41998

photoshop-banner.jpg
  • nan76
    mindent Te csináltál???A házakat meg a fákat..mindent??..mert azóta is döööbbbbbbbbbenek..nagyon jó(csak nehogy valaki azt higgye,hogy nyalizok)..de tényleg állat!!!
  • Judit
    jaj, nem sztyuié, bocs :)
  • Judit
    Nagyon szuper, 10-es :)
    El nem tudnék ilyennel pepecselni.
  • LSL
    Köszönöm :)
  • Midas
    jo lett nagyon :) n1
  • ppk
    nagy a sárga kakas :-D

hehe, jó ám
  • nan76
    nah ez igeeen!!!Ez mán' döfi
  • LSL
    Úgy látszik megint elszállt az ékszíj itt... Nem is olvasom végig, v választok oldalt.

Csak halkan, nehogy megzavarjam a művészeket, kész lett a Pixelart
  • cenobite
    Nem rossz, bár a színek direkt azonos zónába helyezése nekem nem jön be. Egy kis kavar jól jönne. C az Y-ba, satubbi. Aki érti úgyis érti. Aki nem, az meg ezt sem. Amúgy jó az alapötlet.
  • JackMeadow
    melyik az a drága? Nekem mondhatod h magenta rozsaszint meg piros örülök ha nem zöldnek látom:)
  • sztyui2
    Ok! Akkor még próbálgatom. Majd meglátjuk mi jön ki belőle. Nekem egyébként a fekete meg a cyan tetszik ezek közül ebben a formában. A dárgával nem nagyon vagyok kibékülve. A Magentával meg nem nagyon lehet mit csinálni, mert ha már megváltoztatom, akkor vagy rózsaszínbe, vagy pirosba megy át. De majd még szórakozok vele. Aztán lehet mégis a kukában végzi:D
  • JackMeadow
    mi lenne ha a belső biros árnyalat lenne kint és belül még sötétebb lenne, igaz h az már nem magenta de talán jobannaézne ki:)
  • rooney8
    A színeket cseréld le (rózsaszínt és sárgát, még a sárga elmegy, de a rózsaszín.. :) + még a kéken sötétíthetnél egy kicsit) és akkor tuti lesz ;)
    Nekem az előző nem tetszett :|
  • JackMeadow
    A sárga meg a feka bejön, a kék még elmegy de ez a rózsaszín a fekával meg a szörkével valahogy nem áll össze, meg a másik 3 színbe se tudnám bele rakni.

most néztem h ez vmi színrendszer, de akkor se illik nekem össze, olyan diszahrmonikus, már az előző kép se nagyon jött be
  • VRSDM
    aha. na most ez pont annyira hangzott nevetségesen. mintha
    janus pannonius megérkezve japánban azt mondja a császárnak
    " nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj " ... :D
  • sztyui2
    Jujj, de megy itt a jack osztás. Hogy miért, azt nem tudom.Ahelyett, hogy a képeket csinálnátok. Ha ennyi időtök van, akkor miért nem azzal foglalkoztok?
    Más:
    Ezzel próbálnám folytatni a CMYK-s sorozatot, de úgy érzem, ez inkább kuka lesz, bármennyit is dolgoztam rajta. Nektek mi a véleményetek? Én személy szerint úgy érzem, hogy ezekhez az élénk színekhez nem illik ez a stílus, ami most ezen a képen van. Inkább az a stílus illik hozzájuk, amilyen az előző volt. Valszeg inkább valami olyan stílussal folytatom. Viszont még nem biztos, hogy holnap, mert ezen a héten maratoni fotózás van, és holnap 5-kor kelés, és lehet, hogy estig kint leszek, szal majd vmikor jön még a folytatás:D
  • nan76
    én nem haragszom...csak rühellem..gondolom Te sem szeretnél egy olyan "embert"akinek olyan beszólása van..idézem:"..én anyáddal töltöttem a hétvégét szívesen emlékszem rá"..nálam ekkor ásta el magát dzsekénvagyokakirálymidó.
  • cenobite
    Én sem gondoltam hogy ez a végleges... ha erre érted. Ezért mondtam hogy még dolgozni kell rajta, illetve pár gondolatot tettem hozzá. ;) Go! Várom a véglegest!
  • cenobite
    Azzal lehetne még javítani, hogy talán a combján ne ugyanakkora legyen a pikkely, mint a csuklóján. Meg ilyen apróságok.
  • cenobite
    Pikkelyesnek pikkelyes, de ezen még nagyon kell dolgozni hogy jó legyen. Hajrá! Én csináltam egyszer egy ilyesmi lényt, az nem pikkelyes volt, hanem inkább ilyen rovarszerű kitinnel borított:

