Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert az olaszok nem örülnének? 😊

3-0...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

precision
olvass vissza...
az elsõ félidõben lehet hogy nem játszották azt amit akartak
de lenyugodtak, visszajöttek a 2. félidõre, és több helyzetük is volt... de NEM TUDTÁK KIHASZNÁLNI ÕKET
és nem a vitatott gól miatt, hanem mert nem voltak formában
ennyi. kész. kikaptak. lényegtelen mi matt. kikaptak oszt jóvan. felesleges még mindig ezen lovagolni.

Bazinga!

Olasz - Román 2-0 , Olasz - Francia 1-0

hallom nagyon örülnek a hollandok egy elfujt meccs után... Egy ilyen gól után már nem lehet azt a játékot játszani... Látszot az Olaszokon hogy görcsösek a szabálytalan kapott gol miatt... Utána jött a többi

na én mentem egy hüvös sörsátorba, már elég volt a megfeszítõ melóból... jó szurkolást.

ja és csak a SVERIGE <#idiota>
és minél kevesebb oöverstiglig meningssklijaktighet (áthidalhatatlan véleménykülönbség) van a topikban annál jobb [#idiota

Sabcsee
hát sztem a görög-svéd az 0:1 lesz
am olasz drukkerek most ismétlik a holland-olasz meccset...😛

kaka

<#worship>

precision
wiwen benne vagyok a top100ban
remélem 1. leszek a legvégén...kéne az az ipod touch 😄

Bazinga!

gabber_saviola
parancsolj

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

John Cena
nekem is no comment de várható volt<#vigyor2><#beka3>

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

SG rock
én ehez inkább nem szólok semmit <#idiota>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

<#eljen>
bár a telesport.hu nem csak összefoglalót ad, hanem élõben is adja az m1-et. Van rá ezresem, hogy lesz még kérdés ma, hogy mi adja online<#ravasz1>

Solten
<#idiota>

Saor Alba

fasza lett a topik <#worship>

ProGabe
óóóóóó whata a nice formavilág <#idiota>

igaz,1680x1050-ben kicsit sok a logoból (nem lehetne egy nagy,ami még kicsit áttetszõ is? ) de a banner kifejezetten tetszik <#eljen>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Svéd - görög az X legyen mert arra tippeltem -.-

Besz
Eh! <#banplz>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

igen, nem kell tovább ragozni, köszi 😊

Barnabyka
Nem tom ,h halottátok-e ,h az UEFA felülvizsgálta a tegnapi Holland - Olasz meccs elsõ gólját és szabályosnak ítéltél..O.o

Nandusz
JA igaz igaz..

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

gercse
Remélem svédek bedarálják a görögöket,
oroszok meg szintén 😄...csak nem a görögöket.

myl0
Legkésõbb az elõdöntõben összekerülnének, mivel egy ágon vannak...

Rolka
Pedig nekik van most a legerõsebb keretük!
Egy Villa-Torres csatárpárostól most nincs jobb európában!
És még nem soroltam fel a középpályát!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

sztem ma a spanyolok meglepetést okoznak, már amennyiben meglepetés lesz az õ gyõzelmük (term. az elmúlt évek alapján) bár szimpatikusak lettek nekem az oroszok, de ma spanyol gyõzelmet várok

nem bírom se a görögöket se a svédeket, eléggé benne van az x de talán a svédek ma képesek lesznek nyerni

Mondjuk a spanyolok már igazán nyerhetnénnek vmit. A legtöbb spanyol kritikus abban látja a sikertelenségüket, a legfõbb hibájukat, hogy nem tudnak igazi csapatként viselkedni. Egy spanyolnak cél a Real, egy baszknak a Bilbao, egy katalánnak pedig a Barca, melyek mellett sokak szerint a válogatott eltörpül.

