41998
-
#13244 Kurva jó lett a banner, de ez a szöveg alatta, szlogen v mi hat ez katasztrófa :) körüblelül olyan h "lenézzük a worthrola contestet" mi az h lenézzük XD -
#13243 jó hát én is megpróbálkoztam. mind1 végülis melyiket választod...
link -
#13242 Köszönöm nekem bőven megfelel! -
braaa #13241 most igy hirtelen ennyi.
kicsinyitsd, vágd bannernek ha megfelelel... -
#13240 Köszönöm! Biztos többre jutsz mint én :( -
braaa #13239 meg lehet csinálni...majd lehet megpróbálom, de nem igérek semmit -
braaa #13238 arra is van...
shadow THH : phéntekbe nem kell banner? most belejöttem ebbe a banner dologba...
amugy meg kösz a gratokat... -
#13237 Ismét a segítségeteket kérnék képszerkesztés ügyileg!
Ezt a képek szeretném ha megcsinálná valaki banner méretűre úgy szerkesztve ,hogy a BlackSite Area 41 felirat a lény mellé kerüljön jobbra ,a felesleges feliratok ne legyenek rajta és a lény fegyverénél az a belogo kis szürke maradék.
Megvalosítható lenne ez??
Én másfél órát görcsöltem de olyan gány lett hogy töröltem sajnos :( -
#13236 szép a banner, grat braaa -
Shadow_THH #13235 kurvajóak -
#13234 jó a banner nagyon, főleg az tetszik, hogy olyan, mintha csomagolópapírra lenne nyomva, nagyon el lett találva! -
#13233 nagyon jó! -
#13232 Ahogy látom, nem ragadsz le a fotóknál. Nem maradsz játékból pshopolok kategória. -
#13231 Kedves braaa!
Nyilvánosan szeretnék elnézést kérni, mert a múltkor durva voltam hozzád. A modorom nem a legjobb, de látok fantáziát abban, amit csináltál és tudom, hogy sokkal jobban is tudod. Látom a plakátot, amit a látott munkádból kihozol.
A két napnyi gondolkodás meg az én időm szerint számítódott, mert én elég lassan jutok eredményre egy feladat megoldásában. Valószínűleg azért, mert szigorú iskolám volt - más témában.
Mégegyszer bocsi! -
braaa #13230 jaja, brush, de rmx a válasz erre gombot használd már lécci mer mindig bogozni kell mire irsz éppen
ja meg RazoKnak egy újból, a keretért -
#13229 brush -
rmx rider #13228 nagyon jó!!!! gratula!
Az lenne a kérdésem hogy ilyen festék fröccsöt hogy lehet? Ó_ó -
#13227 -
braaa #13226 kösz hogy kiraktad vrsdm...és a vélemény? -
braaa #13225 ide is bepróbálkzoztam egy bannert összehozni
(klikk a képre mert nem szeretem amikor ez esgé nyomorítja a képeim)
a jobb sarok kicsit üresnek tünt, csináltam egy ps-logósat is
-
#13224 hát úgy hogy alapból angol verzót kell letöltened. -
#13223 A photoshoppom nemrégiben egy hibát írt ki és letöröltem. megpróbáltam 1-2 fajta cs2-t felrakni és mindegyiknél olasz nyelven indúl el, a beállításoknál meg nem lelem a nyelv beállítását. Elvileg több nyelvű photoshop ez. Nem tudja vki hogy hogy csináljam meg hogy angol legyen? -
#13222 az ötlet valóban onnan van...
na de alkossunk[apro][right] (nincsgépem most szóval :// fránya szervíz siethetne már) -
#13221 nem hát, .. . de talán majd egyszer . .. :-) -
#13219 jónak jó, kárhogy nem te csináltad... -
#13218 "okosan ok?"
szerintem ezt akár én is írhattam volna. -
#13217 okosan ok?
contestre ez volt a válasz, kicsit figyeljél már oda . . . ..
idézek; Bonts szét tárgyakat, és mutasd meg az abszurd belselyüket (kiscsibébe tollpihe, narancsban körte stb.)
egérbe kivi már nem is jó??? akkor kontest szerint kibelezek egy kiscsibét, hogy ne legyek beteg . . . pfhh . . . -
#13216 ez tenyleg durva :D -
#13215 te beteg vagy b+ -
#13214 13193-as kép kinek bántotta a szemét?????
ilyen állszent embereket
Most ezzel mi volt a gond?
-
#13213 Egy betűtípust rendesen megcsinálni kva nagy macera, meg unalmas is. Egyszer megdumált vki, hogy kicsit módosítsak neki egy meglévő fontot, mert nem akarja, hogy a dokjait bizonyíthatóság nélkül másolják.
A feladat nem nehéz, de az a rengeteg paraméter amit be kell állítani! Viszont egyetértek abban még így is, hogy illetlenség pénzt kérni érte - a felhasználóktól. Szerintem a programgyártó cégek kéne megfizessék a rajzolókat, aztán hajrá verseny - ki kínál a progija mellé jobb betűket. -
braaa #13212 ez most akkor... ??? ... mi?
nessiegraf: ezt a layer compsot majd megnézem mi ez -
#13211 Nekem lenne vmi,de nem léátom amgam előtt a képet.Az alap5letnek azt gondolltam,h az olvasás jó,mert 1 új/ismeretlen világba viszi el az olvasót.Vmi olxyasmi lehetne,h ezt érzékeltetni,h a könyvek tartalama életre kel v mit tuddom én..Címnek meg New Worlds Revealed. :)
Ennél konrétabb 5letem most nincs csak ez a nagyvonalú vázlat. :S -
#13210 Hát igen. Így is fel lehet fogni most, hogy mondod. Egyébként nem én firkáltam rá a pofájára, hanem alapból olyan volt a kép és lusta voltam leszedni, mert tudtam, hogy ez nem a végleges verzió lesz. Mondjuk eszembe nem jutott volna, hogy azt hozzam ki, hogy fel van akasztva a csaj a sapkára, bár egy kicsit tényleg úgy néz ki. Tom, hogy el lett baszva, ezért kérek ötleteket, mert nekem nincsen túl sok a témában. -
#13209 Ja, akkor bocs. Bár lehet, hogy fent van az 1001fonts-on, de ez tényleg nonszensz. Ki az a hülye, aki fizetne egy betűtipusért. Sztem a világon nincs olyan becsületes emberMondjuk, ha becsületes is, akkor se kéne rákényszeríteni, hogy fizessen egy szaros betűtipusért -
#13208 Csak egy hibát kell javitani, más képet kell csinalni mert ez nem jó:) nekem minden lejön belőle csak nem a könyvekl fontossága, egy felakasztott csaj akinek ráfirkáltál a pofijára:) -
#13207 igen, de ilyet vagy ehez hasonlot nem talalok...
sztuyi2: nekem a #13203 --> DEADman Regular kene, de mindenhol fizetni kellene erte ami nonszensz -
#13206 Nemtom, nekem az alsó betűtipus megvan, azon az oldalon, amit linkeltél.
Én itt találtamhttp://www.1001fonts.com/Itt nézelődj! -
#13205 dafont, szinte minden betűtípusnak megvan a picit modósított/átnevezett verziója. -
#13204 elnezest a link:
DEADman Regular