Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Nem nyithatok még 1 hónapig témát, tehát itt próbálkoznék segítséget kérni a bajomra.
A problémám, hogy Vistán fut a Jedi Knight Academy, de csak 19 átlag FPSel, ami "kissé" kevés GForce 8800 hoz vagy GForce 8600 -hoz képest.
Valamit tudnék ezzel kezdeni?
Valamint Photoshop eddig müködött, felraktam pár új betûstílust, és azóta lefagy a nyelvi eszközök betöltésekor.
Leszedtem, felraktam, Még mindig. Tipp?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nem mi vagyunk szemetek, te voltál figyelmetlen..😉
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Elõrre is köszi!
#7589: bootolod a gépet egy bootolható cd-rõl, amin van vírusirtó (ilyen pl a Hiren's BootCD, és onnan leellenõrzöd.
#7599: gyalu a gépnek
#7603: alaplap és RAID driver-t rakd újra, ez elvileg megoldaná a videkaris problémát, de úgylátom a kernel elszállt, ez esetben összefügg a kettõ és csak winfos-reinstallal oldható meg.
#7604: Ezközök-Beállítások-Adatvédelem-Elõzmények itt nyomd fel a napok számát
#7605: ha vincsi adja azonnal mentsd ki az adataidat, a vincsi az utolsókat rúgja. ha az alaplapi vezérlõelem (mind1, szóval ha az alaplap csinálja), frissíts/telepíts újra BIOS-t.
#7612: ping nem egyenlõ a netsebességgel. elsõként xp tûzfal és letöltés lelõ (ha hálózat van akkor mindenhol). ha nem segít, telefon a szolgáltatónak és minden nap hivogasd amig meg nem csinálják. ha nagyon nem, akkor személyesen bemész (nálunk is netlassulás volt, 1 hétig hivogattuk õket, nem csináltak semmit, bementünk személyesen, szerzõdésbontással fenyegetõztünk - még aznap este meg lett csinálva)
#7622: könyörgöm, mostmár dupla olyan hosszú a fejléc, vegyük már észre!!!!!!!!!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szerintetek ATI Radeon HD 2600 PRO-val 2Gb RAM-mal és Core 2 Duo E6750/2660MHz-s processorral már tudom futtatni a mostani játékokat High grafikán?
Az miért van, hogyha hamachin játszunk akkor állandóan laggolok pedig a pingem jó oylan 30 az átlag, mûholdas netem van a jelerõsség jó, és a sebesség is, és csak én laggolok más nem. Meg akkoris laggolnak ha én csinálom a szervert. Remélem érthetõ a problémám. A Segítséget elõre is köszönöm.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Nem tom hogy kérdeztem e már de biztos! de mind1 most ujra fölteszem a kérdést! Mért csinálja a gépem azt hogy bármit csinálok kiad egy hangot ami olyan mintha elzárnám a gépet ilyenkor lefagy a gép és nem látok mást mint egy sötét kék hátteret! Erre mi a megoldás már vagy 12 honapja van e a probléma és nem sikerült megoldanom!
Please segitsetek!!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Mit csináljak, h a mozilla Firefox 3 ilyen legyen? (be van karikázva, ami kérdéses, és nem tudom beállítani)
és mért van az, törlõdik magátol a videókártya és újra fel kell rakni
nem lehet megváltoztatni, eltûnt az a fül h képernyõkímélõ..
De nyugi, énse értek, ezért használok ZoneAlarmot. Azzal sincs ám semmi baj sem, csak egyszer próbáld ki, szerintem kevesebb vírusod lesz, ha lesz egyáltalán.
Amúgy csak a képernyõkímélõbõl gyanakodsz vírusra? Mert ha igen, akkor az is lehet, hogy ha esetleg valaki más is hozzányúlt közbe a géphez, direkt berakott neked szívatásból valami elgondolkodtató, tréfás képernyõkímélõt. Bocsi, de most már mindenre kell gondolni, szóval nézd meg a képernyõkímélõ beállítást. 😊
Azt a 2 DVD-t, meg egyszerûen vizsgáltasd át valamelyik gépen egy frissített vírus irtóval. Az az Eset Smart Security finycsinek hangzik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Várhatsz még amúgy mást is, hátha ír még valaki, vesztedre lehet, hogy ma már csak engem kapsz 😊
Átjöhetett az én gépemre is?Nekem nincs képernyõkímélõ.. mind1 kírtam 2dvd-re való dokumentumot, meg ami kellett.. lehetséges az is vírusos?
Hja, a vírus az ott felrakot Avira AntiVir Prémium online procectionját automatikusa kikapcsolta stb..
Ha vírusos lenne az a 2dvd holnap újra rakom a gépet akk bele se teszem a gépbe -.-
Pls help..eszi a képet a csótány.. (nem az enyém de félek átjön a router miatt -kapcsolat miatt-)
Ott AVG-volt most felraktam az Avira AntiVir Premium(4 napja^^)
nálam, ma raktam fel: Eset Smart Security (Internet Security)
azelõtt ez volt:
-Counter Spy
-Avira AntiVir Premium
-Comodo Firewall + (Defense + nélkül, mert ott volt a Counter Spy!)
félek átjön/átjött a vírus..
BIG THX AKI SEGÍT!
Semmi baj, miután végeztél, visszakötöd a netet. 😊 Amúgy is, ha nincs közbe net, úgy alaposabb lesz, mert biztos, hogy nem csúszik be újabb kis keci a rendszerbe. Hosszú még a nyár, netezhetsz gondolom még annyit, hogy az sg-n még akár híres is lehetsz a végére. 😊 Ez meg nem egy több napos folyamat.
btw, hogy kössem le ?😄 akk nekem nem lesz netem ..
#7579: ajánlom a VLC-t. Nekem a legminimálisabb kivétellel, minden videót rendesen visz...mindent.
#7580 Ha a "korai" tört verziót használod, ne csodálkozz, ott valamit elszúrtak. Frissebb crack-kel, vagy újabb töréssel állítólag megoldódott a probléma.
#7593: Õ megvette. 😊 (Már megint felületesen olvasol. 😄)
#7589: Szerintem akkor megy csak át hálózaton keresztül a vírus, ha történik a két gép között valami kommunikáció (másolás, játék). De lehet, hogy egybõl gép indításkor is történik valami. Legtisztább az, hogy míg vírusmentesítessz, arra az idõre lekötöd a gépet a hálózatról.
Amúgy meg miért van egyáltalán vírusod? 😄 Annyi ötletet adtunk már, hogy vírusnak még csak a közelébe se szabadna lennie a gépeidnek.