PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
ha találok össz visz kb 2 3 olyan képet aminek meg tudnám találni a sorurce jait

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
A képek hudekuvajo alapját nem a technika adja elsõ sorban hanem a jo alapok amikbol kiindulnak, ha mi is találnánk ilyesmi érdekes hangulatos képeket szte,m osze tudnánk rakni, mert ha menezed általában csak 2, 3 kép montászai...

tsarffi
San Andreas Style. Ezt egy motoros videónk borítója akart lenni.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

zsolesz92
goblin, nem is tudom h mér raktam be ide, tényleg nem nagy munka, gondoltam h hangulatos, a csajnak majd biztos tetszik, mert nem ért hozzá, annyit csináltam h kimaszkoltam mögötte az eget, meg ugy mindent, a fát meghagytam, a színt korrigáltam, fejnek adtam egy kis lightning efectet mintha vakuzna a gép, és kész is.
Rizla - buta vagy xD

dzsuvajoe
upsz a sok uj haoazsolas de aktivak vagytok ecsem XD vices konteszte vegyes képek

VRSDM
nincs semmi egysége ... és ezennel nem is nézem tovább.

u dont have to listen anybody else but me

van új photoshop phéntek téma /p/-ben

alkossatok remekmûveket

http://www.lohere.net - a MagyarChan

RIZLA
nahh...kicsit jobban +néztem .... tetszik, csak kicsit lehetne a mellkasa szõsösebb, meg egy árnyalattal erõsebb a bajusza
amugy zsír <#eljen>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

gazgoblin
hát ha egy kétszer súlyosabb néger férfi volt az alapanyag akkor "szép munka és látszik hogy sok meló volt vele" (csak viccelek de a source kép kéne hogy véleményt alkossak)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

tsarffi
Tegnapi munkám, hogy tetszik?

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Shiwo
vannak jóak... mondjuk 1-2-õt mi is megtudnánk csinálni..mégcsak nem is a tudás hiányzik, inkább a megfelelõ "alapanyag"..legalábbis soxor nekem 5letem van, csak olyan képet nem találok, amibõl tudnám kivítelezni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

SNAKE01
<#gonosz1>

RIZLA
WTF?

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

zsolesz92
most fejeztem be ezt a képet, sztetek milyen lett?

VRSDM
honnan tudjam? psgyanús. mármint minek fizikálisan szórakozni vele, ha ps-ben gyorsabb. szvsz

zsolesz92
de például a li9bbenõ haját ventillátorral vagy azt már ps-sel?

VRSDM
utóbbi kettõ... haverom fótós, vele szoktam néha csináltatni képet, hogy igazán hangulatos legyen, beállítanak egy jó képet, aztán jöhet a technika csodája 😄

zsolesz92
ehhh kicsit aranmyosak ,de honna a rákbol szednek ilyen sourvce képekeez mint pl amikor a csávó katapultálja a másikat, na pl a mellette ülõt honnan szednek olyan source-t? vagy õk csinálnak magukrol képeket, esteleg vannak modelleik?

húúú bazz ezek naggyon készen vannak, profi munkák de a végére majd beszartam a röhögéstõl.....

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

tsarffi
Egy kis OFF:
NFS nosztalgia<#eljen>

<#eljen>

gazgoblin
naja profi cuccok (biztos ingyé csinálták saját szórakozásból nem pedig zsíros reklám-megrendelésre) ehh...

mind1 nice-osak és ez a lényeg

VRSDM
és asszem most áshatja el magát az istennéhype-olt nyalt WORTH os mesterember...
ezeket nézzétek 😉
PROFI PS MUNKÁK . mind tudás . mind hangulat . mind mondanivaló ... REMEK MUNKÁK !!!

VRSDM
sajnos nem saját kép...
a több biztosítós rendszer ;]

berlinboy6329
Jah,meg némi árnyék megdobná...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

droidika
...használd ezt a képfeltõltõt...a kép ötletes <#vigyor1>
#11058: ötletnek ez is jó <#eplus2> (mevalósításban vannak hiányosságok, amit shiwo is írt, illetve az elsõ katona színei nem a szoba belterének megfelelõ, és tán egy kicsit kontrasztos is)

Csori
tudod az a sötét elmosódott bigyó ami megijjeszt, és állandóan követ akárhova mászkálol 4kézláb 😄DD

mikkel nem fokklalkozol máá kiskorú !? 😄DD

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Shiwo
a kivágás elég szép lett, legközelebb árnyékot is próbálj tenni alájjuk...

HiPPoNaX
igy ujonckent ennyi tellett a contestre :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

LSL
Sry a képfeltöltõ amit használtam megszûnt.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

LSL

Remélem még érvényes

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

zsolesz92
tess lehet jönni, mindjárt jön is az elsõ téma!

