41998

photoshop-banner.jpg
  • Sil3nt
    koszonom a valaszt.meg egy kerdesem lenne. egy steadman fontot keresek, de rohejes, hogy 20-30$ elkernek erte... ez szerintem nem normalis dolog
    Font

ha valaki megtudja szerezni az kerem linkelje be, vagy jelezze pm-be. sajnos en nem leltem ra ingyen
    elore is koszonom
  • sztyui2
    Sürgősen(mert elég hamar le kell adni a cuccost) várom az ötleteket. Milyen képet kellene csinálni? Nekem szinte semmi ötletem sincs. Nem egy nagy hobbim a könyvolvasás
  • sztyui2
    Van az iskolában egy pályázat, egy plakátot kell készíteni A/3-as méretben(sajnos). Téma: Könyvtár, könyvek, könyvtár/könyvek fontossága. Nekem elsőre ezt sikerült összedobnom:
  • PJack
    :D
  • Shiwo
    az PS nem PLS te vakjani
  • Bexter
    nem joooo. Angulul kérte nézd meg :D
  • Bexter
    First cut the pictrue, and put in an empty backround.
  • Shiwo
    hát ha a külső részt jelölted ki kivágással, akkor akár simán törölheted delete-tel vagy nyomj egy kijelölés megfordítását (select - inverse), és az immár kijelölt részt ami kell másold át 1 másik layerre vagy dokumenumba
  • Sil3nt
    sziasztok
    ha korbevagok egy kepet es a kivagott reszt egy atlatszo hatterre akarom tenni, tehat, hogy csak a kivagott resz latszodjon semmi hatter, akkor azt hogy tudom megcsinalni? [angol ps]

elore is koszonom
  • Shadow_THH
    :DDDDDDDDDD

én inkább nem szólok semmit ;_;
  • robos
    Contestre összedobtam egy gyors képet....

• Benc16
    bocs, de nem nagyon értem :S [megvárom a képeket aki csinál és megpróbálok majd én is egyet]
  • NessieGraf
    Az előző üzenetembe nem fért (gprs mód): Ha próbálkozol érdemes a Layer Comps (Réteg kompozíció) lehetőséget használni. Így egy dolog variációit könnyebben áttekintheted.
    Ha arrébb tologatsz részleteket az nyomon követhető a pozíció tárolásával. Betűtípus váltás, átméretezés esetén másolt rétegeket használj, mert azt nem tárolja!
    Az ötlet jó, én még dolgoznék rajta. Úgy két napot - átgondolással együtt. A következő meg már csak rutin :))
  • VRSDM
    [b]CONTEST

BONTSD FEL!
    Bonts szét tárgyakat, és mutasd meg az abszurd belselyüket (kiscsibébe tollpihe, narancsban körte stb.
  • NessieGraf
    Talán ha a plakát nem keret lenne, hanem az ajtón, a nyilak kevéssé befolyásolnák a dolgot, bár azok pont jól vannak elhelyezve.
    A plakátot és szövegét tedd smart objectbe, aztán dönt és görbít (azaz skew és custom warp)!
    Viszont a plakáton használt betűtípus mennyiségtől és egymáshoz illőségüktől egy vak nyomdász is elsírná magát.
    Próbálj egy, vagy egy nagyon durva és egy nagyon szolíd betűtípust használni egyszerre.
  • NessieGraf
    Jó. A második helyen jött csak be. Én a kép közepén gondolkodtam el. Megpróbálnám határvonal nélküli átmenettel. Akár úgy is, hogy kicsit a témák egybefolyjanak, ha a két oldal a téma. Nincs pozitív negatív nélkül és fordítva se, mert egyet nincs mihez viszonyítani.
    Az elrendezés így európai szemmel a negatív töltés felé haladást sugallja (balról jobbra nézve). Ha a valóság haladása és az általad ábrázolni kívánt egybeesik, hagyd így. Ha a pozitív töltés felé haladnál, azaz megfordítanád a valóság folyóját szíved szerint, fordíts a képen is.
    Holmi bútordaraboknak sem lesz jelentőségük. Hiszen a valami mindig valahol történik, vagy van - és az istenek is reggeliznek!
  • Benc16
    hehe izgi lett :D
  • RaZoK
    :D
    Szerintem is jó lett...tetszik, hogy ilyen szétszort...
  • PJack
    persze, énis csak játék szinten szórakozok vele :)
    megaztán úgysem tom kirakni :D
  • Code92
    régebben én is elvltam vele de csak játék szinten :D
  • soma62
    Sztem jó grat!
  • braaa
    először az ajtóra raktam, de ugy nem tetszett, ugy került a sarokba...
    ezen mondjuk nem akarok javitatgatni már soha semmit... ...majd az előszoba banner volume.2
    ps. szerintem jó az. meg elég is.
  • droidika
    ...az előző bejött, ez is! (kivéve a Ps feliratot, ez a rövidítés dolog még mindig nem tetszik, de tudjuk be annak, hogy maradi vagyok)
  • PJack
    pontosan én is ezt akartam mondani :)
  • BlackShadow
    tetszik :) nekekem mondjuk jobban tetszene ha az egész kép kapna perspektívát.. mintha minden a falakon lenne :) ps topik az ajtón lévő plakát, az ajtó mellől jönnek a nyilak a falig stb :D így kicsit elüt számomra a dolog
  • braaa
    worth1000 előszobába bannernak
    egyszer már kinnvolt egy rövid ideig ennek az elődje, pár dolgot javitgattam rajta, meg ráraktam egy ps logót, a keret ötletet meg RaZoKtól nyúltam a bannerműhelyből, (nem lett olyan rossz szerintem....)
    Vélemény??
  • VRSDM
    este rakok ;) 9-10 fele, ha valaki kedvetkap akkor addig tegye meg
  • Kicsikiraly
    igen ez egy célzás volt arra h legyen új contest :D
  • Kicsikiraly
    na ki akarom próbálni magam egy rendes nagy képnél :D ötletem az nincs úgyhogy várok köv. contestig :D
  • PJack
    á, elég népszerű még :D
  • Code92
    elég nyers téma.........de nice work
  • PJack
    nemtom miért, de az utóbbi időben sokat unatkozom és fanatizálom a rubik kockát (:
  • soma62
    THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • RaZoK
    ugyan már Peti...
  • seytanisi
    Én kiretusáltam volna a sarkot, mert az olyan lebuktatos egy kicsit, meg az a mögötte lévő szekrény is kissé illuzioromboló, valami mást kéne odatenni, vagy nem tenni oda semit mondjuk akkor meg lehet h beleolvad a csaj a fehérbe
  • BlackShadow
    tán itt.. , vagy itt :)
  • NessieGraf
    Bocsi! Van olyan hely - az ittenin kívül - ahol megnézhetem a képet? Mert itt az oldalon csak föntről a lányok háta közepéig jön be nálam.
    A részeket megnéztem külön, érdekel mit hoztál ki belőle.
  • NessieGraf
    Hiába, nem mindenkinek egyformák az őszi hétköznapok. Szerencsére. Nekem tetszik.
  • NessieGraf
    Én levenném a feje körül a narancs árnyékot, de legalább halványabbra, mert így túl kontrasztos. Aurának meg keskeny.
  • Icey87
    Itt egy őszi képem, nem olyan rég csináltam, hát igen, ez is minimal...