Jó kis meló volt beborítani a csajt... :)
  • JackMeadow
    jó az csak nem fizettem be a pizet érte ezért letilatották :) és 16 ropit kéne pengetnem a 6 helyett :) de cuki vagy h meg akartad nézni :)
  • Judit
    Nem jó az a webcím az aláírásodba ;)
  • Judit
    Hát sunázd :D Talán megváltozna a színe tőle és nem lenne ilyen szürke. Lehet, hogy úgy jobb lenne :))
  • Midas
    Az arnyekok hianyoznak a pikkelyek alol nem ter hatasu olyan mintha ra lenne festve egy minta a borere.
  • JackMeadow
    ÉS mitől lenne jobb? Még arra gondoltam h a szélét kirucsközöm a pikkelyeknél.

csufi nem csufi pikkelysömörével is sunáznám :P
  • Judit
    Pikkelyféle akar lenni sztem, de elég csufi így ez a csaj.
  • VRSDM
    szeirntem olyan mintha egy eltúzott méretű pikkelyes búvárruhában lenne.
  • JackMeadow
    sztetek EZ! mintha pikkelyes lenne? egyre többet nézem annál bizonytalanabb vagyok
  • SMGBAS
    Áh már megvan (: Alul lesz valami fűféleség felette meg borús ég. Majd valamikor befejezem és belinkelem ha ke'.
  • SMGBAS
    Háttérnek gondoltam a színeket de az, hogy hogy legyenek már nem jutott eszembe. Az alma nincs még kész mert a harapásnyomokat is ki kéne dolgozni + a körvonalak + a felfelé kunkorodó széle (xD...)
  • JackMeadow
    egy sazavda se értem,hova karsz kéket meg feketét? Az alma formája? néz meg egy elrágott almár és probalj emg hasonlot csinalni.

egy
    kettoháomnégy

először rajzold meg azalma körvönalat aztan vagd ki a nem kelő részt, me a széle biztos h nem kunkorodhat felfelé
  • SMGBAS
    Színnek a kéket gondoltam talán feketével és az árnyalataik de forma vagy valami most nemnagyon jött össze...
  • JackMeadow
    milyen ötletet szeretnél rá?
  • SMGBAS
    Háttérre valami ötlet?
  • sztyui2
    Látom te se unatkozol:D
    OFF: Látom délelőtt írtál, szal valszeg nem vagy iskolába, ebből messzemenő következtetésre jutottam, hogy nálatok már vége az iskolának? Ennél fogva megkérdezem, hogy beszéltél a rajztanároddal arról, amit beszéltünk?(húde titokzatos vagyok)
  • JackMeadow
    hát énnemtudom, többieket is meg kéne kérdezni, de az tény hogy a viz alatt minden csillivilli heppiság fölötte meg azér joval komorabb :) de ez akár egy sajátos mondanivalója is lehet a képnek :).
    A következő sorok elolvasása, csak sok felesleges idővel rendelkező emberek számára ajánlott:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    AMi aprócska fény lejut a víz alá az mind többet ér a tenger lakóinak és örömet csal lelkükbe, hiszen egyszerű teremtmények ők, mélyenszántó gondolatokkal nincsenek felvértezve, azt a kicsit is tudják nagyszerűként értékelni. De az ember a felszínen élő, gyarló, minden szépben megtalálja azt a kevés roszat vagy sok rosszat :). Továbbá egyértelmű hogy egy vietnámi tájat látunk és az eget a már hamupodó erdő füstje árnyékolja. EZ egy erősen pacifista beállítottságú kép. Rendkívül radikálisan szemlélteti a hábórú következményeit az emberiségre, ám mint látszik a természet hamar regenerálódik egy veszteség után, hamar felejt, ám az emberek, egy nép lelkében örökre ottmaradnak egy mászárlás nyomai.
  • theone91
    Volt mellé azért köret...
  • Judit
    Következő megállapításod az lesz, hogy emiatt a kép miatt szakad ma az eső? :DDD
    De komolyan, tényleg ennyire elcs*sztem a hangulatát?
  • JackMeadow
    ha má picsaszar az idő nem teszek még rá egy pohárral :)
  • Judit
    Most van pici időm válaszolni. Engem nem zavar, hogy csupacsepp a pohár, direkt nem kerestem túl "tisztát". Jó ez a source, nekem tetszik :))) A középső pohár szélét azért látod talán homályosnak, mert bele kellett toldanom a magasságába néhány centit :D Alacsonynak bizonyult.

Az én hangulatom is komor, de nem a poháron lévő cseppek miatt, hanem mert egész délután szakad az eső kinn?! :)
    Jack, köszi a kommentet, teljesen a helyére tettem :)