PS Works (nem segítség kérő topik)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok olcsón jóféle digitális rajztáblát.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ja a szöveg kevés és feltûnõen ismétlõdõ 😞
All hail the double x!
a kovetkezo szembetuno dolog: tul ismetlodo a szoveg .. picit el kene csusztatni a sorokat.
FB cover:
the one iratot dontsd az X szara alapjan.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
fb cover is van 😄DD
All hail the double x!
All hail the double x!
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
2.A tükrözõdés leolvasztotta az agyam. Egyszerûen nem tudom megcsinálni<#banplz>#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
13 éve itt. Szép idő.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
All hail the double x!
#41320 - Köszi az infót. Szerencse hogy a névjegykártya divathoz az emberek 99.9% nem fog érteni akinek kezébe adom 😊
#41321 - Csináltam egy sokadik verziot ahol figyelembe vettem amit írtál köszi az észrevételt.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
tel után pont, mert rövidítés, e-mail nem mail, a fb címet meg lehetne a web alá írni (http alá behúzva), mert így bután néz ki, hogy face:...
All hail the double x!
Najó azért a bokeh részecskés effekt szép tud lenni, itt is tetszik. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
All hail the double x!
mondj valami hasznosat, hogy rád dobhassunk pár +-t 😊
akkor nem jövök ide...
u dont have to listen anybody else but me
volt ez az email váltós privát, amit kaptunk.
Tök vicc, írja, hogy ha nem jó az emailed, változtasd meg.
Ha meg akarod változtatni, kiirja, hogy a (már nem használt, nem létezõ) EMAILRE, küld egy aktivációs kódot 😄
Tudtok valami megoldást? hova kéne írni kinek?
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
-A legtöbb hozzáadott cucc pixeles/mosódott
-Betonra/házfalra nem szoktak üvegtörés textúrát tenni
-Helikopteren van egy durva 1-2 pixeles körvonal
-Hiányzó árnyékok
Maga a koncepció jó, csak a hozzáadott anyagok voltak rossz minõségûek.
Próbálj meg nagyméretû stock képekbõl dolgozni 😊
13 éve itt. Szép idő.