41998

photoshop-banner.jpg
  • JackMeadow
    ako meg szar a source :)
  • Judit
    :)
  • JackMeadow
    a háttér nagyon teccik, lágy, harmónikus, szép. A pohár meg a köcsög már annyira nem jön be, nem olyan finom mint a háttér.Csupa folt meg vizcsepp a pohár meg a váza, nem annyira kecses. A pohár középen mintha nem lenne szimetrikus, de lehet h csak roszul látom:) kicsit mintha homályos is lenne a széle. Főleg ahol a két pohár találkozik. A köcsög nyaka kicsit lehetne átlátszó h látszódjon a háttér. A poharak meg nekem kicsit irreálisan erősen kékek, nem tettél rajuk tul sok saturationt. Jó hogy a középső pohár ahol duplan latszik ott sötétebb de hogyha a szimpla rétegen keresztül ennyire világit a fehér sztem a dupla sem lesz ennyire sötét.(remélem érted mit makogok).A középső pohár jobb szélén sem értem azta nagyon sötét sávot. Az árnyékokban mintha nem lennének meg ugyanazok a csúcsfények.Picit a delfinek fölöt a sötétség meg a cseppek miat olyan mintha esne az eső, és komor lesz a hangulatom :) Nagyon teccik viszont a keret is tök kis izléses lett, és nagyon jó,hogy kilógnak a keretre az üvegek. A víz alatti táj egy kicsit sztem sűrűre sikeredet és a gics határát súrolja, de ez csak izlés kérdése. Jó ötlet, szépen kivitelezhető, de van benne egy két hiba.

Bocs, hogy ilyen hoszan eresztettem. Remélem mindenki a helyén tudja értékelni
  • Judit
    Szép estét :)
  • JackMeadow
    én is igy emléxem, csak egy tükrözés volt
  • VRSDM
    annyit tudok hogy megszabhatja a feltöltő sxc-n hogy a képe fizetős legyen, ingyenes legyen, vagy ingyenes legyen ugyan, de engedélyt kell kérni tőle a felhasználáshoz, (a letöltéséhez is a képnek) és csak az ő beleegyezésével tudod leszedni és használni.

ebből csak KÖVETKEZTETÉS! hogy ami totálingyenes az ingyenesen felhasználható. DE! mivel minden produktum amit valaki létrehoz a saját tulajdona, ha levédte ha nem. szóval egy kérdést hogy " egy weboldalhoz kéne a fotód, használhatom " üzenetet én megeresztenék a feltöltőnek.
  • DöflingR
    De azt is csak azért módosította,hogy lásd kicsit kancsal nem?
  • theone91
    Asszem a Daredevil-t... De nem lényeg.
  • DöflingR
    Kispál és a borz zenekarnak a honlapján vannak sxc-ről származó képek, szal szerintem felhasználható, de azért nézz utána.
  • sztyui2
    passz. Nézd meg, tuti van az SXC-nek valami szabályzata, elvégre regelni kell, hogy nézegethesd a képeket. Biztos le van benne írva mondjuk, hogy az sxc-ről származó képek pénzkeresésre nem használhatóak, vagy lehet, hogy pont az ellenkezője, hogy minden, szabadon felhasználható bárhova.
  • passatgt

valaki valamit tud erről?:)
  • DöflingR
    Pontosan, előre kell megkérdezni. Annó valaki innen akart hozzányúlni a képemhez, de előre megkérdezte Ő is. Talán Bexter.(?)
  • JackMeadow
    azért egy 18 pixeles logó amit bárki reprodukálhat nem ér fel sztem egy komplett fotóval, az azért mert te nem haborodtal fel érte attol még sztyuiak meg van rá a jog. És nem utólag kel bocsánatot kérni mint mar irtam hanem előtte kéne megkérdezni. Főleg mert tudta is hogy olyat csinál amit nem lenne szabad. Én mit nyultam le? Kajak nem emléxem.
  • sztyui2
    Persze, ez természetes, ha olyan valamibe köt bele, ami hülyeség, vagy valami, de volt olyan is, amikor a10emberből csak ő vett észre valamit, ami viszont nagy hiba volt.
  • theone91
    Ja, és nem értem, mire fel ez a nagy felháborodás, kb. egy héttel ezelőtt nyúlta le valaki a logómat (nem mondok nevet, mert nem emlékszem ki volt az...)

