Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fanka93
grat,és mehetsz is arrébb innen...<#levele>

sapkafej
mindegyik csapat szar az eb-n

György

-reklám-
ui. azon az alapon, ha a felfutó játékos mellet elsik a védõ, meg kellene állnia, hogy bevárja mig feláll?
játék közben s nem történt szabálytalanság! ha történt volna , akkor a biró lefujja, s nincs következmény! Semmiben nem különbözik attól, amikor az ellenfél kapujánál fut át a vonalon (vagy az oldalvonalon), elesik és feláll s visszamegy a pályára. Csak itt, kivonta a lesszabály alól az ellenfelet! Mi a fenének véded a védhetelent?
Pechnek, persze pech, akár a tegnapi svájci gólnál, hogy "úszott" a labda a vizen. Dehát, ez benne van a játékban...
Kaplan
Hát igen, kurva nehéz õket beérni, sõt lehet, hogy lehetetlen, mindegy ami pénzem (kreditem) összehalmozom ott és még nem leszek annyira közel az elsõ helyek egyikéhéez az összeset felrakom döntõre. Mi bajom lehet akkor már.😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
😄DD Nem sok.😊 Két ezer forint, de azért legyen meg! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

szucsy89
hány milla függ rajta?😄
Kaplan
Nagyon remélem, hogy az elsõ félidõben döntetlen lesz a meccsetek. Másodikban meg már nyugodtan pakolhattok be a horvátoknak. 😊

fanka93
ilyen izgalmak közt😄

Mor3llo
lassan a tápig átmegy fogadási tippekbe<#zavart1><#nevetes1>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rage47
nekem nem adtak, pedig azt csináltam, amit leírtak
ProGabe
miért ne lehetne megtenni az x-et.a rendes játékidõ számít,nem az,hogy ki jut tovább.arra lesz külön fogadás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
de pont amiatt veszti érvényét szabály hogy nem direkt került vonalon kívülre! Buffon kitessélkelte pályáról õ meg elesett, aztán mire éppen felemelte fejét már emg volt gólt, 2-3 mp alatt senki nem tud azonnal felugrani és visszamenni pályára, rosszul döntött a bíró és kész.

Yo, Bitch!

fanka93
gecc,ha X lesz a cseh-török,jönnek a büntetõk<#vigyor2> télleg és akkor tippmixen nem lehet majd tenni döntetlenre,vagy mi lesz?<#idiota>

Puhl beugrott a csõbe és most szeretne presztizsveszteség nélkül kimászni belõle! Ehelyett mégjobban beleszorul.
1. Hivatalból elismerték az illetékesek, hogy OK! Ilyen a szabály és kész.
2. Ha nem a kapun kivül löki el Buffon Panuccit, hanem a kapuba fekteti el, akkor ua a helyzet, de mindenkinek nyilvánvaló, hogy ott egy "kék".
3. Az ami utólag történt is bizonyitja, hogy bizony Panucci nem akart felállni, pont a lesre számitva. Utána már pattant és reklamált! Nos pont az ilyen szinészkedés miatt jogos a szabály!
4. Ha valaki lendületbõl kiszalad a pályáról, akárhol, nem kell engedélyt kérjen a vsszatérésre, mig ha kiviszik, vagy kibiceg, akkor már igen. Láthatóan a biró úgy kezelte az ügyet, hogy véletlenül került pályán kivülre és visszaengedte engedélykérés nélkül is.
én csak öccázat 😄
Ne mondjatok ilyeneket a németekre raktam 5 rugot.
fanka93
fuu bazmeg 😮😮

szucsy89
jaaah bocsbocsi😄

a lengyel felett elsiklottam...na a lényeg hogy már nem rakom meg a meccset😄
Rita79
Osztod a népet rendesen, de minek?
Értelme semmi.<#eplus2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ForzaInter
Öngyilkos lett Ausztriában a 18-szoros lengyel válogatott futballista.

sztem lengyel.

