PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

droidika
...nekem ami a szemem szurta, valószínû az amit írtál, hogy lesötítetted!(elvesztette a fényét)(nekem)
...a lökös látom már meg van! 😄
BEXTER:alaCOOL 😄 (NEKEM még a csajosok köré egy kis köd v. füst? ez így steríl!)<#eljen>

lökhárító 😛

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

hellnight
Jha asszem rájöttem 😄
Tényleg van ott egy kis hiba. Na majd korrigálom azt is 😊

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Bexter

http://bexter.hu Szép Fényeket!

hellnight
Még egy láma kérdés. Mi az a lökös? 😄
Nem ismerem én ezeket a rövidítéseket 😄

arra céloztam a lökössel hogy ha megnézed ferdén ál kicsit kellett volna rajta forgatni, mert ha ránézel a nekünk bal oldali lámpa és a lökös között kisebb a hely mint a másik oldalon tehát ferde sztem

életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)

hellnight
Természetesen elfogadom kritikádat. Mivel ez az elsõ ilyen autóm így értelemszerû, hogy rengeteg hiba van benne amikre sztem a továbbiakban figyelni fogok 😊
Mondjuk azt az "elsõ lökös" részt nem igazán értem mi akarna lenni 😄
A kilincseket direkt szedtem le, gondoltam egy ilyen "virtuális tuning" képen nem annyira fontos. A kocsi színét egyenlõre csak besötétítettem. Legközelebbit már sztem teljesen át fogom festeni vagy valami.
De köszönöm a kritikát 😊

Droidika: nem nagyon értem mit akarsz ezzel O.o

a rács nem olyan jó kéne egy kicsit látszódnia a krómon
magát a kasztnit látom színtelenítetted mert a króm lécek így nem króm lécek
kilincseket jól letísztítodtad
elsõ lökös ferde így nem álhatna
bocsi a sok kritikáért de sok vt-t szoktam nézni
ezeket építõ jellegûeknek szántam nem baszogatásnak

droidika
...én úgy gondoltam: van egy oldal, mint itt van rajta egy logo (amire majd én is készítek képet), és az alatt (fõmenü)kategóriákra bontva, (mittomén)brush, font, tutorial, gyik, help, képfeltöltõ oldal stb. és ezekre rákattintva, jönnének elõ (almenük) a töménytelen mennyiségû hivatkozások! (deviantart, dafont...)(ez az igazi segítség, áttekinthetõ, balgombkattintós, azonnalörülõs!) (amit te írtál, az mondjuk a segítség menübe való!)
...szerinted?
HELLNIGHT:<#eljen>(nemtom miért, de van egy olyan érzésem mintha máshonnan lenne odarakva az autó (talán a kontraszt) (de tényleg jó)

hellnight
Hmm hát akkor majd kijavítom 😊 😉

sztem naon durca csak kar hogy latszik hogy ugyan az a 2 felni foleg hogy ugyan ugy is alnak
Sas6
ELSÕ?!?! 😊) Szép nagyon!!

hellnight
Nah akkor ide (is) berakom.
Elsõ kocsituningom.
<<<Ilyen>>> volt
Ilyen lett

zsolesz92
nah mostantol én is cs3-mal tolom 😛

zsolesz92
vmiért olan érzésem van mintha most kezdõdne a XXI. század (tod az a müsor)

zsolesz92
nah eddig tartok a hüllõvel.
Sztetek mi legyen benne? Brushok, Fontok, mi kéne még? (jah ez még tényleg csak egy full vázlat lap, ne ijeggyetek meg😉itt

droidika
...jól néz ki! (haggyál a szövegnek területet, ne vágj le belõle, had mutassa meg magát, ha már 3D!)(kiváncsi vagyok, milyen lessz!)

Csori
még ugyan van mit finomítani rajta bõven van mit), de az elkészítés 5lete most született + a fejembe 😊 ez csak amolyan vázlat féle.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

JAG1
Lenne egy kérdésem. Hogy tudok egy layer-be, egy .gif alakot berakni?
Csak, hogy értsétek, mitha a logóm bal sarkára egy smile-t raknék be?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Shiwo
megjelenés alatt a szöveg megjelenését kell érteni 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ok, majd holnap.. illetve már elmúlt éjfél, szal ma majd ha felébredtem, és lesz hozzá affinitásom, akkor alakítok rajta.. mondjuk azon is filóztam, hogyha valaki keni-vágja a flash-t, akkor megcsinálhatná flashban, háttérben forgó ?-jelekkel, meg vmi látványosabb megjelenéssel..

droidika
... a szövegezésén feküdtem meg! nem azért mert nem jó (sõt), csak mert én mint láma, minden kérdésemet láttam! ("hmm, ezek már tudják mit akartam kérdezni")
"szemkiszúróbb": valami elütõs, de harmonizáló!

Shiwo
Edward Nigma, alias Riddler (magyarul Rébusz)..amúgy a forever-ben volt..

amúgy valóban onnan jött a design..nekem a kérdésözönrõl mindig õ jut eszembe..

Shiwo
mé ?

ha leírsz 1 lámának valami szakszöveget, hogy ezt meg ezt csináld, az elsõ kérdése ugyis az lesz, hogy "Mit ?!?"

szemkiszúróbb alatt mit értesz ? világosabb ?