9csöves9
dettó. én meg is teszem szerintem csak keveslem a spanyolra a 3,5-t

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rolka
Jaj hagyjad már azt a palit nem bírja elviselni, hogy megalázták a csapatát! Még ha azzal a góllal kaptak volna ki, de nem kaptak még azon kivül kettõt!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

erõs döntetlen szagot érzek mind2 meccsre. Sztem a spanyolok és a ruszkik nem fognak kockáztatni, jó mind2nek az X. A svédeknek drukkolok, de azért nem hinném h megvernék a görögöket, így dupla X. Mondjuk ha az idei eb-n címvédés lesz akkor valószínûleg többet nem is nézek európai focit...

egyértelmû volt, hogy az UEFA ezt fogja mondani

Miért is?

ismerõs eset

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Brasílía <#idiota>

jólmegmondtadnekik<#hehe><#idiota>
macskássy
hi,. Brasílía <#sniffles><#gun><#ijedt>
a,tõbbi csicska <#zavart2>

Rita79
Bocsi, félrenyomtam.😊

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Nandusz
A mai meccseken: Hajrá Spanyolország (Viva la Espania<#wink>)...Bár itt ha az oroszok szépen játszanak, akkor még a szívembe lophatják magukat.
Mondjuk most simán kibékülnék egy Orosz-Holland döntõvel. Legalább visszavághatnának az oroszok a hollandoknak 1988 miatt. (Úgyse jönne össze nekik<#ravasz1>)

Az esti meccs meg teljesen neutrális a számomra, ugyanis a svédek focija sosem tetszett nekem, a görögökért meg nem rajongok kimondottan. Tehát itt mindegy ki nyer.

Rita79

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

9csöves9
"úgy szeretem"-mel kezdtem,mindenféle irónia nélkül😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

úgylegyen!

szerbusz, de azthiszem ez nem nekem volt válasz 😊

szerintem zárjunk le minden vitát és koncetráljunk a mai svéd gyõzelemre 😊)

Rita79
<#integet2>Én is itt vagyok!
Remélem nem baj.....
Egyetértek Nandusszal.
Attól, hogy valaki eddig csak más topikokban írt, nehogy már gond legyen, hogy egy új topikba, ami még aktuális is mostanság, kifejti a véleményét.
Vagy te azt hiszed, hogy az embereknek csak egyetlen témában lehet értelmes hozzászólása?<#heureka>

Nandusz
Milyen érdekes mi? Mintha ez egy fõként informatikai fórum lenne tehát alapjáraton procikról meg hasonló dolgokról akar beszélni az ember. Az hogy vannak eltérõ témák is itt az egy dolog. Azt hiszem nem meglepõ, ha egy ilyen nagy világversenyek alkalmával ide is bátorkodnak írni az általad megnevezett egyének. Csak azért mert eddig nem írtak ide, az nem jelenti azt, hogy nem szeretik a labdarúgást, meg nem kísérik figyelemmel.

zeus89
Péntek 13. Románia - Olaszország 😄 .... alig wárom, nyugodtan rakjatok a románokra mert tuti nyernek !!!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

lehet fanolni sõõt kell is, csak amikor a piszkálódás megy és a másik is felveszi abból vannak a gondok

ez asszem rád pont nem volt jellemzõ tegnap

most, hogy így belegondolok, igazad van, jobb ha egyik csapatnak sem fanolok mert itt nagyrészben úgyis csak a fika megy :S
😄SAdasdsasadad

limperatore
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

engem annyira nem érint mert én nem vagyok 1ik csapatnak sem a szúrkere meg nem is kaptam oltást de akkor is idegesítõ

nem nyafogtam csak írtam, hogy valaki ide is figyeljen, mert ne jó ezt nézni és képzeld el amikor már ott voltam, hogy nem bírtam, akkor nem is olvastam a topikot, ki is vettem a favból, hogy ne idegeljem magam a sok flém miatt, ma reggel vettem vissza, hogy talán már lenyugott mindenki

az ilyenekre gondolok, meg nem véletlen nem írtam hsz számokat a modi topikba mert nem akartam, hogy 46db büntetõpont és bann ki legyen osztva, ezek a dolgok, hogy digózás meg egyéb szarságok már elviselhetõek más szurkolók számára, és a moderátor pont azért küzd hogy normális legyen a fórumozás

pl. grizzly vagy ki minden 2 szava az hogy fasz...
nem is csak ezekkel van a gond, hanem minden olyan mondaton belül a másiknak a piszkálása, nemcsoda hogy kiakadnak

pontosan tudom mirõl beszélsz, csak engem nem tegnap, hanem pár nappal ezelõtt, mikor még nem is a tegnapi dologról volt szó.. most meg, hogy visszafelé megy, így gondolom már nem olyan jó buli 😄
ForzaInter
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Yo, Bitch!