... Ez van. És ahogy VRSDM is mondta, még a kép beszúrásakor bocsánatot kért. Mellesleg Jack is "nyúlta" már le a képem, csak azért, hogy elkezdje vele szívózni.
  • theone91
    "ahelyett, hogy a képen javítottak volna"

Nem kezdi el a képét javítgatni az ember, ha a tíz emberből, csak egynek van ellene kifogása...
  • VRSDM
    faszér vitáztok basszátok meg, én alkotok valamit, okés erre jön megint a vita egy kibaszott képlopáson. semmi nem történt.
    bocsánatot kért mrá az elején hogy nem para-e hogy felhasználta.

te mondtad hogy de. para.
    ennyi nem kell nekiesni... : C
  • sztyui2
    Már nem azért, de én már régóta nem láttam Jack-től bunkó hsz-t, meg egyébként is, attól, hogy bunkó hsz-ei voltak, attól még volt bennük igazság, csak néhány ember hatalmas önérzetét sértette, ezért besértődtek, és visszaszólogattak, ahelyett, hogy a képen javítottak volna. Sokan csak a bunkóságot vették ki a hsz-ekből a nagyon jó kritika helyett, és így, hogy a sok hülye elkezdett visszaszólogatni, a többi hülye is ment utánuk, és divat lett a fórumon jack osztása. És ebből kifolyólag elkezdtek ilyeneket írni jacknek kussoljon.

Azonban ha nem vennétek észre, jack már tényleg régóta nem írt bunkó hsz-t, ti meg mégis kavarjátok a szart, és toljátok a sok bunkó és primitív hsz-t, és azzal indokoljátok meg, hogy "jujjujj régen jack milyen bunkó volt, akkor nekem is szabad"

Mellesleg attól, hogy valaki bunkó, még nem kell neked is annak lenni...
  • nan76
    meg még rajtunk kívűl szinte mindenki..főleg dzeki..de sebaj hisz ő itt a megváltó a csodás képeivel..
  • sztyui2
    Jaja, most ez az új divat. Múltkor az a Midas gyerek is valami ilyesmit játszott:D
  • nan76
    látom kezdesz észheztérni dzsekénvagyokakirálymídó.
  • DöflingR
    Egy fórumon mért kell engedélyt kérni arra,hogy kommentáljon valamit? Ez most a divat,hogy "neked nem osztottunk lapot kussoljábe keci!"? Mert nem csak Te írod ezt, pl a #32387-ban is látható ez a duma :)
  • JackMeadow
    ja bocsánatot kérek nanhetvenhat, következő alakalommal majd csak akkor szolalok meg ha szíves engedélyedet adod rá. Mégegyszer könyörögve kérem bocsánatodat. Még egyszer utoljára hagyd meg az életem
  • nan76
    Jól van mégegyszer bocs!!
    jm:téged meg senki nem kérdezett úgyhogy jó lenne ha bek*ssolnál.kösz
  • sztyui2
    Hát mondani nagyon nem akar semmit, de ha nagyon bele akarjuk magyarázni, akkor mondhatom, hogy egy Pattogatott kukorica reklám, mely azt akarja kifejezni, hogy ha megveszed a pattogatni való kukoricát a boltban, annyi fog belőle kipattogni, hogy teljesen elönti a lakásodat, meg mindent, és már csak a kezed látszik ki.

