9806
Foci EB 2008
  • doddencs
    Szerintem teljesen érthető, hogy mki a végső sikerre gondol. És ha megkönnyítheti a dolgát a későbbikre, miért ne tenné..

Valahány csapat ezt tenné, nem először lenne ilyen, s nem utoljára.

De szerintem max X lesz, mert még ha nem is nyernek a hollandok, öngólt kell rúgniuk, h. kikapjanak a románoktól. :D :D
  • fanka93
    magyarul pls!
  • lord nihilus
    4 éve a görögöket is csak az ororszok verték meg a harmadik meccsen meglepő módon, tehát adottak a lehetőségek
  • SLICK
    épp ez az, "ráfogják". Ezért tartom annak..
  • ProGabe #4638
    rosszat szúrtam be.az a selejtezőkre vonatkozott.pill :)
  • fanka93
    most magyarul!
  • Rolka
    thx :D
  • fanka93
    mér lenne görénység?? max ráfogják arra,hogy pihentek,és elszaladtak mellettük a románok,ez benne van a fociban...
  • SLICK
    jelenleg szarok... amúgy meg sokkal jobbak lennének a hollandoknál is, ha tényleg úgy játszanának ahogy kell.
  • fanka93
    saját magát hazudtolja meg MVB:
    cikk
  • SLICK
    hát én nagyon bízom benne, hogy a hollandok hozzák a románok elleni meccset is. Nagy görénység lenne, ha pont ellenük engednének le.
    Bár szarul esik, de el kell ismernem, sokkal többet vártam ettől a "Halál csoporttól". Hollandokat meg becsülöm azért, mert megmutatták, hogy ilyen védekező stílussal meg néha kontrával nem mennek semmire sem.
    Kockáztattak, hogy támadnak és bejött. Igazából a franciáknak is ez volt mindig a hibájuk, nagyon megijjednek az elején és csak tapogatóznak.. Persze mikor hajtja őket a szükség, akkor képesek olyan játékot produkálni, hogy állam leesik.
    Na mindegy ez van. Hollandok tudják hogy kell játszani és nem ijjednek meg a náluk jóval esélyesebbnek tartott csapatok ellen sem.
  • doddencs
    dehogy.. #4600
  • doddencs
    De visszatérve a holland-románra, vszeg románok nyerése esetén sem tudunk majd következtetéseket levonni, valószínű nem uaz a csapat fog pályára lépni, ami eddig. De ha úgy is nyernek a hollandok, az jelent vmit :)
  • 5c0rp330n
    két nagy? két nagy szar :)
  • 5c0rp330n
    az a holland-román meccs kemény lesz. a kérdés csak az, hogy folytatják a hollandok azt amit eddig csináltak és 5-0-ra verik el a románokat, vagy kicsit visszafogják magukat, hogy nehogy egy szőröstalpú kirúgja egy kulcsemberük sípcsontját, és megelégszenek egy szolid 3-0-al.
  • fsgh
    Olasz topikba azt mondták hogy az Uefa rangsor alapján...vagyis az Olaszok
  • doddencs
    picit feljebb írtam, #4600
  • doddencs
    Akkor sem értem hogyan vonod le a következtetéseidet. Nem azt mondom, h. nem nyerhetnek, de nem az a reális. Csak azt nézve, hogy azokkal, akiket a hollandok szarrá vertek, csupán döntetlenre voltak képesek?

Román védelem jobb lenne a franciánál, hát nem tudom, elég kérdéses, de nekem az jött le, a román védelem sem vmi szélsebességű.. márpedig hollandok ellen nem árt, ha az.

De még ha erősebb is, sztem hollandok megbmutatták ,h. a támadófoci erősebb a betonvédelemnél.. :)

