99
-
Jumpy #19 Hát szerintem ez a cikk író kissé el van szállva.
Talán az ő fizetéséből kiindulva én is ezeket a kategóriákat ajánlangatnám. -
#11 Cat: Van igazság abban amit mondasz, de sokaknak már csak az mmo jelenti a játékot, azoknak jobb a pc. -
Damon #10 "... Az általános figyelmeztetésnek talán úgy kellene hangoznia, hogy ha könnyű, és 400W-ot 15 ezer forint alatt adnak, attól kezeket el. Olcsó kondenzátorok, rossz hűtés, instabil leadott feszültség..."
Akkor a 13500Ft-os, 400W-os, aktív FSP-s, 120-as ventis Chieftec táp nem jó? Nanee! -
tehen_m #9 Már néhány hete olvastam valahol hírt arról h az nv nem győzi szállítani a 6600os csipeket.
Szóval lehet valóságalapja. -
Zealot #8 Nekem is ilyen van. Én azért vettem mert jóval olcsóbb mint pl. az ASUS vagy MSI, viszont teljesítménye uaz. Talán egy kicsit jobban melegszik. -
juzosch #6 kb 1 év múlva csak a csúcs-pc-k érik el a konzolokat, de azt nem sokan engedhetik meg magukat. De ugyanúgy meglesz most is a 2-3 év időtartam, amikor a jobb pc-k vernek bármilyen konzolt, mint eddig is. -
sokadikgab #5 Most voltam rendelni egy Gainward -os 6600GT-t.
Szallitasi ido: min. 2het.
OK: allitolag az NVIDIA nem gyozsi szallitani a chippeket...
Na mondom szep, ennyit a karacsonyi ajandekomrol ... -
nbj #4 inkább te vagy a hülye, a pcknek még év minimum, de azt sem hiszem h elérjék a nextgeneket -
Justil #3 hüje vagyte? 2007ben csúcsgép az 360as box? má most tavasszal is el lesz maradva az aktuális pc-ktől. LOL. -
Cat #2 szerintem csak ott van jelentősége a teljes konfigurációk vásárlásának, ahol a gyerek mondjuk már iskolába kezdett járni, és kap ajándékba egy gépet - egyéb helyeken egy minimum gép már csak akad.
Itt pedig a dolgot külön kell választani: pár évvel ezelőtt még én is hülyeségnek tekintettem a konzolvásárlást, de játékra ma már én is inkább egy újgenerációs konzolt vennék, tanulásra, szövegszerkesztésre stb. pedig ott van a gyengébb gép. Aki okos az igy csinálja, és megspórolja a jövő évi, meg az azutáni hardverfejlesztést is: a Word 2007ben is menni fog egy mai gyenge gépen, az xbox 360as pedig még mindig csúcsgépnek fog számítani.
Szóval maximálisan elvetem a 200ezres csúcsgép vásárlását, pazarlás ebbe ölni a pénzt. -
#1 nekem csak szar 6600 ra van pénzem