Ha meg nem akarunk semmit sem belemagyarázni, akkor elmondom, hogy csak gyakoroltam a stúdióvakuzást:D

Nan: Lehet nem volt tökéletes, de ezt senki nem is mondta. Ezt csak te meséled be magadnak, hogy "hihetetlen művészi adottságokkal rendelkező több órás beállítással készült,már-már a tökéletesség határait súroló gyönyörű kép". Ki említette itt egy szóval is, hogy tökéletes a kép? Senki.
    Attól, hogy nem tökéletes, még nem kell elbaszni. Ugyanis olyan igénytelen az a kép, amit itt beraktál, hogy gyakorlatilag gúnyt űz a képemből. Ez pedig nem szokás ezen a fórumon.
    Senki se firkálja össze VRSDM rajzait, senki se firkálja össze 1px-es ceruzával a pixel art-okat, senki se rak be mondjuk valami ronda bolygót Bexter képeibe.Ugyanis ezzel gúnyt űznénk a képből, és ezzel együtt a készítőjéből is.
  • DöflingR
  • JackMeadow
    nan télleg elég igénytelen lett amit csináltál, és nem utólag kéne megkérdezni h nem zavarja e. Sztuyú mint akar mondani amugy a kép? V mi a lényege?
  • nan76
    rendben,nem tudtam hogy ekkora lelki törést okoz neked.Kezdesz JM-szintjére süllyedni.És igen van kezem,sajnos fényképezőgépem nincs,meg annyi szabadidőm sincs hogy a kezemet fotózgassam...Még egyszer nagyon röstellem,hogy ennyire elk*úrtam ezt a hihetetlen művészi adottságokkal rendelkező több órás beállítással készült,már-már a tökéletesség határait súroló gyönyörű képet!!!..most megyek és zokogok egy nagyot
  • SMGBAS
    F*sza, de a szemét még egy sc9ppet finomytanám.
  • DöflingR
    "Gondolom van neked is kezed.." Alapkép a jó, nem ez a szenny :) Egyébként majd kötni fogsz biztosítást a kezedre?:D
  • VRSDM
    már írtam. de is - is.
  • theone91
    Jó lett, ahogy a videó is.

Tablettel toltad, vagy egérrel?
  • sztyui2
    Hát ez nagyon gané már nem azért. Nem kellett volna megcsonkítani! Meg alapból nem ez volt az egész képnek a lényege.
    Gondolom van neked is kezed, meg fényképezőgéped. Legközelebb inkább azzal szórakozz!
  • VRSDM
    szerk.2
    ja...
    és köszönöm a dícsérő szavakat, örülök hogy tetszik.
  • VRSDM
    szerk.1
    ami kimaradt.
    szóval ez egy fotó ami sokáig volta hátterem. ergó a kompozíció. az hogy hogyan vetülnek a fények, stb. az mind már a szemem előtt volt. sajna ilyen vagyok hogy mindent úgy nézek hogy ahh igen, akkor ezt így lehetne megrajzolni, legyen az plakát, poszter, szórólap akármifaszom.aztán a kép már nincsen meg nagyonrégen, de az új barátnőmet cicázom, és mostm egy kórházba :'( aztán jókedvcsinálásként rajzoltam neki :)

szóval az ötlet nem saját csak a kivitelezés
  • nan76
    bocsi,hogy elloptam a képedet,de nekem ez jutott eszembe róla..még 1* bocs
  • VRSDM
    annyi trükk van benne, hogy ez a kép nagyon sokáig volt a hátterem. szóval alapjába véve tudtam hogy hogysmint... a többi meg tábla (ami félig rossz) és egér. ja meg brush.
    ádámka jólvan(kurvaalkohol), szóval ha valamit félregépeltem bocsi
  • DöflingR
    yeeeeeeeeee:D
  • pyrohun #32391
    az ötlet jó, de ps-elj belőle valamit :D
  • sztyui2
    Megint felcsaptam a saját kézmodellemnek:D
    Csak egy kis PS van benne(Pár helyen clone stamp), de azért berakom érdekességképpen:D