svájcnak drukkolok :) -
#2801 nem tom de igazábol tegnap kezdtem iwiwen.. anno mikor a vb játék volt észnélkül eljátszottam a pontjaimat mert mindenre fogadtam.. de most csak olyanokat rakok meg max ponttal amiket biztosra veszek , szal kivárásra megyek... spanyolokat mindig rakom maxal me ugye a saját csapat adja a bónuszt :) -
#2800 hanyadik vagy összetettbe?:P