Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZIasztok!Valaki segitene??CSI4 már az elsõ üggyel gondjaim vannak!!
Sztem 20 😄 Nekem annyi van és így is kíírta nemrég h már csak 160 mega szabad hely van :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Prince23
Persze h nem jó, haverod jól tudja. És mindig két felé oszd a winyót.
Egy legyen a játékoknak, filmeknek
a másik természetesen legyen a nagy windows téma, a programok részére, és oda elég 10-20 giga. de én a 10-et ajánlom

fery02
- = Windows XP (sp3) telepítésre adtam a fejemet! = -
<#felkialtas>
De mivel régen csináltam (3 éve van fent ez a Windows 😛), ezért akadna néhány kérdésem. Elõször is az, hogy partícionálásnál, a Windows mennyi helyet igényel? Nekem most a "C" meghajtó 30 GB-os, ez gondolom túl sok, de egyáltalán nem baj szerintem ha több, mint amennyi kell neki. Esetleg ha megoldható, hogy ezt továbbá darabolni lehessen úgy, hogy a dokumentumoknak szánt "D" meghajtó ne sérüljön meg, akkor szánhatnék külön egy 4 GB-os partíciót a lapozófájlnak, meg a Temp mappának (ezt asszem a Gamestarban olvastam, hogy ezzel a megoldással növelhetjük a rendszer gyorsaságát). Hozzáértõ haverom viszont ellenzi, hogy külön partíciót hozzak létre e célra, mondván, hogy az nem jó a Windowznak, hogy külön partícióra kell nyúlkálnia a lapozófájlért...végülis mindkettõ gondolatmenetben látok logikát, de nem tudom melyik az igaz. 😊
A másik kérdés: ha már újratelepítettem a Windows egy ideig ugye megint nem szándékoznék hozzányúlni, szóval nem tudom, hogy az helyes-e, hogy a "C" meghajtóra nem telepítek semmit se, hanem mindent a "D"-re, amire eddig csak a játékokat telepítettem, MINDEN mást a "C"-re. Köszönöm a válaszokat...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RoyalPredator
Nem licensz, frissen letöltött full. 800megabiteos isoban.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

predator0
Dehogynem lehet... Asztalon jobb klikk, Tulajdonságok, Beállítások, Speciális, Hibaelhárítás. Hardvergyorsítást húzd le Nincs állásra. Leokézod. Elindítod Media Playert, lejátszod a filmet, odamész amelyik kép kell, Print Screen, beilleszted valami képszerkesztõbe, elmented. Aztán rakd vissza a Hardvergyorsítást oda ahol volt és kész is 😊

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Lejárt a licensz 😄 Gondolom trial volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

RoyalPredator
Köszi.
Amitn megoldódik valami, jön egy másik...
Ez oltári.

Adobe Premiere Pro 7 “License has expired” -hibaüzenet megnyitáskor.

Vmi?😛

Saddalim
print screen-el és egyéb képlopókkal nem fogsz tudni. ha van a lejátszónak beépített (mint pl a VLC-nek), akkor azzal igen

predator0
Beállítások / Videó / Video-pillanatképek könyvtára
Itt adhatod meg, hogy hova mentse. Nekem érdekes módon, ha pillanatképet akarok készíteni, akkor kifagy az egész VLC

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

VLC_ben is, csak nem tom hova menit 😄

fery02
BS player-be asszem van olyan funkció, hogy Screenshot.

De az nem jó, mert fekete kép lesz, vmit elvileg kell állítani, h lehessen.

fery02
Mi tudja õket screenshot-olni? Úgy érted idõzítve? Mert ha manuálisan elég, akkor "Print Screen" gomb a billentyûzeten, majd Paint/Beillesztés. 😄

Nem annyira játék, de h kell beállítani h a WMP-t és egyéb lejátszókat le tudja screenshotolni ?

Saddalim
Vezérlõpult megnyit, keresõbe "UAC" beír, "A felhasználói fiókok felügyeletének be- és kikapcsolása"/"Turn User Account Control (UAC) on or off" megkeres, katt, pipa kiszed. ha nem müxik azonnal, gép restart

RoyalPredator
Ki tudja hogy hol lehet kikapcsolni a Vista hülye kérdéseit, ahol állandóan rákérdez hogy biztos vagy e benne, engedélyezed e, tutod e hogy ez a program futni fog, tudod e hogy most mien vezsélynek vagy kitéve, és tudod e hogy hol lehet ezt a sz@rt kikapcsolni😛

Pls.

