9806
Foci EB 2008
-
Monoton #3919 Fuuu ez egy nemvárt gól :S -
#3918 mekkora :DDD igeeeen:DDDD góóóóóól -
#3917 hihetetlen.. -
#3916 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#3915 Ja, végül is csak a Bundesligában gólkirály idén. Vagy nem?
:G -
#3914 eddig jött a 0:0-ás tippem xDDDD -
#3913 Védő az ötös vonalán ált míg Toni beljebb jóval. Miröl beszélünk? De komolyan..Mert úgy felkaptad a vizet mintha neked lenne igazad:D -
#3912 Szakértő.
Mától már nyári szüncsid van?
:DD -
#3911 Egesz jol jatszanak az olaszok, remelem lonek golt. Azt nem ertem egyedul hogy ezt a Tonit miert jatszatjak allandoan? Magas es allandoan fejjel, de mindig melle, szerintem nagyon nem goleros csatar.
-
karajjj #3910 hiába magyarázkodsz, engem aztán nagyon nem izgat, hogy kit szeretsz meg kit nem... -
#3909 Nézz olasz bajnoki összefoglalókat, beszteszt -
cargame #3908 Szerinted miert irtam h "ipak"????? Nem igazan birom a kis Varhidit. Ennyi. -
#3907 Az a durva, hogy én az olaszokat még soha nem láttam ilyen jól játszani. Ha ezt nyomnák mindig még megnyernének maguknak szurkolóként engem is.
:) -
#3906 ilyenkor szoktuk megkérdezni hogy hány magos a proci.. -
#3905 -
karajjj #3904 hát ha te nem tudod, hogy ki az ott a stúdióban, akkor aztán már tényleg nagy szakértő lehetsz... :AS:FD:SDFsdf -
#3903 -
#3902 Egyetértek... Ez tényleg nem volt les. -
#3901 Ezt már egy ideje lehet tudni hogy Várhidi olasz fan,ezen ne lepődj meg. -
cargame #3900 Miert is nem te vagy ott most partjelzo??? -
#3899 Azt már az összes létező szakértő megállapította h a Holland gól nem volt les, még az olasz bírók egyesületének az elnöke is, dehát te nagyon okos vagy....ez meg valóban nem volt les -
#3898 Mennyien kezdtek most hirtelen szurkolni a Románoknak aztán ha esetleg játszanánk ellenük biztos zengne a 'ki nem ugrál ***** ***** hejj...' -
cargame #3897 Emberbol van es tevedni emberi dolog...;) -
primavis #3896 szánalom, az hogy te mennyire vagy elfogult! Mindenki jól látta, hogy a védő későn lépett ki az ötösről és ott maradt 3 olasz...Csak te meg a partjelző véditek a védhetetlent. Őt remélem letiltják ezért! -
#3895 Az les volt, EZ NEM. Kurvára nem. Utálom az olaszokat, de szemem van... -
#3894 Les volt mert befújta, de tévedett... -
#3893 Hollandok elleni sem volt les. -
#3892 Ja és Hajrá Románia! -
#3891 a Magyar Válogatott előző vezetőedzőjéről beszélsz?!
amúgy nyíltan bejelentette hogy olasz drukker
na és??? -
#3890 és te láttál már? -
#3889 Megszokhattuk már, hogy az olaszok lesgóljait mindig megkérdőjelezik, a kommentátorból csak a divatdrukker szól, másokból az irigység. LES VOLT, A HOLLANDOK ELLENI ÉS EZ IS! -
cargame #3888 Megertem hogy utalja de ne fejtse ki ennyire...neki a helyzetek se vmi nagy helyzetek a romanoktol. -
#3887 Én se láttam lesnek.. -
#3886 vak vagy barátom, ellenszenv elhomályosítja az agyadat és a szemedet is -
#3885 Ezek szerint te nem nagyon tudod...... -
#3884 Hát ez fényévekre volt a lestől -
cargame #3883 Ez az ipak az m1 -en igazan utalja a romanokat. Ennyire elfogult szakertot ne hivjanak be. Szanalom. -
#3882 mondták is, hogy nem les -
#3881 Azért ez tényleg nevetséges, főleg, hogy ennyire egyértelműen nem volt les, nem tudom hogy láthatta ezt a partjelző.. -
#3880 visszajátszásból egyértelműen kiderült hogy a beadás pillanatában nem volt les, nézzed majd meg