Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lacica
Azt hiszem siker.Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG1
Reboot - F8 - safe mód - driver töröl...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

lacica
Sziasztok!!!!Tegnap felraktam egy drivert, és azóta annyit csinál csak,hogy betõlti az XP-t és újra indúl.Mit tudok tenni a formaton kívül????Segítsen valaki!!

Doom 4

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

JAG1
Igen, ez szokott lenni, ha felraksz egy ilyen ACE, meg a rák tudja milyen szemét, szar kodekpakkokat és letörlöd. Utána semmi nem megy...
Soha ne telepíts kodekpakkot.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Doom 4
inkább nincs is kodekk a gépen nem is tom miért töröltem egyszer le de egy darabig jó vólt

JAG1
Hát nálad valami nagy kuszaság lehet a vasadon. Írásra nemtok mit mondani, de a 16X-os DVD írás kissé soknak tûnik nekem. Az íród támogatja egyáltalán? A HDD-d ki tudja ezt a sebességet szolgálni? A nyersDVD-t lehet egyáltalán 16*-an írni?

A képhiba, meg sztem kodek gond. Biztos felraktál valami kodek pakkot és az jól teleszarta a rendszered...

Doom 4
Helló!
Az lenne a problémám hogy egy fél éve kb. a DVD-írás nagyon lassú. Nero-val csináljuk és amikor 16 szoros sebességet állítunk be akkor kb egy négy gigás anyagot akrunk írni kb. 1 órába telik. A másik gond meg az lenne hogy akármilyen filmet, videót akrunk nézni akármilyen programmal akkor fekete a háttér és kék meg piros színfoltok jelennek meg. És egyikre se találunk megoldást. Légyszíves segítsetek. Elõre is köszi.
(de például a neten mindent meg lehet nézni pl. a youtube-n)

zeli
Meg kell venni eredetiben, Nincs hozzá magyarítás ha magyarul jelent meg.
Vagy össze kell szedni netrõl a magyar nyelvi fájlokat, de az már nem teljesen legális...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Énis úgy tudtam.
de leszedtem tegnap és angol nem magyar.The settlers IV gold nem magyar és nem is találok hozzá magyarosítást sehol sem😞(((
tud nekem valaki olyan oldalt mondani ahonnan ingyen letudom tölteni???
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
#5116:Nem warezolunk...(Keress rá hogy crack-ehhez a gamehoz..)
#5117:Itt kérdezd meg tõlük,hogy van-e vagy sem.

helló mindenkinek!!!!

Valaki megtudná nekem mondani hogy honnan tudnék settlers IV magyarosítást beszerezni?????
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni, hogy van egy játék amit letöltöttem
Return to mysterious island, de sehogy sem tudom felrakni a gépre mert kéri a cd-t, tudna nekem valaki crack-et adni hozzá???
elõre is köszönöm
JAG1
Sztem valami olyat állítottál be, amit nem tud kezelni a VGA-d.
Sok játéknál ilyenkor az a megoldás, hogy törlöd a profil mappát.
Doom3-nál nem tudom, hogy ez mûködik e.

Esetleg próbálj meg VGA drivert frissíteni.

bpeti72
Doom3 , hali mindenkinek, van egykis gondom eredeti a játék de egy ideje nem akar elindulni és ezt dobja ki Error during initialazition iX..GL_EXT_shared_texture_palette not found
X..GL_EXT_texture3D not found
X..GL_EXT_stencil_wrap not found
X..GL_NV_register_combiners not found
X..GL_EXT_stencil_two_side not found
X..GL_ATI_separate_stencil not found
X..GL_ATI_fragment_shader not found
X..GL_ATI_text_fragment_shader not found
X..GL_ARB_vertex_buffer_object not found
X..GL_ARB_vertex_program not found
X..GL_ARB_fragment_program not found
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features.
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
amerikai változat, tudna valaki segíteni mi lehet a baj. köszi

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

thx megpróbálom!

fery02
Telepítsd újra, legegyszerûbb. És szerintem hagyd legközelebb alapbeállításon. Vagy megpróbálhatsz még drivereket frissíteni a hardvereidhez. Ja, és a játékhoz adtak ki rengeteg patch-et is. Ezeket is javaslom feltelepíteni sorjában 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sziasztok!most szedtem le a Far Cry-t nosztalgiázom kicsit!de leakadtam, próbáltam feljebb húzni és meghalt a progi!minden kék lett! mindent visszaállítottam de semmi!mit csináljak?köszi!

dragon11
Húha elkeserített a válaszod....Akkor itt valami nemjó...Inkább köszi a választ,nem segítek más TS-t feltörni...(Fogalmam sem volt ilyen-rõl...köszi a felvilágosítást)

JAG1
Szivesen segítek bármiben amiben tudok, crack, meg miegymás, de hogy más TS-ét feltörni nem, az hótziher'.

dragon11
Olyan progi,ami jogokat ad egymásnak.Köszi a választ.

JAG1
:-D

Te nagyon naív vagy bki. Miért nem segít? LOL.
Persze, mert azt nem mondják, hogy más TS-ét akarják felnyomni.

