Foci EB 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Világbajnokként 2 meccs alatt 1 pontot összehozni, majd bírókra mutogatni fõleg vicc.
A szineszkedest meg nem ok talaltak ki,minden valogatott jatszik az idovel ha vezet.Nem vagyok elfogult,egyszeruen csak szeretem ha David legyozi Goliatot.
adtak egy kamutizit, és nem adtak meg egy szabályos gólt, lefogadom ha azt a gólt megadják románok nem egyenlítettek volna ki...
Yo, Bitch!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
1: 2,3
2: 2,75
X: 3,5
ez azért furi nekem...a horvátok ennél zért jobbak
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
ugyanis ezek a játékosok nem csak az EB-n játszanak <#gonosz1>#gonosz1>
a csapategység meg igenis leszûrhetõ egy meccs alapján is.én ezt gondolom
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Béna bíró, köcsög románok, péntek 13 ...
Nem vok nagy focista, meg semmi, spanyolokat szeretem max Casillas miatt, de ez a meccs. Románok undorítóan játszottak olaszok mellett, a bírót meg se említem. Egész kocsma kárörvendõen nevetett mikor Bufon kivédte a 11-est...
korea vs italy, spain
de ez joval szebb emlek:
Zidane vs Brasil
Ezt meg ugy is szivesen nezem, hogy mindig is a brazil focit szerettem a legjobban. Ez egy all time classic
REAL MADRID
Attól függetlenül, hogy elvettek egy gól tõlük.
Egy biztos: olasz - francia, kemény meccs lesz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
No one can stop Death!
Fa-pa-pucs!!!!xD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval:a hollandoknak eszméletlen erõs a hátsó soruk,akiknél még erõsebbek a támadóik és mindezt megfejelve ott vannak a középpályások,akik egyedül is megnyernék az egész tornát! 😊
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!