PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Hogy tudok olyan hatást elérni, hogy valami egy üveggömbben van? SZóval hogy tudok egy gömbnek olyan hatást adni, mintha üvegbõl lenne?

Töltsük le az internetet!

KILLER2
Figy. Nem nagy szám az. PSben alapban van szív alakzat. Egyszerûen csak beteszel egyet megfelelõ méretben, kijelölöd és azzal kivágod a képet, amit kell.

Sil3nt
sziasztok

hatalmas segitseg lenne, ha valaki hozzaerto tudna picit segiteni. nagyabol annyi lenne, hogy van ket kep csak az egyik kepbe a masikat sziv alakba bele kene szepen tenni. . ha esetleg valakinek van ideje, kedve azt nagyon-nagyon megkoszonnem ha tudna segiteni. akinek van kedve az irjon pm-et es reszleteket megbeszeljuk.

elore is koszonom a segitseget!

KILLER2
SZépen megnõtt a pókember a film óta. Tutorials.hu-n nézz körül, ott vna árnyékhoz is tutorial. Amúgy az a legegyszerûbb, ha nyomatsz egy kijelölést a pókemberre, külön rétegen kitöltöd feketével, nyomatsz rá egy tükrözést és répen elhúzogatod úgy, hogy reálisnak hasson, aztán a pókember alá teszed az árnyék réteget és lejjebb veszed a láthatóságát, esetleg a mode-ján állítgatsz.

VRSDM
ecsettel a legszebb...

u dont have to listen anybody else but me

rooney8
árnyékot azért nem csináltam mert nem tudom hogy kell<#nemtudom>
Valaki elmondanáhogy kell??

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Most csináltam, nem nagy szám de nekem teccik

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Czdano
Régebbi jobb volt 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

AntiHero
Hmmm..kész az új logóm véleményeket kérek! köszönöm..

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kész van! Remélem jó lesz. Dobj egy e-mail címet vagy valamit ahová küldhetem. Akár ide akár privibe.

gameplusz
9 layer, és köszi ha megcsinálod 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hy!Hogy szeretnéd a 9db-ot? Minden darab 1-1 fájl, vagy 9 layert egy PSD-n belül?

berlinboy6329
Hát nem jön össze.Mind1...ilyet akartam(kicsibe,mert sz@r):

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
opacity le. aztán vannak ripple filterek alapból. de lehet warp-al is játszani... kb. így. és rá egy layer mask gradient a fokozatos homályhoz

berlinboy6329
Hozzám tud vágni vki egy tutorialt,amiben leírják,hogy rakjunk vmit a víz alá?Sehogysem akar összejönni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

gameplusz
#11106 valaki? :/

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rooney8
Igen oda csináltam, de csak gettyimage-n találtam normális képeket.

rooney8
Hát minden esetre nem rossz (ha én így megtudnám csinálni.....)
amúgy KÖSSZ

VRSDM
ja látom már, sry :$

berlinboy6329
Nem az én bûnõm!Én csak a szöveget szedtem le! #11116

VRSDM
az a piros-kék ruhás gyerek nagyon homályos, a másik csak pirosban, meg a széleinél nyak pl. van fekete keret... szóval ... jobb minõségben ugyan ezt 😉

berlinboy6329

berlinboy6329
Nincs lehetetlen,csak nehéz....

Ez jött ki:

AntiHero
Mi nem tetszik benne?

lehetetlent kérsz. ezt gondolom a fifahungary által rendezett versenyre csináltad mi? én is adtam be 4 borítót. de hát olyan alapképekkel dolgozz maikkel nincs ilyen jellegû probléma.
pacsi

rooney8
akkor itt a kép

rooney8
Hali!
Kéne egy kis segítség! Valaki nem tudná eltüntetni az írásokat a képrõl?(gettyimages-et rooney-ról és henry-ról)?

dzsuvajoe
télleg rosszab let szvsz

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Roger6
Nem akarok beleszólni, de az eredeti sokkal jobb...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

AntiHero
Hihi <#vigyor3> megint változtattam rajta, de ez már a végleges!

AntiHero
<#eljen><#heureka>

Most ez igy sztem berogyna az egesz a vizbe <#nyes>

the world is mine

KILLER2
Háááááát. Nem is tudom. Mintha elég szar lenne a kép, amibe betetted. Nekem úgy tûnik elég szar ez a contest. Mármint nem a contest, hanem a source. Nem kéne source.

AntiHero
CONTEST-RE:

gameplusz
Hello mindenki, most egy kis help-et kérnék...

Fel tudná nekem valaki vágni ezt a képet 9 egyenlõ méretre?
Vagy elmondani, hogy is megy ez... próbálkoztam,de nem találtam rá választ..
(term. mivel nem négyzet, ezért szélességben és hosszúságban egyenlõre...)

Köszi elõre is bármilyen help-et.

VRSDM
ez a baj...

zsolesz92
mert csak vertikálisan fordított a duplikált kézen egyet. ott a hüvelykujj vége még a képen...
szal nem uól csinálta...

VRSDM
ezt mondom hogy csak 2 ujja tükrözõdik...

dzsuvajoe
a hüvelyk ujja mért nem tükrözõdik????

dzsuvajoe
rontottál rajta<#wave>

tsarffi
Javítva. A tükrözõdést meg jobban nemtom megcsinálni. A kéznek a másik oldalát meg nehéz lenne megrajzolni. Amugy kb 5 perces munka volt.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

dzsuvajoe
tükrözõdés az télleg van rajta csak szar...

tsarffi
Jó. Nem vok profi. Majd próbálok javítani rajta. Amugy van tükrözõdése a vízen de mind1.XD

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

VRSDM
városnak árnyék. többi ujjnak tükrözõdés.kézre valami kontraszt, meg egy normláis kivágás. akkor aztmondom majd rá hogy " jó munka "

tsarffi
Hát egy levágott kézre nem szokás várost építeni:

AntiHero
jah😄<#fogmosas>

Shiwo
azt a várost kell lehetetlen helyekre betenni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

AntiHero
NA most használjuk fel SOUCET vagy az csak példa?

VRSDM
CONTEST

téma:
ABSZURD VÁROSHELYEK. avagy hova nem szokás nagyvárost építeni

SOURCE:
SZORSZKI
[/nagy]