Foci EB 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
ORANJEEEE!!!!!!!!!!!!!!

<#vigyor>

Saor Alba

dartonita
<#eljen>

Azért ha megnézed olaszok korrektek voltak... 16 oson belül felrúgták, egybõl felpattant mert nem volt semmi, simán szöglet lett volna, de nem ugatott mert már úgyis befújta.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

NeoMaN
A legrosszabb a fociban meg a : HA

ilyen minden tizenhatosra való beivelésnél akad s nem csak egy! A vicces pont az, hogy nagy tam-tammal beharangozták az Eb elõtt, hogy birók mennyire fogják büntetni a szimulálásokat! No láttuk tegnap is, ma is!
NeoMaN
Minden EB-n és VB-n a bírókra mutogatás megy. Egy meccs nem csak a bírókon múlik, de az benne van a fociban hogy benéznek 1-2 dolgot. Amelyik csapat csak a bíróra mutogat, ott nem stimmel valami.

Világbajnokként 2 meccs alatt 1 pontot összehozni, majd bírókra mutogatni fõleg vicc.

11es megadható volt, Panuccinak nagyon rossz helyen volt a keze :S

dartonita
Omg fociztal Te valaha?Gondolod szandekosan fejelte le a csapattarsat hogy annak szetrepedjen a homloka?
A szineszkedest meg nem ok talaltak ki,minden valogatott jatszik az idovel ha vezet.Nem vagyok elfogult,egyszeruen csak szeretem ha David legyozi Goliatot.

doddencs
sztem be lehett fújni a tizit.. nyakánál lerántotta, akármennyire is rájátszott a román

ForzaInter
de szó van.

adtak egy kamutizit, és nem adtak meg egy szabályos gólt, lefogadom ha azt a gólt megadják románok nem egyenlítettek volna ki...

Yo, Bitch!

a franciák ellen be kell fújni 2 kamu tizit + jogtalanul kiállítani 2 franciát... aztán a meccs után talán Platini sem fogja ellenezni a videóbírót....

Az h hozzáér egy picit és félórát fekszik a földön ? H színész társulat ? H lefejeli a társát ? 😄😄😄😄

5c0rp330n
errõl azért szó nincsen.

REALista
Viszont már továbbjutottak...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

bwin: POL-CRO
1: 2,3
2: 2,75
X: 3,5

ez azért furi nekem...a horvátok ennél zért jobbak

reaper4
a bírók meg tényleg szánalmasak (tisztelet a kivételne). és ami még szánalmasabb az az ,h 2008 at írunk és még mindíg ez megy... kajak látják az emberek, h elfogult a bíró, mégse történik semmi!!! mi meg (meg a játékosok) törõdjünk bele...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

ProGabe
de én nem egy meccs alapján mondom ezt :S

ugyanis ezek a játékosok nem csak az EB-n játszanak <#gonosz1>

a csapategység meg igenis leszûrhetõ egy meccs alapján is.én ezt gondolom

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát igaz, hogy nem tétmeccs volt, de azért az a 3:1 az kifejezetten szép volt az olaszok ellen 😄DDDDD
dartonita
Ember ha egyszer a mi valogatottunkat latnam ilyen undoritoan jatszani tetmeccsen,eletem nagy napja lenne...

reaper4
hát igen zidane az zidane<#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kaplan
Nem tudom még mindig azt mondom,hogy egy meccs alapján badarság messze menõ következtetéseket levonni az agyonsztárolt eszméletlen hátsó sorról, meg a világverõ középpályáról 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Huh baze, szegény olaszok.

Béna bíró, köcsög románok, péntek 13 ...

Nem vok nagy focista, meg semmi, spanyolokat szeretem max Casillas miatt, de ez a meccs. Románok undorítóan játszottak olaszok mellett, a bírót meg se említem. Egész kocsma kárörvendõen nevetett mikor Bufon kivédte a 11-est...

