41998

photoshop-banner.jpg
  • dzsuvajoe
    Kurva jó lett a banner, de ez a szöveg alatta, szlogen v mi hat ez katasztrófa :) körüblelül olyan h "lenézzük a worthrola contestet" mi az h lenézzük XD
  • Hixer
    jó hát én is megpróbálkoztam. mind1 végülis melyiket választod...
    link
  • grebber
    Köszönöm nekem bőven megfelel!
  • braaa
    most igy hirtelen ennyi.
    kicsinyitsd, vágd bannernek ha megfelelel...
  • grebber
    Köszönöm! Biztos többre jutsz mint én :(
  • braaa
    meg lehet csinálni...majd lehet megpróbálom, de nem igérek semmit
  • braaa
    arra is van...
    shadow THH : phéntekbe nem kell banner? most belejöttem ebbe a banner dologba...
    amugy meg kösz a gratokat...
  • grebber
    Ismét a segítségeteket kérnék képszerkesztés ügyileg!

Ezt a képek szeretném ha megcsinálná valaki banner méretűre úgy szerkesztve ,hogy a BlackSite Area 41 felirat a lény mellé kerüljön jobbra ,a felesleges feliratok ne legyenek rajta és a lény fegyverénél az a belogo kis szürke maradék.

Megvalosítható lenne ez??

Én másfél órát görcsöltem de olyan gány lett hogy töröltem sajnos :(
  • Benc16
    szép a banner, grat braaa
  • Shadow_THH
    kurvajóak
  • PyRex
    jó a banner nagyon, főleg az tetszik, hogy olyan, mintha csomagolópapírra lenne nyomva, nagyon el lett találva!
  • Kicsikiraly
    nagyon jó!
  • NessieGraf
    Ahogy látom, nem ragadsz le a fotóknál. Nem maradsz játékból pshopolok kategória.
  • NessieGraf
    Kedves braaa!

Nyilvánosan szeretnék elnézést kérni, mert a múltkor durva voltam hozzád. A modorom nem a legjobb, de látok fantáziát abban, amit csináltál és tudom, hogy sokkal jobban is tudod. Látom a plakátot, amit a látott munkádból kihozol.

A két napnyi gondolkodás meg az én időm szerint számítódott, mert én elég lassan jutok eredményre egy feladat megoldásában. Valószínűleg azért, mert szigorú iskolám volt - más témában.

Mégegyszer bocsi!
  • braaa
    jaja, brush, de rmx a válasz erre gombot használd már lécci mer mindig bogozni kell mire irsz éppen
    ja meg RazoKnak egy újból, a keretért
  • Bexter
    brush
  • rmx rider
    nagyon jó!!!! gratula!
    Az lenne a kérdésem hogy ilyen festék fröccsöt hogy lehet? Ó_ó
  • Bexter
  • braaa
    kösz hogy kiraktad vrsdm...és a vélemény?
  • braaa
    ide is bepróbálkzoztam egy bannert összehozni
    (klikk a képre mert nem szeretem amikor ez esgé nyomorítja a képeim)

a jobb sarok kicsit üresnek tünt, csináltam egy ps-logósat is
  • VRSDM
    hát úgy hogy alapból angol verzót kell letöltened.
  • spongya
    A photoshoppom nemrégiben egy hibát írt ki és letöröltem. megpróbáltam 1-2 fajta cs2-t felrakni és mindegyiknél olasz nyelven indúl el, a beállításoknál meg nem lelem a nyelv beállítását. Elvileg több nyelvű photoshop ez. Nem tudja vki hogy hogy csináljam meg hogy angol legyen?
  • VRSDM
    az ötlet valóban onnan van...

na de alkossunk[apro][right] (nincsgépem most szóval :// fránya szervíz siethetne már)
  • ppk
    nem hát, .. . de talán majd egyszer . .. :-)
  • Shiwo
    jónak jó, kárhogy nem te csináltad...
  • PyRex
    "okosan ok?"

szerintem ezt akár én is írhattam volna.
  • ppk
    okosan ok?

contestre ez volt a válasz, kicsit figyeljél már oda . . . ..

idézek; Bonts szét tárgyakat, és mutasd meg az abszurd belselyüket (kiscsibébe tollpihe, narancsban körte stb.)

egérbe kivi már nem is jó??? akkor kontest szerint kibelezek egy kiscsibét, hogy ne legyek beteg . . . pfhh . . .
  • Crazy85
    ez tenyleg durva :D
  • PyRex
    te beteg vagy b+
  • ppk
    13193-as kép kinek bántotta a szemét?????

ilyen állszent embereket

Most ezzel mi volt a gond?

• NessieGraf
    Egy betűtípust rendesen megcsinálni kva nagy macera, meg unalmas is. Egyszer megdumált vki, hogy kicsit módosítsak neki egy meglévő fontot, mert nem akarja, hogy a dokjait bizonyíthatóság nélkül másolják.

A feladat nem nehéz, de az a rengeteg paraméter amit be kell állítani! Viszont egyetértek abban még így is, hogy illetlenség pénzt kérni érte - a felhasználóktól. Szerintem a programgyártó cégek kéne megfizessék a rajzolókat, aztán hajrá verseny - ki kínál a progija mellé jobb betűket.
  • braaa
    ez most akkor... ??? ... mi?

nessiegraf: ezt a layer compsot majd megnézem mi ez
  • berlinboy6329
    Nekem lenne vmi,de nem léátom amgam előtt a képet.Az alap5letnek azt gondolltam,h az olvasás jó,mert 1 új/ismeretlen világba viszi el az olvasót.Vmi olxyasmi lehetne,h ezt érzékeltetni,h a könyvek tartalama életre kel v mit tuddom én..Címnek meg New Worlds Revealed. :)

Ennél konrétabb 5letem most nincs csak ez a nagyvonalú vázlat. :S
  • sztyui2
    Hát igen. Így is fel lehet fogni most, hogy mondod. Egyébként nem én firkáltam rá a pofájára, hanem alapból olyan volt a kép és lusta voltam leszedni, mert tudtam, hogy ez nem a végleges verzió lesz. Mondjuk eszembe nem jutott volna, hogy azt hozzam ki, hogy fel van akasztva a csaj a sapkára, bár egy kicsit tényleg úgy néz ki. Tom, hogy el lett baszva, ezért kérek ötleteket, mert nekem nincsen túl sok a témában.
  • sztyui2
    Ja, akkor bocs. Bár lehet, hogy fent van az 1001fonts-on, de ez tényleg nonszensz. Ki az a hülye, aki fizetne egy betűtipusért. Sztem a világon nincs olyan becsületes emberMondjuk, ha becsületes is, akkor se kéne rákényszeríteni, hogy fizessen egy szaros betűtipusért
  • dzsuvajoe
    Csak egy hibát kell javitani, más képet kell csinalni mert ez nem jó:) nekem minden lejön belőle csak nem a könyvekl fontossága, egy felakasztott csaj akinek ráfirkáltál a pofijára:)
  • Sil3nt
    igen, de ilyet vagy ehez hasonlot nem talalok...
    sztuyi2: nekem a #13203 --> DEADman Regular kene, de mindenhol fizetni kellene erte ami nonszensz
  • sztyui2
    Nemtom, nekem az alsó betűtipus megvan, azon az oldalon, amit linkeltél.
    Én itt találtamhttp://www.1001fonts.com/Itt nézelődj!
  • VRSDM
    dafont, szinte minden betűtípusnak megvan a picit modósított/átnevezett verziója.
  • Sil3nt
    elnezest a link:

DEADman Regular