Yo, Bitch!

szucsy89
azért mégis csak osztrák volt...

de lehet máshogy befolyásolja õket és mindent megtesznek a gyõzelemért😄

nah jó mostmár erre meccsre tuti nem fogadok😛

REAL MADRID

LasCar16
<#eljen><#eljen><#eljen>

#acm

grizzly21
"Tisztában vagyok azzal, hogy a mai foci nem csak magáról a játékról szól, de itt az SG-n csak errõl szóljon, mert a másik része nem visz semmit egyrõl a kettõre." Ha mar itt tartunk: Nandusz a leshelyzetet vitatta peldaul, az mi ha nem foci? Meg van Nistelroy tizenegyes gyanus helyzetet, az is foci..

ForzaInter
ez kb ugyanzgy befolyásolja lengyeleket is akkor...

Yo, Bitch!

Rage47
lehet h osztrákokat befolyásolja hangulatilag az öngyilkosság és vesztenek(?)
gercse
hagyni kell..., alkalmazd az egyik füleden be másikon ki módszert...

Keress egy megfelelõ topikot a problémád kibeszélésére mert ez nem az.

Köszönöm

REAL MADRID

kb

Rita79
Ez már durva!
Szerinted akkor itt nem lehet semmilyen témához hozzászólni, csak ha neked írnak üzenetet?
Ezt a höjeséget!<#hehe>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

ForzaInter
aki hülye az hajjon meg<#hehe>

Yo, Bitch!

1. látod errõl van szó, rohadtul nem neked ment ez az üzenet, de beleszólsz

2. látom nem bírjátok felfogni, mind1 ez a ti hülyegégetek

ForzaInter
Puhl reggel élõben az m1 mûsorában mondta hoogy nem tartja érvényesnek gólt... kb 15 percig ezt mondta, el is magyarázta hülyék kedvéért.

Yo, Bitch!

Rita79
Úristen!
Neked üldözési mániád van egy fórumban!
Ez súlyos!!!<#hehe>

Csacsi
Mai Tippem. Német-Horvát : x Lengyel-Ausztria : 1

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nah pl. errõl van itt nagyban szó

én sem vagyok olasz drukker, ergo nem vagyok a "közösségük" tagja ahogy te fogalmazol mégis nyugodatan beírok oda és fórumzok nem basznak ki, nem szarakodnak velem, mert nem kötök bele mindenkibe mikor hozzám sem szolnak, én nem cseszem fel mindenkinek az egyát a hülyeségeimmel, hanem nomrálisan beszélgetünk

nem az volt a lényeg, hogy olasz drukker e vagy nem

hanem az, hogy folyamatosan mindenbe beleszolt, direkte elmentek innen azok akiknek nem tetszett az itteni viselkedés hogy egy másik topikba beszéljék meg, oda is odament és beleszolt, sztem te is ideges lennél ha elmennél valakik miatt egy másik helyre lenyugodni de azok jönnének utánad...

Rita79
<#eljen><#taps>

grizzly21
Az hogy te hova mesz az a te dolgod egyebkent, de csak akkor lett volna jogos Nandusz-t kib@sznotok, ha a topik cime ala nagybetukkel felirjatok, hogy ide csak azok irhatnak akik elkotelezett hivei az olasz..hat fuvon futkarozasnak (focinak nem neveznem)

Rita79
A "szakértõk" az olasz topikban vannak, de nehogy beírjatok nekik valamit, mert az "Õrangyaluk" kivág a francba.
Meg különben is. Oda csak a "közösségük" tagjai írhatnak.<#nemtudom>

grizzly21
mert van uj fejlemeny errol? Nekem a legfrisebb informaciom, hogy Puhl is ervenyesnek itelte, a szakerto is. vagy az olasz topik "szakertoi" mashogy velekednek?😊

John Cena
horvát - német 1-2

osztrák - lengyel 2-2

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
görögök bocs jót nevettünk

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rockynhooo
eddig mindig igazad volt , ugyh ma nem rakom meg a lengyel gyõzelmet 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

szucsy89
sztem lengyelek nagyon hajtani fognak mert egyetlen esélyük ha tovább akarnak jutni...
horvát 0 - 2 német

osztrák 1 - 1 lengyel

REAL MADRID