ForzaInter
olaszokkal ugyanazt csinálják mint 02-ben, SZÉGYEN HOGY EZ UJRA MEGTÖRTÉNT!

Yo, Bitch!

grizzly21
Egy kis emlekezteto a 2002-es vb birokrol:
korea vs italy, spain
de ez joval szebb emlek:
Zidane vs Brasil
Ezt meg ugy is szivesen nezem, hogy mindig is a brazil focit szerettem a legjobban. Ez egy all time classic

<#szeret>

REAL MADRID

Kit--Kat
Csalódás volt megint az olasz csapat.
Attól függetlenül, hogy elvettek egy gól tõlük.
Egy biztos: olasz - francia, kemény meccs lesz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rage47
Count Adyn
Ez tény.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

mindenesetre a románok megfosztottak/megmentettek egy sztriptizszámtól is! Ki tudja, hogy néz ki az olasz csaj aki beigérte?
minimize
khm, nem akarok senkit bántani, de Donadoni is a második mérkõzésre "rakta össze" a megfelelõ(??)csapatot, nem kevésbé bal*asz, mint a franciák mestere.

No one can stop Death!

5c0rp330n
nincs ezen mit magyarázni, meg kell nézni egy meccsüket, és látod, hogy focit játszanak. mint ahogy ha ránézel a németek játékára, jogosan rohanhatsz a mellékhelyiségbe..

Count Adyn
Mostmár a hollandokon mulik minden:S
Fa-pa-pucs!!!!xD

az elsõ holland meccs elõtt mindenki itt fikázta a védelmüket <#idiota>
ProGabe
ja igen:az igazán lényeges az,hogy igazi CSAPATOT alkotnak.nagyon érzik egymást,pontosak a passzok ergo jól járatják a labdát és a befejezéssel sincs semmi baj,sõt!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
e mellé még párosul egy balfasz edzõ is.

Yo, Bitch!

Christiansen
bizony, Ribéry és a fekák kevesek lesznek

grizzly21
a franciaktol nagyon hianyzik a karmester. Amiota a vilag legtechnikasabb jatekosa elhagyta oket nincs bennuk potencia szerintem

ProGabe
hm.ezt már leírtam,de akkor jöjjön mégegyszer.igaz,nem a legjobb érvelés,de igaz 😊

szóval:a hollandoknak eszméletlen erõs a hátsó soruk,akiknél még erõsebbek a támadóik és mindezt megfejelve ott vannak a középpályások,akik egyedül is megnyernék az egész tornát! 😊

REALista
Hajrá!<#nyes>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

skatulya bácsi
A bibi csak az, hogy a Hollandok most annyira jók, hogy az oroszoknál és a spanyoloknál is jobbak. Innentõl kezdve érthetõ, hogy miért hisszük olyan jóknak õket:

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

fanka93
este Hajrá Hollandia!!!!

dartonita
Ez a roman csapat nagyon jo!Oszinten szolva elegge lesajnaltam oket ebben a csoportban,de foldon jaratva a labdat es kenyszeritokben marha latvanyosak es pontosak.Sok a biroi tevedes,de megerdemeltek legalabb az egyik pontot.Hajra hollandok.

reaper4
hál istennek nem.mer a végén hozták a formájukat (szinészkedés, összeestek látványosan a saját lábukba)...

limperatore
gyere msnre maki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Hát egy állat jah,20 ezer ft-ot rakott a meccsre,azt elbukta.
limperatore
?

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kaplan
Miért érzitek ti olyan erõsnek a Hollandokat amúgy? Építõ jellegû dolgokat várok. Mert egy meccsbõl nem lehet következtetni, az Oroszok sem rosszak mégis úgy jöttek össze a dolgok, hogy a Spanyolok kivégezték õket. Nem hiszem, hogy ilyen két gólos mennyiségben jobbak lennének a hollandok a franciáknál.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Oziris666
Ezért lett döntetlen😊

Kaplan
Jó este Franciáknak nagyon menniük kell különben elég nagy gebasz van :/