41998
-
#13203 koszonom a valaszt.meg egy kerdesem lenne. egy steadman fontot keresek, de rohejes, hogy 20-30$ elkernek erte... ez szerintem nem normalis dolog
Font
ha valaki megtudja szerezni az kerem linkelje be, vagy jelezze pm-be. sajnos en nem leltem ra ingyen
elore is koszonom -
#13202 Sürgősen(mert elég hamar le kell adni a cuccost) várom az ötleteket. Milyen képet kellene csinálni? Nekem szinte semmi ötletem sincs. Nem egy nagy hobbim a könyvolvasás -
#13201 Van az iskolában egy pályázat, egy plakátot kell készíteni A/3-as méretben(sajnos). Téma: Könyvtár, könyvek, könyvtár/könyvek fontossága. Nekem elsőre ezt sikerült összedobnom: -
#13200 :D -
#13199 az PS nem PLS te vakjani -
#13198 nem joooo. Angulul kérte nézd meg :D -
#13197 First cut the pictrue, and put in an empty backround. -
#13196 hát ha a külső részt jelölted ki kivágással, akkor akár simán törölheted delete-tel vagy nyomj egy kijelölés megfordítását (select - inverse), és az immár kijelölt részt ami kell másold át 1 másik layerre vagy dokumenumba -
#13195 sziasztok
ha korbevagok egy kepet es a kivagott reszt egy atlatszo hatterre akarom tenni, tehat, hogy csak a kivagott resz latszodjon semmi hatter, akkor azt hogy tudom megcsinalni? [angol ps]
elore is koszonom -
Shadow_THH #13194 :DDDDDDDDDD
én inkább nem szólok semmit ;_; -
#13192 Contestre összedobtam egy gyors képet....
-
#13191 bocs, de nem nagyon értem :S [megvárom a képeket aki csinál és megpróbálok majd én is egyet] -
#13190 Az előző üzenetembe nem fért (gprs mód): Ha próbálkozol érdemes a Layer Comps (Réteg kompozíció) lehetőséget használni. Így egy dolog variációit könnyebben áttekintheted.
Ha arrébb tologatsz részleteket az nyomon követhető a pozíció tárolásával. Betűtípus váltás, átméretezés esetén másolt rétegeket használj, mert azt nem tárolja!
Az ötlet jó, én még dolgoznék rajta. Úgy két napot - átgondolással együtt. A következő meg már csak rutin :)) -
#13189 [b]CONTESTBonts szét tárgyakat, és mutasd meg az abszurd belselyüket (kiscsibébe tollpihe, narancsban körte stb.
BONTSD FEL!
-
#13188 Talán ha a plakát nem keret lenne, hanem az ajtón, a nyilak kevéssé befolyásolnák a dolgot, bár azok pont jól vannak elhelyezve.
A plakátot és szövegét tedd smart objectbe, aztán dönt és görbít (azaz skew és custom warp)!
Viszont a plakáton használt betűtípus mennyiségtől és egymáshoz illőségüktől egy vak nyomdász is elsírná magát.
Próbálj egy, vagy egy nagyon durva és egy nagyon szolíd betűtípust használni egyszerre. -
#13187 Jó. A második helyen jött csak be. Én a kép közepén gondolkodtam el. Megpróbálnám határvonal nélküli átmenettel. Akár úgy is, hogy kicsit a témák egybefolyjanak, ha a két oldal a téma. Nincs pozitív negatív nélkül és fordítva se, mert egyet nincs mihez viszonyítani.
Az elrendezés így európai szemmel a negatív töltés felé haladást sugallja (balról jobbra nézve). Ha a valóság haladása és az általad ábrázolni kívánt egybeesik, hagyd így. Ha a pozitív töltés felé haladnál, azaz megfordítanád a valóság folyóját szíved szerint, fordíts a képen is.
Holmi bútordaraboknak sem lesz jelentőségük. Hiszen a valami mindig valahol történik, vagy van - és az istenek is reggeliznek! -
#13186 hehe izgi lett :D -
#13185 :D
Szerintem is jó lett...tetszik, hogy ilyen szétszort... -
#13184 persze, énis csak játék szinten szórakozok vele :)
megaztán úgysem tom kirakni :D -
Code92 #13183 régebben én is elvltam vele de csak játék szinten :D -
#13182 Sztem jó grat! -
braaa #13181 először az ajtóra raktam, de ugy nem tetszett, ugy került a sarokba...
ezen mondjuk nem akarok javitatgatni már soha semmit... ...majd az előszoba banner volume.2
ps. szerintem jó az. meg elég is. -
#13180 ...az előző bejött, ez is! (kivéve a Ps feliratot, ez a rövidítés dolog még mindig nem tetszik, de tudjuk be annak, hogy maradi vagyok) -
#13179 pontosan én is ezt akartam mondani :) -
#13178 tetszik :) nekekem mondjuk jobban tetszene ha az egész kép kapna perspektívát.. mintha minden a falakon lenne :) ps topik az ajtón lévő plakát, az ajtó mellől jönnek a nyilak a falig stb :D így kicsit elüt számomra a dolog -
braaa #13177 worth1000 előszobába bannernak
egyszer már kinnvolt egy rövid ideig ennek az elődje, pár dolgot javitgattam rajta, meg ráraktam egy ps logót, a keret ötletet meg RaZoKtól nyúltam a bannerműhelyből, (nem lett olyan rossz szerintem....)
Vélemény??
-
#13176 este rakok ;) 9-10 fele, ha valaki kedvetkap akkor addig tegye meg -
#13175 igen ez egy célzás volt arra h legyen új contest :D -
#13174 na ki akarom próbálni magam egy rendes nagy képnél :D ötletem az nincs úgyhogy várok köv. contestig :D -
#13173 á, elég népszerű még :D -
Code92 #13172 elég nyers téma.........de nice work -
#13171 nemtom miért, de az utóbbi időben sokat unatkozom és fanatizálom a rubik kockát (: -
#13170 THX!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13169 ugyan már Peti... -
#13168 Én kiretusáltam volna a sarkot, mert az olyan lebuktatos egy kicsit, meg az a mögötte lévő szekrény is kissé illuzioromboló, valami mást kéne odatenni, vagy nem tenni oda semit mondjuk akkor meg lehet h beleolvad a csaj a fehérbe -
#13167 tán itt.. , vagy itt :) -
#13166 Bocsi! Van olyan hely - az ittenin kívül - ahol megnézhetem a képet? Mert itt az oldalon csak föntről a lányok háta közepéig jön be nálam.
A részeket megnéztem külön, érdekel mit hoztál ki belőle. -
#13165 Hiába, nem mindenkinek egyformák az őszi hétköznapok. Szerencsére. Nekem tetszik. -
#13164 Én levenném a feje körül a narancs árnyékot, de legalább halványabbra, mert így túl kontrasztos. Aurának meg keskeny. -
Icey87 #13163 Itt egy őszi képem, nem olyan rég csináltam, hát igen, ez is minimal...