Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Na, hajrá Oroszok😄.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Hát nem, de Hajdú B. nem is lesz?

mama2
Most én az oroszoknak szurkolok😄.

Gundel még nem is olyan rossz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mama2
Mit keres Gundel Takács Gábor a kommentátori székben? Hajdú B. Istvánt akarom!!

<#idiota>

REAL MADRID

LOL, hülye M1, Barchena, Imiesta, ezt trehányságot...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
ehh

"lehet hogy Aragones-nek van egy olyan elképzelése,amibe Raul játékstílusa nem fér be"

hát akkor az az elképzelés szar <#zavart1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jó az új banner, végre ez már nem pixeles<#eljen>
HUNMarcus
sportingbet-en 6 szoros szorzó van az oroszokra (én ott gyûjtöm a zsebpénzt)

PS3 ID: marcogi zsírkutya

w77d
hogy csöcsöket is lásson a férfiember XD

Könyörgöm, miért kell nõket tenni egy foci eb-rõl szóló mûsorra?

"Ki jut tovább?" "Ki nyeri az eb-t?"
Bánfi kitehetne egy táblát, hogy: Nem vagyok jós!

w77d
valahogy most érzem, hogy ezek az oroszok sokra képesek....

w77d
BWIN

SG rock
<#wow1>merész 😄 (hüüülyeeee)

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
hát annyira csak nem, mint 56' ban 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Breki33
na ezt az értelmetlen mondatod érdemes volt beböfögni

hozzád nem szólt senki ne kezdjed el már újra
HUNMarcus
hol fogadsz? amúgy nem semmi bátorság, de az nyer aki kockáztat

reaper4
aztamindenit 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

w77d
25 ezert pénz

reaper4
teccik a zene ami megy alatta most.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MaSzKa
te mennyit?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Palinko
én megadnám a spanyoloknak a 2. de ki követte el ezt a fórum háttér merényletet?
w77d
oroszoknak kell, mert nem kis összeget tettem rájuk XD

precision
wiwen véletlen oroszokra fogadtam, szal nyerjenek õk <#idiota>

Bazinga!

MaSzKa
jó lenne nagyon 😄

oroszok durvák lesznek nem?

SG rock
sztem a spanyolok 1-0 ra

reaper4
most inkább nekik szurkolok 😊

Mor3llo
oroszok<#zavart1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

MaSzKa
kik nyernek sztetek?

spanyolok vagy oroszok?

spanyolokra fogadtam 😄

na jó, hiszen amit a franciák meg a románok müveltek a tegnap... az közel sem állt a holland-olaszhoz!
Nandusz
Mi tagadás azt leszámítva, hogy a hollandoknak drukkolok abszolút mértékben, azért annak örülnék ha az olaszok jutnának tovább ebbõl a csoportból a hollandok mellett.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

HUNMarcus
sport1-en épp most tárgyalja a tegnapi holland olasz meccset a sok nagyokos

egyébként meg nemkell sírni, pénteki nap lesz a bizonyítás napja

vagy felállnak vagy hazamennek beckhamékhez szotyizni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

jóvan hagyjad már a hülyeséged, az ufea azt mondja ami a szabályban van, a szabály az szabály amúgy meg tök mind1, mert csicska szánlalom mód játszottak az olaszok, ezt a normális drukkerek is elismereik csak az ilyen lowok nem mint te :S

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

a VBröl kérdeztem te ....... Nem az utolso évekröl<#banplz><#banplz><#banplz>

Punker
nézzd végig az uccsó évek botrányait.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Egri V. tegnap végigbõgte az adást az állitólagos lesgól miatt! De a studióból is aszisztáltak hozzá. Puhlról már ne is beszéljünk!
Amibõl következik, hogy Egri nemcsak a kézilabdameccseket közvetiti katasztrófálisan és elfogultan, egyik labdajáték szabályait sem ismervén. Ez pláne szégyenletes Puhl esetében. Kiváncsi lennék, ha pl. egy csatár a birótól kapná a labdát, vagy netán pont a biró lõné be egyik kapuba, akkor ezek az okosok mit mondanának!-😊))
mondj egy példát Flippy !

Punker
ott is csaltak mint mindenhol 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Rolka
Az is egy elfújt vb volt! <#eplus2>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

ti is tudjátok hogy elfujt meccs csak véditek a csapatotokat... Miota nyertetek utoljára is vmit ? Olasz , pl.: 2006

Rolka
Jó ti olaszok meg befejezhetnétek a sírást mert nagyon unalmas!

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Punker
Hollandok remélem a franciákat is elkalapálják.

mehetnél kicsit a bahamákra ha nem fejezed be

REAL MADRID

szucsy89
vegyél már vissza légyszives....

"TILOS fikázni a csapatokat, és FLÉMET szítani. Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és mehet panaszkodni a [email protected]!"

banner...
Sabcsee
jól döntöttek<#idiota>

kaka

minimize
Döntött az UEFA: szabályos volt Ruud van Nistelrooy gólja
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=184174
zárjuk szerintem ezzel le a témát, lesz még lehetõség a bizonyításra itt is, ott is!

No one can stop Death!

Rolka
Milyen elfújt meccs bazdmeg? Kikaptatok mint a szar! Ezt nem kell a bíróra fogni!
Mikor lesz már lezárva ez a téma végre?
A franciákat meg a selejtezõbe nem tudtátok meg verni most meg biztos meg fogjátok, aha

szucsy89
iwiwen 4000. körül vok😄😄 csapatom olaszország...😄