BlackShadow
ez az egyik batman részre emlékeztet, mikor jim carry volt az egyik gonosz 😊 (kérdõjel volt a jele.. nevére már nememléxem😊)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

droidika
...<#nyes>...kész vagyok... (betûk színe lehetne "szemkiszúróbb")"mit?hogyan?"

Shiwo

750x231-es lett, mert idõközben elkezdtem rajta ügyködni, és más volt az aránya, viszont nem akartam torzítani, így csak nagyitottam picit..

droidika
...természetesen linkek (desing-al)! (ha már segítõ szándékkal csinálnál egy oldalt, akkor már ne keljen beirogatni a "mitishovamerrehánymétert"
EGY LINK MINDENEKFELETT! 😄 (hajrá Zsolesz) (és utána "azt" az oldalt kell majd belinkelni, mert úgyse veszik észre ill. elöbb kérdez mint néz!)

zsolesz92
Nah akkor fel is merül az elsõ kédés...
Linkek legyenek benne vagy elég ha egy felsorolás van, designolva?
Szal mit kértek ? egy jól kinézõ ps-es felsorolást, vagy egy alap html oldalt?
Én a felsrolásra szavaznék!😄

zsolesz92
Illetve akkor csinálom 1024*768ban (800*600as monitorral ne psezzetek 😄)

és 750*250 es bannerméret legyen

zsolesz92
800*600ban készítem az oldalt, hogy mindenkinek megfeleljen! szal 800 széles legyen monnyuk 500*200 de ebbe más is szoljon bele, mer foggalam sincs...

nem azzal kell foglalkozni
majd holnap kijavítom😛😛

droidika
...most nézem a legnagyobb gebasz pont a tûzgolyóval van! Hát az meg miért kék, ha azon a részen szürkének kellene lenni <#eplus2>
FSGH: ja, mert én úgy értelmeztem a "most csináltam egyet",hogy zsolesz-nak válaszoltál, arra amit (ki)írt! (így már tiszta 😄)

fsgh
thx😊

ez pontosan abba topikba aminek a neve a banneron van😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

kösti szépen
nem az nem a holdat okádja hanem egy tûz golyót ami most nem annak néz ki de azt
igen azért üt el mert nem tudom😊 úgy gondoltam hogy ha felrakom vhova jól lehessen látni

droidika
...mutatós ( nékem egy kis "misztifikálás-t"(sejtelmesebb fény és kontraszt)alsó fekete brush elmosást elbírna (nem értem, a jobb oldali sárkány "okádja" a holdat, v.? , neved színe elüt!)<#eljen>
FSGH: jól néz ki! (és ez pontosan hova, és minek?)

fsgh
az király mert most csináltam egyet😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shiwo
mekkora legyen ?

zsolesz92
Jah és ha már itt tartunk ki is irhatnánk egy contestet a faq banner készítéshez, szal hajrá ugorgyatok neki 😛
Tehát F.A.Q gyengébbekkedvéért Gyik(Gyakran ismételet kérdések)banner készítése az új comntest!

zsolesz92
nah má fel is telepítettem a progit 😄
Akkor ugy néz ki hogy megcsinálom a FAQ-t

zsolesz92
a dreamweaver! az volt meg nekem !

hmm macromedia mx 2004 😄 van macromedia flash mx van fireworks mx meg dreamweaver 😄 most meik ? htmlelel kapcsba irtal gondolom az utolso
droidika
...már várom 😄
ZSOLESZ: ment a pm!<#ejnye1>

thank you majd készitek egy ajándék képet tudni fogod melyik lesz<#integet2>

zsolesz92
Mivle a héten unatkozni fogok mer beteg vok ezért ha vki keres nekem egy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
macromedia MX 2004-et full verziót(warez)
csinálok egy faq oldalt!
Mert minimálisan értek a html-hez, de fejbõl csak a legalapabb kódokat tom!

droidika
...ÖJÖM ÉS BODOTTÁG 😄 (az a lógóikszpé?)
...már volt javaslat, (és én is egyetértek vele) banner alá felkerülhetne pl. képfeltöltõ oldal cím, esetleg, brush, font lelõhely (csak mert GY.I.K.) (VRSDM: nem akarlak dolgoztatni! (és még egyszer kösz!)
...nem válogattam (nagyon) a képeket, aki rákerült, nincs mit! (aki meg nem került rá sorry, ménem küldött elõbb, egy "hisztizõ" pm-et) <#worship><#zavart1>

KILLER2
De most tényleg! Mit alkossak? Nem vagyok túl ügyes, nem tagadom, de azért valamit jó lenne csinálnom, emrt voltak már jó képeim. Egyszerûen nincs semmi ötletem. Lehet, hogy alkotok még pár figurát, mint ahogy az egykori contest is volt. Ja és akkor már a contestet is át kéne írni.

Töltsük le az internetet!

bardocz
nekem sincs<#idiota>
KILLER2
BEZZEG NEKEM EGY KÉPEM SINCS BENNE!!!<#boxer> (talán mert az elmúlt fél évben mindössze 2 képet alkottam, de hát ha egyszer nincs ihlet)<#idiota>

Töltsük le az internetet!