41998
-
Dénes é #13284 szerintetek milyen lett? most először csináltam ilyet.
-
#13283 Ha már itt az 1perces képeknél tartunk, akkor itt van tőlem is egy:
-
#13282 Ha ez a domborítás árnyéka próbáld a sötétet color dodge-ban. Fényszög állítással: ???/60 hoz sötétebb tónust, nedvesebb, üvegesebb hatást. -
#13281 Menj el lottózni isCsak hülyülök. Igen, tényleg sok lett az árnyék -
#13280 aham -
talán sok az árnyék? -
#13278 Na ez télleg jó lett -
#13277 Jaja. De gondolom ebben is el kell találni a színeket, hogy így nézzen ki, mint a képen. Mondjuk az 2 másodpercnél nem több -
#13276 na ez qrvajó! -
#13275 ennyi -
#13274 Sztem is sötétebbnek kellene lennie. Így tényleg valami ketchupra hasonlító szósz. A Blending options helyes álligatásával elég jó és valóságos színű vérfoltot lehet létrehozni. -
#13273 ha ez vér akar lenni akkor legyen valami alakja meg szine is, mert igy egy kecsapos kenyér földönhagyott nyoma :D -
#13272 De a filmekbe így néz ki -
asszem sötétebbnek kellene lenni :-) -
#13270 Üveghatáshoz: ha a réteg kitöltöttségét módosítod. A rátett stílusok nem változnak tőle. Jó példa: Az akciók -> text effektek -> clear emboss (kb átlátszó, domború). Nemcsak szövegre működik. Nem csinál új réteget, de stílustörléssel visszakapod az eredetit. -
#13269 Koszonom :) -
#13268 a brush választó ablak jobb felső tetején, van egy kis apró jobbranyíl, arra viszed az egered és előjön az összes "presets/brushes" mappában lévő ecset. ott válaszd ki a véreset és hajrá. -
#13267 Hogy adjam, hozza? betettem a mappaba de hogyan? :)
Az uveghatast hogyan kell csinalni? -
#13266 Unatkoztam, szünet van az iskolában, itt az eredmény:
-
raymond01 #13265 köszi szépen -
#13264 Vér -
raymond01 #13263 Vércseppeket próbálok vhogy létrehozni, de nem nagyon jön össze nem tudna vki segíteni!? -
#13262 Fasza a banner. (nincs sok időm, azért csak most :P) -
#13261 pl ilyen texturaval :) -
#13260 Király a banner -
#13259 Ne zavartasd magad emiatt. Próbálj ki mindent. Minden visszavonható, átalakítható. Végső esetben: csinálj másolatot az eredetiről (a doku felső csíkján a jobb klikk), és dolgozz azon.
Minden ablaknál van jobb felső sarokban kicsi háromszög. Nézz be oda is, sok meglepetést találtam már így. -
#13258 Smart object: Többrétegű psd kijelölt rétegeit egyetlen rétegként kezeli a ps. Ez a réteg méretezhető, dönthető, görbíthető. Tehető rá stílus, alkalmazható réteg mód (pl. multiply).
De!! Főleg!! A tartalma bármikor szerkeszthető, ha duplán kattintasz a layers ablakban látható kis képre. Külön fileként nyílik meg, az utoljára mentett változatban.
És!!! majdnem olyan jól méretezhető, mintha vektoros kép lenne. -
#13257 Nekem magyar progi van de semmit nemtudok benne mi mire jó mert a súgó ugye angol :(
Nincs valami oldal MAGYAR nyelven persze ahol leirják frakon hogy kell használni a progit? -
#13256 Braaa most találtam meg az üzenetet layer comps: összeraksz egy képet, csinálsz róla ilyet (egy rétegnél nincs értelme). Átalakítod, arról is.
Tudja: stílusok, pozíciók, réteg láthatóság/átlátszóság.
Jól használható kétoldalas pl. szóróanyag esetén is, vagy ha vkinek több változatot akarsz megmutatni. -
#13255 Nem másfél órás. A ködös háttér rétegre másolása összerakosgatva ügyes maszatolással elfedheti ami ott felesleges.
A lény lábánál levő tábla eltüntetése macerás lesz, bár megpróbálhatod a patch és a healing brush eszközöket a nagyjához. -
braaa #13254 Ambrósia verzió 1
Ambrósia verzió 2
lehet csere tőlem, majd vrsdm dönt -
braaa #13253 a banner nagyjából: a legalsó layer egy papír texture jpg, azon vannak a dolgok multypli-ban, + azok kimaszkolva -
raymond01 #13252 Éretem köszi akkor lehet próbálkozok vmivel! -
#13251 Aha, mindenki csinál a contestekre képeket és azt be lehet rakni. De nincs olyan hogy 1. hely meg 2. meg stb. -
#13250 braa ha nem irsz semmit már az is jobb, csak azért h irj ra valamit ne irja ra ilyen összenemcsengő, fura solgot :).
-Képek... művészek... kritikák
-jó"munkás" emberek képei XD
-
raymond01 #13249 hi
Nem rég kezdem el photoshoppal ügyjödni, és nagyon bejött a dolog! Tudna nekem vki mondani bővebben hogy mi ez az "Építsd fel a saját városod"!
Mindenki csinál a kategóriában képet és be lehet küldeni!? -
#13248 Vagy effekt. Mindegy, nagyon jó lett. -
#13247 gondolom pattern, vagy rámaszkolt egy papírt :) de majd megmondja :D -
#13246 Tényleg nagyon jó lett a Banner. Mekkorának is kell lennie a Bannernek ezen az oldalon?
Hogy csináltad, hogy úgy nézzen ki a cucc, mintha papír lenne. -
braaa #13245 "Kurva jó lett a banner..." beteg vagy Ambró, vagy mi van veled?!?!??
mondj valami jót aztán máris javítom...de tényleg.
(jólvan a lenézzük az tényleg hülyén hangzik, de hát ez van)