41998

photoshop-banner.jpg
  • NessieGraf
    Most mi a kérdés?

1. Egyiken kijelöl, másol, másikba beilleszt.
    2. Háttérnek szánt képnél rétegre állsz, jobb klikk, aztán réteg másolat.

De ha egy képen van pl. falevél, és annak akarsz más hátteret, az munkásabb picit.
  • Kaptár
    Valaki
    Hogy lehet magyar photoshop-ban egy képre egy másik képből hátteret beilleszteni?
  • NessieGraf
    Igen!! :))
  • The Garrett

ha erre gondoltál, akkor ez volt az évezred poénja :D:D:D komolyan mikor leesett ( 2. olvasásra :P) lefordultam a székről! :D
    /bow
  • Kovács legény
    ;)
  • MikX
    Kösz szépen a segítséget, így már menni fog asszem... csak nemvok túlontúl profi, és nemtudtam hogy álljak neki, dee így már asszem menni fog...
  • NessieGraf
    Te voltál a gyorsabb! És teljesen pontos :-))))
  • NessieGraf
    Nem hibázott! Csak ezek a mai razfilmek ilyen stílusúak. 10 évvel ezelőtt a vakond nadrágja volt menő. Még most is megnézném, mert jó volt a sorozat.

De kedves braaa! örülök, hogy sikerült egy ilyen jó megfigyelővel találkoznom! És néha tényleg sokat segít, ha leülsz és elgondolkodsz rajta.

Az előzőleg feltett képem nem tetszett. Asszem így jobb:
  • Kovács legény
    A lényege ,hogy a manga stilus egyértelművé teszi hogy mostani a kép. 10éve rajzoltad volna ,amikor még nem volt PS akkor most "retronak" hívott Kisvakondot rajzoltál volna.
    Ügyesen rajzolsz,van még mit tanulnod ,lehet még belőle valami ha nem szar mangákat rajzolsz.

Azthiszem erről volt szó:)
  • braaa
    ez a NessieGraf kódolás...
    ...először meg kell fejtened hogy megtudd mi a hibád...
  • Shadow_THH
    aha ok nem értem

nem de thx
  • NessieGraf
    Ari, de ha nem mondod, hogy most, a kép stílusából kiderül! Ha 10 évvel hamarabb lennénk a vakondnak lenne új ruhája. :)))

Te kérdezted múltkor a rajzfilmes animálást? Mert ilyen rajzkészséggel, jó témával asszem érdemes...
  • Shadow_THH

mosrajzoltam
  • zsolesz92
    Ha ma kezdtél el photoshopozni akkor ez még prá hónapig hanyagold. ha ügyes vagy akkor is hetekig hagyd még békén a tuningot.
  • NessieGraf

Banner, mozog, minimal.
    Kipróbáltam egy-két tippet, amit itt tanultam - tőletek! Köszi, tetszik.
  • Kaptár
    Da akár más is kisülhet belőle.
  • Kovács legény
    Nah ma egy kicsit szórakoztam a régi fotoimmal ,próbáltam kihozni belőlük valamit
    az egyik közülük:

és az eredeti:
  • Rockynhooo
    ilyen autot még ps-el is kár tuningolni
  • Bexter
    Nah akkor rosz helyen jársz :)
    Itt segitenek :)
  • Kaptár
    Valami jó tuningot.
  • Bexter
    Millio é segy képet lehet ebből kihozni :)
    Mondjuk szükithetjük a kört azzal h elárulod te mit szeretnél belőle :)
  • Kaptár
    Hello.
    Ma kezdtem el photoshop-al szerkeszteni ,annyira még nem értek hozzá,ezért szerintetek mit lehet kihozni a következő képből,nekem normális nemsikerült.
  • Bexter
    izé... ö...
  • zsolesz92
    Fasza a banner amugy. a photoshop feliratot miért színátmenetbe tetted? ;) a P betü alját megfogta a fekete :P
  • zsolesz92
    uaz, a monitoroddal van gáz
  • Kicsikiraly
    nekem a mostani banner nem tetszik annyira. vhogy a betűtípus nem bejövős. egyébként jó :) csak annyira kék meg fehér a háttér h a sötét vhogy nem illik ide, de ti tudjátok, döntsön a többség :)
  • NessieGraf
    #13855 Nálam is kb. egyforma.

Ha igaz, küldtem neked egy üzit, csak valami adatátviteli probléma is bejelentkezett, így nem tudom, sikerült-e?
  • JackMeadow
    ...
  • Bexter
    sztem ne piszkáld ugy tovább leszel velem békességben.
  • VRSDM
    nálam ugyan az a kettő. lehet a te monitorod túl fakó alapból.
  • JackMeadow
    Nézzétek így nem jobb a banner hogy van benne rendes mély fekete, meg nem olyan fakók a szinek valahogy igy tosztább sztem
  • Bexter
    Nah megjöttem, bocs h nem voltam modositani a képet de le kellet lőnöm pár társamat :D (airsoft)
    Thx dícséreteket, sztem annyira nem jó :P
    #13851 - én benne vagyok
  • JackMeadow
    Elég Faccányos lett
  • Benc16
    [center]Mi lenne, ha egy versenyt csinálnánk photoshoppal. Lenne pl. 5 kör és lennének zsűrik meg minden. Csinálok neki egy oldalt majd, hogy könnyeb legyen tájékozódni. Oda feltenném a képeket, a verseny kiírást mindent. Szeritnem beszéljük meg...
    bbMaister
  • VRSDM
    ja, amúgy mögé tehetnék még egy sima kódot, és "összefúzni szépen" hogy domborodósnak látszódjon, akkor lenne igazán olyan mint amilyet te mondtál. de az már nem munka :]
  • VRSDM
    na ittvan amit csináltam...
    ez volt az alap (vin diesel)
    color range-el kijelöltem egy fekete színt majd a kapott kijelölést kifestettem egy új rétegen feketére
    az alapképet zöldítettem hue/saturation-el
    [URL=http://www.sg.hu/galeria/1098005606/10980056061194190282.jpg]három mátrix kódos képet, rá "warp" oltam (ctrl-t) a nagyobb ívek mentén az alakra (és kifestettem feketére ami nem kell)[/URL]

majd color dodge-ra állítva a warpolt kódot ezt kaptam:
    [center]

több kóddal, jobban ügyelve a részletekre, persze jobbat lehet szerintem, 15perc alatt nem rossz. sok sikert ;)
  • MikX
    hátjaa, én vmi oasmire gondoltam, h van egy alap ien matrix kép, és abból domborodik ki az arc, érted?
  • NessieGraf
    Egy élmény ez a licitálás, jobbnál jobb képekkel! Nekem a tehenes is tetszik.
  • VRSDM
    így gyorsban ez jutott eszembe :D . amúgy én blending mode-al próbálkoznék, mindjárt megnézem hogy valami hasonlóra jutok-e amin van értelme egyáltalán kiindulni :)
  • MikX
    képre mondtam h durva, nem rád... :D
    Tehát... :D