PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Rizla - buta vagy xD
u dont have to listen anybody else but me
alkossatok remekmûveket
http://www.lohere.net - a MagyarChan
amugy zsír <#eljen>#eljen>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
NFS nosztalgia<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
mind1 nice-osak és ez a lényeg
ezeket nézzétek 😉
a több biztosítós rendszer ;]

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
#11058: ötletnek ez is jó <#eplus2>#eplus2> (mevalósításban vannak hiányosságok, amit shiwo is írt, illetve az elsõ katona színei nem a szoba belterének megfelelõ, és tán egy kicsit kontrasztos is)
mikkel nem fokklalkozol máá kiskorú !? 😄DD
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Remélem még érvényes
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
a worth tipoc meg szerintem teljesen életképes lenne, attól hogy bereggelt a worthra, még ide is (ide elõbb) fogja rakosgatni a képeket, legalábbis szerintem, én támogatlak, nemrég volt ITT névre ötletelés (PS munkák - worth1000 részleg, worth elõszoba, meg hasonlók) de tényleg kéne valami jólhangzó, ez worth elõszoba elsõre hülyeségnek tünt, de annyira nem is rossz, nekem ez teccik eddig legjobban, nem olyan sablon szar<#heureka>#heureka><#vigyor5>#vigyor5>
meg abba a ropikba tényleg lehetnének ilyenek is mondjuk hogy "Mate a Movie - Hun Edition" ahol maagyar filmet/szinészt kéne..., meg hasonló wothhöz hasonló kiírások magyarítva<#finom>#finom>
++
droid, van benne valami
zsolesz:...csináld! ne kérj engedélyt ha nyitni szeretnél egy topikot! (én nem hiszem, hogy életképes lenne, mert aki komolyan gondolja az úgy is bereggel a Worth-ra, legfeljebb házidöntõket (magyar) tudnál rendezni)<#wave>#wave>
olyat nem tok amit kivülröl lehetne modosítani, nem tom hogyan kell...
(bár ha olyan képet tetetsz be bannernek, amit késöbb tucc módosítani, akkor addig akár oda is kiírhatod "képként" az aktuális feladatokat...
Megnyithatom a Worth1000.com os topicot?
VRSDM-tõl kérdzném hogy õt nem-e zavarja-e a dolog-e?
Mindig tenném a contesteket, kezdõt haladót vegyesen, és olyan munkákat várnánk azokkal akik oda jönnek, ami igényes, nem 5 perc alatt összecsapott munka. Persze nem kell mindnek gyönyörûnek lennie, de a készítõ legjobb, legalábbis jó tudása szerint készítse a képet.
A neve mi legyen a topicnak ebben segíthettek, Worth1000 contestek az tul snassz bár lehet az is...
++