Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy legyen a játékoknak, filmeknek
a másik természetesen legyen a nagy windows téma, a programok részére, és oda elég 10-20 giga. de én a 10-et ajánlom
De mivel régen csináltam (3 éve van fent ez a Windows 😛), ezért akadna néhány kérdésem. Elõször is az, hogy partícionálásnál, a Windows mennyi helyet igényel? Nekem most a "C" meghajtó 30 GB-os, ez gondolom túl sok, de egyáltalán nem baj szerintem ha több, mint amennyi kell neki. Esetleg ha megoldható, hogy ezt továbbá darabolni lehessen úgy, hogy a dokumentumoknak szánt "D" meghajtó ne sérüljön meg, akkor szánhatnék külön egy 4 GB-os partíciót a lapozófájlnak, meg a Temp mappának (ezt asszem a Gamestarban olvastam, hogy ezzel a megoldással növelhetjük a rendszer gyorsaságát). Hozzáértõ haverom viszont ellenzi, hogy külön partíciót hozzak létre e célra, mondván, hogy az nem jó a Windowznak, hogy külön partícióra kell nyúlkálnia a lapozófájlért...végülis mindkettõ gondolatmenetben látok logikát, de nem tudom melyik az igaz. 😊
A másik kérdés: ha már újratelepítettem a Windows egy ideig ugye megint nem szándékoznék hozzányúlni, szóval nem tudom, hogy az helyes-e, hogy a "C" meghajtóra nem telepítek semmit se, hanem mindent a "D"-re, amire eddig csak a játékokat telepítettem, MINDEN mást a "C"-re. Köszönöm a válaszokat...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amitn megoldódik valami, jön egy másik...
Ez oltári.
Adobe Premiere Pro 7 “License has expired” -hibaüzenet megnyitáskor.
Vmi?😛
Itt adhatod meg, hogy hova mentse. Nekem érdekes módon, ha pillanatképet akarok készíteni, akkor kifagy az egész VLC
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Pls.
Picit kavarodás is van 😄 Vagyok én (saját név), rendszergazda, aspnet, vendég 😄
Start menü -> Vezérlõpult->Felhasználói Fiókok->A felhasználók be-és kijelentkezési módjának megváltoztatása->A gyors felhasználóváltás bepipálása.😊
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Frissítve, újra:
A probléma: Vistán fut a Jedi Knight Academy, de csak 19 átlag FPSel, ami "kissé" kevés GForce 8800 hoz vagy GForce 8600 -hoz képest.
Valamit tudnék ezzel kezdeni?
(Vista, régi gépen rendesern futott a JK, ez igaz. Ez fullos, Crysis High quality 30-50Fps, de a JK csak 19...)
Valamint Photoshop eddig müködött, felraktam pár új betûstílust, és azóta lefagy a nyelvi eszközök betöltésekor.
Leszedtem a betüstílusokat,nemment.
Leszedtem és felraktam a Photoshoppot, még mindig.
Mind a 2 fontos lenne, kérlek, segítsetek =)
tud valaki egy linket írni a pc játékok eladásáról?
találtam egy tucatot ami mind top 10 nekem olyan kéne ami az összes játékot tartalmazza!
kösz4
Kicsit nosztalgiázni akartam, erre feltettem a Commandos : Beyond The Call of Duty-t. (ezt vedd meges 😄)
A baj az, hogy egyszerûen nem akar elindulni! Elindítom -> fekete kép és kidob az asztalra. Nem mai játék de régen is 32 bites XP-n toltam!
Mindenféle kompatibilitási módot próbáltam, de sehogy nem akar elindulni 😞 A vicc az, hogy bezzeg ha a Tutorial.exe-t indítom az simán megy XP alatt!
Valaki ötlet?