Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
azt azért ne gondoljátok,hogy ezt a bonyolult szabályt a partjelzõ 5 mp alatt mérlegelte.szerintem nem is látta Panuccit😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Rockynhooo
<#zavart1><#hehe>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
"Ilyen eset mint a tegnapi pl fogadjunk hogy még nem is volt,pedig mióta játszák már ezt a játékot."

hogyne lett volna!emlékszem (pontosan már nem,talán spanyol bajnokin) volt olyan,hogy ketten is kint álltak a kapu mögött,és azt a gólt nem adták meg...

a lényeg az,hogy a foci szabályait 1000 féle képpen lehet értelmezni,mert sokszor nem egyértelmûek,ellenben sok más sportág szabályaival

persze nem mondom azt,hogy meg kéne változtatni minden kis csip-csup szabályt is,mert ettõl is foci a foci!viszont igenis konkretizálni kéne ezt-azt!erre pedig azért lenne szükség,mert nagyon sokat változott már a játék!fõleg jóval gyorsabb lett!
persze nem olyan idiótaságokra gondolok,mint videóbíró,vagy hogy csipet ültessenek minden játékos bõre alá,hogy egy gép állapítsa meg a lest (olvastam már ilyet is <#wow3>)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nandusz
Jobb késõbb elõbukkanni, mint soha <#hehe>

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

9csöves9
úgy szeretem amikor az ilyen világeseményeken elõbukkannak itt az önjelölt szakértõk akik eddig arról társalogtak,hogy milyen processzort vegyenek<#bohoc>

Nandusz
Akkor jó lenne, ha vennéd a fáradságot és hsz számával is alátámasztanád a véleményedet. A moderatori topikban is általánosságban beszéltél (beszéltél?...nem...nyafogtál inkább).
Ha meg nem tetszik, hogy 1500 hsz született tegnap óta, akkor minek olvasgatod? Itt vélemények ütköztetése zajlik pro és kontra, nem egymás seggének a nyalása. Sztem ez tök normális egy EB idején.
Természetesen ha anyázás, vagy flém van, azt írtani kell. De mégegyszer: Én tegnap óta nem találkoztam ilyennel.

te is tudod mirõl beszélek, nem kell ez, hogy engem miért és õt miért...

engem itt csak azért köcsögöztek le, mert nem nekik drukkolok 😄
akkor eléggé figyelmetlen vagy

jó darabig nem volt másról szó, csak, hogy köcsög olaszok, te köcsög vagy mert így meg úgy...

Rockynhooo
remélem este simán nyernek a spanyolok és svédek , pénzem is van most benne meg ugye spanyol szurkolo vok meg holland. Oroszok okozhatnak meglepetést :\

Breki33
Az olasz válogatott középpályása, Andrea Pirlo erõsen kritizálta Roberto Donadoni taktikai húzásait. Sokan kritizálták az olasz mestert, hogy az AS Roma csillaga, Daniele De Rossi helyett az AC Milan korosodó játékosát, Massimo Ambrosinit szerepeltette a középpályán.

"Ez egy nagyon rossz kezdés volt" - mondta Pirlo a mérkõzés után. "De nem szabad elkeserednünk, hiszen még van két meccsünk, amelyeket reményeim szerint megnyerünk" - folytatta a Milan karmestere. "Ha De Rossi lehetõséget kap, akkor én feljebb játszottam volna, és akkor talán máshogy alakul minden. De nem én hozom a döntéseket, hanem Roberto Donadoni" - magyarázta a 29 éves klasszis.

Sokat javult a világbajnoki címvédõ játéka, miután pályára lépett Fabio Grosso, és Donadoni átszervezte a védelmet. Pirlo szerint is jónak bizonyultak a cserék, de szerinte már sokkal elõbb változtatni kellett volna.

Pirlo szerint egyébként az elsõ gól egyértelmûen les volt. A másik két találatot pedig kontrából szerezték, ami egyértelmûen mutatja a védelem gyengeségét - vélekedett a középpályás. "Csalódottak vagyunk, de ennek a meccsnek már vége, ki kell elemeznünk a hibáinkat, és gondoskodnunk kell róla, hogy ne ismétlõdjenek meg" - idézte a Független Hírügynökség a játékost.

