41998

photoshop-banner.jpg
  • sztyui2
    Mér nyal segget? Már nem azért, de ő legalább csinál képeket, nem úgy, mint pl. Dzsuvajoe. És asszem a képkészítésről szól a fórum, nem az osztásról. Nem értem, mért nyal segget Bexter?
  • Dénes é
    így kicsit hülyén néz ki hogy csajnak nincs lába, de ezt leszámítva jó
  • sztyui2
    Na itt van még egy, és mostmár megnyugodhattok, abbahagytam a ProStreet-es képek készítését, csak kellett egy új háttér:
  • VRSDM
    azért van ott a delfin mert nem kell realitás talaján mozogni azértna :]

a szövegesre meg irj amit gondolsz, minden jólesz sztem, de a csaj fejénél ahol bomlik több bomlást tegyél (overlay blending asszem, vagy hogyvolt a tutorial filmben) szóvla ne legyen ennyire vonalszerű a bomlás.

bexterre visszatérve meg kb. azt tudom mondani amit eddig. (seggetnyal) :D
  • sztyui2
    Sztem nem olyan szép, hogy így elkülönül.
  • Dénes é
    akkor ok
  • Bexter
    azt tudom, direkt hagytam ig yhogy elkülönljön a keret meg a kép, a szokásos fehér csikomat nem raktam be mert azzal vacakul nézet ki
  • Dénes é
    így második ránézésre egy hibát találtam legalábbis ami nekem bántja a szemem.
    a felirat háttere(fekete) nem passzol a fa alatti földes rész színe
  • Bexter
    "nincs kanál" ez a válaszom rá :)
  • Dénes é
    komolyan mondom én is ezen gondolkodtam hogy ez most mi, de ennek ellenére szép lett
  • sztyui2
    Szépnek szép, de nem értem, hogy hogyan kerül a fa fölé a delfin
  • Benc16
    erre meg xsak aválaszom. k*va jó O.o grat nagyon szééép :P
  • Benc16
    grat szépf :P
  • Bexter
    [center]
  • sztyui2
    Itt van még egy kép. Szünet van, jön az ihlet izombúl:
  • sztyui2
    Hopsz ezt másr írták előttem, csak nem frissítettem. Nincs ötletem mit kéne odaírni
  • Enosh Chan
    pomnt azt kerdezte mi legyen :)
  • sztyui2
    Jó a képEsetleg egy felirat?
  • Enosh Chan
    Nekem hirtelen Narutobol az Uchiha klan kiirtasakor amit mondott Itachi Sasunak.. If you want to kill me, hate me, detest me... -jutott eszembe
  • Benc16
    mint tudósok photoshop részén, kérdezném, hogy nem tudtok helyet honnn tölthetek le ilyen betűtípusoknak a stylekat, azaz van ott a hatásoknál ilyen egyből készenlevő kinézetek, és oda szeretnék csinálni meg betenni, de hogylehet azt is ha leírnátok megköszönném.

bbMaister
  • ppk
    talán iwiw.hu ? :-)

nemtooom :-)

attól függ ki ez a csaj, vagy mit akarsz ezzel a képpel megmutatni
  • Senkkik
    http://img113.imageshack.us/my.php?image=breakingapartgirlyx4.jpg
    Alulra szerintetek mit kéne rakni/ írni?
  • braaa
    két A4 + cellux
  • sztyui2
    Jaja. Wazzeh. Láttam, hogy gyerekek rajzolták a cuccosokat, és nagyon gyér volt az összes. Már csak egy akadály van: Ki kéne nyomtatni A/3-asba, és holnap nem dolgozik senkiÉs szerdán kell leadni. Valahogy meg kellene oldanom ezt a problémát, de még nemotm hogy lesz. Meglátjuk...
  • braaa

(ja, ahogy shadow mondja, görbits rá mindent rendesen, mert az iskolai felirat naygon kilóg...
    ...nemtudom hova jársz, de ez a pár javítás aztán szerintem lenyomsz mindenkit a sulidba a képeddel )
  • sztyui2
    Egyébként sztem nem is világi könyvtári, nem is iskolai világi vagy mittomén. Sztem azér van ez a szöveg, mert az "Iskolai Könyvtári Világnap" azt akarja jelenteni, hogy az Iskolai könyvtáraknak a világnapja.Tehát az iskolák könyvtárainak a világnapja. Más értelmét nem látom. Jó szar szöveg
  • sztyui2
    Szted én vagyok ilyen balfasz, hogy ilyen szar szöveget találok ki? Aszonták ezt kell ráírni. Én se látom sok értelmét, de ez van. A szövegen kívül nem tudsz belekötni semmibe? Ha ez így van, akkor nagyon örülök, mert jó a képem, a szöveg meg nem rajtam múlik.
    Addig is, hogy örüljön a nép, itt van még egy képem, amit most csináltam:
  • dzsuvajoe
    FIgyelj mar oda h mit irsz le vaze: Iskolai könyvtári világnap... most világi könyvtári vagy iskolai? Ennek nincs semmmi értelme...
  • Enosh Chan
    Bocsass meg, hogy en regen lattam es szetrohogtem magam :)
  • ppk
    ez kb 5éves
  • ppk
    A Pannon Gsm uj logoja? :-)
  • sztyui2
    Még javítok a szövegen, mert sokat szenvedtem vele, de nem sikerült normálisan megcsinálni. Nem lett túl nagy az "Iskola" felirat?
  • Enosh Chan
    XDDDD
  • Shadow_THH
    kurvajó!

megjegyzés: vigyázz arra, hogy ne ismétlődjön semmi (például az a maszk) ill nem jól ferdül a könyvön a szöveg teljesen)

amúgy tényleg kurvajó
  • sztyui2
    Ha valaki kíváncsi ra, akkor megmutatom, hogy eddig itt tartok a könyves pályázaton:
  • rooney8
    Hú de sok vér vanik itten
  • Dénes é
    az se egy rossz ötlet :)
  • Dénes é
    logonak csináltam
  • Bexter
    Sörnyito és bicska egyben :)
  • PyRex
    jó. ezmiez?