41998
-
#13843 ne nekem köszönd, bexter nek :) -
#13842 Durvaa! -
JackMeadow #13841 Télleg elég faszás ez a banner, bex legalab rajött ha munkák leirva olyn furi :) works az má faszább:)mondjuk én lehet h egy kis levelst nyomtam volna rá mert elég fakók szvsz a háttér szinei -
#13840 Hali!
Lenne egy oan kérdésem, h az megvalósítható lenne-e hogy van egy matrix-kódos háttér, és valakinek az arcát belerakni úgy, h a kódokból rajzolódjon ki?
Mert ezt szeretném megcsinálni, dee nemtom h milymódon csináljam megg...
5let? -
#13839 na ez a banner k. jó lett -
#13838 -
#13837 mindjrát kisebbre veszem... :) -
#13836 szóval én bexterére savazok. az jobban tetszik.
2-0 ha változik akkor cserélem.
[center]BEXTER - SZEDD VÉKONYABBRA MERT KILÓG ! -
#13835 #13828 - bocs de nem tetszik... nincs rajta sok munka.... :D
#13829 - ez már más :D (+ értelemben) -
JackMeadow #13834 Nekem tök mindegy csak azert csinaltam hirtelen valamit h ne üresen aljon mert igy nem vicces. sztem döntösn aforum
u.i.http://images.netbag.hu/20071104/14015378585.jpeg] egy kis diszela bocis -
#13833 szabvány nem nagyon van sg-n, anno a legelfogadottabb 750*220 volt ha jól rémlik
de manapság már mindenvan. annyit mondok csak mindig hogy ne legyen nagy. ha lehet minél kisebb, nagy akkor legyen ha feltétlen indokolt.
most akkor megint az van hogy van 2hétre előre bannerünk :] berakjam első héten a bociost, köv. héten meg bexterét? vagy legyen szavazás? ezt a két alkotó találja ki. -
JackMeadow #13832 Nekem 8 csak rosszul hívod már 100accora... -
#13831 Erről hoszasan leheetne vitázni, nem mindegy hogy hívom? -
JackMeadow #13830 EZ banner nem header, headje egy honlapnak van ez nem head -
#13829 [center]Beállnék a header sorba :)
-
JackMeadow #13828 Nesztek:) nekem teccik ilyesmi hangulat meg sosem volt :)
-
#13827 Mondjuk ha ilyen commentbox kép van benn akkor hasonló stílusú banner is kell. -
#13826 Melyek a hivatalos header méretek it sg-n? -
#13825 bannert csinálj ;) és az lesz bennt -
#13824 A bannert nem látom, de commentbox képet csináltam, szetm cseréljük :P
-
#13823 amgammal = magammal -
Csináltam egy kis képet amgammal, szvsz nekem tetszik... :P -
#13821 muszaj (jo bocsi nem szolok bele :D ) -
#13820 Köszönöm, de majd jól elküldelek a FilePostára, legalább megnézed, mi az.
A rövidítésért meg bocs, de ha látnád az estéimet, megértenéd. -
#13819 visszafele néztem a hsz-eket, és akinek a galériájába volt banner azt tettem be ... a sors fintora volt csupán. elvileg akkora amekkorát akarsz. de ne legyen szélesebb az oldalnál. és ne is legyen vastagm 200-300 pixel. 400csak szükséges muszály esetekben... de ezek csak tanácsok :]
ne úgy ird pls hogy bann mert az a bannolás kidobás szóra asszociál (engem)
felteszed bárhova képfeltöltő site-ra, belinkeled ide, és én meg majd jól berakom
/akár az sg-s galériádba is teheted. -
#13818 Yo. Innen ugye a csapat színvonala elindul felfelé? Az előző bann esetében a legnagyobb hiba az volt, hogy iszonyúra sikerült a homályosítás. A rétegen az effektlista megnyitása melletti körön jobb klikk - scale effekt. Átméretezés után nem árt, mert a PS nem mindig pontos.
A mostani bann hibája szerintem az, hogy akit illet színvonalasabban kéne utálni. Az ő szintjénél itt mindenki sokkal különb!
Témaajánlat: hogyan cikizz valakit képileg - elegánsan!
Kérdés: mekkora lehet egy banner? (horizontlisan px / felbontás) Ha csinálok, majd úgyis elmondjátok, az ovisok hogy rakhatják fel... (mer a képfeltöltés olyan méreteket ír, hogy arra kifér kb. a P) -
#13817 talált. -
#13816 a tablet az ugye rajzolós tábla? -
#13815 a naplemente van fotóból. cutout filter-el. többi meg tablet -
#13814 jaaa hogy ez rajzolt :O azt hittem egy rendes kép lett átalakítva -
#13813 amennyiben egy rajzolt alak lehetek én akkor igen :D -
#13812 jó kép
te vagy rajta? -
#13811 közkívánatra, a következő alkotás kerül be a banner helyébe
nekem meg végre szabadidőmet erre fordíthattam...
[center] -
#13810 Nem lehetne a szabályon modositani és valami szintet felálitani? -
#13809 Valaki cisnaljon mar valamit a bannerrel, 1. nagyon csunya(bocsanat), 2. iszonyat belassitja nalam az oldalt. -
#13808 -
#13807 Ok, kösz, megoldom... -
#13806 nha akkor én is összeröffentek egyet ,mert nekem is jobban tetszett az előző:) -
#13805 Lehet csinálok majd egyet. Addig meg nyelek :) -
#13804 szabály az szabály :/ nekem is jobban bejött az előző, ez lesz addig amíg nem csináltok újat, vagy nem kéri a készítő hogy vegyem ki.