9806
Foci EB 2008
-
#4561 az meg a birok miatt volt ocsmany, de hol mondtam en hogy az szep volt? :o -
#4560 Meguntam hogy egyfolytában sétrtegeti az olasz válogatottat 8 éves színvonalon. -
#4559 emlékszel a Koreai VB-re?
az hol volt szép? -
#4558 irhatod nagybetuvel hogy vilagbajnokok, a vb cimet es a csillagot tenyleg nem veszik el toluk, ez igaz, de a foci alapjaban veve a nezokbol el meg, akik a szepet szeretik nezni. Az a donto pedig ronda volt, semmi neznivalo nem volt rajta, ezt barki elismeri ha olasz drukker, ha semleges. -
#4557 amúgy is az osztrák - lengyelt 1-1re tippeltem:P
úgyhogy az bejött:D:D:D -
#4556 Igazából a Hollandokon kivül mindenkit haza kéne zavarni a C csoportból... -
#4555 Ez most hogy jön ide?
:DDDDDDDDDDD -
#4554 szerintem azert hoznia kellett volna nekik a romant legalabb -
#4553 nah akkor azt mondom hogy az olaszok nem nyernek eb-t:D
(akkor most az ellenkezője teljesül?:D) -
#4552 Az biztos hogy akármilyen lazán veszik a hollandok, a románokban nincs benne a gól, egyedül Mutuban és a távoli lövésekben bízhatnak. -
#4551 hát szvsz van Bronchorst jól letudná védekezni Mutu-t
jobbszélen van egy gyors fiatal kp + egy rutinos hátvéd, azon az oldalon sem lehet gond, középső középpályán meg átsem jönnek -
#4550 1 helyen ronthatják még el a Hollandok...Ha hadják a Románokat nyerni. Mert akkor megtörhe a lendület. Ha viszont kiálnak úgy hogy akkor most győzünk és rugnak 2-3 gólt egészen a döntőig elmennek. -
#4549 AMEN! -
#4548 Ok, de azért valljuk be hogy ez ellen a román vagy holland csapat ellen
az EB csapatok 80-90%-a nem tudna győzni.
-
#4547 és így is nyernének sztem...Báár a Románok jól védekeznek. -
#4546 Az olaszok, tehát a VILÁGBAJNOKOK, most elég szarok, és lehet kiesnek ilyen volt már sőt nem is lenne annyira nagy szenzáció Eb-t is csak 1x nyertek. De ettől még nem veszik el tőlük a Vb címet és még 2 évig ők lesznek a címvédői sőt az a 4 csillag is marad a mezen ennyi.
Idézőjelezheted a Vb címet, csak nevetségesebbé válsz, ha fáj ha nem a VB cím a vitrinben van. -
#4545 akkor meg 1x utoljara: ez csak az en velemenyem. -
#4544 robben és van persie, sztem pályára sem lépnek -
#4543 korrekt, csak Robbent cserélni kell majd -
#4542 egyetértek..csk nehogy a második számu kapus is beférjen:S -
#4541 az a gol azert szep volt el kell ismerni. Kevesen kepesek ilyen finom mozdulatokra -
#4540 Ne csináld már ezt, ez nem vízilabda hogy ugyanaz a 3 csapat nyer mindig.
Magyarország is megverte az olaszokat, a franciák bakiztak pl. Szenegállal stb.
A két "botló" csapat közül olaszok sokkal jobbak voltak ma mint a franciák -
#4539 románok ellen megkockáztatnék egy ilyen kezdőt:
Van der Sar (Stekelenburg)
Heitinga - De Cler - van Bronchorst - Boulahrouz
Affelay - De Jong - Robben - van Persie
Huntelaar - Vennegor of Hesselink
-
#4538 Most szajkózza a média: a hollandok elözönlötték Bern utcáit. Utcabál jeee -
#4537 egyetertek -
#4536 akkor vegyuk az olaszokat, ott mar 2 szegyenteljes meccs is volt:P
Nezd ez foci itt minden megtortenhet, amit en mondok az az en megerzesem, nem a kinyilatkoztatas.:)
Es igazad van, a vb-n legutoljara az olaszokat vartam elso helyre, meg is lepodtem.
