Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem játék, de fontos lenne, ezt hogy lehet kikapcsolni, tehát mikor bekapcsolom a gépet 1bõl belépjen ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

XP-n se nagyon akard, csak szolidan, 20-30 fps.

dragon11
Nálam is.😊

Fresh Duke
Mármint úgy érted, hogy Vistán akad? 😄
Nálam XP-n megy rendesen.

A heavy cost. I pay it gladly.

Szedd ki azokat a betûtípusokat, JK meg nekem is akad XP-n, régi gépen sokkal jobban megy, ezen meg rendesen akad.

Gaben17
azt nem mondom hogy 100% ho müxik😄 próbáld. szándék a fontos<#vigyor2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
475LP-J6GY1-BQ8Y6-803S2-9EQ82

Spirit of Perfomance Koenigsegg

RoyalPredator
Üdv.
Nem nyithatok még 1 hónapig témát, tehát itt próbálkoznék segítséget kérni a bajomra.

A problémám, hogy Vistán fut a Jedi Knight Academy, de csak 19 átlag FPSel, ami "kissé" kevés GForce 8800 hoz vagy GForce 8600 -hoz képest.
Valamit tudnék ezzel kezdeni?

Valamint Photoshop eddig müködött, felraktam pár új betûstílust, és azóta lefagy a nyelvi eszközök betöltésekor.

Leszedtem, felraktam, Még mindig. Tipp?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

zeli
A Warez akkor is tilos....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

oh igazad van bocsi meek<#schmoll2>
fery02

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

zeli
Kukkants a bannerra
nem mi vagyunk szemetek, te voltál figyelmetlen..😉

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

<#duma><#wow1><#bdead>ojan szemetek vagytok
zeli
<#gonosz1>

fery02

véletlenül nem tudjátok a Guild Wars Nightfal-nak a CD Key-t ha tudjátok jégyszi adjátok meg csak egy ari kiscsaj vok aki nem tudja elinditani a játékot nem tok regizni mert nincs meg a CD Key ,szóval segitsen aki tud légyszi csók...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gibson9
Helló! Lehet hogy nemis idevaló a kérdésem és ha ígyvan akkor bocsi, de azt szeretném kérdezni, hogy van e és ha van mi a neve annak a programnak, amivel mp4 formátumot átlehetne konvertálni mondjuk avi-ra..
Elõrre is köszi!

Saddalim
nahjó, ahogy nézzük 😄
de akkor legyen inkább magas

Fresh Duke
Vagyis vastag. Na, érted. 😄 Vertikálisan, nem horizontálisan.

Fresh Duke
Hosszú? Nem széles? XD

Oké kössz.
Saddalim
visszatérve Balatonról...
#7589: bootolod a gépet egy bootolható cd-rõl, amin van vírusirtó (ilyen pl a Hiren's BootCD, és onnan leellenõrzöd.
#7599: gyalu a gépnek
#7603: alaplap és RAID driver-t rakd újra, ez elvileg megoldaná a videkaris problémát, de úgylátom a kernel elszállt, ez esetben összefügg a kettõ és csak winfos-reinstallal oldható meg.
#7604: Ezközök-Beállítások-Adatvédelem-Elõzmények itt nyomd fel a napok számát
#7605: ha vincsi adja azonnal mentsd ki az adataidat, a vincsi az utolsókat rúgja. ha az alaplapi vezérlõelem (mind1, szóval ha az alaplap csinálja), frissíts/telepíts újra BIOS-t.
#7612: ping nem egyenlõ a netsebességgel. elsõként xp tûzfal és letöltés lelõ (ha hálózat van akkor mindenhol). ha nem segít, telefon a szolgáltatónak és minden nap hivogasd amig meg nem csinálják. ha nagyon nem, akkor személyesen bemész (nálunk is netlassulás volt, 1 hétig hivogattuk õket, nem csináltak semmit, bementünk személyesen, szerzõdésbontással fenyegetõztünk - még aznap este meg lett csinálva)
#7622: könyörgöm, mostmár dupla olyan hosszú a fejléc, vegyük már észre!!!!!!!!!

