9806
Foci EB 2008
-
sylas #5283 amúgy baros is kapott lapott pedig nem is volt pályán szal akkor kapus simán lapot érdemel - és azért kapott pirosat mert olyasmi volt mint pl az utsó védő hátulról elkaszálja a kapufelé támadó csatárt -
#5282 így igaz. -
primavis #5281 a török kapus esetében könyöklés volt talán? -
#5280 A lényeg a JÁTÉKON kívüli szándékosságon van. Erre koncentrálj te is kicsit, hátha rájössz, miről is beszélünk. -
primavis #5279 tudsz olvasni? az ütés, befejelés, belerugás brutalitás = piros, ellökés sportszerütlenség, ahogy a labda eldobása, elrugása, játék késleltetése, stb.= sárga. -
sylas #5278 manapság agresszívebb a játék mint pl 80as évekig bagy lehet tovább is, apám mondta mert régen is szerette nézni a footballt
+gyorsabb a game régen még lazábban lehetett passzolgatni látványosabb volt a játék nem volt szokás az a letámadás pl hogy keményes odalép vagy erővel érkezik becsúszva a labdára stb
-
primavis #5277 igen, csakhát akkor egy meccsen 8-10 piros is kijárna, nem? csak érdekes módon a birók csak azt látják meg amit akarnak, nemde? -
#5276 ha szerinted az szimplán sportszerűtlen cselekedet volt,akkor mi neked a brutális?törje el az orrát?vagy ahogy írod,vegye elő a Zidane-módszert!? ilyen viselkedést csírájában el kell fojtani!nem kell különbséget tenni a között,ha valaki csak egy kicsit lök és a között,hogy bevisz egy bal horgot az illető fülére... -
#5275 Nem tudom mit vergődasz pl. könyöklés az kapásból piros. -
primavis #5274 persze, a foci pályán nincs helye az ilyennek, csak a lekönyöklésnek, fejberugásnak, letalpalásnak, szinészkedésnek, stb. -:))) -
primavis #5273 ne akarjátok már a játékot a zárdai kisaszionyok babázgatásához mérni! nem veszitek észre, hogy ez a tendencia csak a durvaságokat és a szinéskedést favorizálja? Amig nem volt sárga/piros lap, a biró szóban és tekintettel fegyelmezett, ha kell kiállitott. Ma már visszaélnek a kezükbe jószándékkal adott eszközzel! Gondoljaták már vissza a Gera akasztását műesésnek tekintő biróra! -
primavis #5272 no ez az, csakhát a belga és svéd biró valamiért nem kedvelte a törököket/németeket és ott osztotta őket ahol tudta! -
#5271 Végül is akkor Drogba sem érdemelte volna meg a BL döntőn, hisz csak egy kicsit meglegyintette az ellenfél játékos hamvas orcácskáját.
De de, sztem gazdagon jogos volt mindkét eset, hisz a foci pályán ilyen indulatnak és tettnek nincs helye, mert semmi köze a labdához.
Ráadásul ezt a játékosok ugyanúgy tudják és ennek ellenére megcsinálja egyik-másik, veszélyeztetve ezzel az egész csapat sikerét és továbbjutását.
Balga, ostoba tett az ilyen, egyértelmű piros lap a büntetés. -
primavis #5270 okoskák! A lökés mértékét csak észlelni lehet, hogy az "áldozat" mennyire "szenved" azt a szinészi képeségei adják. Ha akkor konzekvensek lennének ebben a hülyeségben a birók, csak félcsapatok játszhatnának a pályán! Így is túlteng a sárga/piros lap özön, nem kéne már tetézni! Így is túl sok a fetrengés, szinészkedés! -
#5269 Asszem ugy van szó szerint hogy piros lap, ha "súlyos sportszerűtlenségben vétkes". Ezt meg a bíró dönti el hogy "súlyos" vagy "mezei" sportszerűtlenség:) Ő van ott, lehet őt anyázni ezért, de ez van. -
primavis #5268 no pont ez az ami nem igaz! Hogy azt adott abiró, az egy, hogy mást mond a szabály az meg egy másik dolog! Egyébként a horvát-német meccsen is ugyanaz történt, hasonló hibával. -
#5267 Szóval a link:
Höhö :D -
#5266 Höhö :D -
primavis #5265 az előbb leirtam (annak aki tud olvasni is, nemcsak irni!), hogy nem brutalitás az ellökés! a fejelés az már igen és a szabályok szerint pirossal is büntetik! capisci? -
#5264 lol több pénzt ad bwin hollandokra xd -
#5263 holnap ha bemész dolgozni, fejeld le a főnöködet megnézzük ő hogy bíráskodik, pedig csak sportszerűtlenség......... -
#5262 német drukker szemmel nézed...úristen :D:D:D:D -
#5261 Ha már nincs játékba a labda és fellöksz valakit indulatból az simán piros. Láthattuk tegnap is a török kapust:) -
#5260 jó de te német drukker szemmel nézed,a civil ember szerint pedig érthető a piros,ilyen "kirohanásnak" nincs hellye focipályán! -
primavis #5259 bocs. megszabja -
primavis #5258 tisztán megszablya a szabálykönyv: sportszerütlen cselekedet (de nem brutalitás, mint Zidane fejese)= sárga lap! Senki sem a sportszerütlenséget vitatja, hanem a büntetés mértékét! Egész mecs alatt kétféle mércéje volt a svédnek! Visszalehet nézni! -
#5257 akkor sem kell érte pirosat adni -
Csesza #5256 sztem meg nem, ez nem foci -
#5255 az nem mentesíti!legyen minden gól után pofozkodás? :S -
#5254 sztem elég érthető, hogy miért -
#5253 azért volt benne némi agresszió! -
#5252 tiszta ördög feje van xD -
#5251 ezért nem kellet volna pirosat -
#5250 fúú az első enyhén elvetemült:D:O -
#5249 *csaj (csak helyett) -
#5248 wáá a 2. képen a csak de széééép -
#5247 A sportingbet-en Ausztria-Németország: 10,0; 4,50; 1,285.
1815-öt tettem az osztrák győzelemre, 1000-et meg a döntetlenre.
Érdekes, hogy a bwin-en csak 6,75-öt adnak az osztrákokra. -
#5246 na jó egy képet-en beszartam:SDADS:SDAs -
#5245 [center] másik meccsről csak a Svájciak érdelemelnek képet :)
na jó egy képet nyomok CR-ről :Ddd
-
#5244 [center]