41998
-
#41518 hát ilyesmiben nem tudok segíteni :D -
#41517 Vagy esetleg egy ideillő videó is megteszi ami mindent megmutat ami kellhet nekem. -
#41516 Konkrétan szeretnék megpróbálni animációt készíteni... keresek valaki aki ért hozzá és segítőkész.
(mármint cartoon szerű karakteranimációt) -
#41515 valamemennyire...
mi kell? -
#41514 Van itt valaki aki otthon van az adobe flash ban? vagy az animáció készítésben? -
#41513 az interneten oldalak százai vannak feltöltve profi tartalmakkal, profiktól, amatőröknek és profiknak.
le kell ülni, meg kell keresni, és el kell olvasni - meg kell tanulni!
kezd innen és nem ronthatod el ;) -
ktomi22 #41512 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1133385514&no=41507]#41507[/URL] -
#41511 :D nem, lehúzás ez és semmit nem ér, elég csak megnézni, hogy 1 oktató van aki mindenhez ért:D -
#41510 Ha már így szóba jött a webdesign, akkor megkérdezhetem, hogy erről a tanfolyamról mi a véleményetek? Megéri ilyenbe befizetni? -
#41509 értem köszi. egyelőre még semmi konkrét terv, csak tágítom a tudásomat, mert lehet majd ilyesféle területre is nyitni szeretnék, ezért sem tudtam konkrét példát mondani. -
#41508 Csináltam önmagamnak egy wallpapert Milyen lett?
-
ktomi22 #41507 koszi.. es mi vonatkozik a penzkeresesi lehetoseg teren..
1. gondolom a templatek eladasaval foglalkozo weboldalak
2. a sajat ugyfelnek eleadas sajat keszitesu template (design)-vel
egyeb?
..egy kerdes a 2. hoz.. nem utkozik torvenybe mivel ugy tudom wp ingyenesen hasznalhato.. így eladasanal nicsn gond? -
#41506 e107-nél sokkal modernebb és egyszerűbb szerintem, meg sokkal népszerűbb is -
ktomi22 #41505 ennyi zstton van ebben? wp.. utanalesek mert eddig e107 hasznaltam -
#41504 WP-ben van pénz rendesen. Legalábbis az egyik eladós oldal szerint a PSD és HTML templatehez képest 2,5-5X olyan drágák és a legjobbak átlageladásai is 2-4X nagyobbak. -
#41503 wordpress, elég egyszerű használni kliensnek is ha előtte megmutatod neki, + csinálhatsz olyan fiókot, hogy nem fér hozzá beállításokhoz/pluginekhez, szóval elbaszni sem tud semmit -
#41502 Sok olyannal találkozom mostanában aki wp-t hazsnál ilyen célokra... -
ktomi22 #41501 neten mutass példát.. így nehez ..
tobbieknek ha már ez a téma:
.. egyre tobb igenylo van aki olyan weboldalt akar amit ő is tud szerkeszteni.. programozasi tudasom miatt (csak alapokat tudom).. eleg nehez dolgom van ilyet teljesiteni.. van rá valami bevett megoldas vagy valami? ki hogy csinalja? .. ha csinaltok weboldalt altalaban tegyuk fel 1 ingatlanugynoknek.. szeretne havonta 2 - 3 hazat ujat rakni, akkor vallaljatok hogy ti feltoltitek az uj tartalmat vagy olyan weboldalt csinaltok ahol felhasznaloi kezelofelulettel van ellatva es ő hozzaertes nelkul is tolthet fel informaciot? -
#41500 "Mindenki kisfroccsel kezdi."
aztán a többség feladja, és marad a joomla :D -
#41499 Mit ertesz igenyes munka alatt?
Mert egy igenyes munka nem csak azt jelenti, hogy szep, hanem, hogy praktikus is es megfeleloen van elkeszitve.
Tudni kell elore, hogy mi a koncepcio, az oldalnak hol kell tudnia nyulni, responsive-nak kell-e lennie.
