PS Works (nem segítség kérő topik)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
ez olyan mintha mellettem álna valaki és egy mögötte egy 2000W-os reflektor, de ne feledd ha egy árnyék van ami iyen erõs, akkor házon mindenhol kell lennie, a füstök már nagyon jók, bal tûz is király, a jobb nekem nem jön be annyira.. az árnyék így magába fura

u dont have to listen anybody else but me

Bexter
Szerintem vedd ki az árnyékot mert ratyi.

http://bexter.hu Szép Fényeket!

tsarffi
Itt az emberke árnyékát tuti hogy elrontottam, mert sztem nem vetülhet abból az irányból árnyék, de nekem tetszik.

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

RIZLA
a füst nagyon jo lett .... de a tüz is sztem. grat

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

tsarffi
Okok...próbálkozok

Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;

Benc16
egyre jobb ^^

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

VRSDM
alakul, ami az ajtón tör ki az már egész ügyes. a másik az nagyon nemjó, a formálya sem...
/ a házon világíthatna jobban a sárgás, fény, és az alapa házas képet, tedd sötétté, félhomállyá, esetleg, éjszakába, úgy csinálj nagy sárga fényeket, amiket bevilágít, és sokkal hangulatosabb lesz 😉

tsarffi
Match Coloros tûz brush-os :

tsarffi
Aham. Oké köszönöm már alakul.

VRSDM
match color? ennél kézenfekvõbb nem nagyon van, és onnan már használhatod finomhangolásra az általad soroltakat.

tsarffi
Jaja értem, csak nekem a színkorrekciók nem mennek, a környezethez való igazítáTudom hogy Hue&Saturation, fényerõ, Color balance stb.. Van még erre vmilyen módszer?

rooney8
"Az ált. sulit akarom felgyújtani"
Ez rohadt nagy XD

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

VRSDM
lehet kivágni is máshonnan (google) aztán azt szépen körbevágod, elmosod, és a környezetet színeit hozzá igazítod, hisz tûz sok sárga fényt ad (valójában fehéren ég, csak a szem látja sárgás-pirosnak)

Benc16
próbálj meg vmi jobb tüzet... 😊

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

tsarffi
Jaja az lesz sztem. Ecsettel ilyet sikerült alkotnom:

Az ált. sulit akarom felgyújtani

dzsuvajoe
ITT! egy a worth1000-s re (mmotion)

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Czdano
Ha tûz kellett nekem 1-1 kocsi festéséhez google volt a barátom :] magic wand toolal szépen kivágható..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

tsarffi
Tud vki valami jó tippen, hogy hogyan lehet realisztikus tûzeffektet csinálni? Mert én próbálgattam ecsettel de az nem az igazi. Néztem tutorialokat is, de a fenne tuggSzedtem le tûz ecseteket is de azt meg elég nehéz szinezni. Valaki HELP

rooney8
Akkor megcsinálod?<#szomoru1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Goruck
köszi, így énis tudtam 😊
régen még énis tedtem be így képet, természetesen véletlenül, egyikkezembe egérrel másikkal meg összevissza nyomkodtam a billentyûzetet<#idiota>
de nemtudom h kell...
tudtam h ebbe a topicba hamar választ kapok
#10903: viccen a Contest 😄

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

VRSDM
fogod a képed behúzod új képként, aztán ctrl+a ás áthúzod a kivánt képedre, új layer-be rakja, vagy asszem csak simán a nyillal ctra baszkodás nélkül is megy :$

úgy még nem láttam ahogy te mondod, de ez nem zárja ki hogy nem lehet ...

Goruck
OFF: hello mindenki, azt szeretném kérdezni, hogy lehet úgy behúzni egy képet PS-be, akár böngészõböl, akár pl.: TotalCommanderbõl úgy h a képet ne egy új képként, hanem új layerként rakja be egy, már megnyitott képre, sztem vmi gombot kell nyomvatartani:S, de tudom h lehet ilyet....remélem érthetõ voltam 😊 elõreis kösz és boccs az offolásért

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

dzsuvajoe
kockologiát kéne tanulni a kedves nmépnek mert az árnyékok elhelyezkedésével kicsit sincen tisztában, a csizma sarkának az árnyáka acsizma sarkánál, a földön találkoznia kell azzal.