Románoknál emberek? .. na de ebbe nem megyek bele, nem ide tartozik
  • fanka93
    ez nem tuti,csak szerintem így van!
  • Rolka
    hát a két nagy elfog bucsúzni az szinte már biztos
  • Rolka
    aham! kösz
  • fanka93
    a selejtezőkbeli eredmények,azaz a románok mennek a 8-ba
  • Rolka
    Jah és mindenkinek 2 pontja van
  • Rolka
    Emberek ha az olaszok és a franciák 0:0 játszanak akkor marad nekik az 1-4es gól átlag!
    De ha a románok kikapnak 3:0ra akkor nekik is 1-4es gól átlag lesz!
    Ilyenkor ki jut tovább?
  • Animefox
    Román védelem erősebb a Franciánál... mellesleg a románoknál emberek is fociznak... (ha érted mire gondolok;)
  • LasCar16
    de, mer nem a bírón fog múlni
  • ProGabe #4615
    jobbak,mert 0-0-s döntetlent játszottak azokkal a franciákkal,akiket tegnap rommá vertek a hollandok?
  • paco24
    Igen tudom hogy nem ma voltak ezek a meccsek de szerintem azért bizonyították a Franciák és Olaszok ellen hogy nem olyan könnyű nekik gólt lőni. Ép ezért mondom hogy itt még bármi megtörténhet.
  • Animefox
    Lehet a románok azóta mégjobbak... skubizod?
  • Animefox
    jaja, én rólam se lehet feltételezni hogy szeretem a románokat... minden esetre nem gondoltam volna hogy a hollandokat ennyire fogom utálni...
  • doddencs
    teljesen jogos, csak a lényeg a dátumon van. ;)
  • paco24
    Nem írtam még ide de látom elég sokan azon a véleményen vannak hogy ha ne adj isten a Hollandok most kikapnak a Románoktól vagy döntetlen lesz akkor azért lesz hogy ne a Olaszok vagy a Franciák menjenek tovább. Akkor most álljon itt nekik egy kis összefoglaló. Ugye a Franciák nem tudtak gólt lőni a Románoknak az Olaszok is csak 1-et.. Akkor most álljon itt 2008 EB Selejtezők Román eredményei

2006. szeptember 2.
    Románia – Bulgária: 2-2
    2006. szeptember 6.
    Albánia – Románia: 0-2
    2006. október 7.
    Románia – Fehéroroszország: 3-1
    2007. március 28.
    Románia – Luxemburg: 3-0
    2007. június 2.
    Szlovénia – Románia: 1-2
    2007. június 6.
    Románia – Szlovénia: 2-0
    2007. szeptember 8.
    Fehéroroszország – Románia: 1–3
    2007. október 17.
    Luxemburg - Románia : 0-2
    2007. november 21.
    Románia – Albánia 6-1

És a végére hagytam a meglepetést

2007. március 24.
    Hollandia – Románia: 0-0

2007. október 13.
    Románia - Hollandia : 1-0

Ha megfigyelitek a Románok már 13 meccs óta veretlenek még azok a Hollandok sem tudták megverni, akik a Franciáknak 4-et Olaszoknak 3 vágtak sőt 2 gólnál többet nem is kaptak egy meccsen se. Ügy hogy én még nem írnám le a Románokat. De természetesen az is előfordulhat, hogy a Hollandok rúgnak nekik egy 4-est.
    És ezt nem azért írtam, mert nagyon szeretem a Románokat, hanem hogy tudjuk, hogy nem egy könnyű ellenfél ez a csapat bizonyították már a Franciák és Olaszok ellen, és nem kell egyből bundát kiáltani.

• Gunnersboy
    meglátjuk :}}
  • primavis
    miért is ne lenne? Hiányozni fog a legjobb védőikből kettő (Radoi és Goian), Mutu meg kérdéses, hogy összefogja szedni magát. Akarni fog, csak hát a nagy akarásnak....A hollandok meg lezserül kihasználhatják eddig nem játszatott tartalékjaik ambicióját.
  • mate317
    Ha Huntelaar játszik a románok ellen kettőt legalább rúg nekik. Eddig is hiányoltam, bár nem hiányzott:D
  • doddencs
    jahh, sajna a B csapat nem elég összeszokott.. de így is 4:1 (Huntelaar-3, Hesselink-1)
  • szucsy89
    ilyen formával simán verik őket is...ha meg nem fognak nyerni akkor meg azért van mert nem akarnak:)
  • Animefox
    Na a Hollandusoknak már nem lesz olyan könnyű dolguk a románokkal, az egyszer ziher!
  • sziszkofiu
    Megtettem a spanyolokat 2 ezerrel,remélem bejön.
  • gercse
    thx
    remélem nem kell majd számolgatni
    és a fair play nyer