Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
göröK :ASD_A😄A_:as-DA:

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

szucsy89
mit tippeltek szerintetek a németek hajtani fognak vagy úgy lesznek vele hogy majd az osztrákokat megverik most jó a döntetlen is???

és a másik meccsre mi a tipp?
o fejezzétek már be plz

REAL MADRID

Breki33
írjál még pár hülyeséget........

énse megyek pl mások szurkolói fórumába beszologatni
bírom az ilyen okostonikat akik jobban tudják mi a szabályos mint a hozzáértõk
Breki33
Nem véletlen van kint a bannerben

http://www.telesport.hu/merkozesek
szucsy89
horvát - német

osztrák - lengyel
grizzly21
Megneztem miket irkalt ott, semmit nem lattam, amiert akar 1 buntetopont is jogos lenne, nemhogy egy ban. Ez szanalmas, azert mert valaki teljesen jogosan (kozos erdek a szep foci) megszolja az olasz focit azert sem jarna semmi, mert maganvelemeny, nemhogy azert hogy azt a (teljesen szabalyos) golt vitassa meg. Majd azt csinalom hogy nyitok egy portugal/holland fan topikot, es aki beleir barmi kritikat azt elkuldom banra.

John Cena
Milyen meccs lessz ma?😛 annyit tudok hogy B.csoport szerintem de nem tudom a párosításokat Német,Orosz,Görök,Lengyel???? és ha az akkor ki kivel játszik?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Mor3llo
passz:/

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

grizzly21
te jo eg, miert??

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Breki33
mert elkezdett belhézni az olasz topicban is

ideje volt
Solten
Mé' nyomták ki Nanduszt? 😮

Saor Alba

Breki33
pl tegnap esti meccs
gólok
Breki33
tegnap írtam a progit amivel minden mecs összefoglalója megnézhetõ tök egyszerûen
jAsOn VoOrHeEs
Soccerpulse.com

Persze regisztrálni kell. Pl. HD minõségben az összes eddigi gól fennt van az egyik topikban. (Aljazeera HD)

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

fanka93
szerintem ez ellen a német csapat ellen,max egy X-re lehetnek jók a horvátok.

grizzly21
Osszefoglalokat neten hol lehet nezni? Pl tegnapi portugal? A youtube-on amiket eddig neztem mind le vannak szedve jogi dolgok miatt.

gercse
jaja, én ott nyomom, de egyelõre nem merek nagy pénzeket felrakni, sajnálom az ösztöndíjam 😄

Serpa
"Ez elég jónak tûnik"

ja.
úgy láttom 5000ft bónuszt is adnak ...

tippmixen is összejöhetnek szép eredmények

Nandusz
http://hu.sportingbet.com/
Ez elég jónak tûnik...legalábbis nekem bejött. Elsõ fogadásomat meg is nyertem tegnap.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Serpa
aki fogadni szokott a meccsek eredményeire, hol teszi?
bwin?

Count Adyn
Hát ha lenne Da Silva ugye:S

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LES FORZA INTER
a horvátokat sose szabad leírni, túl jó játékosaik vannak ahhoz, de amit az elsõ meccsen mutattak, az önmagukhoz képest is gyenge, és ez jöhet a pillanatnyi formából, stressz, bármi, ami lehet nemm csak egy meccsig tart, erre alapozva, és a 3 csatáros jól bevált, eddig nem látott német taktika miatt mondom személy szerint én, hogy a németek az esélyesek.

#3234: igen, apám is szokta mondani, hogy a rendzeõ csapat akármilyen sz@r is, az egyense kiesésig elrugdossák, már csak a hazai közönség miatt is, utánna meg már úgyis kiesik.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Nandusz
Én egyáltalán nem írtam le a horvátokat. Mint mondottam épp hezitálok, hogy egyáltalán megrakjam-e azt a meccset.
A másik meccs meg azért lehet necces, mert ugye az egyik rendezõ ország kiesett, emiatt lehet a bíró támogatni fogja a lengyelek ellen az osztrákokat (lásd 2002 ugye). És épp az a kevés segítség elég lehet nekik a döntetlenhez, esetleg a meglepi gyõzelemhez.
Tehát ilyen vonatkozásban az a meccs sem biztosabb a horvát-németnél, magyarán az is három esélyes.