dragon11
Én is úgy csinálom. Én, mint rendszergazda és meg van oldva.😊

tugyiti
😊 mindegy hány fiókod van globálisan érti a win a jelszó mellõzést én speciel a .net meg a vendég fiókot kikapcsolom mindig csak a saját és rendszergazdai aktiv
Thnx.
Picit kavarodás is van 😄 Vagyok én (saját név), rendszergazda, aspnet, vendég 😄

tugyiti
run->control userpasswords2 pipa kivesz a jelszavazás kérés mellõl
Ez se jó, így ugyanaúgy nem lép be magától, csak nincs Üdvözüljük felirat és egy ilyen kis ablakon kell OK-t nyomni, de mind1, újra lesz rakva a windows 😄 (az is vicces h kilépésnél mindig bevillan az a kép amit ide raktam fel ... xD)

dragon11
Már ajánlottam neki, csak nem tudtam az üdvözlõképernyõt ki kell venni 😮

Hello! Vettem egy új videokártyát. Driverrel fel lett telepítve. Szuper. Azota nem mûködik a daemon tools.Le lett törölve majd újra lett telepítve. Mégis ott van a program , de nem csinál semmit. Mi lehet a baja? Segítséget elõre is köszönöm.Hali
fery02
Mondj egy nyomós indokot, meg te is!

Saddalim
vezérlõpult->felhasználói fiókok->a felhasználók ki-és be...->üdvözlõképernyõ kikapcs

Vass Gábor
Kérném a supaplex topikot is nézegessétek ha lehet.

dragon11
Akkor az üdvözlõt is pipáld be😊

Eddig is be volt, ebbõl win reinstall lesz.

dragon11
Azért van a #7663 hsz.

De ez XP !!!!44négy

dragon11
Akkor meg szimplán vezérlõ fiókok beállításáná állítgass a következõ képpen.

Start menü -> Vezérlõpult->Felhasználói Fiókok->A felhasználók be-és kijelentkezési módjának megváltoztatása->A gyors felhasználóváltás bepipálása.😊

dragon11
én már mondtam cat 😊 nem ismerem a vistat, de a fiókok körül keresgélj..😊

sok sikert 😉

Senki ? Sima XP a cucc. Most az a vicces h mikor kilépek, mindig bevillan ez a kép egy másodpercre 😄AS😄AS:

Fresh Duke
Devil May Cry-t akartál gondolom írni. De miért is olvassuk?

A heavy cost. I pay it gladly.

Doom 4
olvassátok légyszi a Gevil May Cry 4 Topicot

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

dragon11
Talán 1 tûzfal fogja, de a topikjába kérdezd meg, ott sztem tudnak válaszolni.😊

zeli
Van egy Jedi Academy-s játékszerverünk, és nem tudok csatlakozni rá ftp-n. Webadminról sikerül, de az ftp vmi kapcsolathívási hibával kidob. Nem tudja vki mi lehet a probléma?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Prince23
Utánanéztem, szal nem fontos program! Hõmérsékeltet méri az asus alaplapon lévõ hardvereknek...

Prince23
Az Asus PC Probe II az fontos program?

Fabio Capello
Crysis vista-támogatott, a JK mivel régebbi játék, ezért nem.... ezzel sajna nem tudsz mit kezdeni

RoyalPredator
Hela.

Frissítve, újra:

A probléma: Vistán fut a Jedi Knight Academy, de csak 19 átlag FPSel, ami "kissé" kevés GForce 8800 hoz vagy GForce 8600 -hoz képest.
Valamit tudnék ezzel kezdeni?
(Vista, régi gépen rendesern futott a JK, ez igaz. Ez fullos, Crysis High quality 30-50Fps, de a JK csak 19...)

Valamint Photoshop eddig müködött, felraktam pár új betûstílust, és azóta lefagy a nyelvi eszközök betöltésekor.
Leszedtem a betüstílusokat,nemment.
Leszedtem és felraktam a Photoshoppot, még mindig.

Mind a 2 fontos lenne, kérlek, segítsetek =)

Seithennin
megoldódott😛

Seithennin
ja a konfig, full up to date 2gb ram E7200 proc, 3870 radeon kari

Seithennin
Sziasztok! Az a gondom, hogy a F.E.A.R t megvettem a kieggel együtt ilyen gold pack vagy mi😛 és feltettem az alap gamet, de csak fekete képernyõ jön be és semmi más... ez mitõl lehet?

hello!
tud valaki egy linket írni a pc játékok eladásáról?
találtam egy tucatot ami mind top 10 nekem olyan kéne ami az összes játékot tartalmazza!
kösz4
Ez tuti nem fog mûködni, de dxdiagban kapcsold ki a direct x-et 😄

XP.

Prince of Máté
Sziasztok.
Kicsit nosztalgiázni akartam, erre feltettem a Commandos : Beyond The Call of Duty-t. (ezt vedd meges 😄)
A baj az, hogy egyszerûen nem akar elindulni! Elindítom -> fekete kép és kidob az asztalra. Nem mai játék de régen is 32 bites XP-n toltam!
Mindenféle kompatibilitási módot próbáltam, de sehogy nem akar elindulni 😞 A vicc az, hogy bezzeg ha a Tutorial.exe-t indítom az simán megy XP alatt!
Valaki ötlet?

dragon11
nem ismerem a vistat, de gondolom fiókok.😊