9806
Foci EB 2008
-
#5363 téma close:) -
#5362 Hát ha nehéz, akkor elnézést kell kérnem :D:D azt hittem ez csak nekem nem nehéz, de úgy néz ki tévedtem :D -
#5361 Jogos! -
#5360 igen nehéz,mert akkor írhatnák úgyis,hogy minimum 3 gól lesz,NEM? -
#5359 Minimum 3 gól lesz...
Nehéz kikövetkeztetni, nem ? -
#5358 az mit jelent,hogy 2.5 ? vki lő fél gólt is?:DD -
#5357 van fogadás topic is ;)
de am sztem a lengyelek azok nyernek,de tuti h mindkét csapt lő golt.
a német meccsen meg 2.5 gól felett lessz a gólok száma.
de sztem vmeiken lessz tizi. :) -
#5356 ihhi
de volt elég nagy bukó is :D -
#5355 Nem mondunk semmit mert már így is széjjelkerested az agyad... -
#5354 ma mire érdemes fogadni
sztem lesz pár sárgalap a tegnapi "barátságoson is volt 6 és 8"
kiállítás sztetek lesz? -
DJ BP #5353 egy korszak vége a cseheknél, ahogy a franciáknál Zizou, ahogy Brazíliában Ronaldo, ahogy Angliában Beckham (miután kivonult Hollywoodba) :) -
DJ BP #5352 egyetértek az UEFA-val most, nem kell a bajkeverőket mutogatni, hogy aztán még több kedvet kapjon. Aki balhét akar nézni, nézze a Mónika showt... -
Monoton #5351 A törököktől elszenvedett vasárnap esti, 3-2-es, Európa-bajnoki búcsút jelentő vereség után Jan Koller a várakozásoknak megfelelően bejelentette, hogy a jövőben nem szerepel többet a cseh labdarúgó-válogatottban.
A 35 éves játékos már korábban jelezte, hogy a kontinensviadal után nem kíván a nemzeti együttesben játszani.
A hatalmas termetű támadó összesen 90 alkalommal lépett pályára a cseh gárdában és 55 gólt szerzett, s ezzel nemzeti csúcstartó. Koller mellett Tomas Galasek is ugyanígy döntött és - szintén korábbi bejelentés nyomán - Karel Brückner szövetségi kapitány is távozik. -
Monoton #5350 Érik a botrány az Eb-n! Cenzúráz az UEFA -
#5349 Ennyi -
Monoton #5348 #5319 -
#5347 de az sem jó, ha egy ember miatt mondjuk egy ország elbukja a vb döntőt...
és ha lenne ilyen, én teljesen egyetértenék a felháborodott emberekkel, akik azt mondják, hogy legyen videózás -
Coco #5346 'középbíró'. de egri a szagkommentár... :D -
Coco #5345 igen és itt mindenki egy nagy összesküvés áldozata. amúgy pedig bárki elmehet játékvezetőnek :| -
#5344 meg az hogy nézne ki egy idegtépően izgalmas eb döntőn, hogy bocs, állj, most visszanézzük 46 kameraállásból, reklámszünet
:)))))) -
#5343 igaz, igaz...még ha sokszor fájdalmas is a döntés. -
#5342 a fociban pont az a legszebb, hogy ott helyben ítélnek EMBEREK egy ezredmásodperc alatt
ha ez eltűnne akkor nem lehetne napikig beszélni egy-egy meccsről.... -
#5341 -
sylas #5340 ez most hogy jön ide:)
mondjuk én az intelre esküszök lehet hogy manapság az amd is van olyan
+azért sem birom az amd-t mivel bekebelezte az ati-t és azóta nem az a minősség van ati9800ig akkor verte az nvidiat jaaa és manapság nvidianak nagyobb a támogatottsága a játékokban ez személyes vélemyény nem sok játékban látom hogy ati lenne az intro után
attól függetlenül jók lehetnek de már nem annyira mint régen
ma nagyon beszédes wok:D -
primavis #5339 hát az rendkivül fontos, hogy mennyit szaladgál valaki (ez legen az edzője dolga!), az meg, hogy be volt e vagy sem a labda, les volt e vagy sem, szándékos-e a kezezés, történt e szabálytalanság annak eldöntése meg maradjon az emberből való biró számláján! A csapt meg amelynek éves /több éves munkáját tönreteheti egy hibás döntés, elégedjen meg az utólagos bocsánatkéréssel 8márha jön!)! Fene egy erkölcsös hozzáállás az illetékesek részéről! Miközben ország-világ x-szer lejátszva látja az illető helyzetet, számtalan nézőpontból! -
#5338 Igen azt a csávót én is láttam talán a Fábryban volt,mutatta is hogy csipogna vagy villogna a partjelző zástlaja ha les volt. -
#5337 A második félévben jönnek az AMD kétmagos K10-es processzorai.
