9806
Foci EB 2008
  • fanka93
    én is,tegnap nagyot csalódtam a görögökben...
  • HUNMarcus
    én az orosz-görög meccsre leszek kíváncsi, remélem az oroszok hozzák a meccset a görögöket meg el lehet felejteni...
  • gabber_saviola
    Horvát meccsen egy döntetlent, a másikon pedig Lengyel győzelmet várok.
  • fanka93
    van benne valami,csak azt nem tudom,hogy a horvátok a valós formájukat mutatták az osztrákok ellen,vagy csak annyit játszottak amennyi kell?
  • Csesza
    horvátok jók lesznek egy x-re
  • fanka93
    holnapra szentetek tegyem meg 1 szelvényre,1000 forintból a német,és az osztrák győzelmet?
  • HUNMarcus
    én is ebben bizakodom, de ha bejön a délutáni meccs, akkor csak 4180-at teszek az estire, vagy egy limit amit tartani akarok!

sok szerencsét mindenkinek!
  • Nandusz
    nem rossz...szinte biztos nyereményre számíthatsz 1,7 oddsal...így este meg ráteheted a megnyert 9180ft-t a törökökre. Szép kis pénz fogja ütni a markod a nap végére :)
  • 9csöves9

én bévinen eddig 4-t,most még kaparok valamit össze szerintem egy tippmixre
  • HUNMarcus
    nem szórakozok, megtettem portugálokra 5400-at
  • 9csöves9
    ne akarj nekem rosszat :D
  • fanka93
    csehek?
  • gabber_saviola
    szerintem :ddd

szerintem a mai meccseken a Csehek és a Törökök fognak nyerni.
  • 9csöves9
    pár "szerintem"-t izlés szerint vegyetek ki
  • fanka93
    simán bejön mindkét meccs:) vagyis az lenne a papírforma.
  • 9csöves9
    szerintem kurvajó az oddsz a portugálokra és szerintem nem akarják az uccsó fordulóra,a házigazda elleni meccsre hagyni az első hely kérdését,mert a csehek szerintem megverik az akkor már tét nélküli törököket.hacsak nem szeretnének a portugálok majd a németekkel találkozni a későbbiekben :)
  • Rockynhooo
    szvsz a portugálok rommá verik ma a cseheket.. elég halotthalvány ez a cseh csapat így NEdved , Poborsky, Rosicky nélkül...! Törökökbe meg érzem a tüzet meg küzdést, meg képzetebbek is mint a Svájciak.. én mind2 meccset megteszem... bár vacilálok kicsit még ezen az ezresen is:D de aki mer az nyer :)
  • HUNMarcus
    ezt szerintem én is megteszem, de most a portugálon vacilálok, hogy megtegyem-e egy 10 S-el, aztán ha bejönne akkor jöhet a török 3.2
  • Nandusz
    Nahh én is kedvet kaptam a fogadásra és tettem 5000 forintot a törökökre a svájciak ellen. Pedig Svájc 2,1, döntetlen 3,2, török 3,2.
    De sztem a törökök képesek megverni Svájcot. Lényegében ez az első ilyen jellegű fogadásom, de legalább így kiemeltebb figyelemmel fogom nézni a meccset, ugyanis ez szintén az érdektelen kategória lenne számomra.
    Egyébként itt: https://hu.sportingbet.com/ fogadtam.
  • Louis Cyphre
    Az azóta megszünt Matula Magazin az előző Eb elött csinált egy EB kalauzt. Érdekességképpen belinkelem, vannak benne érdekes dolgok.:)
    EB-kalauz 2004
  • Csesza
    több is :)
  • LES FORZA INTER
    persze, a cseheknél Rosicky meg Nedved nagyon hiányzik, Koller meg nem mutatott sokat az első meccsen, Barost akor sem értettem mondjuk mért nem lett beállítva, de így is nyertek.
  • Csesza
    ez hol van?
  • Nandusz
    bőven van sztem.
  • HUNMarcus
    szerintetek a portugálokban van ennyi hogy lenyomják a cseheket?
  • LES FORZA INTER
    ennek a számnak amit skandáltak a szurkolók nem tudja vki a címét? engem is érdekelne de én se vágom sajna.
  • ProGabe #2813
    az miért áttekinthetőbb,amin csak egy csoport van,és a góllövőlista egy katyvasz? :S

ezt ugyebár az NSO-s szurkolói füzetből vágtam ki.ugyebár én töltöm ki,és nekem tökéletesen megfelel.valahogy nem érdekel milyen a háttér,a lényeg hogy tökéletesen működik minden,és teljesen áttekinthető
  • Breki33
    És még a mecsösszefoglalók is megnézhetőek

• Breki33
    De miért ilyen háttérrel?

EURO 2008 CENTER-el sokkal áttekinthatőbb

pl

• szucsy89
  • ProGabe #2809
    mivel vége az első körnek,gondoltam ideje ezeket beszúrni

• Norbi1990
    Hmm.Biztos valami Portugálok voltak
  • Nandusz
    Gratula a spanyoloknak a tegnapi sziporkázó győzelmükhöz, remélem bejutnak az első négybe.
  • Monoton
    Kirabolták a cseh válogatottat
  • fanka93
    este Hajrá PORTUGÁLIA :):) odaverik a cseheket...remélem :D
  • LES FORZA INTER
    törökök nyernek, meg a portugálok, legalábbis remélem, mert tippmixen a tegnapi 2 meccsel együtt 14es a szorzóm, meg egy 1000rest még ma is rá szánok török megszállóinkra.
  • szucsy89
    persze meg már lassan gólkirály lesz..:D
  • poppe
    pepe nyócat rúg ma, este meg svájcnak drukkolok :)
  • Rockynhooo
    nem tom de igazábol tegnap kezdtem iwiwen.. anno mikor a vb játék volt észnélkül eljátszottam a pontjaimat mert mindenre fogadtam.. de most csak olyanokat rakok meg max ponttal amiket biztosra veszek , szal kivárásra megyek... spanyolokat mindig rakom maxal me ugye a saját csapat adja a bónuszt :)
  • szucsy89
    hanyadik vagy összetettbe?:P