Breki33
egyáltalán nincs igazad

egyértelmû volt, hogy az UEFA ezt fogja mondani

és egyértelmû hogy nem lehet egyértelmûen eldönteni
és azis egyértelmû ha nem adja meg szóba se került volna, hogy esetleg egy szabályos gólt nem adott meg

vezetõ labdarúgó szakértelme <#taps><#nevetes2>
ForzaInter
jó hát az uefa biztos nem fogja azt mondani hogy szabáyltalan volt...

egyértelmûen les volt, de nem azon múlott.

Yo, Bitch!

Nandusz
#2324<#nezze>

Valóban zárjuk le a témát, mivel 1000%-ra az lett, amit én mondtam. Rég volt már ennyire igazam.
Azt hiszem ezt neked is el kell ismerned. Ugyanis detto azt nyilatkozza a cikkben a világ vezetõ labdarúgó szakértelme, amit én is próbáltam megértetni veled itt hasztalanul.

Breki33
én csak az szeretném hogy egy bíró korrektül fújjon

tegnap este nem így volt
és lezárnám végre
hazugság, akkoris Puhl Sanyi mondta meg a tutit 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nandusz
Én tegnap estétõl írok ide, de azóta semmilyen általad felvázolt negatív tapasztalatom nem volt.
A csapatok fikázása meg relatív ugye, mert ha szarul játszanak, meg nyilvánvalóan bénáznak, akkor azért csak megmondja az ember. Az ilyet nem lehet véka alá rejteni.
Úgyhogy szerintem peace és relax.

Breki33
igen pont ezért raktam be
gabber_saviola
Kaptam egy üzenetet a moderátor toipikba, hogy tegnap sokan elfeledkeztek magukról, is ide nem illõ dolgokkal próbálták hazavágni a topikot.

Egyszerû leszek és célravezetõ, azaz mától ebben a topikban:
-NEM lehet fikázni a csapatokat.
-NEM lehet FLÉMET szítani.
Aki ezeket megszegi, azt a zéró tolerancia elve szerint KIVÁGOM és lehet menni panaszkodni a [email protected] emilcímre panaszkodni!

LEHET szurkolni
LEHET emberek módjára kommunikálni és viselkedni

További szép napot mindenkienk

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Az olasz játékvezetõi bizottság vezetõje, Cesare Gussoni szerint szabályos volt a gól.....

aricsi
Ezért jobb a foci az amcsi sportoknál,ott esély sincs ilyen dolgokra, vitákra,vitatott esetekre. Ilyen eset mint a tegnapi pl fogadjunk hogy még nem is volt,pedig mióta játszák már ezt a játékot.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Solten
Jaja, gratula az egész csapatnak, teljes volt az egység. Hibátlan.

Saor Alba

Nandusz
Úgy tudtam, hogy a hivatalos álláspont az, hogy Gól volt. Mivel a bíró megadta. Ennél hivatalosabb jelenleg nem létezik. Ugyanis Puhlé nem az, bármennyire is azt szeretnéd.

ProGabe
szedett-vedett volt a védelem,ezt mindenki láthatta.a képen a két középsõ védõ egymást fogja 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
pedig hogy mondta mki hogy a holland védelem milyen fika.. erre tessék..

limperatore
tokmind1 h les volt v nem, 3:0 lett a vege ami realisnak mondhato

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Breki33
Aztán következõ meccsen ez megváltozik.

Remélem körbeverés szagot érzek
Breki33
Itt jól látható milyen rosszul helyezkedtek a védõk

ProGabe
mint ahogy mindenki!

nagyon jó a védelmük,de még annál is jobbak a csatáraik,a középpályásaikról pedig már csak szuperlatívuszokban lehet beszélni 😄

Solten
Sneijder kib@szottul a legjobb formáját hozta (többek közt)... <#worship>

Saor Alba

ProGabe
nem egyértelmû,mint ahogy 10-bõl 8 nem az a fociban!ezt szeretem az amcsi sportokban:van egy 300+ oldalas szabálykönyv,amiben tényleg minden szituációra egyértelmû szabályok vonatkoznak.itt meg ugye úgy "olvassák" a bírók a szabálykönyvet,ahogy éppen akarják.persze ez a fentebb írt dolog miatt kell is,mert ha mindent betû szerint vennének,folyamatosan szólhatna a síp!

Breki33
én szemellenzõsködöm lol

egyrészt utánnanéztem a szabálykönyvnek az erre vontakozó résznek és a hivatalos álláspontnak
amit ugye Puhl, Holland játékosok, Szövetségi kapitányok is megerõsítenek.

