41998
-
#32542 Kicsi :(
Nagyon faszásak a betűk, grat -
JackMeadow #32541 nagyon kis fincsi lett, -
#32540 Csináltam egy gyors hátteret:) hogy tetszik?
-
JackMeadow #32539 nem a szin miatt van fém hatása -
#32538 Jó az, olyan fém hatása van. Legalábbis a betűkön -
#32537 Cask nekem szarakszik a linkje? Beadja a képet és utána dob megaclickre. Előzőnél is ezt csinálta. -.-" -
JackMeadow #32536 nem, jannus pannóniustól, a japán turnéján mondta joe cockernek -
#32535 lol az idézet az aláírásodba télleg VRSDM-től van?:D -
JackMeadow #32534 fotóbolt kéket neki ne ilyen barnát v mi ez -
#32533 Ideglelés FONT?:D -
#32532 Pedíg simán olyan mintha te firkáltad volna:D -
#32531 nem saját, a fontok köztött találtam. Igaz lehet hogy kicsit sok oda:) de majd javítok rajta.. -
#32530 Azok a betűk szerintem saját firkálmányok:D -
#32529 works betűtípusa nem tetszik, anélkül nagyon elegáns lenne. Akár még háttérkép ként is használnám. -
#32528 PS works
-
#32527 hát ja bár a szifon miatt próbáltam kicsit retrósabra csinálni... -
#32526 Bántja a szemem ez a halvány pirosas, rózsaszínes háttér. Fehéren eskü jobban tudnál élvezni. :P -
#32525 szifon
nem ráklám, csak a kép miatt raktam fel, kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
#32524 Viszont a gaz az full brush (mondjuk ha azt vesszük az egész kép az...xD) -
#32523 Full rajz de sajna egérrel mert csóró vagyok, pláne most fesztiválok idején... -
#32522 ez átvan rajzolva agy full új rajz?
-
#32521 Na akkor talán ez...
Ha mégse működne
1* csak összejön... -
#32520 fail -.-" :D -
#32519 inkább itt :D -
#32518 Ez hülyeség mert attól, hogy nem csíped a műfajt (énse...) attól még a kép lehet jó és nekem tetszene is ha nem lenne ennyire sötét.
Itt meg az alma. Nemnagyon tetszik de már leszarom mert happy vagyok xD -
raymond01 #32517 Hali!
Nem tom tudna e vki segíteni nekem, arról érdeklődnék hogy ami van advancedphotoshop magazin, azt itthon vhol meg lehet e vásárolni!?
Netről amiket le lehet szedni pdf-ek nem vmi jó a minősége.
Azt mondták hogy a Relay újságboltos cég foglalkozik vele, meg is találtam neten de csak éves előfizetésre van lehetőség. Csak mondom hogy nem pesti vagyok, nálunk meg nem található ilyen újságos, de ha tudná esetleg vki hogy Pesten hol kapható annak örülnék! -
#32516 ? -
#32515 tektonik <------sajna emiatt a kép se tetszhet sry... -
#32514 hát ember:D
minden elismerésem(Y)
Erre nemtok mit írni
Elmebeteg vagy:D
200+ óra meló:D
de nagyon király lett :D
Beletettem volna még a kaszást isXD:D
-
#32513 Ne kérjél bocsánatot.. -
#32512 Kicsit talán sötét lett, de tetszenek a színek. -
#32511 -
#32510 Elnézést mindenkitől a tegnapi miatt.(az üzit privibe küldtem jm nek direkt,hogy ne legyen probléma...csak ..)nah ennyi.Mégegyszer bocsánat! -
#32509 Uccsó komment: topik flémmentesítve. (Y) -
#32508 Ez az ami nekem álleesős. Rohadtul tisztellek egy ilyenért, nekem nem lenne türelmem ... és belegondolva mennyire hatalmas munka. Még akkor is, ha egy ház után a többit tudod manipulálni, forgatni, stb.. -
#32507 ... és igen, ez baszta ki nálam a biztosítékot. Ha privát üziért adnának büntipontot akkor tuti megyek modihoz. Szóval azért a kultúra megvan baszki, és még te fikázod Jack-et? -
#32506 Kár volt, tényleg. -
#32505 Nekem rohadtul tetszik, ahogy az előző is. Nekem egyik színnel sincs bajom. Képtárba menjen, vagy lesz új változat? -
#32504 Te, hallod, eddig normális gyereknek néztelek (kb. a privát leveledig), de huzzál már el innen kurva gyorsan vagy rádhívok egy modit. Erre itt nincs szükség, Jack mostanában teljesen normális, pont akkor oltod amikor nem kéne. Amúgy meg nem érdekelnek az előzmények, most szánalmasabb szinten állsz mindenképp. -
#32503 Mindent én rajzoltam, igen. Ezért tartott ilyen sokáig.