9806
Foci EB 2008
-
primavis #5323 miért jó az neked, ha egy-egy meccset elcsalnak? A videobiró használatának lehetnek szabályai, amelyek pont a lényeges birói hibákat tudnák megakadályozni! nem kell túlzásba vinni az alkalmazását, de miért tiltakozni ellene? Hiszen jól látható, hogy a foci mai iramánál a birók gyakran képtelenek szabadszemmel követni a szabályok betartását? -
#5322 Vagy ha nem ért volna még véget az oktatás, nyári szünet durva dolog:D -
#5321 -
#5320 -
#5319 fu de jót tenne a topiknak, ha véget érne az "oktatás" -
#5318 Én a kiállításról beszélek...
Az a lestéma megint más, be is lehetett fújni meg nem is..., attól függ, hogy hogyan nézzük... -
primavis #5317 igen, persze mindenki lest kiabált a holland gól után is, s végül mégsem "mindenkinek" volt igaza! Érdekes, nézd vissza, akkor meg azon vitatkoztam hasonló okoskákkal, hogy nem volt les!
Pont az a baj, hogy nem az eszetekre és a szabálykönyvre hivatkoztok, hanem az érzelmekre és a tv-s marhaságokra, meg amit a média sugall! -
DJ BP #5316 és te nem személyeskedsz... Főleg 0 információk alapján, grat
Előbb is: ,,Igaz a személyeskedés könnyebb, mint a szabályzat"
Inkább eredj máshová dühöngeni. -
primavis #5315 ha valaki beleűl az öledbe s mindenáron elakar esni, nehéz ebben megakadályozni! Látszik, hogy sohasem fociztál! -
#5314 Ez tűnt fel nekem is...mindenki jogosnak tartja a kiállítást, nem csak a fórumon, hanem úgy általánosságban, de ő mégis okosabb -
#5313 jaj ne.könyörgöm ne!megint a videobíró,neeeeeeee
egyszerű a képlet:itt futó óra van!ennyi!kész!vége!
nem fogják megállítani a meccset 2 percenként csak azért,mert céronáldó sír,hogy az bizony szabálytalanság volt,és nézzék vissza... -
#5312 hát én csak próbáltam valami indokot keresni arra hogy szimplán hülye vagy, de hát nekem nem sikerült, a bíroknak igen, további szép napot :) -
#5311 Miről beszélsz, 1 könyöklésért szia.
Nézd meg a 2006 Olaszország - USA meccset.
Nem tudom mit vergődsz itt.
És azt sem kit akarsz okítani, mert nekem nincs tá szükségem.
Azt, hogy te nem tudod felfogni miért állították ki a kapust, azért meg inkább olvasd át te a szabálykönyvet, rajtad kívül mindenki érti. -
DJ BP #5310 átrúgott hátulról a lábai közt... -
sylas #5309 egyébként miért nem használnak videobírót
sok sportban van és nem csak olyanban ahol nagyon gyorsan megy a labda korong stb
pl amcsifociban is van
mindig mondják hogy amerika különcködik az igaz csak fejlettebbek a teknikában
pl a f1benvan kamera ugye az autón több is de olyan mégsincs mint az irl-ben hogy 360fokban forgatható kamera és jön majd az hogy te otthon távírányítóval kapcsolgatod hoyg melyik versenyző autójának kameráját akarod nézni :P :) -
primavis #5308 ne velem foglalkozz, hanem a tényekkel! Igaz a személyeskedés könnyebb, mint a szabályzat megtanulása.... -
primavis #5307 persze, közben őt is fogta Niculae, csakhát a védő nem szokott elesni (mert mi van, ha biró nem fújja le), mig a csatár rájátszik, "lesz ami lesz" alapon! -
#5306 Jesus, mi van veled, nehezen megy a mondat értelmezés?! -
sylas #5305 birom bozsik is a studioban azsondja csehek jobbak
én a meccs előtt tettem még jóval a törökökre és bejött eddig 1-2xer hibáztam meccsekre hogy ki győz
akik sztem régebb óta követik a footballt válogatottakat is azok sztem jobban ismerik hogy a törökök jobban tudnak hajtani ha kell vhogy bennük van -
primavis #5304 nem játszok....téves a cimzés! Csak okitalak benneteket, mert az Egri Viktoroktól és a többi tv-s "szagértőtől" túl sok butaság ragadt rátok!-:))) -
DJ BP #5303 ez hogy jön ide? Ellökte, itt tartunk -
DJ BP #5302 román-olaszon
Az az volt, megfogta és lerántotta -
primavis #5301 ne használjunk nagy szavakat! Ha akkora lennék mint Koller, akkor megkérnéllek, hogy lökj fel.... -
primavis #5300 igen, sem a horvát-osztrák, sem az osztrák-lengyel, sem a román-olaszon nem kellett volna 11-est itélni! Olyan fogások/átölelések tucatjával történnek pro-kontra egy-egy mérkőzésen. Az elsőnél meg az osztrák védőnek nekifutott a horvát csatár és szépen eldobta magát. Jómagam csak akkor itéltem 11-est, ha ténylegesen vitathatatlan szabálytalanság történt és ez a vétlen fél kárára következményekkel járt volna! Az emlitett eseteknél a három csatár rájátszott, ergo ők sem vétlenek! -
DJ BP #5299 odamegyek hozzád az utcán, és hanyattlöklek kíváncsi vagyok mit lépnél :), csak mert mittudomén sorbanállásnál tolakodnánk.