Rengeteg dologra oda kell figyelni. Egy jo 'design' pl. tartalmazza az osszes aloldalt (nyilvan ha vannak egyformak akkor nem kell mind), tartalmaz kiegeszito ikonszettet (hatha kesobb uj funkciok kerulnek be), tartalmazza mellekelten a hasznalt fontokat, rovid leirast, hasznalt szineket. Es fontos, hogy maga a psd file is jol legyen megszerkesztve. Azaz nem layer 1, layer 2 hanem rendes ertelmezheto nevek, csoportok, maszkolas es nem torles, weben kivitelezhetetlen vagy nehezen megvalosithato dolgok mellozese (megbeszeltek szerint).
Na ez lehet tobb szazezer is.
De a jellemzo pelda (Mo.-n), hogy takarekossagi okokbol nem varnak el jo igenyes munkat, egy a lenyeg, hogy jol nezzen ki (es itt az izlesficamos megrendelok hajlamosak egy jo desingt is odaig varialni, hogy okadek legyen a vegere), az, hogy a sitebuilder befonja a szemoldoket nem fontos...
Programozasi tudas? Hat az mar nagyon a legalja, ha egy cegnel egy ember csinal mindent (desgin, sitebuild, szoftver tervezs, adatbazis, programozas). De azt hiszem van ilyen.
Az mar jellemzobb, hogy a designer egyben sitebuilder is, azaz a PS designt html-le kell alakitania.
Szoval ezert valoban a kisfroccstol tobb szazezerig terjed a skala.
De ha mar a kerdes feltetted akkor feltetelezem, nem nagyon csinaltal meg kereskedelmi designokat. Javaslom elsore ne a tobbszazezres projekteket celozd meg, mert ahhoz nagyon sokat kell tanulni. Mindenki kisfroccsel kezdi. -
#41498 Nincs konkret pelda, csak hogy legyen nemi fogalmam rola. Mondjuk ugy egy igenyes normalis minkaert par szazezret? Es akkor ez csak a photoshopban keszult grafikat tartalmazza, vagy szukseges hozza prpgramozasi tudas is? -
ktomi22 #41497 mutass példát milyen is a design.. -
#41496 Kisfröcstöl több százezerig :) -
#41495 egy fain kis webdizájnért mennyit lehet elkérni? :) -
ktomi22 #41494 miert ingyen? :D master coll verzio nicns 1 nagy isoban fent nekik? :D -
#41493 majd próbáld meg később:) -
#41492 We're sorry, the site area you've requested is unavailable. Please try again later. -
#41491 https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?pid=4485850&e=cs2_downloads
Adobe CS2 programok teljesen ingyen (tudom, jó régi már ez, de működik:)) -
#41490 Hozzá kell szokni ehez is, Cintiqhez könnyebb, de az meg csillagászati áron van (hobbihoz). :) -
#41489 Megvanhát
(csak arra kellett rájönnöm hogy gyökér vagyok hozzá) -
#41488 Hianyalom a keprol a langokat a bolygokat es persze a koponyas atomrobbanast.
(A kep cime: Menjunk unnepeken a telekre egy kicsit dugni vagy mi ) -
Midas #41487 -
#41486 -
dropintheocean #41485 -
#41484 Hát.. hányásszínű az egész. nem értem hogy mi milyen anyag lenne.. a zöld penész? az a pirosas rozsda?
csak úgy rossz ránézni ezekre a színekre.. :\ -
#41483 Mindenképpen csak egyedi és mutánsbőrökkel foglalkozom, a hagyományos az már unalmas :)
Zsolesz mi a baja konkrétan? Vagy csak szimplán nem sikerült és kész, mert az olyat nem fogadom el. -
#41482 Ez valami mutáns bőr? -
#41481 Lámpa árnyéka is ott maradt. -
#41480 határozottan mondhatom: nem sikerült :D -
#41479 felőlem :D van fent még pár :D