41998
-
#13438 Próbáld meg itt -
#13437 a kéz alatti árnyék fasza már:)
de nekem fejjel sokkal jobban tetszett ,ugy sokkal hatásosabb volt akép ,igy nincs benne pláne szerintem. -
Midas #13436 Hello tudtok vmi oldalt ahol el lehet erni jo designereket weblaphoz kellene.
Thx. -
Pedrosz #13435 Mondjuk így?
-
braaa #13434 szerintem baromi reális lett, grat. ja hogy az sószóró?/?!! én meg valami pezsgőskupakos/parafadugós/izés nemtudomminek néztem... az árnyékot meg te tetted rá? anélkül hatásossabb lenne, mármintha csak a ruháknak lenne árnyék fejnek nem, szerintem -
#13433 a fene en meg szenvedek mopndom miert nem akarja megfogni de akkor azert :) koszi szepen a segitseget -
#13432 nem eliptical tool-al kell, pen tool-al húzol egy ívet, és arra csináld. -
#13431 Sziasztok hogy a turoba tudok egy korivre irni szoveget?? Mert megcsinalom a kijelolest az eliptical toolal ramegyek hogy szoveget akarok de semmi valakinek otlet?? -
#13430 köszönöm -
#13429 wacomnál. A6os kerül 22.000-be az meg használhatatlanul apró, A5ös méret már állítólag jó, attól függ szeretsz-e nagy ívekben rajzolni. de a wacom A5ök, már 40.xxx től fölfelé vannak, az A4-est így már meg sem érdemes említeni a magyar tárcákhoz viszonyítva... szóóóval, wacom tényleg a csúcsok csúcsa a táblák között, nyomásérzékeny, minőségi, 1xxx vonal / inch, esetenként dőlésérzékenység stb.
én most vettem kb. 2hónapja, egy Trust TB4200-at (a4esnél még nagyobb picivel), 512 szint nyomásérzékenység, 1024vonal/inch pontosság, az új driver-el (gyártó honlapjáról) már tökéletesen kompatibilis az új cs verziókkal is, a tábla, nagy, gyorsan reagál, van mellé egy rádiós egér de azt nem használom, (minek ha van a megszokott régim) usb-n csatlakozik, külön áramforrást nem igényel, a hegy 2hónap használat alatt nem kopott meg szemrevételezés alapján, a nyomásszinteket jól érzékeli, 2db mini AAA elemmel megy, egy a tollba, és egy az egérbe, ha azt is használni akarod.
ha gondolod a galériámba vannak 1-2 vele rajzolt képem a ps-es résznél a vége fele.
én tökéletesen megvagyok vele elégedve, hiába hallok rossz szájízű véleményt attól akinek már volt trust tablett-je.
a wacom biztos mérföldkövekkel minőségibb, de kezdésnek szvsz felesleges egyből beruházni egy olyanba, lehet hogy fél év alatt megunod.
remélem elég részletes voltam, ha még valami érdekelne akkor privátban.
ja és az enyém az 23.347HUF volt, futáros házhozszállítással. 4nap alatt megjött. -
#13428 jóóójez :-) -
#13427 Amikor a gépteremben leáll az élet és kitekintek a világra: link -
Pedrosz #13426 Az eredeti képen nem látszi árnyék a falon, eltekintve attól a kevéstől a bal könyököm alatt. Majd lehet még alakítok rajta. -
a srác eredeti árnyékát kéne összehozni az általad készitettel ,nagyon elüt egymástól a kettő -
Pedrosz #13424 Dolgoztam még rajta egy kicsit.
-
#13423 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem , milyen digitalizáló táblát érdemes venni?
A5 v A4 méretet szeretnék és h PS-el 100%ig működjön.
Ugytom hogy Wacomot érdemes ,de abból is melyiket?
Köszönöm a válaszokat!
(jah és ne legyen egy vagyon:) ) -
#13422 szóval sószóró :] ezen gondolkoztam mióta beraktad :D
[apro][right]embró meg írkálhat felőlem magával paszik ki, jah és köszönöm, most keltem és rég nevettem ilyen jót reggeli sulibamenet :D -
#13421 13384 difference mód -
Pedrosz #13420 Ja, és az ötlet a Photoshop Top Secret DVD #3-ról származik. -
Pedrosz #13417 Köszi! A cimke .jpg. Ami a legnehezebb volt, és a legtovább tartott az a sószórónak az "újraalkotása" volt azokból az apró darabokból, amik kilátszottak a kezemből. (ez meg is látszik rajta szerintem) Ja, igen, tequiláztunk. -
braaa #13398 baromi jó!!!!
(a worth1000re én is próbálgattam már az invisible world-re, de azok elég szarok lettek... a cimkét rajzoltad vagy jpg-t vágtál be? meg a pulcsi rojtja is baromi valóságos lett !!!
((szerintem van olyan szó avval)) -
#13394 Köszi:D igyis ugyanugy jo:P -
#13393 13390 - tetszik :D
13388 - ha msnre és nagyban akarod akkor 900*900ba csináld az msn szabvány méret
13385 - szaggatottat legkönyebben adobe after effects-el, kép mérete meg suggallja a kép stílusát is. nagyban dolgozok (3000*4000 körül) aztán a legvégén alakítom ki a végleges formát.
-
#13392 Itt az eredeti!
És elöször ez volt ->
De jobban áll msenen avval a fénnyel!:D -
#13391 Amikor pici voltam oda nem akartam beesni :D
mostse :D -
BladeW #13390 keep falling
-
#13389 Ahhoz képest, hogy MSN képnek szántad, kicsit nagy lettGrat. Nagyon jó lett, bár nemtom, hogy azt a fényt én oda tettem volna-e scofild feje fölé. Azt leszámítva nagyon jól sikerült. Honnan csórtad ezt a képet? Nekem is kéne -
#13388 JAJA zsir! Énis unatkoztam összedobtam egy msn képet->
-
#13387 lol ez állati jó! :) -
Pedrosz #13386 unatkoztam délután
-
#13385 van egy nagyon jó ötletem okt. 23-ra, olyan kérdésem lenne, hogy szaggatott vonalat mivel tudok csinálni? másik kérdés h általában mekkora képeket szoktatok csinálni? (pixel x pixel) -
#13384 Nem tudjatok, hogy kell megcsinaln iazt a patternt hogy kis negyzetek legyenek viszont az amit befed a negyzet azt ne befedje hanem invertalja? -
raymond01 #13383 már vágom, köszi -
raymond01 #13382 Minden tördelt rész külön réteg vagy egyben az egész? -
janos12 #13381 Hát....én csak polygonallal kivágtam és kész:) Aztán meg külön layer, blending options, drop shadow és kész. -
raymond01 #13380 hi
Janos12 képéhez hasonlót szeretnék csinálni #12938
Mármint csak a törést, vagy repedést, legalább is hasonló hatás keltése lenne a célom!
Nem tud vki leírást erről vhol hogy hogyan lehet ezt megcsinálni? -
#13379 HVSC ifi játékosa lőni készül:
-
#13378 Kiderult, hogy megvan ^^ -
#13377 28 days later -
#13376 A betutipusmi? :)
#13374: :DD