41998
-
#13375 -
#13374 Aláírás :D -
#13373 először énis azthittem hogy bálna, csodálkoztam is, h mét van dolphin alá írva :o -
#13372 okés..
szal a képen az nem tetszik, hogy a szinezet és az árnyék tök olyan hatást kelt, hogy a Bex delfine egy bálna -
#13371 az egész cécót töröltem ami a bálnás rész körül volt. nem ellened akartam véteni. ha így történt elénézést. fogalmazd újra és bennthagyom :] -
#13370 nekem továbbra sem tetszik valami a képben, az indokom meg törölték -.- -
#13369 #13366:Jó lett a kép!
#13351: A könyves képem 24 layer
#13341:Itt a bolgygó képe, ami a szemüvegben van:bolygó
Sztem eléggé éles, nemtom mér lett ilyen homályos a szemcsiben. Biztos a transform miatt. Meg álligattam is egy picit a Blending options-ban, mert ha csak úgy berakom, akkor meg nagyon úgy tűnik, mintha nem a szemüvegről tükröződne vissza,hanem csak úgy a szemüvegen rajta lenne az a kép. Tehát nagyon gagyi hatást keltett volna, ha úgy hagyom. -
#13368 nyitsz egy 1*2 pixeles átlátszó lapot.
az egyik kockát (teljesen mindegy meiket) bepixelezed feketére (vagy amilyen színűre szeretnéd).
utána edit>>define pattern. éskész :)
btw köszi :) -
#13367 ezt a csíkozást mivel csináltad rá? amúgy jó lett -
#13366 öhm énis unatkoztam. az október 23.-ai forradalom 51. fordulója alkalmából -
#13365 bazmeeeg
nemtom hogy csinálod de ez ***** yóz (yYy)(YY)yY(y) -
#13364 Akartam nektek linket küldeni, de majd egyszer... -
#13363 ezt én értem, de "elfoglalsz" 4üzenetnyi helyet... mind1, egy hsz-ben szokás. -
#13362 Úgy lesz, bár az üzi végén mindig ott van, kinek, mire írtam. -
#13361 Enyémet már priviben írta :-) -
#13360 jolvan, darwin evolúcióját befejelyztük :]
NessieGraf - Egy üzenetbe foglald a mondanivalód, és ird a külön részek elé hogy hányas hsz-re megy, mert ez így elég bosszantó. Megértésedet köszönöm. -
#13351 Amugymeg nem gáz a 2-3 kép öszevágása én is azt csinálom, csak néha 8 képből jön ki a végeredmény meg 20 layerből :D -
#13347 Én a keretet ezüstös, vagy platinás matt fémszerűvé tenném, de nem túl világos árnyalatra gondolok. Nekem a fekete kicsit agyonnyomja a képet.
Ami egyébként messze több mint kép. -
#13346 Ez nagyon király! Olyat üt, amilyet kell. A gerilla reklámok királya lehetsz, ha így folytatod. -
#13345 Az apróbetűs rész rotája nagyon kell. A maszkot esetleg színezd át, mert összképileg jó helyen van.
Az ISKOLAI szó felírása kicsit kilóg a stílusból. Esetleg próbálhatnád krétafelirat-szerűbbé tenni. A háttér (könyv) lambériázott mintázatú. A kréta szöveg lehet olyan, mintha megtörne a fugákon?
Amúgy nagyon jó. -
#13344 Ha a domborítás/térhatás akkor jó. Ha sörnyitóval kombinált konzervnyitó, akkor kényelmetlen fogású lehet :)) -
#13343 igaz, lebeg, mert könnyűvérü csaj vére :-)
jo az ha lebeg, mert mondjuk tegyük fel üveglapon van, de akkor meg az alatta lévő papír nem smakkol :-)
na ezen még dolgozom, mert ennek lebegni kell:-) -
#13342 kivételesen egyetértek. -
#13341 dzsuvajoe, miért zavar hogy összerak 1-2 képet, és az összetéve jól fest?
a véresen az árnyékra ne legyen ennyi distance, épphogy csak, nem akarjuk hogy lebegjen az a vér
a szemcsisnél látszik hogy a ficak egy csúcsmasinál lett fotózva, viszont a bolgyók nagyon homályosak... :/
az nfs-esnél tedd a nőt a kocsi mögé akár, lábat meg találsz akárhol :] -
#13340 Akkor csak neked, csak most itt van egy másik:
Szemuveg+bolygó
Szemuveg+bolygo -
#13339 a képlinknél megbukott már a dolog :-)
nekem ugyanis nem tölt be semmit innen; http://kepf.extra.hu/pic/1193090150_szem%FCveg+bolyg%F3.jpg
lehet ékezetesen töltötted fel a képet, nem? -
#13338 Na csináltam még egy képet. Ha nem lenne jó, akkor fogjátok rá az éjszakai órákra:
-
#13337 Pfff, de jogos -
Dénes é #13336 most mit mondjak erre? lehet hogy 200 kiló vagy és akkor azt mondom hogy jogosan mondod -
#13335 szexis? Nekem nagyobb mellem van vaze, -
Code92 #13334 :) naja -
#13333 Legalább nem szalad el, mer a lábai be vannak betonozva -
Code92 #13332 szexis az a csaj aki félig bele van olvaszta a földbe ^^ :D -
#13331 Jó a megérzésed Egyébként 3 kép és kész. Igazából a legnehezebb feladat az volt, hogy 1280x800-as felbontásra állítsam, így a tetejét a képeknek ki kellett pótolni, az első képnek meg le kellett szedni a két oldalát. Tényleg nem szenvedtem vele sokat, hiszen ezek már alapból hátérnek szánt (gyári)képek, amik sztem kurva jól néznek ki, ezért elvileg nem kell rájuk semmit tenni. Én csak egy kicsit tuningoltam rajtuk, hogy azér mán mégiscsak saját készítésű kép legyen a hátterem. A csajról meg annyit, hogy nem akartam leszedni valahonnan egy ribit, mer ez a csaj is "gyári" NFS-es csajszi. -
#13330 És ha igy van? :) -
#13329 nAGYON ROSZ H A CSAJNAK ELTÜNIK ALÁBA, ILL ENGEM AZ IS ZAVAR HA CSAJ FEJE ÁRNYÉKBAN VAN.bocs capslock volt ninc skedvemn ujrairni. Meg elég randa is a csajszi. mutatnal sourcekat? mert van egy olyan erzesem h osszevagtal 2 képet és kész... -
#13328 -
Dénes é #13327 XD -
#13326 Nem tudtam mért csuklok. Szégyeljétek magatokat :D -
Dénes é #13325 nem bexter nyal segget, hanem vrsdm persze csak képletesen :))