Mert ez egy állat dolog, nem emberi... -
sylas #5298 néha úgy felhergelik magukat a játékosok mintha a pokol elől menekülnének vagy mintha olyan lenne hogy amelyik veszít azt kivégzik és olyan idegesek lesznek
nemhogy úgyjátszanának mondaná több játékos nyugi nyugi ha idegesek leszünk rosszabban megy a játék
mégha kiesünk akkor is milessz(megírják az ujságok stb az egész ország szenved hogy kiestünk edzőt menesztik stb)de jobb mint ha többé nem játhatunk vagy eltiltás +stressz
jobb később mint soha
ha nem megy nem megy a játék nem mindig mehet jól minden vannak periódusok legközelebb csak kijön a periódus
sztem a brazilok úgy csinálják lehet manapság már annyira nem hogy
lazább edzés mint pl itthon meg dalolnak (azt tom)táncolnak nem paráznak
az össszhang a lényeg-attól hogy nagy nevű játékos akkor is az összhang
pl idén zenit-nem sok külföldi brazil vagy ismert játékos van a keretben és mégis uefa kupát nyertek mert összekovácsolódott a team hiába bayern münchen
zenitbe is vehetnének 10millio eurokért nagy nevűeket mivel van ott pénz de mégsem kell
ez volt a chelseben is mikor abramovic megvette nem kell nagy nevű brazil vagy olasz spanyol argetnin stb inkább olyan játékos kell aki teljesíteni akar és bizonyítni
2003-2004körül nem volt olyan sok ismert focista ott -
#5297 én megértem hogy sok pénzt buktál a tegnapi meccsen, de ne itt töltsd ki a dühödet, köszi -
#5296 nagyon messze mentünk már...
volt egy eset.kitárgyaltuk hogy a bíró helyesen döntött.nem kéne belekeverni minden egyes bíró minden egyes döntését!dehogy tapsolok nekik!angliától kezdve olaszországon át spanyolig minndenhol egyre rosszabb és rosszabb bírók vannak!sem a FIFA,sem az UEFA nem hogy nem tesz ellenük,de legitimálja minden egyes rossz döntésüket!
amiket írtál igazak,csak nem erről tárgyaltunk eddig!
nem mellesleg nem mindegy,hogy valaki szánt szándékkal okoz-e sérülést,vagy csak rosszul alakulnak a dolgok
ha már itt tartunk:volt ugyebár egy nagyon csúnya eset a szezonban,nevezetesen amikor Martin Taylor eltörte Eduardo lábát.ez esetben is nevetséges döntés született:Taylor kapott pár hét eltiltást.én minimum annyit adtam volna,amennyit a sérültnek kell kihagynia! -
#5295 Nekem feltünt elhiheted :D -
primavis #5294 a focipályán mostanában a birók sok hülyeséget csinálnak, amit aztán kimagyaráznak erre-arra hivatkoznak. Visszaélnek azzal, hogy a szabályértelmezést rájuk bizták. -
DJ BP #5293 3 11-est adtak meg birói képzelgés miatt
? -
primavis #5292 hoznál rá szabály-linket is? -
primavis #5291 fojtsd, de akkor a tényleges szabálytalanságokat is! Csak tegnap vagy 2-3 játékost kellett sérülés miatt lecserélni, s az Eb kezdete óta jópáran nem játszanak tovább ! A cseh Gyger kapott valamit Frei kikészitésért? Mit érdemelt volna szerinted, pirost vagy sárgát, hopikéket? A baj az, hogy a külsőségekre tolódott ki a birói szigor sé a tényleges szabálytalanságok elsikkadnak, lesgólokat adnak meg, gólokat nem adnak meg képzelt lesek miatt, 3 11-est adtak meg birói képzelgés miatt (számtalan hasonló eset történik), stb. ti meg tapsoltok neki! Bravo... -
#5290 A szándékot is büntetik ám a focipályán:) -
#5289 De játékon kívül piros, mert a célja nem a labda megszerzése volt, hanem a másik személyének direkt, egyértelmű módon történő inzultálása. -
primavis #5288 no ez is a "rendszer" rákfenéje! Jól látja/hallja, hogy Baros beszól, de amikor a sérült hátvádet a második gól előtt beakarták cserélni, azt az istennek sem vette észre védencetek! -
#5287 skatulya bácsi már leírta a lényeget,csak egy kicsit még fokozzuk:nem volt játékban a labda,tehát amit a német csinált azt csinálhatta volna a szünetben is az öltözőfolyosón.odamegy és ellöki a horvátot.ez nem foci!annyi a különbség a kettő között,hogy gyep volt a lábuk alatt.
csak magamat tudom idézni:
ilyen viselkedést csírájában el kell fojtani! -
primavis #5286 mitől lett volna olyasmi? A labda elhagyta a játékteret, gólt nem akadályozott meg vele. Egyértelmüen sportszerütlen, sárga jár érte s nem piros!
Szerintetek egy-egy beivelésnél hány sárgát/pirosat kellen kiosztani? -
sylas #5285 most a horvátok gondolom látták a meccset hogy kit kapnak meg
mit ne mondjak nem örülnek tuti 0:2ről 3:2re a meccset megfordítani úgy hajtottak - mikor fognak a magyarok így hajtani:) -
primavis #5284 a játékon kivül szándékosan sok minden történhet (pl. a labda játékbahozásának akadályozása is, duma is, stb) mégsem jár értük piros!
nem a szándék számit (a pokolba vezető út jószándákkal van kikövezve, nemde?), hanem a cselekedet! S egy lökés sem szándékosan, sem anélkül, sem játékban sem azonkivül, nem piros!