Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Egy készülõ mmorpg játék címére lennék kíváncsi,amirõl jópáran híreztek régen de sajnos elfelejtettem a címét,hogy megnézhessem milyen állapotban van már a game.
A játék utcai bandák háborúiról szól,illetve szokásos négerséges téma,fajentos screenek voltak belõle,gengszter nigger feelinges cucc.
Valaki halott róla,esetleg emlékszik a címére?Az bökje már ide legyenszives,köszi.
Vagy ha erre a kérdésre alkalmas topicot mondanátok az is jó.
THX
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A croc 2 játékhoz segitséget kérek
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Meg van valamelyikõtöknek a Delta Force Black Hawk Down?
Ha igen akkor készpénzt vagy cserét ajánlok.
Pl.: Battlefield 1942 + 2 kiegészitõ, Call of Duty 2, Postal 2, Medal Of Honor Pacific Assault, Die Hard Nakatomi Plaza, Call of Duty United Offensive, Platoon, Cossacks Back To War (önállóan megy), Praetorians,
House Of The Dead 2/3, Operation Flashpoint, Medal Of Honor Allied Assault + 2 kiegészitõ, Resident Evil 3 Nemesis, Alien Shooter,
Az e-mail címem: [email protected] vagy a telefonszámom: 06303588935
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Na már megoldódott a problémám! Csak 2 fajta codec is volt fenn a gépen és azért volt piros a kép amikor játszottam lefelé a videót!
Bye all!
PS3 ID: SDani456
Ez tegnap volt és tok jol ment aznap de ma már megint lassu a játék X idõ után. Nem tudom mi lehet a baj de már nagyon idegesit 😞((
Valakinek vmilyen otlet?? Driverhiba nem hiszem h lehet mert az a driver van fennt amit a VGA-hoz kaptam... Légyszives valaki irjon akinek van öttlete. Elõre is köszönöm!
Jah és még azt hozzá tenném hogy Daemon tools-bol megy a játék nem az eredeti CD-rol de sztem semmi koze nicns igy a VGA-hoz de azért ideirtam 😊
Miért van az, hogy a videó-k nak piros a színe? Ma raktam fel egy DivX 6.6-ot meg egy Xvid 1.1.2-t és azóta mióta felraktam csak piros a videók színe! Van valami megoldás?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
"köszi"...
Addig is itt van egy számodra hasznos oldal: http://retrogames.intranet.hu/
#5116: FAQ
#5132: kissé eltévedtél...
#5135: FAQ
#5136: milyen hibával száll el?
#5139: nem
Delta Force Black Hawk Down: Team Sabre
Utóbbi PC-re jött ki. Nézd meg, hátha ezekre gondoltál.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szeretném meg kérdezni hogy nem tudjátok hol lehet meg venni a Delta Force Black Hawk Downt Magyarországon. pl.: áruház, weboldal,
Nekem a swat 4 honosítása kellene!Tud valaki segíteni?
Elõre is köszönöm.
üdv
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Tudna-e valaki küldeni nekem a R6 Vegashoz cd keyt. Ha igen a [email protected] email címre várom.
Köszi szépen!!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10