Rockynhooo
"csak mondom h nem egy esélyes a meccs."

sztem mindenképp 3 esélyes, de aztán majd rámcáfolnak az okosok 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
#3229,#3230

nem tom mennyire néztek focit az ilyen nagy tornánokon kívül (nem oltás tényleg nem tom..) , de azt mindenképp megkell jegyezni hogy túlságosan leírjátok ezt a Horvát csapatot, tény hogy a Németek az esélyesei a meccsnek, de a Horvát játékosokat nem tartom képzetlenebbnek mint a Németeket, sztem ebbe a meccsben simán benne van az X esetleg egy meglepetés.. bár ha az elsõ fordulot vesszük alapul akkor sima német gyõzelem.. de sztem ezt kár lenne elõre kijelenteni. De aztán nehogy miattam ne rakjátok meg 😄 csak mondom h nem egy esélyes a meccs.

Amúgy ha ma teszek fel pénzt akkor a hamarabb teszek a Lengyel meccsre mint a Németre.. Lengyelekbe is sokkal több van mint amit mutattak , meg jobb csapat és képzettebb játékosokbol áll mint az Osztrák. Bízom Smolarekben 😊

w77d
nagy pech 😄

sajnos benne van a pakliban, de én bízom a németekben...

Nandusz
És mi van, ha kibekkelik a horvátok döntetlenre?

w77d
sztem nem lehet probléma a német gyõzelemmel. A németknek is nagyon kell a pont, így nem fogják elhülyéskedni, és ha komolyan veszik, akkor a horvátok a közelükbe sem érnek. Nem hiába a német válogatott ennek az EB-nek a nagy esélyese..

precision
a nyeremények mûszaki cikkek, vásárlási utalványok, ruhák, ilyesmik
1. helyezett vmi lcd full hd tv -t nyer 2. xbox360at... stb.

Bazinga!

Nandusz
a freebeten csak virtuáis a nyeremény, vagy valós lóvéban megy ott is a játék, mint a sportingbet-en?

precision
wiwen eddig a 10 meccsbõl 9et jól tippeltem majdnem mindet max 25 ponttal, a legkisebbet is 20 ponttal, és még ezzel együtt is csak háromszáz akárhányadik vagyok... vicces

freebeten meg vkinek már 800.000 -e van? lol... nem értem miért nem korlázották egy kicsit a felthetõ téteket... felrakja a 800.000ezrét vmi tuti tuti meccsre és megduplázza... ja és 3000rõl indulnak az új regesek... kb esélytelen behozni

Bazinga!

Nandusz
Nem merek fogadni a horvát-német meccsre egyelõre... Ugyanis egyértelmûen a németekre tennék, de sztem a horvátok még nem mutatták meg foguk fehérjét, emiatt bizonytalan az a meccs számomra.
De lehet délután ráteszem a tegnapi 16000 nyereményt.

NeoMaN
Uhh ez a Puhl idült alkesz basszus.

fanka93
jó kis meccs volt a svájc-török,és egy kicsit sajnálom is a házigazda csapatot,mert megint egy szerencsés(szerencsétlen) góllal kaptak ki...

Blekk Síp
Nameg most kaptam emailt, amiben 1.7-es szorzót írnak, amugy meg 1.65

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

poppe
bwines reklámba figyelitek h németo-anglia meccs van?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Solten
<#idiota>

Saor Alba

Lunatic83

Nálunk az egész család nézi a focit! 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

w77d
szerintem nem lesz gond a németekkel, ezt nekik simán kell hozniuk..

Blekk Síp
Erõsen gondolkozom, hogy meg merjem-e tenni nagyobb téttel, na majd még sztem megálmodom.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Rockynhooo
dehogynem tartok én a horvátoktol azért nem játszok 1000 fölötti tétetben... ez a kis tét meg arra yo hogy jobban izgulok legalább ...

Blekk Síp
Najó az alázás kifejezés azért erõs volt. <#idiota>

Blekk Síp
Holnapi horvát meccsnél, nem érdemes figyelembe venni, hogy Angliát alázták? Bár a németekhez csak nem lesz közük... Bár már volt itt egy olasz-holland meglepetés...

LES FORZA INTER
holland, a mutatott játék alapján jobak, a franciák meg kb semmit nem mutattak.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Rockynhooo
kiváncsi leszek oddsokra...

poppe
holland-francia lesz majd a kockázatos akármire megy a tipp...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

w77d
én 20 ezret dobtam már most a németekre 😊