Sziasztok. Aki tud a Turok 2008-hoz(PC) mentéseket küldeni vagy olyan oldalt javasolni ahol ilyenek vannak azt megköszönném! A játék végefelé tarthattam azt hiszem, csak letörlõdött véletlenül a profilom. E-mail-em: [email protected]
dragon11
Szia.Szerintem a VGA kicsi a processzor és a ramhoz képest..szánj rá egy picivel többet és vegyél Ati Radeon HD 4850et.. hidd el, megéri gyûjteni.

kiírtottam minden szart, és futó programoknál sincs semmi olyan, de fölhívom ma a szolgáltatós és megkérdezem õket, de azért kössz.
fery02
Neked is szintén ezt a topikot tudom ajánlani, itt ilyen téren biztos szakértõbbek vannak, mint itt mi.

Szasztok!
Szerintetek ATI Radeon HD 2600 PRO-val 2Gb RAM-mal és Core 2 Duo E6750/2660MHz-s processorral már tudom futtatni a mostani játékokat High grafikán?
dragon11
Sztem valami belsõ spayware lesz, ami folyamatosan küld e-maileket amit egy program elrejt egy logfileba, az foglalhatja le a neted.Ez nem biztos, csak találgatás.. látattlanba..

ja, és a probléme csak nemrég merûlt föl.
kivan kapcsolva a netem meg nem rossz
dragon11
Próbáld meg a tûzfalat kikapcsolni 😉 lehet segít.. am nem tudom.. nekem is vacak a netem... nyár van... (bár a másik gép vírusos.. holnap rakom újra..)

ja és havernek is 30 az átlaga és nem laggol.
Csõ all!
Az miért van, hogyha hamachin játszunk akkor állandóan laggolok pedig a pingem jó oylan 30 az átlag, mûholdas netem van a jelerõsség jó, és a sebesség is, és csak én laggolok más nem. Meg akkoris laggolnak ha én csinálom a szervert. Remélem érthetõ a problémám. A Segítséget elõre is köszönöm.
dragon11
Írd fel a hibakódot és segítünk.. v. windows reinstall.

fery02
Minden valószínûséggel...igen

Colton
nekem mondod?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

telepítsd újra
Fabio Capello
kékhalál, de így ennél többet nem lehet mondani. Amikor újraindul, akkor automatikus újraindítás kikapcsolása menüpont a rendszerindítómenüben, hibaszámot felír, beír ide aztán majd vmi szaki segít.

Colton
bocs nem 12 honapja hanem 1-2 honapja!

Colton
CSÁSZTOK!!!

Nem tom hogy kérdeztem e már de biztos! de mind1 most ujra fölteszem a kérdést! Mért csinálja a gépem azt hogy bármit csinálok kiad egy hangot ami olyan mintha elzárnám a gépet ilyenkor lefagy a gép és nem látok mást mint egy sötét kék hátteret! Erre mi a megoldás már vagy 12 honapja van e a probléma és nem sikerült megoldanom!
Please segitsetek!!

Prince23
Áldásom rá, aki tud nekem segíteni.
Mit csináljak, h a mozilla Firefox 3 ilyen legyen? (be van karikázva, ami kérdéses, és nem tudom beállítani)

mi az, h hiba történt a kernelstolgáltatással való kommunikálás közben?

és mért van az, törlõdik magátol a videókártya és újra fel kell rakni
dragon11
be volt állítva képek alapján.ZoneAlarm nagyon fogta a gépet.Nem vicces de szó szerint.Jah nem tudok váltani képernyõkímélõt, a vírus elvette.Am az mióta lenne nem vírus, ha frissített egy játékot (másik gép, ez még tisztának TÛNIK) akk felbomlott a kép és csótányok ették a képet szó szerint...

nem lehet megváltoztatni, eltûnt az a fül h képernyõkímélõ..

fery02
Ja, Comodo tûzfalat meg fel se kellett volna raknod arra a gépre. :S Nem azért mert hogy szar, pont ellenkezõleg, a létezõ legjobbak között van, csak eléggé beállítás igényes, amihez te nem értessz. 😄
De nyugi, énse értek, ezért használok ZoneAlarmot. Azzal sincs ám semmi baj sem, csak egyszer próbáld ki, szerintem kevesebb vírusod lesz, ha lesz egyáltalán.

