Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali csak azt szeretném megtudni hogy Hol találom meg és hogyan a StarWars Empire at war topicot és azon belül a F.A.Q-t?<#integet2>
Fabio Capello
gondolom felbontásproblémái lehetnek, nálam akkor csinált ilyet...

qtab986
Ha egy játék alatt a monitor váratlanul lekapcsol és nem akar vissza jönni akkor mit lehet csinálni?Energiatakarékosságot meg képernyõkímélést letiltottam.

értem köszi!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Fabio Capello
de gyûlölöm a helyesírást, EGYELÕRE és nem egyenlõre... 😄

Fabio Capello
mivel nem vagy házigazda, nincs jogod a topikodat szerkeszteni (egyenlõre)

photoshoppal megszerkesztem a bannert,és akkor a játékosok fórumába nem is tudom betetetni a stalker mód fórumom?:S az lenne a lényege:S

zeli
A bannert vagy megcsinálod Photoshoppal, vagy kérsz egyet itt, aztán a FAQ-hoz regelj egy ingyenes tárhelyen, és oda töltsd fel, aztán kérj meg egy moderátort itt, hogy tegye be õket.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Sziasztok indítottam egy fórumot a játékosok fórumába,és szeretnék csinálni a fórumba egy bannert amin feltudom tüntetni az faq hivatkozását,meg a különbözõ felhívásokat hogyan tudom megtenni?!
a választ elõre is köszi!

Prince23
Egy jó magyarázatot szeretnék vkitõl az idegesítõ -de nem vészes- problémámra!
Tehát: miért van az, mióta új hangkártya meg alaplapon van az új vga miatt, egyes játékok elinditásakor elromlik a hang minõsége?
pl. az Assasins Creed-nél vagy a Heroes 5 + kiegészitõinél van ez.
Mindig manuálisan be kell állítsam a vezérlõpultba a hang audio driver ikonnál a hang tiszta minõségét. ALT+Tabbal vagy ctrl+alt+del-ével.
nem recseg a hang, csak tompul, mintha...
A legfrisebb hangdriver sem segit ezen! DE ha audio driver nélkül van, tehát: PnP audio device, akkor bezzeg semmi gond nem áll elõ... tán uninstaláljam le a drivert?

Prince23
öö most levettem, és helyette felraktam a 2008 x86-os verziót... és müködik vele a ME.
a me pedig mv c++ 2005-re épült. na levettem , és ezt az újat fel, és elindult vele.
remélem nem gond

Saddalim
ez olyasmi mint egy directX frissítés. ha van 9.0-d, nem fogsz 5-t használni

Prince23
Tehát akkor 2005-re már nincs szükség?

Saddalim
új fejlesztési környezet, több lehetõség, javítások. 2008 powa

Prince23
Microsoft Visual C+++ 2005 Red.
különbég
Microsoft Visual C+++ 2008 x86
?

x86-ost letöröltem, mert a flatoutot lekellett töröljem helyigény miatt

Saddalim
elõször is redistributable (=terjeszthetõ)
másodszor is, maga a program neve hiányzik

Prince23
Mi a különbség a Microsoft redustrutable 2005 és a microsoft redustritable 2008 x86 között?

Saddalim
#7719: igen. elnézést, ha félreérthetõ vagyok :-)
#7726: GYIK (hogy mi az a GYIK? - #7723-ban választ kapsz)

Haliho kéne 1kis segítség a kabus 22 játékhoz,mert a forum oldala már 3hónapja nem müködik:s...Ott kéne a segitség mikor feljövök Embrummal a csatornából és kikkel rakni 1háromszögben több szinü kövekbõl a kódot..valami színre szín játék csak nekem nem jönnössze...Help köszi

RoyalPredator
Biztonsági dolog.
Lehetséges okok:
-Biztonsági okok miatt megerõsítését kéri a profilodnak.
-Túl buta a rendszer hogy a profilodat megjegyezze
-Nem menti el a jelszódat cookie-ban, és az amúgy autómatikus belépést többször , minden letöltéskor végre kell hajtanod.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

nem tudnátok megmonani hogy miért van az a letöltések nél hogy mindig kéri a jelszavam mega felhasznáó nevem de már bejelntkeztem rég
fery02
Fent láthatsz egy mindenféle színekben pompázó nagy randa téglalapot, amin szövegek találhatóak. Azon ha nagyon koncentrálsz, kiolvashatsz egy ilyet: . Katt(kattints) rá. Rögtön az 1.(elsõ) pontot ajánlom neked, van mellékelve hozzá egy link(kattints rám) is. Ha tudsz angolul, akkor valszeg boldogulsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Vass Gábor
Most ez mit jelent?

fery02
F.A.Q

Vass Gábor
Azért mert kíváncsi lennék rá hogy csináltad meg a 24,41, 48, 56, 63, 65, 66-os pályákat benne, ezek a legnehezebbek, és nem tudjuk megcsinálni.

fery02
Valahol van egy lista, hogy milyen játékok nem kompatibilisek Vistával, és úgy emléxem ez a játék köztük van. De hátha létezik hozzá valami Vista patch.
Saddalim: nem vagyok túl jó szövegértésbõl, de a 3. pontban feltett kérdésemre is "igen" a válasz?