Ez egy normál szoftver. Ha letörlöd, törlõdik minden, beállításokkal, jelszókkal, minden szarral együtt.

dragon11
Aha,aztmondják ez nem segített...Valami hack kéne hack progi...^^(Én hiszek nekik^^)

JAG1
Egyszerû, uninstall, majd reinstall. Nem kell hack...

dragon11
Kellene egyik ismerõsömnek annyit mondott hogy,,TS Hack"vagy mi?😄.Jogokat adni,mert elvesztették valamilyen módon a ts-t és meglett változtatva jelszó vagy valami ilyesmit mondott nem lényeges...Csak a progi kéne neki..Sürgõs lenne.Köszönöm szépen elõre a választ,meg a letöltõ linket.

dragon11
Figy semmi bajom velük,rendes,állandó internet biztosítanak,semmi baja.Nekem nincs semmi bajom velük..Ennyit errõl!T

JAG1
Memtest86 progit futtasd.
Sztem memória.

lacica
Hello valaki!!!Már a BIOS-ban is lefagy a gépem,mi lehet a gondom??? Segítsen valaki légyszi!!!!

JAG1
Kurvára nem mind1 hova mész, de annyira nem érdekel a téma.

dragon11
Amúgy már jó..már nem írja ki😊

dragon11
Miért mibajod van vele?A T-Com-vonala az egész..A DataNet is bérli tõle...szvsz sztem mind1 hova megyek...

JAG1
Ez nem valami plugin? Úgy értem, nem valami másik progi indítja el?

help!<#falbav><#falbav><#bdead><#bdead>

c115

Hali nemtudok elinditani egy telepiést exe és csak gyorsan bevilan egy fekete valami és nem telepit de a leirásában nem ugy vanak a képel. plz

Saddalim
mik vannak?

Hello.Vki tudna segiteni plz.
Egy HeroMachine nevezetü programot szeretnék letölteni de nem tom!Pontosabban megtaláltam,letöltöttem de nincsen indító (exe) file-ja.
plz help!(www.heromachine.com)

c115

JAG1
Azt vágom, de ilyen helyre leszerzõdni...

Saddalim
egy szolgáltató - www.icedsl.hu

JAG1
Pfff... Mi az a IceDSL?

Saddalim
pm-ben tárgyalt módon megbeszéljük 😛

dragon11
Lefutott nemtalált semmit,frissíteni meg a rendszert nemhiszem hogy lehet mert nem eredeti az xp-m.DOS formázással megformázzam a winyomat(C,d-t is),és úgy legyen,vagy csak a lassúval?(Vagy valami megoldás nincs?ha nincs akkor újrateszem ha ez legalább segítene..)

dragon11
*Vírus keresést már csinálom.Letöltöttem az ami ottvolt.

dragon11
Az eráar máe csinálom,de nekem nem eredeti az xp-m:S.Azt updateljem?

Saddalim
hálókártya-driver reinstallt javasolnék, de mivel az svchost.exe-d szart be lehet hogy nem fog bejönni. ha tényleg nem, akkor:
létezik egy vírus, ne kérdezd a nevét, ami a 135-ös porton közlekedik, az tudja leölni az svchost-ot.
1. Windows Update - csak IE :-(
2. Irtás

Saddalim
végig legyen nyitva a hangerõszabályzó és nézd meg, hogy letiltja-e beszélgetés közben is

Hali!

Ilyet még nem láttam, de ezzel rengetegen vannak így...

alaplap:

M2N-PLUS SLI Vista Edition

a probléma... a hangkártya. Legfrissebb driver leszedve, minden szépen bedugdosva jó helyre stb. zenéthallgatni tudok.
A para ott jelentkezik, ha valakivel hang alapján próbálok beszélni. az itteni variációk:
Én hallom, de válaszolni nem tudok, õ hall, és akkor õ nem tud válaszolni (LOL)
vicces, Team Speak programon én mindenkit hallok, de közbeszólni nem tudok. Próbáltam az összes létezõ módon az összes
codecet átállítani... semmi. A kis jelzõfény sem gyullad ki akár nyomógombos variációra teszem, akár hangaktiválósra.
Reinstall nem segít. XP-reinstall nem segít.
Mostanra jutottam el egy olyan felfedezéshez, hogy amikor msnen belûl az Audio tesztet elvégzem, és a mikrofonhoz
érek az XP automatikusan letiltja a mikrofont.
dragon11
ADSL Modem DSL-360R a modem fajtája,bocsi a sok post-ért de holvan net holnincs...Help gyorsan ha lehet...Semmi driver nincs feltéve,mert nincs,illetve egy van de nem jó nem indul el...(ADSL induló csomag ADSL Modem,de az ICEDSL-tõl van a net...nemkértem modemet mert van).Help gyorsan.Köszi.

dragon11
*Generic

dragon11
Sziasztok.Most kötötték be az ADSL-t az IceDSL-tõl 1mb/s.Néha van csak net,mert ezt írja ki:Gwnweix Host Procces for Win32 Services hibát észlelt ezért leállt.Minden rendszer újraindítás után tárcsázok újra,és ekkor van net egy nagyon kicsi idõre.Segítsetek.Köszi.Router nincsen egyenlõre.