Erre te aki csak beugattad a véleményed és többszöri kérésre, hogy felesleges ezen vitázni se hallgattál te nevezzel szemellemzõsnek? lol

Fogalmad sem volt a pontos szabályokról.......
Tök nem egyértelmû az eset, de te próbálsz okoskodni
A kérdés, hogy sérült volt-e Panucci? Nem. Azt a koccanást meg sem érezte, ez tuti.
Ergo a gól szabályos volt.

myl0
Teljesen mind1 h milyen döntést hoz az UEFA ugyanis a gólt visszavonni ugysem fogják, sem a meccset ujrajátszatni.
A szabályt annak a megelõzésére hozták, hogy SZÁNDÉKOSAN ne hagyja el a játékteret a védõ h ezzel lesállást idézzen elõ. Azt azért te is beláthatod, hogy ez abszurd is lenne ebben a helyzetben.
A lényeg: Nem tudsz objektiv döntést hozni ebben az esetben, mivel részrehajló vagy (ahogyan én is és sok más ember is itt)
Sajnos a szabály nem egyértelmû... sztem.

origoról

baromi véleményes az egész, és a végeredmény 3-0 lett, innentõl kezdve nem azon múlott

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Nandusz
Látom nem érted és csak szemellenzõsködsz. Egy kérdésemre válaszolj...
Panucci, miután felkelt a földrõl, kért engedélyt hogy visszajöhessen a pályára?
Csak mert ha nem, akkor nyilván játékban lévõ aktív játékosról volt szó a személyét tekintve akkor is, amikor a pályán kívül feküdt a földön.
Innentõl kezdve világos számomra kurvára az eset, hogy ha Panucci aktív játékosként ott van hátul, akkor miért lenne lesen egy tõle 2 méterrel beljebb lévõ játékos?
Szerintem az UEFA is hasonló álláspontot fog hozni (remélem).

Breki33
Ez tök jó

klikk

Ilyen focijáték kéne P
Breki33
vajúdnak a hegyek :-)

ezért mondom felesleges ezen vitázni
ProGabe
700+ új üzenet tegnap este hat óta,és csak egy olasz meccs kellett hozzá 😊

franciák egyszerûen csak idióták!egyrészt elsõ meccset kötelezõ megnyerni,másrészt románia az egyetlen verhetõ ellenfelük a csoportban

olasz meccsrõl gondolom már mindent elmondtatok,lényeg:les volt,de nem kéne úgy felfogni,mintha most adtak volna meg elõször szabálytalan gólt!hollandok szerintem másik bírói hármassal is nyertek volna...

Breki33
hát nagyrészben Donadoni-n, meg a hülye taktikáján

Remélem nem lesz megint egy Trapp korszak vele.......
persze mert van kb 20 hülye szabály a labdarúgásban amirõl senki sem tud semmit... most rájuk jön majd az agymenés....

Breki33
nem azért kéne bünhõdniük hanemm mert a csatár lesen állt, ha nem löki ki is az lett volna valószínû

de elmondtam, hogy nem érdemes ezen tovább vitatkozni, de csak tovább folytatod

bírók, játékvezetõk nem tudják eldönteni, de szted kristálytiszta <#lama><#taps>
Breki33
igazából a mentés után tessékelte ki, sztem ígyekezett vissza és úgymond lendületet vett az induláshoz és ugye ilyenkor a saját csapattárs Sem érdekes
9csöves9
egyébként lehet csak én láttam életem során túl sok futballmeccset,de nem egyszer láttam olyat,hogy a támadó csapatból a csatár kilép gyorsan a vonalon túlra hogy õ ne legyen lesen.az szabályos,akkor a fordítottja?

egyébként megadható volt és kurvára nem ezen múlott

Nandusz
Csak azt nem értem, hogy a hollandoknak mi közük ahhoz és miért kellene nekik bûnhõdniük, mert Buffon véletlenül kilökte saját csapat társát, ezáltal elõidézve az általad leírt szabályos gól szituációját?
Az, hogy kilökte õt, az ugyan olyannak minõsül, mintha saját maga hagyta volna el a pályát.
Máskor figyeljen jobban Panucci, hogy ne kerüljön a kapusa útjába.
Szóval szerintem kristály tiszta a helyzet a szabályzat alapján, nem is értem mit kell ezen értetlenkedni.
Tán le kéne venni a Kék napszemüveget...

JGTC
Thx a lot!!!!!!!!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

myl0
Buffon kitessékelte (mert menteni akart )és ott feküdt az alapvonalon túl.