RoyalPredator
De minden esetre a legeslegfontosabb az lenne hogy Jedi Knight 3 jól fusson vistán.
Még a Macemen is fut, de ezen akad.

Ebben kérem a segítségeteket, mert kínosan fontos.

RoyalPredator
Semmit, szokásos windows menü:
| |
| (OK) |
| |
""""""""""""""""""""""""""""""

Saddalim
#7710: igen, így. ilyen megosztással a C fele üres lesz, de ha nem akarod újraosztani akkor ok.
#7711-7714: "nem vettem meg" <-> "eredeti" ??? | "CD-rõl készítették az ISOt" = letöltött
regisztrálni kellene/kellett volna, hogy eredeti az adobenál, amit te így nyilván nem tudsz megtenni, csak töréssel...

predator0
Az volt a problémád, hogy "License has expired" (ami ugye azt jelenti, hogy lejárt a liszensz). Ezen túl ír még ki valamit, mondjuk, hogy Buy new license, vagy valami, esetleg honlapcímet? Mert akkor ott a megoldás. Nem értem a problémádat <#wave>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

RoyalPredator
Eredeti CD-rõl készítették az ISOt, eredeti fileokkal, a másolás nem változtatta azokat meg, és másolásvédettség sincs az adobe cdin, ergo abszolút értelmetlen ez az egész.

predator0
Hogy lenne már eredeti, ha nem vetted meg és netrõl töltötted le? Ilyen esetben ne várj senkitõl sem segítséget.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

RoyalPredator
Igen, és ha lehet iet:
iRevolution.extra.hu - Pro Gaming, Style, Life.

Mivel a photoshopom beakad betöltéskor, ezért egyszerû szövegformázás még, de flashban fogjuk legyártani, amihez lehet segítség kellene.

RoyalPredator
Ezt tudom, ezért nem vettem meg, mivel elveimmel ütközik az ár nagysága.

De nem demórol van szó, hanem eredeti, és a lémyeg hogy nem indul el mert szerinte lejárt a licensze.
Ezt szeretném orvosolni, mert perpill fontos lenne hogy mûködjön.

fery02
1. Ez a "2 parti" gondolom azt jelenti, hogy akkor szerinted is felesleges egy 3. partíció létrehozása. Ez esetben tényleg elcsodálkozom már lassan ezen a Gamestar-on. :S
2. De akkor nem lenne baj, ha nem változtatnám az eddigi "C"-m méretét (ugye 30 giga), hanem simán csak megformáznám?
3. És akkor azt mondod mindent a "D"-re telepítsek, kivéve a drivereket meg a hardveres cuccokat?

Saddalim
elsõ és egyben utolsó figyelmeztetés...

Saddalim
"frissen letöltött"
khmm...
Adobe Premiere 7 százdolláros nagyságrendekbe kerül (cirka 30.000 HUF)

Gyik = Gyakran Ismételt Kérdések, kattints rá a bannerban -.-'

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Fabio Capello
kérdeztél, válaszoltam.

Saddalim
2 parti. egy a windowsnak és a drivereknek, rendszercuccoknak. nekem 10gb-m van, ami kevés. 20 elég lesz. többi egybe és oda pakolj minden programot és játékot.

Te mekkora egy fasz vagy!!!!!!!!!!!
Prince of Máté
Nekem 18 gigásra van csinálva, 8 giga üres... Minden dolgot a másik partícióra mentek.

fery02
Azért, mert egyrészt mért ne?
Másrészt meg az a 10 giga különbség már mit számít?
Harmadrészt meg, hogy ha lehet, hogy ezt a 10 gigát hozzátenném a "D"-hez, akkor arról is veszne minden. Sõt, biztos is.

Minek annyi ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Prince23
Na erre már nem tok válaszolni...

fery02
De a 30 GB miért nem jó? 😄

RoyalPredator
Nekem is segítsetek kérlek titeket 😉

Prince23
Ja tényleg 20 giga inkább... nekem 10-re van osztva és még van 2.21 giga szabadon... szal a huszas tárhely a legkorrektebb!

fery02
Köszi szépen a válaszokat, még várok mások ötletére is. 😊

Fabio Capello
gyik 1. pont