Shiwo
én szívesen alkotnék oda is.. photoshop phéntekre (ill most már a lohere.net-re) is szoktam alkotni, ha van úgy téma, amihez van ihlet..

zsolesz92
hát vamami olyasmi 😄

zsolesz92
figy én szivesen, illetve nem én hanem együtt irhatunk ki contesteket, meg worthrol is lehet pakolni de ennek tényleg csak akkor van értelme ha nem 3 ember vesz rést...

gazgoblin
egy t-vel omg ban plzplzplz <#banplz>

az átfedéses dologra kapott válaszokat (earth, vrsdm) kösz
a worth tipoc meg szerintem teljesen életképes lenne, attól hogy bereggelt a worthra, még ide is (ide elõbb) fogja rakosgatni a képeket, legalábbis szerintem, én támogatlak, nemrég volt ITT névre ötletelés (PS munkák - worth1000 részleg, worth elõszoba, meg hasonlók) de tényleg kéne valami jólhangzó, ez worth elõszoba elsõre hülyeségnek tünt, de annyira nem is rossz, nekem ez teccik eddig legjobban, nem olyan sablon szar<#heureka><#vigyor5>
meg abba a ropikba tényleg lehetnének ilyenek is mondjuk hogy "Mate a Movie - Hun Edition" ahol maagyar filmet/szinészt kéne..., meg hasonló wothhöz hasonló kiírások magyarítva<#finom>

++

gazgoblin
megnemértet mûvészet...

zsolesz92
ezmiez?

RIZLA
izé

zsolesz92
WTF?

RIZLA
Kicsit off, de belebotlottam egy régebbi "aklotásomba" gondoltam +osztom veletek 😊

zsolesz92
ja, reggelve vok, rájöttem, csak uarra linkre kell feltenni a másikat mint az elõzõ volt!
droid, van benne valami

VRSDM
anno itt is csináltunk már ilyeneket, hogy egy más formából kirajzolódjon, hát többek között a blending mode, opacity, és erõs ecsetezés kell hozzá, a fényes részeket fehéríted (amik kiállnak) és a sötéteket meg sötétíted (amik mélyen vannak) kellõ gyakorlás utána olyan lesz mint a képeden

droidika
braaa: én egyszerûen színcserével csinálnám ( színcsere...ennél az volt a kérés, hogy tudna ki, illetve bekapcsolni lámpákat (vagymiafa*zt😊...szóval cseréld ki az arc színeit, a test színéhez hasonlítóra, másold rá az arcot a hasára néhol hagyj egy kis izmot oszt kész)

zsolesz:...csináld! ne kérj engedélyt ha nyitni szeretnél egy topikot! (én nem hiszem, hogy életképes lenne, mert aki komolyan gondolja az úgy is bereggel a Worth-ra, legfeljebb házidöntõket (magyar) tudnál rendezni)<#wave>

Shiwo
de ha lusta vagy regelni, akkor csinálsz 1 bannert, belinkeled, szósz nekem, én felpakolom az extrás tárhelyemre, betetetjük, oszt ha új témát akarsz kiírni bannerre, csinálsz 1 új bannert, linkeled, és szósz nekem..

Shiwo
csinálsz 1 tárhelyet..mittomén..regelsz extrára zsolesz92 néven..kapsz 2 gigányi tárhelyet... oda felpakolsz egy banner.jpg-et.. a linkje zsolesz92.extra.hu lesz.. beteteted bannernek modival..oszt ha módosítani akarod a bannert, csinálsz 1et és fellülirod vele.. addig jó, míg nem kapsz házigazdiságot..

zsolesz92
nem muszáj addig betenni bannerbe,mindig kiirjuk nagybetükkel, aztán majd visszaolvasnak. ha fut a topik, az 500at gyorsan elérjük...
olyat nem tok amit kivülröl lehetne modosítani, nem tom hogyan kell...

Shiwo
felõlem...bár házigazdiságot 500 komment után lehet kérvényezni, addig macerás lesz csereberélni, hogy mi lesz a feladat...

(bár ha olyan képet tetetsz be bannernek, amit késöbb tucc módosítani, akkor addig akár oda is kiírhatod "képként" az aktuális feladatokat...

zsolesz92
Üdv menz, egy kérdéssel fordulok hozzátok és VRSDM-hez is:
Megnyithatom a Worth1000.com os topicot?
VRSDM-tõl kérdzném hogy õt nem-e zavarja-e a dolog-e?
Mindig tenném a contesteket, kezdõt haladót vegyesen, és olyan munkákat várnánk azokkal akik oda jönnek, ami igényes, nem 5 perc alatt összecsapott munka. Persze nem kell mindnek gyönyörûnek lennie, de a készítõ legjobb, legalábbis jó tudása szerint készítse a képet.
A neve mi legyen a topicnak ebben segíthettek, Worth1000 contestek az tul snassz bár lehet az is...

lehet így kell, de lehet én vagyok hozzá kevés, de nem bírta befogadni/foldolgozni/megérteni az agyam így hirtelen ezt a módszert amit írtál<#wave>, de majd ugyis ittlesz minnyá vrsdm, aztán megmondja nekünk a tutit<#vigyor2>

++