A K10-es mikroarchitektúrára épülő, 65 nm-es csíkszélességgel készülő processzorok Kuma kódnéven fognak forgalomba kerülni.
Na ilyet vegyetek. -
sylas #5336 jah ahogy fejlődik a technika úgy lehetne belevinni
pl van 1 magyar fejlesztő aki kitalálta hogy lehetne megállapítani hogy les vagy bent van a gólvonalon belül és nem az hogy a labdába kel építeni chipet hanem kamerák figyelnék a pályát játékosokat és a számítógép jelezné hogy les gól
van már hasonló pl amikor mondják mennyit futott a pályán a focista
ezer féle megldás lenne mindenre -
sylas #5335 na még 1 észrevétel:)1 nagy hülyeség
ne legyen visszajátszás és akkor nem látjuk utólag hogy rossz döntés született mert ha mi is normalon nézzük és 1xer akkor mi sem tudjuk megállípítani hogy mi született nem mondhatná senki hogy rossz döntés volt 100%ra megmondva:)
vagy a másik hülyeség legyen népszavazás minden országban ésa focidrukkerek elmennek szavani hogy min szeretnének változtatni vagy mi lenne jobb stb mert jelenleg a fifa dönt ha változnak a szabályok -
primavis #5334 mellesleg, a 4-ik biró előtt lehetne egy tv, amelyre bejönnek a lassitások is és a kutyüjével jelezhetne a "főnöknek" ha az nagy marhaságot szándékszik elkövetni! A foci iramánál ez bőven beleférne!
S még számtalan lehetőség adódik a megoldásra, casakhát könnyebb semmit sem csinálni s csak látszat szabályzásokkal túlbonyolitani a dolgokat!
feltehetőleg a biróküldőknek/UEFA/FIFA zavaros ügyeiben halászóknak nem lenn innyére a tiszta víz öntése! -
DJ BP #5333 legyen úgy, mint a teniszben, ha 2x nem neked van igazad, nincs több lehetőség visszanézni, végetérne a színészkedés, felesleges szövegelés. Csak az baj, van amikor sokáig kell vizsgálni
,,Hiszen ma is a tv-ben lassitásnál másodpercek alatt meglehet állapitani"
Hát azért van rá ellenpélda -
sylas #5332 na mind 1 hadjuk inkább jó lenne 1 spanyol holland döntő csak kár hogy elődöntő lehet belőle max pedig sztem jelen pillanatban spa-hol lenne méltó döntőre
spa-hol ágról vmelyik juthat be a másikról portugál német(vhogy sejtem hogy nem hadják ma)horvát és a török ez a kvartett szoros nagyon horvát is meglephet bárkit de ugyanúgy a török is
-
primavis #5331 nehogy azt mond már, hogy olyan nehéz! Hiszen ma is a tv-ben lassitásnál másodpercek alatt meglehet állapitani ( s ha kell több kamera képét is átnézve), hogy mi a helyes döntés! Csakhát a biró jelenleg nem tudja magát ellenőrizni! Ha láthaná a képet, pláne lassitva, akkor csak rosszindulatból hozna helytelen döntést!
A hokinál pont a gyorsaság miatt nehéz az ellemzés is (no meg a pakk sem akkora mint a focilabda), s ott is kérésre lehet viszajátszani s nem akárhányszor egy-egy meccsen.
