Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
és a másik meccsre mi a tipp?
REAL MADRID
énse megyek pl mások szurkolói fórumába beszologatni
bírom az ilyen okostonikat akik jobban tudják mi a szabályos mint a hozzáértõk
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
gólok
Persze regisztrálni kell. Pl. HD minõségben az összes eddigi gól fennt van az egyik topikban. (Aljazeera HD)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Ez elég jónak tûnik...legalábbis nekem bejött. Elsõ fogadásomat meg is nyertem tegnap.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#3234: igen, apám is szokta mondani, hogy a rendzeõ csapat akármilyen sz@r is, az egyense kiesésig elrugdossák, már csak a hazai közönség miatt is, utánna meg már úgyis kiesik.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A másik meccs meg azért lehet necces, mert ugye az egyik rendezõ ország kiesett, emiatt lehet a bíró támogatni fogja a lengyelek ellen az osztrákokat (lásd 2002 ugye). És épp az a kevés segítség elég lehet nekik a döntetlenhez, esetleg a meglepi gyõzelemhez.
Tehát ilyen vonatkozásban az a meccs sem biztosabb a horvát-németnél, magyarán az is három esélyes.
sztem mindenképp 3 esélyes, de aztán majd rámcáfolnak az okosok 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nem tom mennyire néztek focit az ilyen nagy tornánokon kívül (nem oltás tényleg nem tom..) , de azt mindenképp megkell jegyezni hogy túlságosan leírjátok ezt a Horvát csapatot, tény hogy a Németek az esélyesei a meccsnek, de a Horvát játékosokat nem tartom képzetlenebbnek mint a Németeket, sztem ebbe a meccsben simán benne van az X esetleg egy meglepetés.. bár ha az elsõ fordulot vesszük alapul akkor sima német gyõzelem.. de sztem ezt kár lenne elõre kijelenteni. De aztán nehogy miattam ne rakjátok meg 😄 csak mondom h nem egy esélyes a meccs.
Amúgy ha ma teszek fel pénzt akkor a hamarabb teszek a Lengyel meccsre mint a Németre.. Lengyelekbe is sokkal több van mint amit mutattak , meg jobb csapat és képzettebb játékosokbol áll mint az Osztrák. Bízom Smolarekben 😊
1. helyezett vmi lcd full hd tv -t nyer 2. xbox360at... stb.
Bazinga!
freebeten meg vkinek már 800.000 -e van? lol... nem értem miért nem korlázották egy kicsit a felthetõ téteket... felrakja a 800.000ezrét vmi tuti tuti meccsre és megduplázza... ja és 3000rõl indulnak az új regesek... kb esélytelen behozni
Bazinga!
De lehet délután ráteszem a tegnapi 16000 nyereményt.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™