Segítséget kérek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok,létezik vista patch a GTR-hez vagy TOCA2-höz?

Sas6
Köszike szépen!

Saddalim

Sas6
Bocsi ez lehet h nem ide tartozik de nem tudtam h hova irjam be és ugy hallottam h ilyen szemuveget lehet kapni sz.gépes boltokban ez igaz? ÉS ha nem hol lehetne egy ilyet vagy hasonlot beszerezi? Elõre is köszönöm! 😊)

peeter22
Csatlakozom, ha a hûtõ nincs a helyén rendesen, akkor csinálja ezt a gép örülj neki, hogy leold és nem leég, vagy meglehet nem dugtat vissza feszkóra(esetleg nem ártana réz, vagy ezüst pasztát letakarítani, és újra felkenni a jobb hõvezetés érdekében.)

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

zeli
Lehet, hogy a hûtõt roszul tetted vissza.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szijasztok!Lenne egy nagy problémám.Kitisztítottam a CPU hûtõt mert óránként újraindult felforrósodás miatt.Miután visszaraktam a hûtõt,indítottam volna el a gépem de rá 10 másodpercre kikapcsolt.Próbáltam visszakapcsolni de csak áramtalanítás után tudom de akkor is csak 10 másodpercre.Elõször Tápegység hibának véltem,ki is cseréltem de ugyan úgy folytatja.Mi hibásodhatott meg?A procim vagy az alaplap?Esetleg mindkettõ elszállt?
Saddalim
a méretváltozás normális, még pozitív irányban is, azzal ne foglalkozz.
nézd meg, hogy ha bemountolod a win mekkora cd-nek /dvd-nek látja (nem a rajta lévõ fájl(ok) mérete a lényeg, hanem hogy a cd/dvd mekkora). ha 4,4gb körülinek mutatja, lehet hogy rejtettek a dógok rajta, amiket az intézõ nem mutat, nézd tcmd-vel. ellenkezõ esetben (és ez sokkal valûszínûbb!) rossz a képfile.

xotyi
Lenne eggy olyan problémám, hogy van eggy 4,491 gigás iso fájlom, kicsomagolás után márt csak 4,294.. deamon tools-ban emuéál és csak eggy 57Mb os autorun.inf fájlt lát (Alcohol is) Mi lehet a gond? (azon kívül h warez, amugy a játék az Oblivion, lehet h márt alapból azért el sem indul a telepítõ mert kevés hozzá a gépem?)

Trance&Friends nothing more..

Desiderata
van olyan topic ahová kifejezetten a játékhírek gyûlnek? olyanra gondolok mint autósnál az autómánia
Saddalim
magyarul légyszi...

Saddalim
faq

JAG1
Nincs hozzá...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

colin drifhez tudnátok cracet vagy cd keyt
dragon11
Tuti a Datanet-hez megyek,mert biztató voltál a net-tel.Még töröm a fejem 1mb/s vagy 4mb/s.Lehet csak 1mb/s-umos lesz,még nem tudom.

JAG1
A pinged nem függ a sávszéltõl, szal 10 megás netes is lehet, ha más is használja a netet, jócskán megnõhet a pinged. Sztem elég az 1mega, de ha bírod anyagilag, akkor benevezhetsz nagyobbra is.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

dragon11
Elhiszem neked!És MMORPG online játékhoz elég 1mb/s két gép-pel elosztva vagy max 3-mal?(Persze ritka ha egyszerre megy mind a 3gép,de kettõ megeshet).Mert ha elég az 1mb/s akkor örülnék.

JAG1
Jópár éve gémelek online, ráadásul FPS-t, ahol aztán tényleg jó ping kell..

Mondom, a legprofibb cég, a legnagyobb sávszéllel, de menj, ahová akarsz...

dragon11
Jah oké,megfelelõ ezekre akkor jó.Csak kicsit olcsó és ezért nem nagyon vagyok biztos abban online játékokhoz megfelelõ lenne....

JAG1
Már írtam korábban is, Datanet...

dragon11
Sok kérdesem van mostanába,itt egy következõ.Ehéten rendelnék új netet,mert ez vacak,csak ADSL jönne szóba.Viszonylag olcsó,de nem szakad meg órákra,sem percekre,korlátlan letöltésû,korlátlan idõt lehessen rajta böngészni.Online játékokhoz megfelelõ legyen(pingem ne legyen nagy,és ne szaggasson,swat4 játék+silkroadonline,ennyirõl van szó),böngészéshez ne legyen olyan lassú.1mb/s umon gondolkozom.(Lehet hülyeség de ez jött szóba,mert online játékokkal játszom).Elosztás házon belül lehetséges legyen.(Router-rel)Köszi a választ.De

Sziasztok
nem tudtok nekem egy olyan hangelemzÕ??
progit mondani amit könnyû használni és van hozzá magyarítás vagy magyar??
kÖSZI HELLÓ
vizes
No, igen. Használtam én a keresõt is. A Galagát megtaláltam egy oldalon, lehet vele játszani, de nem letölthetõ. Amit linkeltél ott meg egy olyan sincs ami a régi játéktermekben volt. :-(

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

JAG1
Vagy ez...

JAG1
Googliba kéne próbálkoznod, dos-os gémek után keresgélve...