Mitől ez a nagy irtózás? -
sylas #5330 oké akkor ne legyen videobiro de cserébe vegyék vissza a hosszu idényt
rövidebb bajnokságok mondjuk és mindjárt kevesebb meccset játszanak
zenitnél tavasszal kezdődik a bajnokság és késő ősszel van vége
amikor uefa kupában játszottak meg egyidőben a bajnokság mint mindenhol de télen leálltak és még tavasszal és kérvényezték hogy halasszanak meccset el is halasztottak 4-6bajnokit - nem az törtémt hogy a nagy szünet alattamíg nem volt tétmeccs kiestek a ritmusból
a rangersnél meg ellenkezője volt sok meccs és nem adott a szövetség meccshaladékot pedig már elődöntő körül voltak
sztem manapság túlterhelt az idény
szinte mindig van foci télen nyáron mindig hidegben hóban melegben hőségben is megesik -
#5329 "most ha megállítanák a meccset szituáciokban tudnának mindig picit szusszani 1-2 korty víz stb meccs végére is lehet még tudnának jobb sprintet mint hogy most megvannak"
persze,attól fáradtak a játékosok az idény végén,hogy a meccseken nem tudnak pihenni!
jó oké.csinálják meg.de találjanak ki valami más nevet neki,mert azt nem hívhatnák labdarúgásnak!
"A jégkorongnál mit rontott/javitott a videobiró?"
naszóval.a foci a világ legnépszerűbb játéka!miért.mert kell 2 csapat.4 "bármi" amikből kaput csinálnak (akár elég kettő is egykapuzni) és egy labda."that's it,that's all!" minek belekeverni minden sportot?díjugratást nem hozzátok fel példának?
és még egyszer:nem fogják megállítani a játékot,amíg a bírók kiértékelik az eseményeket!NFL-ben,NHL-ben sem úgy megy az,hogy odafut,megnézi két pillanat alatt és dönt.ilyet nem tehet!ki kell elemezni
áááááá,megint a vidobíróról vitatkozok.nem hiszem el -
sylas #5328 nem tom én ugy wok cristiano ronaldoval mostanság hogy jó játékos csak nagyképű lett-mikor felbukkant(kedvencem lett) akkor normalisabb volt
mikor elesik rögtön néz a bíróra hogy mivan csak nehogy besokkaljon a bíró és neki mutatja fel a sárgát
nyílván az ismertség elvitte a fejét van több ismert embernél hasonló
mondjuk lehet nagyképű mert van mire de akkor sem kell túlzásba esni -
primavis #5327 a középbiró ma is konzultál - megszakitva a játék folytatását - a segitőivel, mitől lenne rosszabb, ha nem vak vezetne világtalant, hanem a videobiróval (az amúgyis szinte semmit sem csináló 4-ik lehetne) beszélné meg? -
primavis #5326 A jégkorongnál mit rontott/javitott a videobiró? -
sylas #5325 miért mi a problema ezzel sok helyen bevált-+nem lennének túlhajszolva a játékosok tudnának pihenni ha van esett igaz tovább tartana ameccs mint pl amercian footbalban ott 4x15perc a játék de van mikor eltart mindennel félidei ceremóniával 2órát is
azért durva az hogy pl júliusban-aug kezdik vagy bl vagy uefa selejtező aztán jön a bajnoki közben kupameccsekk nagy bajnokságokban még karácson második napján is játszanak és egészen májusig utánna vb eb ne msok idő van pihenni,év közben sem mivel vannak edzések is
rangers az uefa kupában 60vmennyi meccset játszottak egy idényben és szinte ugyanazok játszották végig - gondolom a meccsek végére nem kell beadni nekik 1 cooper futást:)
most ha megállítanák a meccset szituáciokban tudnának mindig picit szusszani 1-2 korty víz stb meccs végére is lehet még tudnának jobb sprintet mint hogy most megvannak -
#5324 Pedig legalább addig is kóla-popcorn amíg nincs meccs