fery02
Ide már szakember kell személyesen. Többet én se tudok segíteni, legfeljebb annyit, hogy ne nyúlj hozzá, de ezzel nem jutsz elõrébb.
Amúgy csak a képernyõkímélõbõl gyanakodsz vírusra? Mert ha igen, akkor az is lehet, hogy ha esetleg valaki más is hozzányúlt közbe a géphez, direkt berakott neked szívatásból valami elgondolkodtató, tréfás képernyõkímélõt. Bocsi, de most már mindenre kell gondolni, szóval nézd meg a képernyõkímélõ beállítást. 😊
Azt a 2 DVD-t, meg egyszerûen vizsgáltasd át valamelyik gépen egy frissített vírus irtóval. Az az Eset Smart Security finycsinek hangzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocsi, de ez most kibaszta nálam egy idõre a biztosítékot mindenesetre: "Képernyõkímlõbe a CSÓTÁNYOK ették a képet", "eszi a képet a csótány" XD Most elképzeltem, hogy szép lassan elfogy a kép 😄 na jó, nem vicces na, vagyis de . 😄

Várhatsz még amúgy mást is, hátha ír még valaki, vesztedre lehet, hogy ma már csak engem kapsz 😊

dragon11
A francba a másik gépet szó szerint eszi a vírus!Képernyõkímlõbe a csótányok ették a képet!

Átjöhetett az én gépemre is?Nekem nincs képernyõkímélõ.. mind1 kírtam 2dvd-re való dokumentumot, meg ami kellett.. lehetséges az is vírusos?

Hja, a vírus az ott felrakot Avira AntiVir Prémium online procectionját automatikusa kikapcsolta stb..

Ha vírusos lenne az a 2dvd holnap újra rakom a gépet akk bele se teszem a gépbe -.-

Pls help..eszi a képet a csótány.. (nem az enyém de félek átjön a router miatt -kapcsolat miatt-)

Ott AVG-volt most felraktam az Avira AntiVir Premium(4 napja^^)

nálam, ma raktam fel: Eset Smart Security (Internet Security)

azelõtt ez volt:
-Counter Spy
-Avira AntiVir Premium
-Comodo Firewall + (Defense + nélkül, mert ott volt a Counter Spy!)

félek átjön/átjött a vírus..

BIG THX AKI SEGÍT!

dragon11
Aham, hát sztem most felrakom az ESS-t azt meglátjuk mi lesz.. ha felgyorsul a rendszer, akk marad..

fery02
"4spayware írtó volt meg 2 vírusírtó meg 1tûzfal lol és akk is vírusom van -.-" - 😮 Na mind1, itt már tényleg nem tudom mi a hiba.
Semmi baj, miután végeztél, visszakötöd a netet. 😊 Amúgy is, ha nincs közbe net, úgy alaposabb lesz, mert biztos, hogy nem csúszik be újabb kis keci a rendszerbe. Hosszú még a nyár, netezhetsz gondolom még annyit, hogy az sg-n még akár híres is lehetsz a végére. 😊 Ez meg nem egy több napos folyamat.

dragon11
Bazze 4spayware írtó volt meg 2 vírusírtó meg 1tûzfal lol és akk is vírusom van -.-"

btw, hogy kössem le ?😄 akk nekem nem lesz netem ..

fery02
#7578: Haverodat kérdezted-e a probléma miatt, vagy reflexbõl beírtad ide egybõl a problémádat? Lehet persze, hogy elõbb megkérdezted haverodat, ha így történt, akkor nem fontos tovább olvasnod. Csak mert nem biztos, hogy mi mindíg többet tudunk. Haverod pedig, aki már ugye használta a programot, lehet, hogy több tapasztalata van vele kapcsolatban.
#7579: ajánlom a VLC-t. Nekem a legminimálisabb kivétellel, minden videót rendesen visz...mindent.
#7580 Ha a "korai" tört verziót használod, ne csodálkozz, ott valamit elszúrtak. Frissebb crack-kel, vagy újabb töréssel állítólag megoldódott a probléma.
#7593: Õ megvette. 😊 (Már megint felületesen olvasol. 😄)
#7589: Szerintem akkor megy csak át hálózaton keresztül a vírus, ha történik a két gép között valami kommunikáció (másolás, játék). De lehet, hogy egybõl gép indításkor is történik valami. Legtisztább az, hogy míg vírusmentesítessz, arra az idõre lekötöd a gépet a hálózatról.
Amúgy meg miért van egyáltalán vírusod? 😄 Annyi ötletet adtunk már, hogy vírusnak még csak a közelébe se szabadna lennie a gépeidnek.