PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...a lökös látom már meg van! 😄
BEXTER:alaCOOL 😄 (NEKEM még a csajosok köré egy kis köd v. füst? ez így steríl!)<#eljen>#eljen>
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Tényleg van ott egy kis hiba. Na majd korrigálom azt is 😊
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Nem ismerem én ezeket a rövidítéseket 😄
életed szerelmét mégis csak egyszer láttad.. remélem vágod egy menet egy esély.. van aki cselekszik van aki beszari és remél 2007.01.01 kb. 02.00 (L)
Mondjuk azt az "elsõ lökös" részt nem igazán értem mi akarna lenni 😄
A kilincseket direkt szedtem le, gondoltam egy ilyen "virtuális tuning" képen nem annyira fontos. A kocsi színét egyenlõre csak besötétítettem. Legközelebbit már sztem teljesen át fogom festeni vagy valami.
De köszönöm a kritikát 😊
Droidika: nem nagyon értem mit akarsz ezzel O.o
magát a kasztnit látom színtelenítetted mert a króm lécek így nem króm lécek
kilincseket jól letísztítodtad
elsõ lökös ferde így nem álhatna
bocsi a sok kritikáért de sok vt-t szoktam nézni
ezeket építõ jellegûeknek szántam nem baszogatásnak
...szerinted?
HELLNIGHT:<#eljen>#eljen>(nemtom miért, de van egy olyan érzésem mintha máshonnan lenne odarakva az autó (talán a kontraszt) (de tényleg jó)
Sztetek mi legyen benne? Brushok, Fontok, mi kéne még? (jah ez még tényleg csak egy full vázlat lap, ne ijeggyetek meg😉itt

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Csak, hogy értsétek, mitha a logóm bal sarkára egy smile-t raknék be?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"szemkiszúróbb": valami elütõs, de harmonizáló!
amúgy valóban onnan jött a design..nekem a kérdésözönrõl mindig õ jut eszembe..
ha leírsz 1 lámának valami szakszöveget, hogy ezt meg ezt csináld, az elsõ kérdése ugyis az lesz, hogy "Mit ?!?"
szemkiszúróbb alatt mit értesz ? világosabb ?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
750x231-es lett, mert idõközben elkezdtem rajta ügyködni, és más volt az aránya, viszont nem akartam torzítani, így csak nagyitottam picit..
EGY LINK MINDENEKFELETT! 😄 (hajrá Zsolesz) (és utána "azt" az oldalt kell majd belinkelni, mert úgyse veszik észre ill. elöbb kérdez mint néz!)
Linkek legyenek benne vagy elég ha egy felsorolás van, designolva?
Szal mit kértek ? egy jól kinézõ ps-es felsorolást, vagy egy alap html oldalt?
Én a felsrolásra szavaznék!😄
és 750*250 es bannerméret legyen
majd holnap kijavítom😛😛
FSGH: ja, mert én úgy értelmeztem a "most csináltam egyet",hogy zsolesz-nak válaszoltál, arra amit (ki)írt! (így már tiszta 😄)
ez pontosan abba topikba aminek a neve a banneron van😉
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nem az nem a holdat okádja hanem egy tûz golyót ami most nem annak néz ki de azt
igen azért üt el mert nem tudom😊 úgy gondoltam hogy ha felrakom vhova jól lehessen látni
FSGH: jól néz ki! (és ez pontosan hova, és minek?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Tehát F.A.Q gyengébbekkedvéért Gyik(Gyakran ismételet kérdések)banner készítése az új comntest!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert minimálisan értek a html-hez, de fejbõl csak a legalapabb kódokat tom!
...már volt javaslat, (és én is egyetértek vele) banner alá felkerülhetne pl. képfeltöltõ oldal cím, esetleg, brush, font lelõhely (csak mert GY.I.K.) (VRSDM: nem akarlak dolgoztatni! (és még egyszer kösz!)
...nem válogattam (nagyon) a képeket, aki rákerült, nincs mit! (aki meg nem került rá sorry, ménem küldött elõbb, egy "hisztizõ" pm-et) <#worship>#worship><#zavart1>#zavart1>
Töltsük le az internetet!