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

VRSDM
figy, megcsinálom neked oks? és akkor láthatod hogy hogyan kéne ...

egy tanács : próbálj nézni valami támpontot, hogy a többi tárgyon hogyan vetülnek a fények, keresd meg a fényforrást. és onnan húzz egy egyenest a modelled széléhez, aztán az meg is adja a fény irányát,
lerajzolom inkább 😉

rooney8
Jó, feladom nem csinálom tovább<#falbav><#falbav>

VRSDM
nem repül az csak pipiskedik, hogy jobban lássa a katonákat 😄

berlinboy6329
Hát titkos fejlesztés na. 😄D

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

KILLER2
Most is elbasztad, mert az ajtóban lévõ atona repül. Szeirtnem az árnyék a lába alatt kezdõdjön, mert így olyan, mintha 10 cm-re a föld felett lebegne.

Töltsük le az internetet!

rooney8
Na akkor itt van egy javítás. (Nem gondoltam volna hogy ennyi mindent elb@sztam)

berlinboy6329
😊

Gondoltam,miután elolvastam a kommentedet.igaz én hógömbbel akartam,de 1Xûen nem találtam egy rohadt kéet sem,aztán mondom kristálygömb,mint alternatív megoldás.Abból is ezt találtam a legjobbnak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

VRSDM
nameg torzulási hibák vannak, a "counter"-szemmel láthatóan nagy látószögü. mig a halo forma normál objektívvel készült -.- furcsa így a kettõ együtt :S a szinek sem passzolnak, és keress akkor még képet, de ekkora hibát ne ejts. ha nemtudod javítani... szvsz

KILLER2
Pont ilyet akartam én is. csinálni.

rooney8
Az lehet, de ehez én még kevés vagyok<#smile>

AntiHero
azér van a photoshop hogy az ilyen hibákat kijavítsuk vele<#whatever>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Bexter
A legtöbb szoftvernél mindig jobban jársz ha angolal kezded, és maradsz is annál 😊

http://bexter.hu Szép Fényeket!

rooney8
És az amúgy nem ninja hanem egy counter strike-os csávó 😊

rooney8
Tudom, az eredeti képen csak eddig volt a lába :S

AntiHero
meg hiányzik a lába a ninjának😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

rooney8
Ja most veszem észre hogy már tök rég nem ez a téma <#fejvakaras>

rooney8
Itt egy új mûvem. Szerintetek milyen lett?

berlinboy6329
Abszúrd városhelyek(hozzatok nagyítot,mert nagyobbat(ami jól be lett volna állítva)nem találtam):

Shiwo
nem is baj, én is azzal kezdtem...1-2 hónapig ellehetsz vele, és mikor már megszoktad, hogy mit merre találsz, akkor átválthatsz angolra..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

KILLER2
Igen, a blurt elfelejtettem. Nyomass rá guissian blurt.

rooney8
Amikor megláttam hogy Adobe Photoshop CS2 magyar akkor azt mondtam hogy végre egy magyar képszerkeztõ, aztán most már rájöttem hogy jobban jártam volna az angollal. Nem baj, majd esetleg letöltöm az angolt 😊

VRSDM
homályosításnál/ életlenítésnél, fentrõl asszem a 4-5 -ik 😄 látod látod aki magyart hanszál 😉

rooney8
gaussian blurt? a magyarban mi a neve?

Shiwo
én szoktam az árnyék-ra gaussian blurt is nyomatni, úgy vettem észre, hogy akkor szebben mutat, nem "éles" a széle..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rooney8
Az árnyékot úgy csináltam meg ahogy KILLER mondta, köszi

KILLER2
Custom Shape Tool

Sil3nt
megtudnan pontosan mondani hol talalom azt a sziv alakzatot?