Prostituáltak a magyar neten

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noss
ja és poén hogy ha üzletelnek és nyereségük van belõle, akkor az állam is kérné / kéri a sápot... 😊
naná hogy nem nyilatkozunk 😉

________ `_~_\" noss

noss
sajnálom azokat a nõket akik erre kényszerülnek...

________ `_~_\" noss

Kurvák mindig is voltak mindig is lesznek csak annyi hogy õk is modernizálódnak.De hát egyszerübb a monitor elött ülni és várni a jól fizetõ partnert,mint az utcán sétálni.AZ meg hogy a gyerekek is látják?MERT AZ UTCÁN UGYE NEM??Szerintem akit érdekel az MEGTALÁLJA ha van rá pénze BASZIK ha NINCS akkor marad a LÁTVÁNY
A sex-nél nagyobb üzlet nincs is talán.
ja, már csak az a kérdés hogy a belinkelt 5 honlap és három cég közül melyik fizetett...

gondolkozz már, ez egy sima netes kurvakörkép volt

FragStaR
23 hozzászólás !?! Hát ez elég sovány azt hittem azért ennél több születik. Az ilyen témáknál mindig van egy két ütõs és (vagy) poénos comment (vagy vmi nagyon bölcs) de úgy látszik erre még várni kell <#integet2>

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Miota netezek, voltak, ilyen "portálok"... és az nem ma volt, nem értem ebben mi a hír... ráis csörgök "Helgára" 😄éDéDéDé

Elnézést a Sorokért:)

Manoi
Jah és még valami!
A cikk igenis IT, mert az internetes jelenlétet mutatja be az olvasóknak. Abban a hitben meg ne ringassa magát senki, hogy gyermekeink (nekem még ugyan nincs) nem tudnak ezekrõl az oldalakról...

Gyakran 10 éves unokatesóm mutatja a legdurvábbakat nekem is! (példákat nem sorolok, mert még engem is terjesztõnek néznek <#nyes>)

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Manoi
Ez nem fizetett hírdetés, hanem átvett cikk!
Vagyis mégiscsak fizetett, mert az sg fizetett érte! Érted...?

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Tetsuo
Ez egy fizetett hirdetés volt..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

mrzed001
Úgy gondolod, hogy ha már olyan kockafejek vagyunk, hogy felállni sem tudunk a gép elöl, akkor így legalább tudunk rendelni valakit az asztal alá ... <#hehe>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

vgez
<#wink>

Marketing... gondolták a sok egyedülálló IT/TECH fan majd rohan hogy legyen szexuális élete 😊😊😊
Így belegondolva jó stratégia... 😊 Végülis mi is elolvastuk 😊😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

ffxi
Ebben a cikkben hol a tudomány és az IT/TECH????

1értelmû, hogy marketing!

Fákjúal!

Hja 😊😊

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

mrzed001
Miért ne?
Ha már kövtárákat elérünk online, majd talán már intézkedni is fogunk tudni online (eKormányzat), orvosok közül válogathatunk online, parlamenti elõterjesztéseket olvasgathatunk online, akkor már miért ne akarhatnánk krvát választani online <#hehe>
Gyerekek, a holnapi házi feladat, hogy mindenki írjon egy értékelést az általa tesztelt díszpéldányokból <#nyes>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

SZVSZ sok a kiskorú is itt, és szerintem ezért nem itt a helye. Nem mintha nem láttak volna még pajzán képeket, de akkor is...
Ha fennt van ilyen téma a neten, akkor az már tudományos-technikainak számít???
Hogy kerül ez a cikk ide???
(nem érti)
(de találgat)
Fizettek érte, h megjelenjen, mivel ez egy igen népszerû és látogatott forum..
Éljenek a hirdetõk!!!!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

cSuwwi
ez nem sg cikk (legalábbis felül nem az van szerzõként)

a bérnõ inkább bérnõstény (most hallom elõszõr az elsõt) 😊
néha olvasgatom a "véleményeket", mindenki megmondja a frankót, fasza kis feketelisták vannak, hova miért ne.

shit happens

Hogy mik vannak...elképesztõ<#vigyor2>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Cactus
Arra jó a cikk, hogy most már tudsz kapásból ilyen oldalakat 😄

\"There is no respawn or load game in real life!\"

Aramir
Meghát 😄

ffxi
Vidékre is kiszállítják? 😄

Fákjúal!

immovable
first picture ---> <#wow1> <#vigyor1>
Amúgy elég régóta vannak prostik a neten.talán mindíg is voltak....

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

hát nem tom, kicsit semmirõl sem írt a cikk.
Igazi töltelék...
Bezzeg ha kibeleznek vkit azt már lassan a délutáni hiradó is mutatja és senkit sem zavar...
Utálom ezt az álszentségeskedést

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

dokar
<#law><#szeret>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net