Prostituáltak a magyar neten
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
naná hogy nem nyilatkozunk 😉
________ `_~_\" noss
gondolkozz már, ez egy sima netes kurvakörkép volt
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Elnézést a Sorokért:)
A cikk igenis IT, mert az internetes jelenlétet mutatja be az olvasóknak. Abban a hitben meg ne ringassa magát senki, hogy gyermekeink (nekem még ugyan nincs) nem tudnak ezekrõl az oldalakról...
Gyakran 10 éves unokatesóm mutatja a legdurvábbakat nekem is! (példákat nem sorolok, mert még engem is terjesztõnek néznek <#nyes>#nyes>)
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Vagyis mégiscsak fizetett, mert az sg fizetett érte! Érted...?
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Így belegondolva jó stratégia... 😊 Végülis mi is elolvastuk 😊😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha már kövtárákat elérünk online, majd talán már intézkedni is fogunk tudni online (eKormányzat), orvosok közül válogathatunk online, parlamenti elõterjesztéseket olvasgathatunk online, akkor már miért ne akarhatnánk krvát választani online <#hehe>#hehe>
Gyerekek, a holnapi házi feladat, hogy mindenki írjon egy értékelést az általa tesztelt díszpéldányokból <#nyes>#nyes>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Hogy kerül ez a cikk ide???
(nem érti)
(de találgat)
Fizettek érte, h megjelenjen, mivel ez egy igen népszerû és látogatott forum..
Éljenek a hirdetõk!!!!!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
a bérnõ inkább bérnõstény (most hallom elõszõr az elsõt) 😊
néha olvasgatom a "véleményeket", mindenki megmondja a frankót, fasza kis feketelisták vannak, hova miért ne.
shit happens
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Igazi töltelék...
Utálom ezt az álszentségeskedést
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.