(Ott mellesleg a franciak es a brazilok csesztek el a dolgot, mert ha mar Zidane megverte gyakorlatilag egyedul a brazilokat, akkor nem szabadott volna egy ilyen kis senkihazi, csonttoro parasztnak mint a materazzi odafigyelnie arra hogy hogy szidja az anyjat. dehat ez tortent, es most ott tartunk hogy a "vilagbajnok" meg nem tudott nyerni, de meg a romanok ellen sem, az "europabajnok" meg olyan fos amilyennek varni lehetett) -
#4535 sokmindent mondtál te már, és nem mondhatni hogy sok jött be :)
[érts: mindig az ellenkezője teljesült és én mindig előre szóltam] -
primavis #4534 no ebben kaptak némi birói segitséget is! -
#4533 A kommentátor is meglepődött mikor csatárt hozott fel Van Basten. Ja kérem, gólra játszák ezt a játékot. Jó lenne, ha ezt a felfogást a többi csapat is magáévá tenné.... -
#4532 ez mindegyik mecsre igaz a második körben.
első körben még csak puhatolozás volt... -
#4531 Jahh és ott ráadásul később az elődöntőben az olaszok meg is verték a lengyeleket 2-0-ra. Paulo Rossiék csodásat alkottak ott. -
#4530 Gyerekek a hollandok játéka idézi a "régi" idők szép fociját. '94 és '98 VB óta igazán csak tőlük látok szép és EREDMÉNYES játékot. Minden idők legszebb nagy tornás gólja is holland gól szerintem.
Ez lenne az.
Nagyon remélem, hogy tartják a formájukat és EB címmel térnek haza. Sajnos a mai foci elég vicces. Szánalom mikor 1 azaz EGY csatárral állnak ki a csapatok. Hol van a régi idők szép 4-3-3-as felállása?? Tessék már megnézni a '94-es vébét. Olyan gólgazdag volt, hogy ehaj... -
#4529 mondjuk elég gagyi hogy 180percen át csak 1 gólt tudtak berámolni a franciák:(
gomis meg nemtom miért kell sztem nem kellene oda.
ribery meg jol tolta mindent beleadott :) -
#4528 Azért azt vedd figyelembe hogy mennyit fejlődött az olasz csapat
a holland meccs óta, rengeteg helyzet, és emellett jó védekezés, a románok
veszélyeztetései szinte csak távoli lövések voltak(vagy gagyi 11es ill.
Zambrotta eladott labdája) -
#4527 szerintem spanyol, orosz -
#4526 románok ellen felesleges kockáztatni, nem hiányzik most már sérülés.. meg kell adni a lehetőséget a többi kispadosnak :) -
#4525 ez a baj. Az olaszoknak most nagyon kötelező lett volna nyerni, de nem tették. Úgy látszik tényleg ennyi az olasz válogatott -
#4524 Miért, a Svédek a Hollandokkal akarnak játszani?
Az Oroszok meg ki akarnak esni?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4523 Az olaszok sem akarnak kiesni aztán mégis képtelenek voltak megverni a Románokat... Sajnos már ezekre a 'nem akar kiesni' tovább akar jutni' dolgokra sem lehet alapozni. :/ Szarnak ezek mindenbe...:D -
#4522 Most te komolyan 1 rosszul sikerült meccs után olyan nagy zseni vagy, hogy eldöntöd, kikpatak a horvátoktól és akkor egy esélytelen szar a német váloggatott?!
Mutatok 1 kis multodézőt, nem hiszem, hogy hallottál erről a gépzümmögés mellett:
1982, A csoport
Olaszország 0 – 0 Lengyelország
Peru 0 – 0 Kamerun
Olaszország 1 – 1 Peru
Lengyelország 0 – 0 Kamerun
Lengyelország 5 - 1 Peru
Olaszország 1 – 1 Kamerun
A csoport végeredménye:
Lengyelország 4 3 1 2 0 5 1 +4
Olaszország 3 3 0 3 0 2 2 0
Kamerun 3 3 0 3 0 1 1 0
Peru 2 3 0 2 1 2 6 -4
Nézd csak meg a csoport végeredményt és találd ki, hogy ki nyerte meg a világbajnokságot...
Ennyit arról, hogy mennyire lehet 1 csapat teljesítményét akár 3 meccs után is előre megjósolni...