PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
menü kilóg jobbra, alsó dobozon fehér vonal nincs középen, nagybetûs szöveg nincs középen etc😊
nyilván a véglegesre nem freestock photo kerül hanem a tulaj saját keze lesz studiofotózva 😉
"fire in my hand" na nebasz tényleg? csúnya a tipó a fû meg zöld
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
szerintem egy kicsit tulzás, te vagy a zisten?\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Am nekem tetszik a kép, nem az a lényeg mennyit dolgoztál vele, hanem az összhatás.
Neked is Bexter az infót 😊
What about the forests?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
A címébõl ítélve elnézést kérek, látom nem segítségkérõ topik, de talán hátha egyszer 😊
Szóval, van ez a kép...
Meg ez, amit a (csak az alakot) a kék köd mögé kellene varázsolni, kicsit halványabban, sejtelmesen...
Valahova ide középre...
Elõre is köszi, ha bárki szenvedne vele, sajnos én nem tudom megcsinálni...
What about the forests?
Az égboltot és a éjszakát mindenestõl én alkottam.
Jöhetakritika<#idiota>#idiota>

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
ezen pont 3 betûs logó van, és külön kiemelve 3 foglalkozás😊
Esetleg ilyesmi elrendezés, és körbe meg beleírni a 3 tevékenységet, mint itt:
remélem eléggé inspirálva lettél😊
én ott adtam fel.
illetve fordítva könnyebb a logó, de béna lesz a neve.
nincs igazam?
Ta
Fe
Ko
ebbol a 3 betubo.. TFK kéne osszehozni 1 cegneve ..illetve annak a logojat.. .. remelem segitetek.. fogalmam sincs mi lenne jo ötlet..
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Néhány dollárt lehet teljesen amatõrként is szerezni havonta
A Fotolia nagyon szigorú, bár eladásokat tekintve hanyagolható, a Shutterstock pörgõs és nálam ez hozza a legjobb bevételt, de szintén nagyon szigorú és válogatósak. A Depositphotos már jóval engedékenyebb, de õk is pörgõsek, a CanStockPhoto-ról vegyes érzelmeim vannak, viszonylag kicsi oldal, és nem is hoz olyan jól mint ahogyan azt várná az ember. Lehet nagyobb jutalékra is szert tenni minden oldalnál ha kizárólagos kontribútorként jelentkezel azonban ez azt jelenti hogy az adott anyagot csak számukra publikálhatod tehát más ügynökséghez nem töltheted fel elbírálásra és eladásra.
Dióhéjban ennyi, ha valamire még kíváncsi vagy akkor kérdezz... 😊
http://bexter.hu Szép Fényeket!
link