Segítséget kérek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
nézd meg, hogy ha bemountolod a win mekkora cd-nek /dvd-nek látja (nem a rajta lévõ fájl(ok) mérete a lényeg, hanem hogy a cd/dvd mekkora). ha 4,4gb körülinek mutatja, lehet hogy rejtettek a dógok rajta, amiket az intézõ nem mutat, nézd tcmd-vel. ellenkezõ esetben (és ez sokkal valûszínûbb!) rossz a képfile.
Trance&Friends nothing more..
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Mondom, a legprofibb cég, a legnagyobb sávszéllel, de menj, ahová akarsz...
nem tudtok nekem egy olyan hangelemzÕ??
progit mondani amit könnyû használni és van hozzá magyarítás vagy magyar??
kÖSZI HELLÓ
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Jobbat nem tudok, megkérdezem itt.
A fórumban nem találtam topikot, de lehet, hogy csak felületes voltam.
Szóval: régi, játéktermes gémeket keresek, (nem warez, fizetõs is érdekel)
Olyanokat mint: Rock'n Rope, Galaga, Crazy Kong, Laser Ball, Scorpio(n),
Vanguard, Moon Patrol.
Tud valaki segíteni, hogy honnan?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Miért van az, hogy a Quick Time-os meg van amikor a rendes Windows Media Player-es szaggatnak a látszáskor? Már feltettem a legújabb Xvid,DivX,Media Player codekeket. De semmi változás... Már régóta csinálja de most betelt a pohár!
Remélem tudtok segíteni!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A gépem úgy viselkedik, mint az "50 elsõ randi" címû filmben a csaj. Ugyanis felteleítek rá egy programot, de következõ újraindulásnál már nem emléxik rá 😄
Na jó, ez részletezésre szorul. Van nekem feltelepítve egy Adobe Flash Player ActiveX nevû progi. van egy másik progim, egy telefon frissítõ progi, aminek szüksége van erre a progira. Minden gépindításkor kiírja ez a progi indításkor, hogy nincs telepítve ez a falsph progi, de a "Programok telepítése és törlése"-nél látom (rögtön a legelsõ sorban😊) a listán. A megoldás az, hogy uninstallálom, majd IEben megnyitom az adobe.com-ot, ott telepítem a böngészõhöz újra a Flash playert, és ezután már vígan elfut ez a teló frissítõ progi. Maj következõ gépindításkor megint megkezdõdik az agymosás, miszerint telepítve van a falsh player, csak nem látja a teló frissítõ progi, de a fent leírt módon indítható megint 😊
iylen problémával én még sohase találkoztam, ha van rá megoldás természetesen várom a tippeket 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem is mikrohullámú internetem van, és pont nem rég tettem fel a LimeWire-t Virtual PC-n. Én hagytam azon, ami alapból be volt jelölve, és mûködik.
Megnéztem, Cable\DSL-re van állítva.
2. - A hibaüzenet azt írja, hogy nincs fent a Java futtató környezet a gépeden.
Innen le tudod tölteni.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#help>#help>
Van egy rar végzõdésõ, álltalában nagyobb méretõ file is köztök. Total commaderrel belemész, ott látni fogsz egy .iso, vagy nrg, filet. Azt megfogod és szépen áthúzod valahová...