Pl...

vizes
Sziasztok.

Jobbat nem tudok, megkérdezem itt.
A fórumban nem találtam topikot, de lehet, hogy csak felületes voltam.
Szóval: régi, játéktermes gémeket keresek, (nem warez, fizetõs is érdekel)
Olyanokat mint: Rock'n Rope, Galaga, Crazy Kong, Laser Ball, Scorpio(n),
Vanguard, Moon Patrol.

Tud valaki segíteni, hogy honnan?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

SD456
Hy all!

Miért van az, hogy a Quick Time-os meg van amikor a rendes Windows Media Player-es szaggatnak a látszáskor? Már feltettem a legújabb Xvid,DivX,Media Player codekeket. De semmi változás... Már régóta csinálja de most betelt a pohár!

Remélem tudtok segíteni!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

zeli
Arra is van egy módszer, kissé bonyolult, és már nem is emlékszem rá, de majd utánanézek...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

dragon11
De nekem másé kéne...

zeli
Tudom..

Saddalim
az a sajátod írja ki

zeli
Ha van MSN Plus, beírod, hogy (!IP) <#buck>

dragon11
Valaki segítsen már,msn-rõl kéne ip címét lenyomozni.Valami progi nagyon kéne ip cím lenyomozását.Help.

köszi

dragon11

Hali tudnátok mondani egy oldalt ahova feltudok tölteni képet és betudom ileszteni a forumba köszi.

fery02
U.i.: Bocsi, hogy ilyen sok hibát ejtettem a szövegben, az utóbbi 15 percben 2x ment el az áram, és ezért siettem ennyire az üzenettel XD

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Na ilyet ki b*szott már? :
A gépem úgy viselkedik, mint az "50 elsõ randi" címû filmben a csaj. Ugyanis felteleítek rá egy programot, de következõ újraindulásnál már nem emléxik rá 😄
Na jó, ez részletezésre szorul. Van nekem feltelepítve egy Adobe Flash Player ActiveX nevû progi. van egy másik progim, egy telefon frissítõ progi, aminek szüksége van erre a progira. Minden gépindításkor kiírja ez a progi indításkor, hogy nincs telepítve ez a falsph progi, de a "Programok telepítése és törlése"-nél látom (rögtön a legelsõ sorban😊) a listán. A megoldás az, hogy uninstallálom, majd IEben megnyitom az adobe.com-ot, ott telepítem a böngészõhöz újra a Flash playert, és ezután már vígan elfut ez a teló frissítõ progi. Maj következõ gépindításkor megint megkezdõdik az agymosás, miszerint telepítve van a falsh player, csak nem látja a teló frissítõ progi, de a fent leírt módon indítható megint 😊
iylen problémával én még sohase találkoztam, ha van rá megoldás természetesen várom a tippeket 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

dragon11
Aha,értem.Akkor énis azt fogom majd bejelölni,egy a rossz...A java felvan téve és így sem hajlandó menni(a telepítés).Nagyon kellene a progi.

zeli
Jaj, bocsánat, csak a képet néztem meg :S
Nekem is mikrohullámú internetem van, és pont nem rég tettem fel a LimeWire-t Virtual PC-n. Én hagytam azon, ami alapból be volt jelölve, és mûködik.
Megnéztem, Cable\DSL-re van állítva.

dragon11
Látom nem olvastad figyelmesen...Felvan téve,a veri-valamivel lefutattam aztírja,hogy jó mûködik..A telepítõ pedig mindig nem mûködik.A 3.kérdésemre a választ tudnád?

zeli
1. - Azért nem jeenik meg, mert ezt másoltad be az [ img ] kódhoz: http://www.kepfeltolto.hu/?img=2dha
2. - A hibaüzenet azt írja, hogy nincs fent a Java futtató környezet a gépeden.
Innen le tudod tölteni.

dragon11
Inkább click ide elnézést képekért...Remélem ez már jó lesz..

dragon11
valamiért nem jó....

dragon11
Helló all! ezt írja ki a Lime Wire zene letöltõ program,pedig java felvan téve....Meg a telepítésnél választani kell,hogy a neted:Modem,Cabel/DSL,T1,T3.Én Borsod Web mikrohullámú internet használok amit egy modem segítségével nyerünk,mint minden ilyen internet felhasználó.Elvan osztva az internet router-rel(512kb/s).Mit válasszak az alábbi pontok közül?Mit csináljak azzal ami a képen van?
<#worship><#worship><#worship><#help>

JAG1
nm. <#integet2>

xotyi
Éstényleg!!!! 😮 nemis tudtam,hogy bele lehet lépni! Köszönöm a segítséget! <#worship><#wave>

JAG1
Akkor lépj bele a 001-be és onnan húzd át. Elvileg úgy is mûxik...

xotyi
Igen,na itt a bibi... ebben nincs rar-file csak eggy nfo eggy sfv és a szokásos fájlok 01-70 ig..

JAG1
Nem kell egyesíteni.
Van egy rar végzõdésõ, álltalában nagyobb méretõ file is köztök. Total commaderrel belemész, ott látni fogsz egy .iso, vagy nrg, filet. Azt megfogod és szépen áthúzod valahová...